Ο «δικαιωματιστής» Δημητράς διώκεται για εγκληματική οργάνωση – Ξετυλίγεται το κουβάρι των ύποπτων ΜΚΟ (Και μια ΑΘΩΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ)

Ο «δικαιωματιστής» Δημητράς διώκεται για εγκληματική οργάνωση – Ξετυλίγεται το κουβάρι των ύποπτων ΜΚΟ (Και μια ΑΘΩΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ)

23 Δεκεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:667
Μοίρασέ το

 

Στις ΗΠΑ για τους κατά συρροήν μηνυτές λαμβάνονται μέτρα, επειδή επιβαρύνουν ασκόπως το δικαστικό σύστημα. Από το 1991 υπάρχει λίστα στην Καλιφόρνια με 970 ανθρώπους στους οποίους έχει απαγορευτεί να προβούν σε μελλοντικές μηνύσεις, επειδή κάνουν κατάχρηση του δικαιώματός τους.

Τώρα, όμως, ο Δημητράς δεν θα είναι στον ρόλο του καταγγέλλοντος, όπως συνήθιζε, αλλά σε «κόντρα» ρόλο, αυτόν του διωκόμενου.

 

 

Νομίζω ότι ως πολλάκις μηνυόμενη από τον συγκεκριμένο που παραπέμπει σε μηδενιστικό ανθελληνικό σκουπίδι, έχω το δικαίωμα να εκφέρω άποψη…

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ…

Ο Παναγιώτης Δημητράς και η ΜΚΟ του “ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ”, είναι μια από τις… “ουρές” της ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΡΑΝΦΟΥΡΤΗΣ…

Άλλωστε το έχει παραδεχθεί και ο … συνοδός ανδρών, Γρηγόρης Βαλιανάτος… ως πρόεδρος του … ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ… μιας ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΚΟ… ΜΕ ΒΑΡΥ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ…

Στόχος του είναι να διαλύσει τελείως την Ελλάδα…

Θα σας έχω λιαν εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ, εντός των ημερών, με καινούργια στοιχεία για την… κανούργια μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος μου… και η οποία μα την αλήθεια, θα έχει πολύ μεγάλη πλάκα, έτσι και πάει στις δικαστικές αίθουσες…

Το γιατί, θα το πούμε λιαν συντόμως…

Προσωπικά, εύχομαι αυτό το “ανθελληνικό μηδενιστικό σκουπίδι”, να φυλακιστεί και όχι μόνος του… αλλά και με “τα σκουπίδια” που έχει συγκεντρώσει γύρω του…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Τον είδα για πρώτη φορά στο δικαστήριο που έγινε βάσει της μήνυσης που είχε καταθέσει εναντίον μου, επειδή αναφέρθηκα αρνητικά για τους εβραιοσιωνιστές…

ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ…

ΤΟΣΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ…

 

Υ.Γ.2. Παραθέτω στο τέλος της παρούσας ανάρτησης, την μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος  μου  και σε βάρος του Παναγιώτη Αποστόλου ο Παναγιώτης Δημητράς, όπως αυτή αναρτήθηκε σε ένα από τα εκατοντάδες ιστολόγια μετά την ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΘΩΩΣΗΣ ΜΑΣ… (το θέμα το είχα αναρτήσει στο παλιό μου καταργημένο πλέον ιστολόγιο).

Για εκείνη την δίκη, είχαν γράψει και εφημερίδες…

Η «επίδοσή» του είναι για Βιβλίο Γκίνες και πέρα για πέρα αληθινή.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Τσιάρας, είχε απαντήσει επίσημα σε επερώτηση στη Βουλή πριν από έναν χρόνο ότι «πράγματι, ο Δημητράς έχει υποβάλει 409 μηνύσεις»! Μάλιστα, μέσα σε μια πενταετία – εξαετία.

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Βασίλη Γαλούπη που δημοσιεύτηκε στην “δημοκρατία“:

Το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι οι περισσότερες απ’ αυτές τις μηνύσεις του «αγωνιστή» για τα ανθρώπινα δικαιώματα Δημητρά, οι 263, κρίθηκαν αβάσιμες και τέθηκαν στο αρχείο. Οι άλλες εκκρεμούν.

Τα ΜΜΕ έχουν βαφτίσει τον συγκεκριμένο δικαιωματιστή «εθνικό μηνυτή».

Ασφαλώς και είναι αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα οποιουδήποτε πολίτη να κάνει όσες μηνύσεις θέλει στον οποιονδήποτε. Το δικαστικό σύστημα θα όφειλε να τις εξετάσει κανονικά.

Υπάρχει, όμως, και μια άλλη άποψη, επιστημονική. Σύμφωνα με το «Psychology Today», «οι άνθρωποι που για ρουτίνα κάνουν αβάσιμες μηνύσεις έχουν σκοπό να φοβίσουν τους άλλους, κάνοντάς τους να πιστέψουν ότι οι ίδιοι έχουν το βάρος του νομικού συστήματος πίσω τους. Να τους αναγκάσουν να μένουν ξάγρυπνοι το βράδυ, επειδή αυτό τους δίνει μια αίσθηση δύναμης».

Στις ΗΠΑ για τους κατά συρροήν μηνυτές λαμβάνονται μέτρα, επειδή επιβαρύνουν ασκόπως το δικαστικό σύστημα. Από το 1991 υπάρχει λίστα στην Καλιφόρνια με 970 ανθρώπους στους οποίους έχει απαγορευτεί να προβούν σε μελλοντικές μηνύσεις, επειδή κάνουν κατάχρηση του δικαιώματός τους.

Τώρα, όμως, ο Δημητράς δεν θα είναι στον ρόλο του καταγγέλλοντος, όπως συνήθιζε, αλλά σε «κόντρα» ρόλο, αυτόν του διωκόμενου.

Οπως γνωστοποιήθηκε χθες, στον Δημητρά ασκήθηκε βαρύτατη ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση από τις εισαγγελικές Αρχές της Κω. Η δίωξη έγινε ύστερα από μεγάλη έρευνα για την παράνομη διακίνηση μεταναστών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Παναγιώτης Δημητράς και ο Νορβηγός Τόμι Ολσεν «μετείχαν σε οργανωμένες προσπάθειες παράνομης διακίνησης μεταναστών στην Ελλάδα».

Ο Τόμι Ολσεν είναι ιδρυτής της ΜΚΟ Aegean Boat Report. Η «δημοκρατία» έχει ασχοληθεί μαζί του σε πρόσφατο ρεπορτάζ.

Οπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, οι δυο τους διώκονται για «το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης που είχε σκοπό να παραλαμβάνει στοιχεία πολιτών τρίτων χωρών, οι οποίοι επιχειρούσαν παράνομη είσοδο στην Ελλάδα, προκειμένου να διευκολύνει την παράνομη είσοδο και διαμονή τους, αποστέλλοντας στις Αρχές τα πλήρη στοιχεία τους και το ακριβές σημείο εντοπισμού, προκειμένου οι τελευταίοι να υπαχθούν στις διαδικασίες ασύλου».

Οι κατηγορίες ασκήθηκαν με την επιβαρυντική περίπτωση της τέλεσης αυτών «κατ’ επάγγελμα, καθώς από την υποδομή που έχει δημιουργήσει (τη λειτουργία της οργάνωσης Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι) προκύπτει πρόθεση επανειλημμένης τέλεσης της πράξης και πορισμός εισοδήματος», όπως ανέφερε ο Σκάι. Για την προσωρινή ή μη κράτηση του Δημητρά οι αποφάσεις θα ληφθούν εντός των προσεχών ημερών.

Ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης, ο δικαιωματιστής και ιδρυτής Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων ήδη ελέγχεται για τον ρόλο που έπαιζε στην παράνομη διακίνηση μεταναστών με «βαριά» στοιχεία σε βάρος του από τις εισαγγελικές Αρχές.

Παλαιότερα, ο Δημητράς είχε χαρακτηρίσει τη Φώφη Γεννηματά «ακροδεξιά εθνικίστρια» και τη Ν.Δ. «ναζιστικό κόμμα», ένδειξη ότι είχε εύκολους τους ακραίους και αβάσιμους χαρακτηρισμούς εκτός τόπου και χρόνου.

Σοβαρά ερωτήματα υπάρχουν και για τη ΜΚΟ Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι. Η Διεθνής Ομοσπονδία Ελσίνκι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα χρεοκόπησε λόγω οικονομικού σκανδάλου και διαλύθηκε το 2007. Από τα τμήματα σε 42 χώρες, μόνο το… ελληνικό ξέμεινε να λειτουργεί.

Ενας εκ των εκατοντάδων πολιτικών και δημοσιογράφων που μήνυσε ο Δημητράς ήταν ο διευθυντής του «Athens Review of Books» Μανώλης Βασιλάκης, ο οποίος στο υπόμνημά του προς τον εισαγγελέα ανέφερε ότι ο δικαιωματιστής διευθύνει 5 ΜΚΟ. «Ανακαλύψαμε μετά από έρευνα ότι η ΜΚΟ ΕΤΕΠΕ είναι “σφραγίδα”, με έδρα στα Γλυκά Νερά» σημείωσε.

Το άλλο όνομα που περιλαμβάνεται στην ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση είναι αυτό του Τόμι Ολσεν της νορβηγικής ΜΚΟ Aegean Boat Report. Σε πρόσφατο ρεπορτάζ μας αναφέραμε ότι υιοθετεί την τουρκική προπαγάνδα σε βάρος της Ελλάδας και χαρακτηρίζει στην κεντρική σελίδα του site της ΜΚΟ τον Ελληνα υπουργό Μετανάστευσης «ηλίθιο». Κανένας από τους χρηματοδότες της ΜΚΟ δεν εμφανίζεται στην ιστοσελίδα.

Σημειώναμε, μάλιστα, ότι «είτε είναι σύμπτωση είτε όχι, η Νορβηγία εμπλέκεται και σε μια άλλη ΜΚΟ, που έπαιξε περίεργο ρόλο το καλοκαίρι με την περιβόητη νησίδα στον Εβρο, τη HumanRights360 του Επαμεινώνδα Φαρμάκη», που ερευνάται πλέον για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Το κράτος της Νορβηγίας ήταν ανάμεσα στους χρηματοδότες της ΜΚΟ του Φαρμάκη, ενώ παραμένει αμφίβολο αν ποτέ ήλεγξε από πού χρηματοδοτείται ο Ολσεν.

Το βέβαιο είναι ότι το μπερδεμένο κουβάρι με συμφέροντα πίσω από ύποπτες ΜΚΟ και τους ιδρυτές τους έχει αρχίσει να ξετυλίγεται γύρω από «περίεργες ροές» στην παράνομη μετανάστευση, με επίκεντρο την Ελλάδα. Και τα συμφέροντα, όπως φαίνεται, δεν ήταν μικρά. Ισως, μάλιστα, βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή…

Ο ίδιος ο Δημητράς πανηγύριζε το 2019 ότι «μόλις κατέθεσα την 5.000ή μηνυτήρια αναφορά μου», σαν να διεκδικούσε κάποιο ρεκόρ και σαν να σήμαινε κάτι από μόνος του ένας τέτοιος αριθμός. Μία και μόνη εισαγγελική δίωξη, όμως, όπως η χθεσινή, ήταν αρκετή για να γκρεμίσει το προφίλ που επιχειρούσε να χτίσει τόσα χρόνια πίσω από τη δράση του, πάντα για το καλό των ανθρώπινων δικαιωμάτων βεβαίως βεβαίως…

 

 

Παναγιώτης Δημητράς
Οικονομολόγος, συγγραφέας και δικαιωματιστής

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1953. Σπούδασε οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ με μεταπτυχιακό στο Χάρβαρντ. Υπήρξε λέκτορας σε αμερικανικά πανεπιστήμια και επίκουρος καθηγητής στην ΑΣΟΕΕ. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ομάδας για τα Δικαιώματα των Μειονοτήτων το 1992, του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι και της Ενωσης Ουμανιστών Ελλάδας. Είναι επίσης μέλος του Γ.Σ. της Παγκόσμιας Οργάνωσης Κατά των Βασανιστηρίων και συγγραφέας.

 

Πηγή

 

ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ! Ομόφωνα αθώοι, ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, Καλλιόπη Σουφλή και Παναγιώτης Αποστόλου!

 

Νίκησε η Ελευθερία του λόγου!

Ηχηρό χαστούκι της Ελληνικής Δικαιοσύνης στο Δημητρά !

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Ήταν μια δίκη, στην οποία προσήλθα έχοντας πίστη πως θα κερδηθεί, παρά τις αντιξοότητες των τελευταίων ημερών, που έδειχναν πως .. “όλα παίζονταν”…  

Υπήρχαν όμως  στην φαρέτρα της δικηγόρου μου ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΤΣΙΝΑ, κάποια στοιχεία, που ήρθαν κυριολεκτικά, από τους …”ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΥΣ”, παρά το γεγονός πως είχε αναλάβει την υπόθεσή μου, δυο μέρες πριν την δίκη…!!!

Τα στοιχεία αντίκρουσης στην μήνυση του Παναγιώτη Δημητρά, ήταν χιλιάδες σελίδες… 

Τα καίρια όμως στοιχεία, που θα οδηγούσαν στην περίτρανη ΝΙΚΗ, ήταν εκείνα που ανέτρεψαν κάθε αρνητική έκβαση και τα οποία κατέθεσε η δικηγόρος μου.

Στοιχεία, που μέχρι σήμερα, δεν είχαν ποτέ άλλοτε παρουσιαστεί στις μηνυτήριες αναφορές που υποβάλλει στην ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ και στην εισαγγελέα κατά του… ρατσισμού, ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ.

Κι αυτά τα στοιχεία, όχι μόνον κατατέθηκαν, αλλά και θα δούν λιαν συντόμως το φως της δημοσιότητας, ώστε να αποτελέσουν το πιο σημαντικό τεκμήριο αθωότητας των εκατοντάδων  μηνυόμενων bloggers αλλά και δεκάδων χιλιάδων αθώων πολιτών, που μηνύει καθημερινά, Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Παναγιώτης Δημητράς, εξυπηρετώντας εξωχώρια αλλότρια συμφέροντα.  

Σημειωτέον, πως στο δικαστήριο, ήταν παρών και ο … ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΗΝΥΤΗΣ, Παναγιώτης Δημητράς…. ως ακροατής, ο οποίος έφυγε εμφανώς ενοχλημένος από την δυσάρεστη γι αυτόν έκβαση της δίκης και την ΑΘΩΩΣΗ ΜΑΣ.

Εχθές, μια φίλη και αναγνώστρια των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, έγραψε στο σχόλιό της, στην χθεσινή μου ανάρτηση (εδώ):

“Πόπη μου αύριο, στο πρόσωπο το δικό σου και αυτό των συγκατηγορουμένων σου ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ η ελευθερία του λόγου, το δικαίωμα στην άποψη…

ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και μάλιστα ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΕ…

Μια αισχρή μειοψηφία έχει κατορθώσει να εκφοβίσει, να φιμώσει, να περιθωριοποιήσει τον Έλληνα που διαθέτει ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ!
 
Και αυτή η ΑΙΣΧΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ κατόρθωσε να πάρει την εξουσία με ψέμα και απάτη ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΝΟΜΟ!

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ!
 
Που θέλει να επιβάλλει τον έλεγχο ακόμη και στη σκέψη!

Αν αύριο υπάρξουν δικαστές που θα τολμήσουν να σας καταδικάσουν έστω και μια μέρα, θα είναι συνένοχοι στον ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…
 
Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…
 
Θεωρώ πολύ λίγο το να σου ευχηθώ απλά καλή επιτυχία…
Θα προσεύχομαι για σένα…
 Δανάη Πολυχρονίου

Κι αυτή η ΝΙΚΗ, είναι ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Αφενός μεν το κύρος των μαρτύρων και  οι απολογίες τόσον η δική μου, όσον και του συγκατηγορούμενού μου αρθρογράφου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, και κυρίως οι αγορεύσεις των δικηγόρων μας, οδήγησαν τον Εισαγγελέα, να προτείνει την ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, με την Πρόεδρο του Μονομελούς Πλημ/κείου Αθηνών, να συμφωνεί απόλυτα με την αγόρευση του Εισαγγελέα.

Οι παρευρισκόμενοι φίλοι των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, ενώ χαρακτηριστική ήταν η στάση παρισταμένων στο δικαστήριο, που συνεχάρησαν τόσον εμένα, όσον και τον συγκατηγορούμενό μου Παναγιώτη Αποστόλου, για την αθώωσή μας.

Στο σημείο αυτό, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, τους “ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΥΣ”, που για μέρες ασχολήθηκαν με την υπόθεση της δίκης μας και άνοιξαν νέους δρόμους υπεράσπισης, σε μονοπάτια που ανέτρεπαν τα μέχρι σήμερα δεδομένα στην διαδικασία τέτοιων δικών, που χαρακτηρίζονταν “ρατσιστικές”, από έναν κατάπτυστο νόμο, ο οποίος είχε και έχει στόχο την απόλυτη φίμωση κάθε σκεπτόμενου ΕΛΛΗΝΑ.

Προς το παρόν, και μέχρι να πάρω την άδειά τους, δεν θ’ αποκαλύψω τα ονόματά τους… αποτέλεσαν όμως για μένα και την έκβαση της δίκης, ένα ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ.

Τα στοιχεία που κατατέθηκαν, μέσα από την δική τους έρευνα,  αποτελούν παράλληλα και ηχηρό μήνυμα στην ανευθυνότητα με την οποία η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ, αλλά και η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, επιτρέπουν να σύρονται στις δικαστικές αίθουσες και να ξοδεύονται σε χρήμα και ψυχική οδύνη, δεκάδες χιλιάδες ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ, επειδή ένας ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ, έχει μετατρέψει σε επάγγελμα την δίωξη κάθε ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ.

Θέλω να ευχαριστήσω την δικηγόρο μου, ΣΟΦΙΑ ΚΑΤΣΙΝΑ, τον μάρτυρα υπεράσπισής μου κ. Νίκο Αργυρόπουλο, καθώς και όλους τους φίλους και αναγνώστες που με τον δικό του τρόπο ο καθένας, μου συμπαραστάθηκαν σ’ αυτή την δίκη.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον στρατηγό Γεώργιο Αϋφαντή, καθώς και όλους τους φίλους που παρευρέθηκαν στο δικαστήριο για να με στηρίξουν ο καθένας με τον τρόπο του…αλλά και κάθε φίλο και αναγνώστη του blog μου ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, και των σελίδων μου στο f.b.  και στο v.k. για τις ευχές και τις προσευχές τους…

Θα ήταν παράλειψή μου, να μην ευχαριστήσω τους φίλους bloggers  που μου συμπαραστάθηκαν , αναρτώντας στις σελίδες τους την παραπομπή μου σε δίκη.

Δεσμεύομαι απέναντί τους, να τους παραχωρήσω τα στοιχεία εκείνα, που θα οδηγήσουν και στην δική τους αθώωση.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.

Καλλιόπη Σουφλή

 

attikanea

 

Πηγή

Προβολές : 667


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα