Ο διακεκριμένος και επιφανής σκεπτικιστής του “covid” Dr Sucharit Bhakdi πρόκειται να διωχθεί στις, 23 Μαΐου, σύμφωνα με το γερμανικό δίκαιο

Ο διακεκριμένος και επιφανής σκεπτικιστής του “covid” Dr Sucharit Bhakdi πρόκειται να διωχθεί στις, 23 Μαΐου, σύμφωνα με το γερμανικό δίκαιο

23 Μαΐου, 2023 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,154
Μοίρασέ το

 

Ο Bhakdi διώκεται για την έκφραση μιας γνώμης.

Υποκίνησε μίσος κατά μιας θρησκευτικής ομάδας και προσέβαλε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια των άλλων προσβάλλοντας και υποτιμώντας κακόβουλα την εν λόγω θρησκευτική ομάδα, ενώ ενεργούσε συντονισμένα με τρόπο που μπορούσε να διαταράξει τη δημόσια ειρήνη…

 

 

 

Η… “ειρήνη” διασαλεύεται μόνον όταν τολμήσει κάποιος να μιλήσει για ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΙΔΝΩΝ…

Παράσημο η δίωξή σου αγαπημένε μας Μπάχντι… θα σε συντροφεύουν οι προσευχές μας να βγεις νικητής…

Μας έδωσες τόση γνώση… έσωσες εκατομμύρια ζωές μιλώντας για τα τοξικά θανατηφόρα εμβόλια του κορονοϊού…

ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ο διακεκριμένος και επιφανής σκεπτικιστής του “covid” Dr Sucharit Bhakdi πρόκειται να διωχθεί αύριο, 23 Μαΐου, σύμφωνα με το γερμανικό δίκαιο για τα ακόλουθα :

  1. υποκίνησε μίσος κατά μιας θρησκευτικής ομάδας και προσέβαλε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια των άλλων προσβάλλοντας και υποτιμώντας κακόβουλα την εν λόγω θρησκευτική ομάδα, ενώ ενεργούσε συντονισμένα με τρόπο που μπορούσε να διαταράξει τη δημόσια ειρήνη- και
  2. έχοντας υποβαθμίσει δημοσίως μια πράξη που διαπράχθηκε υπό το καθεστώς του εθνικοσοσιαλισμού, του είδους που περιγράφεται στο άρθρο 6 παράγραφος 1 του Διεθνούς Ποινικού Κώδικα, κατά τρόπο που ενδέχεται να διαταράξει τη δημόσια ειρήνη.

Τώρα μπορεί να συμφωνείτε ή να μη συμφωνείτε με τις δηλώσεις του Bhakdi σχετικά με τους Εβραίους και το Ισραήλ.

Είναι το ελεύθερο δικαίωμά σας να κάνετε και τα δύο.

Μπορεί να πιστεύετε ότι δεν πάει αρκετά μακριά στην καταδίκη του Ισραήλ, ή μπορεί να πιστεύετε ότι πάει πολύ μακριά.

Μπορεί να πιστεύετε ότι εκφράστηκε άκομψα και χωρίς να λάβει δεόντως υπόψη του τη διαφορά μεταξύ του εβραϊκού λαού και του αναμφισβήτητα εγκληματικού ισραηλινού κράτους.

Μπορεί να πιστεύετε ότι είναι υπερβολικό να περιγράψει το σύγχρονο Ισραήλ ως “χειρότερο” από τους Ναζί, ή μπορεί να πιστεύετε ότι είναι κάτι παραπάνω από ακριβές.

Αλλά όλα αυτά χάνουν το πραγματικό θέμα, το οποίο είναι ότι :

ο Bhakdi διώκεται για την έκφραση μιας γνώμης.

Αυτό είναι όλο.

Παρά τη διατύπωση “νυφίτσα” του κατηγορητηρίου, δεν καλούσε σε ή απειλούσε με πράξεις βίας, δεν ενεργούσε καν “συντονισμένα” για να “διαταράξει την ειρήνη” – απλώς έλεγε στους ανθρώπους τι σκέφτεται.

Το πραγματικό ερώτημα εδώ δεν είναι αν συμφωνείτε μαζί του, αλλά αν εσείς, ή οποιοσδήποτε από εμάς, θέλει να ζει σε έναν κόσμο στον οποίο ένα άτομο μπορεί να τιμωρείται από το κράτος, να του επιβάλλεται πρόστιμο ή να μπαίνει στη φυλακή, για τις σκέψεις που έχει στο κεφάλι του…

Για το έγκλημα της σκέψης;

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Bhakdi αξίζει την υποστήριξή σας.

Επειδή η περίπτωσή του καταδεικνύει την πραγματική πρόθεση πίσω από την ποινικοποίηση των επιλεκτικών οδών της σκέψης. Και δεν έχει καμία σχέση με το σεβασμό στους νεκρούς ή την αποτροπή ενός νέου Ολοκαυτώματος.

Στην πραγματικότητα, το πιο κάτω σχόλιο, από τον “κ. Sebastian Willing” καθιστά πολύ σαφές ποια είναι η πραγματική ατζέντα :

“Βάζοντας τον εμβολιασμό -που είναι αποδεδειγμένα ακίνδυνος- κατά του ιού Corona στο ίδιο επίπεδο με το Ολοκαύτωμα, υποτιμά τη γενοκτονία των εθνικοσοσιαλιστών στο 3ο Ράιχ”. 🤮

Όπως πρέπει να είναι σαφές σε όλους, ακόμη και στον κ. Willing, ο Bhakdi δεν συμφωνεί ότι ο “εμβολιασμός” είναι “ακίνδυνος”.

Αυτό είναι όλο του το νόημα.

Δεν υποτιμά καθόλου τη γενοκτονία των Ναζί, το αντίθετο μάλιστα, εκφράζει τη γνώμη του ότι το εμβόλιο θα καταλήξει να είναι μια άλλη γενοκτονία εξίσου τρομερή.

Αυτό είναι, φυσικά, το πραγματικό του έγκλημα, και αυτό που δεν μπορεί ποτέ να δηλωθεί, επειδή ακόμα και η συζήτηση αυτής της πιθανότητας είναι απλά πολύ επικίνδυνη για τους διαχειριστές της ατζέντας αυτή τη στιγμή.

Για πηγές για όλα όσα παρατίθενται εδώ και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση επισκεφθείτε το Doctors for Covid Ethics εδώ και εδώ.

Πηγή – Διαμόρφωση/μετάφραση : Α.Τ.

 

Πηγή

Προβολές : 1,154


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα