Ο Εβραίος ΔΕΝΔΙΑΣ, καθιστά την Ελλάδα, στόχο των ΧΟΥΤΙΣ!!!;;;;;;;;;

Ο Εβραίος ΔΕΝΔΙΑΣ, καθιστά την Ελλάδα, στόχο των ΧΟΥΤΙΣ!!!;;;;;;;;;

31 Ιανουαρίου, 2024 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:482
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω,  ανατριχιάζω…και θέτω ερωτήματα που απαιτούν απαντήσεις… 

 

 

 

 

Στη Λάρισα το ευρωπαϊκό στρατηγείο της επιχείρησης κατά των Χούθι – Έγινε δεκτή η πρόταση του Ν.Δένδια

Ο Έλληνας υπουργός είχε προαναγγείλει ότι θα προτείνει να αναλάβει η Ελλάδα τη διοίκηση της επιχείρησης

Ερώτηση πρώτη: ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΟΥΤΙ;;;

Απάντηση: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ… ΔΗΛΑΔΗ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ…

Ερώτηση δεύτερη: Άρα, τι καθιστά ο εβραίος Δένδιας την Πατρίδα μας με τα έξι εκατομμύρια μουσουλμάνους λαθροεισβολείς;;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΣΤΟΧΟ!!!

Ερώτηση τρίτη: Θυμάστε τι είχε πει ο σατανιστής σιωνιστής ΑΛΜΠΕΡΤ ΠΑΙΚ;;;

Απάντηση, η παραπάνω φωτογραφία…

Απλή σκέψη: ΟΙ ΤΕΞΑΝΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΦΟΥΣΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΜΠΑΙΝΤΕΝ…

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ;;;

ΤΟ 75% ΤΟΥ “ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ” ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ, ΑΡΑ ΑΔΥΝΑΜΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Στη Λάρισα το ευρωπαϊκό στρατηγείο της επιχείρησης κατά των Χούθι – Έγινε δεκτή η πρόταση του Ν.Δένδια

 

Η πρόταση της Ελλάδας να προσφέρει το Στρατηγείο της Λάρισας ως Στρατηγείο για την ευρωπαϊκή επιχείρηση «ΑΣΠΙΔΕΣ» στην Ερυθρά Θάλασσα, έγινε «θετικά δεκτή» ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, μετά τη λήξη των εργασιών του άτυπου συμβουλίου υπουργών Άμυνας της Ε.Ε., σήμερα στις Βρυξέλλες.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στην πλατφόρμα “Χ”, ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας αναφέρει τα εξής:

“Στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Άμυνας της ΕΕ, σήμερα στις Βρυξέλλες, κατά τη συζήτηση για την Ευρωπαϊκή Επιχείρηση «ΑΣΠΙΔΕΣ» στην Ερυθρά Θάλασσα, ενημέρωσα τους ομολόγους μου ότι η Ελλάδα προσφέρει το Στρατηγείο της Λάρισας, ως Στρατηγείο για την Επιχείρηση, καθώς επίσης ότι έχει την ετοιμότητα να αναλάβει τη Διοίκηση της Επιχείρησης. Η προσφορά μας έγινε θετικά δεκτή”.

 

Θετικό το κλίμα στις Βρυξέλλες

Νωρίτερα, θετικό ήταν το κλίμα στο άτυπο συμβούλιο των υπουργών άμυνας στις Βρυξέλλες για την προσφορά της Αθήνας για στρατηγείο της ευρωπαϊκής επιχείρησης κατά των Χούθι στην Ελλάδα σύμφωνα με πληροφορίες.

Μεταξύ άλλων χωρών θετικές ήταν η Γαλλία και η Ιταλία. Επισημαίνεται ότι πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή επιχείρηση σε αμυντικό επίπεδο και σε σχέση με την επιχείρηση Irini που σχετίζεται με το εμπάργκο όπλων στη Λιβύη.

Όπως επανέλαβε ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ, Ζοζέπ Μπορέλ στη συνέντευξη τύπου, η επιχείρηση κατά των Χούθι θα ονομάζεται «Ασπίδες από τα αρχαία ελληνικά» και εξήγησε ότι θα έχει καθαρά αμυντικό χαρακτήρα και η δράση της θα είναι ανάλογη με την απειλή.

Τέλος, ο κ. Μπορέλ σημείωσε ότι ο στόχος είναι να τεθεί σε εφαρμογή μέχρι το Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών στις 19 Φεβρουαρίου.

Η πρόταση Δένδια

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, στη δήλωσή που είχε κάνει αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θα μιλήσουμε σήμερα, εκτός από την Ουκρανία, για την Ευρωπαϊκή Αμυντική Βιομηχανία, κάτι που ενδιαφέρει ιδιαίτερα την Ελλάδα. Αφενός μεν για να δούμε τι ευκαιρίες υπάρχουν για την ενίσχυση της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας, αλλά και για να δούμε τι συμβατότητες μπορεί να δημιουργηθούν για το Ελληνικό Σύστημα Αμυντικής Καινοτομίας, το οποίο προσπαθούμε να δημιουργήσουμε.

Επίσης, θα συζητήσουμε για την Ευρωπαϊκή Επιχείρηση στην Ερυθρά Θάλασσα και θα προτείνω, θα προσφέρω, να αναλάβει η Ελλάδα τη Διοίκηση της Επιχείρησης, όπως επίσης θα προσφέρω το Στρατηγείο της Λάρισας ως Στρατηγείο για την Επιχείρηση».

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 482


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα