Ο διδάκτωρ πληροφορικής Δημήτρης Χιωτακάκος εξηγεί πώς τα προσωπικά δεδομένα του κατόχου της ηλεκτρονικής ταυτότητας είναι εκτεθειμένα ανά πάσα στιγμή (βίντεο)

Ο διδάκτωρ πληροφορικής Δημήτρης Χιωτακάκος εξηγεί πώς τα προσωπικά δεδομένα του κατόχου της ηλεκτρονικής ταυτότητας είναι εκτεθειμένα ανά πάσα στιγμή (βίντεο)

2 Σεπτεμβρίου, 2023 27 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,204
Μοίρασέ το

Διακυβεύονται τα ανθρώπινα δικαιώματα, οι ατομικές ελευθερίες ακόμη και η εθνική μας κυριαρχία, καθώς το επίπεδο πρόσβασης του αναδόχου του συστήματος των ταυτοτήτων, είναι πιο πάνω από τους πολίτες και την κυβέρνηση.

Πολύ σημαντικά στοιχεία για την ψηφιακή ταυτότητα παραθέτει ο διδάκτωρ πληροφορικης και τηλεπικοινωνικων, κ. Δημήτρης Χιωτακάκος…
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ:
ΩΣ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΘΑ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!
ΠΟΙΟΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!
ΑΝ ΣΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ!!!
Μόνοι μας παραδώσαμε την ιδιωτικότητά μας και μόνοι μας αυτοφακελωθήκαμε, αλλά τώρα μας ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΟΥΝ και θα εφαρμόσουν πάνω μας το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΟΣΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.
Καλλιόπη Σουφλή
Σοβαρά ζητήματα σχετικά με την προστασία των προσωπικών μας δεδομένων, εγείρει η διαδικασία των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, σύμφωνα με τον διδάκτορα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Δημήτρη Χιωτακάκο.
Μέσα από τα αναλυτικά γεγονότα του star ανέλυσε την τεχνολογία των νέων ταυτοτήτων και τόνισε ότι διακυβεύονται τα ανθρώπινα δικαιώματα, οι ατομικές ελευθερίες ακόμη και η εθνική μας κυριαρχία, καθώς το επίπεδο πρόσβασης του αναδόχου του συστήματος των ταυτοτήτων, είναι πιο πάνω από τους πολίτες και την κυβέρνηση.

 

Δ.Χιωτακάκος καθ.πληροφορικής: Στις νέες ταυτότητες είναι εκτεθειμένα τα προσωπικά μας δεδομένα

 

Πηγή

Προβολές : 1,204


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα