Ο δρ Sucharit Bhakdi (Σουχαρίτ Μπαγκντί) προειδοποιεί: Τα εμβόλια mRNA θα συνεχίσουν να σκοτώνουν ανθρώπους και όσοι επιβιώσουν θα είναι μαριονέτες της ΝΤΠ

23 Ιουνίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Dr. Sucharit Bhakdi:  “Όσο περισσότερο αποστραγγίζεται ο πλούτος και η δύναμη του κόσμου, τόσο περισσότερο η Νέα Τάξη Πραγμάτων γίνεται πλουσιότερη και ισχυρότερη. “Αυτό το λεγόμενο εμβόλιο αλλάζει τους ανθρωπους και την ανθρωπότητα”, δήλωσε ο Bhakdi.

“Αυτά τα εμβόλια σας αλλάζουν αυτή τη στιγμή, ακόμα κι αν δεν το συνειδητοποιείτε. Αλλάζουν τον ψυχισμό σας, τον εγκέφαλό σας. Γίνεστε διαφορετικοί άνθρωποι αυτή τη στιγμή… Χάνετε την ατομικότητά σας. Χάνετε την προσωπικότητά σας και χάνετε το δικαίωμά σας να λέτε “είμαι άνθρωπος”. Χάνετε την [ανθρωπιά] σας”.

 

 

 

Γίνεται αντιληπτό πλέον, γιατί οι μπολιασμένοι δεν καταλαβαίνουν ότι και να τους λέτε;;; Πρόκειται για… ΖΟΜΠΙ…

ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ…

ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ…

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ο δρ Sucharit Bhakdi, ταϊλανδογερμανός μικροβιολόγος και ειδικός στα εμβόλια για τον κοροναϊό Wuhan (COVID-19), προειδοποίησε ότι τα εμβόλια mRNA είναι πολύ επικίνδυνα. Θα σκοτώνουν καθημερινά περισσότερους ανθρώπους και εκείνοι που θα επιβιώσουν θα είναι ευκολότερα υποκείμενα για τον έλεγχο της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Ο Bhakdi εξέδωσε την προειδοποίηση κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης με τον οικοδεσπότη του Brighteon.TV Dr. Peter Breggin στην εκπομπή “ReFounding America”.

Ήδη από το 2020, όταν η πανδημία COVID-19 μόλις είχε αρχίσει να εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο, ο Bhakdi είχε ήδη επικρίνει πολλές από τις κυρίαρχες αφηγήσεις σχετικά με το COVID-19.

Σε αυτή την πρόσφατη συνέντευξη, ο Bhakdi είπε στον Breggin ακριβώς γιατί τα εμβόλια mRNA είναι επικίνδυνα. (Σχετικό: ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΉ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ: McCullough λέει ότι τα εμβόλια COVID έχουν πλέον σκοτώσει περισσότερους Αμερικανούς από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο).

 

Ο Bhakdi συνέκρινε τα εμβόλια mRNA με επιστολές σε φακέλους, με τις επιστολές να είναι τα mRNA και τους φακέλους να είναι τα λιπιδικά νανοσωματίδια.

Οι ” επιστολές ” φθάνουν σε διαφορετικούς προορισμούς στο σώμα, στους οποίους δεν θα έφθανε ποτέ ο κοροναϊός, συμπεριλαμβανομένων των κυττάρων στους λεμφαδένες και των αγγειακών ενδοθηλίων.

Αυτά τα κύτταρα που λαμβάνουν τα μηνύματα καλούνται στη συνέχεια να δημιουργήσουν πρωτεΐνες αιχμής, οι οποίες προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη βλάβη στον οργανισμό αυξάνοντας τον κίνδυνο θρόμβων αίματος, βλάβης του ανοσοποιητικού συστήματος και άλλων καταστάσεων υγείας.

Οι “φάκελοι” είναι δηλητήριο, σύμφωνα με τον Bhakdi. Τα νανοσωματίδια λιπιδίων που εγχέονται στο σώμα είναι θετικά φορτισμένα, σε αντίθεση με τα φυσικά λιπίδια που είτε δεν έχουν φορτίο είτε είναι αρνητικά φορτισμένα.

Αυτά τα θετικά φορτισμένα λιπίδια παρεμβαίνουν στην ικανότητα σημαντικών μορίων στο σώμα – τα περισσότερα από τα οποία είναι αρνητικά φορτισμένα – να λειτουργούν σωστά.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων χρησιμοποιεί τα εμβόλια για να κάνει τους ανθρώπους πιο ελεγχόμενους

Τα πραγματικά εμβόλια, σύμφωνα με τον αρχικό τους ορισμό, προορίζονται να προκαλέσουν άμεσα ανοσία, παρέχοντας στους ανθρώπους τα αντισώματα που απαιτούνται για την απόκρουση ασθενειών.

Τα εμβόλια mRNA αντ’ αυτού προκαλούν τα κύτταρα του σώματος να παράγουν ιικές πρωτεΐνες που, σύμφωνα με τον Bhakdi, καθιστούν τους ανθρώπους πιο εύπλαστους από επιστημονική άποψη.

Ο Bhakdi δήλωσε ότι τα εμβόλια “τυφλώνουν το μυαλό των ανθρώπων”, επειδή τα εμβόλια κάνουν τους ανθρώπους λιγότερο έξυπνους “και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο κομμάτι από όλα”.

“Αυτά τα εμβόλια σκοτώνουν ανθρώπους. Έχετε τη μυοκαρδίτιδα, έχετε τα εγκεφαλικά επεισόδια, τις καρδιακές προσβολές, όλα αυτά είναι τρομερά. Έχετε όλους αυτούς τους αθλητές που πεθαίνουν, έχετε όλους αυτούς τους νέους που πεθαίνουν, πολύ άσχημα”, δήλωσε ο Bhakdi.

“Αλλά το χειρότερο είναι ότι αυτά τα δισεκατομμύρια που είχαν κάνει ενέσεις χάνουν το μυαλό τους – αυτό είναι κάτι που οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν – και γίνονται όλο και πιο ελεγχόμενοι, επειδή δεν μπορούν να πουν όχι”, συνέχισε. “Είναι φανταστικό. Είναι λαμπρό – και είναι εφιαλτικό, φρικτό, διαβολικό, σατανικό. Πρέπει να σταματήσει”.

Η κύρια οντότητα που βρίσκεται πίσω από αυτό το σχέδιο για να γίνουν τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων που θα επιβιώσουν από τα εμβόλια mRNA COVID-19 είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Τόσο ο Bhakdi όσο και ο Breggin συμφωνούν ότι η έννοια της Νέας Τάξης Πραγμάτων δεν είναι μύθος ή θεωρία συνωμοσίας. “Είναι πραγματικά αυτή η μάζα των διαπλεκόμενων σχέσεων μεταξύ τραπεζών, μεγάλων εταιρειών, του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, ανθρώπων που μας έμπλεξαν σε αυτόν τον πόλεμο στην Ουκρανία επειδή θα επωφεληθούν από αυτόν με τον ίδιο τρόπο που επωφελούνται από το COVID-19”, δήλωσε ο Breggin.

Το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι να στραγγίξει τον κόσμο από τον πλούτο και την εξουσία του μέσω του COVID-19, των λουκέτων και των εμβολίων και να ελέγξει όσους επιβιώσουν.

Όσο περισσότερο αποστραγγίζεται ο πλούτος και η δύναμη του κόσμου, τόσο περισσότερο η Νέα Τάξη Πραγμάτων γίνεται πλουσιότερη και ισχυρότερη. “Αυτό το λεγόμενο εμβόλιο αλλάζει τους ανθρωπους και την ανθρωπότητα”, δήλωσε ο Bhakdi.

“Αυτά τα εμβόλια σας αλλάζουν αυτή τη στιγμή, ακόμα κι αν δεν το συνειδητοποιείτε. Αλλάζουν τον ψυχισμό σας, τον εγκέφαλό σας. Γίνεστε διαφορετικοί άνθρωποι αυτή τη στιγμή… Χάνετε την ατομικότητά σας. Χάνετε την προσωπικότητά σας και χάνετε το δικαίωμά σας να λέτε “είμαι άνθρωπος”. Χάνετε την [ανθρωπιά] σας”.

Μάθετε περισσότερα για το πόσο επικίνδυνα είναι τα εμβόλια mRNA COVID-19 στο Vaccines.news.

Παρακολουθήστε αυτό το επεισόδιο της εκπομπής “ReFounding America” με τον Dr. Peter R. Breggin καθώς μιλάει για το πώς τα εμβόλια COVID-19 είναι ακόμη χειρότερα από ό,τι νόμιζαν οι άνθρωποι.

Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ

 

Πηγή

Προβολές : 606


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα