Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ κατασκευάζει ένα τεράστιο καταφύγιο για την μέρα της Κρίσης

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ κατασκευάζει ένα τεράστιο καταφύγιο για την μέρα της Κρίσης

19 Δεκεμβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:328
Μοίρασέ το

 

Στην επιφάνεια, το κτήμα, που ονομάζεται επίσης “Koolau Ranch”, θα έχει δύο κεντρικά αρχοντικά που θα ενώνονται με μια σήραγγα που θα συνδέεται με το υπόγειο καταφύγιο. 

Τα οικοδομικά έγγραφα έδειξαν επίσης ότι το συγκρότημα θα ήταν αυτάρκης, με δική του παραγωγή ενέργειας, προμήθειες τροφίμων και μια δεξαμενή νερού διαμέτρου 55 ποδιών και ύψους 18 ποδιών.

Φοβούνται ωρέ τα ερπετοπαλλίκαρα;;;

Γελώ με την ηλιθιότητά τους… και άντε και έφτιαξαν το καταφύγιό τους… πόσο καιρό μπορούν να βρίσκονται κλεισμένοι σ’ αυτό, όσο μεγάλο κι αν είναι, έχοντας συνηθίσει σε μια ζωή ανεξέλεγκτης υψηλής ποιότητας;;;

ΦΤΩΧΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ…

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ, ΜΑΛΑΚΑ… ΚΙ ΕΣΕΙΣ, ΠΡΩΤΟΙ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Ο Mark Zuckerberg σχεδιάζει να επιβιώσει στους έσχατους καιρούς χτίζοντας ένα άκρως απόρρητο καταφύγιο της Χαβάης με μια πόρτα ανθεκτική στις εκρήξεις.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Meta κατασκευάζει ένα εκτεταμένο συγκρότημα 100 εκατομμυρίων δολαρίων στη Χαβάη, με σχέδια για ένα τεράστιο υπόγειο καταφύγιο με δικές του πηγές τροφής και ενέργειας σύμφωνα με μια Wired έρευνα.

Ζούκερμπεργκ

Το μυστικό έργο, που ονομάστηκε Koolau Ranch, υποδηλώνει ότι ο μεγιστάνας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προσπαθεί να κρύψει τα σχέδιά του για την καταστροφή από το κοινό.

 

Το Zero Hedge αναφέρει: Για χρόνια, ο Zuckerberg έχει προσθέσει εκατοντάδες στρέμματα στο αμφιλεγόμενο ράντσο του 1.500 στρεμμάτων στο Kauai της Χαβάης. Πολλά από αυτά είναι γνωστά, αλλά τώρα νέα έγγραφα σχεδιασμού αποκαλύπτουν ότι κατασκευάζεται ένα «υπόγειο καταφύγιο 5.000 τετραγωνικών ποδιών» εξοπλισμένο με «δική του ενέργεια και προμήθειες τροφίμων», σύμφωνα με το τεχνολογικό blog, επικαλούμενο δημόσια έγγραφα σχεδιασμού που αποκτήθηκαν μέσω δημόσιων αρχείων. αιτήσεων. 

Λεπτομερή έγγραφα σχεδιασμού που ελήφθησαν από το WIRED μέσω μιας σειράς αιτημάτων δημόσιας καταγραφής δείχνουν τις κατασκευές ενός πολυτελούς τεχνο-Xanadu, με υπόγειο καταφύγιο και κάτι που φαίνεται να είναι μια πόρτα ανθεκτική στις εκρήξεις. – Ενσύρματο

Στην επιφάνεια, το κτήμα, που ονομάζεται επίσης “Koolau Ranch”, θα έχει δύο κεντρικά αρχοντικά που θα ενώνονται με μια σήραγγα που θα συνδέεται με το υπόγειο καταφύγιο. 

Τα οικοδομικά έγγραφα έδειξαν επίσης ότι το συγκρότημα θα ήταν αυτάρκης, με δική του παραγωγή ενέργειας, προμήθειες τροφίμων και μια δεξαμενή νερού διαμέτρου 55 ποδιών και ύψους 18 ποδιών. 

Το Wired σημείωσε, «Οι οικοδομικές άδειες βάζουν το τίμημα για την κύρια κατασκευή σε περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια, επιπλέον των 170 εκατομμυρίων δολαρίων σε αγορές γης, αλλά αυτό είναι πιθανώς μια υποεκτίμηση».

 

Αποκαλύφθηκε από αρκετούς πρώην συμβασιούχους εργάτες στο ράντσο ότι όλοι που εργάζονταν εκεί δεσμεύονταν από NDA.

«Είναι λέσχη μάχης. Δεν μιλάμε για λέσχη μάχης», είπε ένας ανώνυμος πρώην συμβασιούχος υπάλληλος. 

Ένας άλλος πρώην εργαζόμενος είπε ότι η «πολύ αυστηρή» επιβολή των NDA έκανε οποιονδήποτε επιτόπου απρόθυμο να «αδράξει την ευκαιρία να πιαστεί ακόμα και να βγάζει μια φωτογραφία».

Άλλοι δισεκατομμυριούχοι, όπως ο ιδρυτής της PayPal και της Palantir, Peter Thiel, έχουν κατασκευάσει ή σχεδιάζουν καταφύγια της ημέρας της μοίρας σε απομακρυσμένα μέρη σε όλο τον κόσμο.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους οι δισεκατομμυριούχοι αισθάνονται ανησυχία για το μέλλον και αναγκάζονται να κατασκευάσουν καταφύγια της ημέρας της μοίρας, μερικοί από τους οποίους περιλαμβάνουν κινδύνους διάχυσης του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας, πιθανή περιφερειακή σύγκρουση στη Μέση Ανατολή, διάρρηξη δυτικών πόλεων σε εγκληματικότητα -πλημμυρισμένες κολασμένες τρύπες, η αύξηση των παράνομων μεταναστών σε όλη τη Δύση, επιδείνωση των οικονομικών συνθηκών στη Δύση, και η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται.

 

Πηγή

Προβολές : 328


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα