Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΗΕ αποκαλύπτει: Η παγκόσμια ελίτ είναι ΟΛΟΙ Παιδόφιλοι. Τώρα εξηγείται και ο νόμος Μητσοτάκη για την ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ!!!

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΗΕ αποκαλύπτει: Η παγκόσμια ελίτ είναι ΟΛΟΙ Παιδόφιλοι. Τώρα εξηγείται και ο νόμος Μητσοτάκη για την ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ!!!

8 Ιουλίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2630
Μοίρασέ το

 

8 εκατομμύρια παιδιά χάνονται στον κόσμο κάθε χρόνο και πολλά από αυτά καταλήγουν στα χέρια ελίτ παιδεραστών που διοικούν τον κόσμο, γιατί όπως εξηγεί ο Calin Georgescu, η ελίτ χρησιμοποιεί τα παιδιά ως μορφή νομίσματος.

Μια νέα έκθεση των Ηνωμένων Εθνών ζήτησε να αποποινικοποιηθούν παγκοσμίως όλες οι μορφές χρήσης ναρκωτικών και σεξουαλικής δραστηριότητας – συμπεριλαμβανομένης της παιδεραστίας, της κτηνωδίας και της αιμομιξίας.

 

 

 

Γίνεται αντιληπτό τώρα, γιατί  ένα χρόνο πριν, ο ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑΣ;;; Θυμηθείτε το άρθρο που ανάρτησαν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ για την ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ, λίγες μέρες πριν… εδώ

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟΥΣ;;;

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ,  Σ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΩΝ;;;

ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΝΠΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ;;;

ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΛΑΓΟΥΜΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΗΕ αποκαλύπτει:

Η παγκόσμια ελίτ είναι ΟΛΟΙ Παιδόφιλοι..

Στα υψηλότερα επίπεδα της πολιτικής, των οικονομικών και της βιομηχανίας του θεάματος, μια σκιώδης μάστιγα παιδεραστών χρησιμοποιούν τη δύναμή τους για να κρύψουν τα νοσηρά εγκλήματα που διαπράττουν κατά των παιδιών.

 

Αυτή η φουρνιά σχεδίαζε να εξαπολύσει την πανδημία του Covid το 2016, αλλά έπρεπε να τη μεταφέρει στο 2020 επειδή η νίκη του Τραμπ στις εκλογές δεν ήταν μέρος των σχεδίων τους. 

Και αυτό σήμαινε επίσης ότι η κρίση τροφίμων και νερού που είχε προγραμματιστεί για το 2020 έχει πλέον μετατεθεί πίσω για το 2025.

Αλλά μην παίρνετε τα λόγια μου για αυτό. Αυτό ήταν όλο σύμφωνα με τον Καλίν Τζορτζέσκου, πρώην πρόεδρο της Λέσχης της Ρώμης και πρώην εκτελεστικό διευθυντή στα Ηνωμένα Έθνη, ο οποίος έχει γίνει ένας από τους πιο καταξιωμένους και υψηλού προφίλ πληροφοριοδότες στην παγκόσμια ιστορία της ελίτ.

Ο Τζορτζέσκου πέρασε 17 χρόνια δουλεύοντας σε ανώτερους ρόλους στα Ηνωμένα Έθνη και έριχνε τους ώμους με την ελίτ. Είχε διάφορα γραφεία εντός του οργανισμού, συμπεριλαμβανομένων Ανώτερου Συνεργάτη, Ειδικού Εισηγητή και Εκτελεστικού Διευθυντή.

Είναι πραγματικός γνώστης του ΟΗΕ και γι’ αυτό οι αποκαλύψεις του δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ανατριχιαστικές.

8 εκατομμύρια παιδιά χάνονται στον κόσμο κάθε χρόνο και πολλά από αυτά καταλήγουν στα χέρια ελίτ παιδεραστών που διοικούν τον κόσμο, γιατί όπως εξηγεί ο Calin Georgescu, η ελίτ χρησιμοποιεί τα παιδιά ως μορφή νομίσματος.

Οι συνέπειες των ισχυρισμών του Τζορτζέσκου είναι τεράστιες. Απειλούν να καταρρίψουν τις ψευδαισθήσεις μας για ισχυρούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των Προέδρων, των Βασιλικών, του Χόλιγουντ και εκείνων που εμπιστευόμαστε ότι διοικούν τις χώρες μας.

Αυτοί οι άνθρωποι θα ήταν, σύμφωνα με τους ορισμούς των νομικών και ηθικών συστημάτων μας, εγκληματίες που διαπράττουν ασυγχώρητα εγκλήματα.

Οι ισχυρισμοί του Τζορτζέσκου δεν θα μπορούσαν να έρθουν σε πιο σημαντική στιγμή.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ζητά τώρα την αποποινικοποίηση του σεξ με παιδιά, υποστηρίζοντας ότι οι νόμοι κατά της λεγόμενης «έρωτας με διαφορά ηλικίας», ευρύτερα γνωστή ως παιδοφιλία, «παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Αντί να είναι μάστιγα, η επιδημία παιδεραστίας που σαρώνει τον κόσμο είναι στην πραγματικότητα «δώρο της φύσης» στην ανθρωπότητα, σύμφωνα με τον Klaus Schwab του οποίου το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει δηλώσει ότι οι παιδεραστές δημιουργούνται από τη φύση σε όλο και μεγαλύτερους αριθμούς για κάποιο λόγο.

Σύμφωνα με μια ερευνητική εργασία που παρουσιάστηκε στο WEF στο Νταβός, το φαινόμενο των παιδεραστών αντιπροσωπεύει την προσπάθεια της φύσης να καθαρίσει τη γη και να «σώσει την ανθρωπότητα» από τον εαυτό της. 

Τα ανήλικα ελκυστικά άτομα είναι πολύ λιγότερο πιθανό να παράγουν μεγάλο αριθμό απογόνων, σύμφωνα με ακαδημαϊκά δεδομένα, και οι λεγόμενοι «ανήλικοι» με τους οποίους έχουν τις λεγόμενες «σχέσεις» είναι στατιστικά λιγότερο πιθανό να συνεχίσουν και να γίνουν αρχηγοί μεγάλων οικογενειών. τους εαυτούς τους.

Αυτό απευθύνεται στο WEF και στο όραμά τους να καταστρέψουν την οικογενειακή μονάδα και να ερημώσουν τη γη.

Και τώρα κάνουν την κίνησή τους.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ σε συνεργασία με τον ΟΗΕ έδωσε εντολή στις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να κινηθούν προς την αποποινικοποίηση του βιασμού και της παιδεραστίας.

Μια νέα έκθεση των Ηνωμένων Εθνών ζήτησε να αποποινικοποιηθούν παγκοσμίως όλες οι μορφές χρήσης ναρκωτικών και σεξουαλικής δραστηριότητας – συμπεριλαμβανομένης της παιδεραστίας, της κτηνωδίας και της αιμομιξίας.

Γράφτηκε από τη Διεθνή Επιτροπή Νομικών (ICJ), το UNAIDS και το Γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (OHCHR), η έκθεση κυκλοφόρησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, με στόχο να καθοδηγήσει «την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο ποινικό νόμος.”

Με την ονομασία «αρχές της 8ης Μαρτίου», η έκθεση ζητά την αποποινικοποίηση των αδικημάτων που σχετίζονται με τα ναρκωτικά και το σεξ, συμπεριλαμβανομένης της παιδεραστίας και της αιμομιξίας.

Σύμφωνα με τους νομικούς εμπειρογνώμονες των Ηνωμένων Εθνών και του WEF, οι νόμοι κατά της παιδεραστίας συνιστούν επίθεση στα ανθρώπινα δικαιώματα των… περιμένετε … των παιδιών. Σωστά, σύμφωνα με την ελίτ της παγκοσμιοποίησης, η ηλικία συναίνεσης είναι μια μεροληπτική έννοια που εισάγει διακρίσεις σε βάρος των παιδιών που θέλουν να κάνουν σεξ με ενήλικες.

Οι ανήλικοι, φυσικά, δεν μπορούν πραγματικά να συναινέσουν στο σεξ με έναν ενήλικα – κάτι που αυτοί οι λεγόμενοι ειδικοί πρέπει να γνωρίζουν.

Αυτή είναι απλώς μια ακόμη κακή πολιτική που ωθεί η παγκοσμιοποιητική ελίτ στους ανυποψίαστους πολίτες των δυτικών χωρών. 

Αν αναρωτιέστε πώς θα μπορούσε ενδεχομένως κάποιος ενήλικας να υποστηρίξει ότι οι νόμοι κατά της παιδεραστίας παραβιάζουν τα δικαιώματα των παιδιών, τότε πρέπει να θυμάστε ότι για την παγκοσμιοποιητική ελίτ, το κακό ισοδυναμεί με καλό. Και φτάσαμε τώρα στη φάση του masterplan τους που μας τρίβουν τα μούτρα σε αυτό.

Οι ακαδημαϊκοί έχουν επαναπροσδιορίσει τους κακοποιούς παιδιών ως ανήλικα ελκυστικά άτομα και το θέμα, φυσικά, είναι να στείλουν το μήνυμα ότι στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα. Είναι απλώς ένα διαφορετικό είδος αγάπης.

Γνωρίστε τη Miranda Galbreath, μια εξουσιοδοτημένη σύμβουλο και σεξοθεραπεύτρια που υποστηρίζει τους «MAPs» (ή τα ανήλικα ελκυστικά άτομα). Λέει ότι είναι «υβρισμένοι» και «περιθωριοποιημένοι» και δεν πρέπει να αναφέρονται ως παιδόφιλοι.

Αυτό το βίντεο είναι μια ακόμη απεικόνιση του τελικού παιχνιδιού του σεξουαλικού προοδευτισμού – της απορρόφησης της παιδεραστίας κάτω από την ομπρέλα LGBTQ+.

Η προστασία των παιδιών από ενήλικες που θέλουν να τα εκμεταλλευτούν σεξουαλικά είναι ένα βασικό ανθρώπινο ένστικτο, και είναι ένα ευγενές ένστικτο, και ωστόσο τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να επαναπροσδιορίσουν αυτό το ένστικτο ως έγκλημα.

Και η παιδοφιλία δεν είναι το μόνο ταμπού που είναι αποφασισμένοι να συντρίψουν. Η αιμομιξία είναι επίσης στην ατζέντα του WEF και είναι αποφασισμένοι να την νομιμοποιήσουν σε όλες τις χώρες που έχουν διεισδύσει στο WEF, ξεκινώντας από τη Γερμανία.

Σύμφωνα με το WEF, οι νόμοι κατά της αιμομιξίας παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα των αδελφών και των αδελφών που θέλουν να έχουν σχέσεις και να δημιουργήσουν οικογένειες και μια ομάδα που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση στη Γερμανία παπαγαλίζει τώρα τη γραμμή του WEF.

Ο Calin Georgescu είναι ένας γενναίος άνθρωπος που βγαίνει μπροστά και σφυρίζει τα μυστικά της ελίτ.

Η αποκάλυψη της παιδεραστίας των ελίτ είναι ίσως η πιο επικίνδυνη ασχολία στον κόσμο.

Υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα, αλλά πάρτε την περίπτωση του διεθνούς μοντέλου του Playboy, Natacha Jaitt, που βρέθηκε νεκρή λίγες εβδομάδες αφότου δήλωσε δημόσια ότι φοβόταν για τη ζωή της και ότι «δεν θα αυτοκτονούσε ποτέ.

Η 41χρονη δήλωσε επίσης ότι αν βρεθεί νεκρή υπό ύποπτες συνθήκες θα οφειλόταν στις προσπάθειές της να αποκαλύψει ένα κύκλωμα παιδεραστών VIP .

Η μητέρα δύο μικρών παιδιών κατηγόρησε υψηλού επιπέδου πολιτικούς, αστέρες του αθλητισμού και διασκεδαστές ότι εμπλέκονται σε ένα διεθνές κύκλωμα παιδεραστών, «το κακό πέρα ​​από τους χειρότερους εφιάλτες σου» , που απαγάγει συστηματικά παιδιά προτού τα βυθίσει σε μια ζωή εξαχρείωσης και τελετουργικού βιασμού και βασανιστήριο.

Γίνεται πόλεμος και η ελίτ και οι μαριονέτες της στην πολιτική και την ψυχαγωγία γίνονται όλο και πιο απελπισμένοι μέρα με τη μέρα να συντρίψουν όποιον εκθέτει την ατζέντα τους.

Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να σταθείς στη θέση σου και να αρνηθείς να παραδώσεις το εκ γενετής σου δικαίωμα στην παγκοσμιοποιητική ελίτ.

 

Πηγή

 

ΠηγήΜοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα