Ο δολοφόνος των Ελλήνων Κυριάκος Μητσοτάκης ξαναχτυπά: Μετά τα υποχρεωτικά εμβόλι@ που δηλητηρίασαν όλο τον κόσμο και τις ξαφνικίτιδες να χτυπάνε κόκκινο τώρα αφήνει χωρίς φάρμακα όλη την επικράτεια

Ο δολοφόνος των Ελλήνων Κυριάκος Μητσοτάκης ξαναχτυπά: Μετά τα υποχρεωτικά εμβόλι@ που δηλητηρίασαν όλο τον κόσμο και τις ξαφνικίτιδες να χτυπάνε κόκκινο τώρα αφήνει χωρίς φάρμακα όλη την επικράτεια

7 Ιανουαρίου, 2023 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:975
Μοίρασέ το

 

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗ  ΠΛΕΟΝ δυο πράγματα:

α) Πρέπει να φύγουν οι ακρίδες του Μητσοτάκη από την κυβέρνηση και την εξουσία

β) Πρέπει να παρέμβει άμεσα εισαγγελέας!

Γιατί τα βάζετε με τους Κούληδες και τους Πλεύρηδες;;;
ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ;;;
Σήμερα, αυτά τα ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ…Ή ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΨΟΦΗΣΕΙ…
Ο Μητσοτάκης, είχε δεσμευθεί προεκλογικά, να πολεμήσει τον νατιβισμό… δηλαδή τον αυτόχθονα ελληνικό λαό…
Εύχομαι όσοι τον ψήφισαν, να έχουν εμβολιαστεί, οπότε σύντομα θα ξεκουμπιστούν και θα πάνε στο διάολο…
Ελπίζω το ίδιο και αυτοί που προτίθενται να τον ξαναψηφίσουν…
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΦΕΤ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ, ΟΥΤΕ… ΦΡΟΥΡΕΙΤΑΙ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Μην περιμένετε παρέμβαση εισαγγελέα…
ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ… ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ.

 

Υπεύθυνη για τις ελλείψεις φαρμάκων είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ η κυβέρνηση Μητσοτάκη γιατί:

1) Άφησε ανεξέλεγκτες τις παράλληλες εξαγωγές φαρμάκων από τις φαρμακευτικές και τΙς φαρμακαποθήκες για να κερδοσκοπούν οι ιδιοκτήτες τους από τη διαφορά τιμής ανάμεσα σε αυτή που εισάγουν εδώ και σε αυτήν που πουλάνε στις άλλες χώρες. Από 1,7 δις οι εξαγωγές φαρμάκων το 2018 έφτασαν στα 6 δις το 2021!!

Έχουμε γίνει μια τεράστια φαρμακαποθήκη που τροφοδοτεί άλλες χώρες και εδώ ψάχνουμε για φάρμακα ευρείας  κατανάλωσης με το κιάλι!

2) ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ των εξαγωγών που θα μπορούσε να πιαστεί με το πάτημα ενός κουμπιού από τον ΕΟΦ που όμως λόγω πολιτικών εντολών από Μητσοτάκη και Πλεύρη δεν το κάνει, ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΝ ΣΕΡΝΕΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΙΦΕΤ (ινστιτούτο φαρμακευτικής έρευνας και τεχνολογίας).

Συγκεκριμένα, για 63 από τα 230 περίπου φάρμακα και σκευάσματα που λείπουν ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για την προμήθεια τους είναι ο ΙΦΕΤ!!

Αντί να προμηθευτεί τα φάρμακα ο ΙΦΕΤ έχει στήσει χορό ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ για πρώτη φορά στην ιστορία του με τον ΣΩΤΗΡΙΟΥ που έχουν βάλει διευθύνοντα σύμβουλο και τον ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗΣ στη Θεσσαλονίκη ονόματι Νικολαΐδη που έχουν βάλει στο ΔΣ!!!

Τα λεφτά τα έχουν φάει αυτοί οι δυο προφανώς δίνοντας μερίδιο και ψηλότερα…

3) Ένα μέρος των ελλείψεων οφείλεται σε τεχνητή έλλειψη που δημιουργούν κάποιες εταιρείες για να ανεβάσουν τις τιμές σε φτηνά φάρμακα και ο Μητσοτάκης έχει δεσμευθεί να το κάνει.

Και αυτό πιάνεται και λύνεται εύκολα με έλεγχο των αποθεμάτων.

Προφανώς και δεν χρειάζεται αύξηση της τιμής, όταν ακόμα και σήμερα το ποσοστό κέρδους των γενοσήμων είναι 500% και των πρωτοτύπων 1100%!!

4) ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗ  ΠΛΕΟΝ δυο πράγματα:

α) Πρέπει να φύγουν οι ακρίδες του Μητσοτάκη από την κυβέρνηση και την εξουσία

β) Πρέπει να παρέμβει άμεσα εισαγγελέας!

Τα γράφουμε αυτά για να ξέρει ο λαός και να μην πιαστεί ξανά κορόιδο.

Τελικά Πλεύρη φταίνε οι γονείς, οι γιατροί, η Ινδία με την Κίνα ή η παγκόσμια αγορά; Μητσοτάκη τελικά που το βρήκες αυτό το μπουμπούκι;

 

Πηγή

Προβολές : 975


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα