Ο Εμβολιασμός κατά της Γρίπης είναι ‘Εγκλημα – Και είναι Εδώ και 78 χρόνια❗️

13 Μαΐου, 2022 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

Εάν ακόμη και ένα εμβόλιο που χρησιμοποιείται εδώ και 78 χρόνια δεν μπορεί να παρουσιάσει κανένα όφελος, πώς μπορεί ένα εντελώς νέο εμβόλιο, όπως αυτό της BioNTech ή της Pfizer, να προσφέρει ανοσοποίηση έναντι ενός μη αποδεδειγμένου ιού (SARS-CoV-2); Είναι απλά εντελώς παράλογο και αδύνατο!

Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας είναι ότι αυτοί οι νευρολόγοι, οι οποίοι είναι εντελώς χαμένοι, δεν αντιλαμβάνονται ότι οι δηλώσεις, οι προβλέψεις, τα μοντέλα και τα εμβόλια τους είναι καταδικασμένα σε αποτυχία, επειδή ένας ιός που προκαλεί ασθένεια δεν υπάρχει καθόλου και, σύμφωνα με τα ευρήματα της βιολογίας, δεν μπορεί να υπάρξει!

Αν οι παραπλανημένοι υπεύθυνοι δεν βρουν επιτέλους το θάρρος να αμφισβητήσουν τον εαυτό τους και να πραγματοποιήσουν επιτέλους τα απαραίτητα πειράματα ελέγχου, όπως τους έχει επιβάλει η DFG από το 1998, τότε σύντομα θα πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη για ένα από τα μεγαλύτερα ναυάγια στην ιστορία της ανθρωπότητας!

Μετάφραση: Απολλόδωρος

16 Νοεμβρίου 2020 από Corona_Facts – Διαβάστε το εδώ

________________________

Δυστυχώς, στην εποχή μας, η λογική σκέψη φαίνεται να έχει χαθεί από ένα μεγάλο μέρος των ανθρώπων. Οι άνθρωποι απλά αγνοούν τις συνδέσεις που δεν θα μπορούσαν να είναι πιο προφανείς. Είναι ίσως επιτρεπτό να υπονοήσουμε ένα είδος πλύσης εγκεφάλου; Δεν έχω άλλη εξήγηση για αυτή τη σχεδόν τρελή κατάσταση. Στο προηγούμενο μέρος σχετικά με τον εμβολιασμό κατά της γρίπης, όχι μόνο καταφέραμε να αποδείξουμε με βάση επιστημονικά δεδομένα ότι ο εμβολιασμός αυτός δεν έχει κανένα ευεργετικό αποτέλεσμα – αλλά και ότι, εκ των υστέρων, δεν είχε ποτέ!

Ο εμβολιασμός κατά της γρίπης μας “ενθουσιάζει” εδώ και 78 χρόνια και δεν έχει καταφέρει να μας προσφέρει κανένα αντικειμενικό όφελος. Αντιθέτως: η μαζική χορήγηση τοξινών από τα εμβόλια οδήγησε σε βλάβες από τα εμβόλια, τις οποίες οι αμέτρητοι πάσχοντες έπρεπε να υπομείνουν για το υπόλοιπο της ζωής τους. Από το 1990, ο αριθμός των εμβολιασμών κατά της γρίπης έχει οκταπλασιαστεί, αλλά ο αριθμός των θανάτων ανά 100.000 από γρίπη και πνευμονία έχει παραμείνει ο ίδιος. Ο αριθμός των ημερών νοσηλείας με γρίπη και πνευμονία έχει αυξηθεί ακόμη και κατά 40%, σύμφωνα με έκθεση της SWR.

Και όλα αυτά εξαιτίας μιας μικροσκοπικής παρερμηνείας της ιατρικής … η οποία εν τω μεταξύ έχει γίνει μια μεγάλη επιχείρηση! Θα μπορούσα να τραβάω τα μαλλιά μου όλη την ώρα όταν κοιτάζω τα γεγονότα … επειδή είναι τόσο προφανή … αλλά ίσως αυτοί που απλά δεν θέλουν να το καταλάβουν εμβολιάζονται πολύ συχνά; Δεν ξέρω! Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε από κοντά το γεγονός ότι τόσο η φαρμακοβιομηχανία όσο και τα αρμόδια ιδρύματα όπως η STIKO ή το RKI δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό.

Ο Tomas Jefferson του Cochrane (παγκόσμιο, το πιο σεβαστό ανεξάρτητο δίκτυο επιστημόνων, γιατρών κ.λπ.) βρίσκει τα κατάλληλα λόγια για τον εμβολιασμό κατά της γρίπης

Ο Thomas Jefferson, ο οποίος συλλέγει και αξιολογεί μελέτες σχετικά με τα εμβόλια κατά της γρίπης για την ανεξάρτητη Cochrane Collaboration εδώ και πολλά χρόνια, σχολιάζει αυτή την προσέγγιση με τα εξής λόγια:

“Ο αισιόδοξος και σίγουρος τόνος στην πρόβλεψη της κυκλοφορίας του ιού και της επίδρασης των αδρανοποιημένων εμβολίων που δεν ανταποκρίνεται στα πραγματικά στοιχεία είναι αξιοσημείωτος. Τα αίτια είναι πιθανώς πολύπλοκα και πιθανώς οφείλονται σε ένα ακατάστατο μείγμα συγκρούσεων με την αλήθεια και συγκρούσεων συμφερόντων” (Jefferson 2006).

Πηγή: Jefferson, T. BMJ 2006, 333;912-915

Τα προβλήματα του εμβολιασμού κατά της γρίπης αναγνωρίζονται από πολλούς επιστήμονες

 • Γνωρίζουμε ότι στις ΗΠΑ το ποσοστό των θανάτων από γρίπη έχει παραμείνει το ίδιο, παρά το γεγονός ότι με την πάροδο των ετών όλο και περισσότεροι άνθρωποι έκαναν το εμβόλιο κατά της γρίπης”. (Jefferson 2009)
 • “Δεν υπάρχει καμία απολύτως απόδειξη ότι τα εμβόλια κατά της εποχικής γρίπης έχουν κάποιο αποτέλεσμα, ιδίως μεταξύ των ηλικιωμένων και των μικρών παιδιών. Δεν υπάρχουν ενδείξεις για μείωση των κρουσμάτων, των θανάτων, των επιπλοκών”. (Jefferson 2009)
 • Ένας πιθανός λόγος για την υπερεκτίμηση του αποτελέσματος του εμβολιασμού στους ηλικιωμένους είναι πιθανώς το λεγόμενο “φαινόμενο του υγιούς χρήστη” – σύμφωνα με το οποίο εμβολιάζονται κυρίως σχετικά υγιείς ηλικιωμένοι που δεν απειλούνται ούτως ή άλλως από επιπλοκές της νόσου (Eurich 2008). Το πρόβλημα αυτό αναγνωρίζεται και παραδέχεται πλέον ακόμη και το RKI, και ζητείται στο μέλλον να αγνοούνται τουλάχιστον τέτοιες (συνηθισμένες μέχρι σήμερα) μελέτες κοόρτης που έχουν σχετικά μη συγκεκριμένες μεταβλητές-στόχους, όπως η γενική θνησιμότητα (Remschmidt 2015).
 • Σε ασθενείς ηλικίας άνω των 65 ετών, ο εμβολιασμός κατά της γρίπης μειώνει τον κίνδυνο επιπλοκών και θνησιμότητας – λόγω της κακής ποιότητας των υποκείμενων μελετών, το arznei-telegramm θεωρεί “πιθανή τη συστηματική υπερεκτίμηση του πραγματικού αποτελέσματος”. Πρόσφατες ανασκοπήσεις δεν διαπιστώνουν καν επίδραση στη θνησιμότητα σε αυτή την ηλικιακή ομάδα (Rizzo 2006) και η επανειλημμένα υποστηριζόμενη μείωση της πνευμονίας που σχετίζεται με τη γρίπη δεν μπορεί να αποδειχθεί με καθαρή μεθοδολογική εργασία (Jackson 2008). Μια ανασκόπηση (μετα-ανάλυση) της Cochrane Collaboration από το 2013 δεν βρίσκει επίσης κανένα όφελος από τον εμβολιασμό του ιατρικού προσωπικού που φροντίζει ηλικιωμένους, ο οποίος επίσης προπαγανδίζεται επανειλημμένα στη Γερμανία (Thomas 2013).

Πηγές:

 1. (Jefferson 2009) | Jefferson T. Cochrane Database Systematic Review 23 April 2009
 2. (Eurich 2008) | Eurich, D.T. et al.: Am. J. Respir. Crit. Care Med. 2008; 178: 527-33
 3. (Remschmidt 2015) | Remschmidt C. BMC Infect Dis. 2015; 15: 429. doi: 10.1186/s12879-015-1154-y (Abruf 25.04.2016)
 4. (Rizzo 2006) | Rizzo C. Vaccine. 2006 Oct 30; 24 (42-43): 6468-75. Epub 2006 Jul 7.
 5. (Jackson 2008) | Jackson, M.L. et al.. Lancet 2008; 372: 398-405
 6. (Thomas 2013) Thomas RE. Cochrane Database Syst Rev. 2013 Jul 22;7:CD005187. doi: 10.1002/14651858.CD005187.pub4.

Οι αμφισβητήσιμοι υπολογισμοί του Ινστιτούτου Robert Koch – κάποιος μιλάει ακόμη και για παραλογισμό. Αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι καινούργιο στο RKI, αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι το πρόσεξαν μόνο λόγω της προγραμματισμένης ψευτο-πανδημίας Corona!

Η μείωση των θανάτων από γρίπη που υπολογίζει κάθε χρόνο το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI ), η οποία συνήθως αποδίδεται στον εμβολιασμό, είναι μεθοδολογικά κάτι παραπάνω από αμφισβητήσιμη: το arznei-telegramm κάνει λόγο για έναν “παράλογο” τρόπο υπολογισμού και σχολιάζει τα στοιχεία με τα λόγια ότι το RKI δεν φοβάται να “πάρει το μέσο όρο των μήλων και των αχλαδιών και να τον πουλήσει ως ραβέντι” (στο 2008). Ωστόσο, είναι ακριβώς αυτά τα στοιχεία που χρησιμεύουν ως βάση για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με τις συστάσεις για τον εμβολιασμό κατά της γρίπης…

Όπου κι αν κοιτάξετε … μάταια ψάχνετε για αποδείξεις! Όλοι το γνωρίζουν και παρόλα αυτά η ομοσπονδιακή και η πολιτειακή κυβέρνηση συνεχίζουν να προωθούν αυτό το τοξικό μείγμα. Εδώ διαπράττεται ένα έγκλημα – δεν μπορώ να μην το εκφράσω αυτό τόσο συνοπτικά σε αυτό το σημείο!


Όταν και ο τελευταίος άνθρωπος συνειδητοποιήσει τι τρέλα διαπράττεται με τον εμβολιασμό κατά της γρίπης, οι απατεώνες δεν μπορούν πλέον να το αποφύγουν – και αισθάνονται υποχρεωμένοι να εφεύρουν απίστευτες και πολύ δημιουργικές αποδείξεις αποτελεσματικότητας!

Ένας εντελώς νέος και δημιουργικός τρόπος απόδειξης της αποτελεσματικότητας δημοσιεύτηκε στην Αμερική το 2015 – εδώ, η θετική επίδραση ενός εμβολιασμού υψηλής δόσης για ηλικιωμένους προκύπτει από το γεγονός ότι το Tamiflu® συνταγογραφείται λιγότερο συχνά μεταξύ των εμβολιασθέντων (Izurieta 2015) – μπορεί κανείς να μου πει σε ποιο βαθμό ανταποκρίνεται απαραίτητα στους νόμους της λογικής όταν η αποτελεσματικότητα ενός ουσιαστικά αναποτελεσματικού εμβολιασμού αποδεικνύεται από τη συχνότητα συνταγογράφησης ενός ουσιαστικά αναποτελεσματικού φαρμάκου; Ο ένας γρίφος μετά τον άλλο …

Αν μόλις χάσατε την ανάσα σας (όπως κάναμε εμείς), τότε έχετε καταλάβει τα πάντα σωστά και κατά συνέπεια έχετε απομακρυνθεί από την πίστη. Αλλά έτσι λειτουργεί – στην απόλυτη ψευδοεπιστήμη της ιολογίας και της πανηγυρίζουσας βιομηχανίας εμβολιασμών!

Πηγή:

Lancet: Izurieta HS. Lancet Infectious Diseases 2015 DOI: http://dx.doi.org/10.1016/S1473-3099(14)71087-4 (ανακτήθηκε στις 11.02.2015)


Παρενέργειες του εμβολιασμού: Η ποιότητα των μελετών σχετικά με τη βλαβερότητα του εμβολίου κατά της γρίπης είναι τόσο χαμηλή που θα μπορούσε σχεδόν να χαρακτηριστεί ως κακόγουστο αστείο. Πιστεύετε ότι τα όρια του παραλογισμού έχουν φτάσει; Θέλεις κι άλλο;

Συνολικά, η ασφάλεια του εμβολίου κατά της γρίπης έχει παραμεληθεί επιδεικτικά, όταν μετράται σε σχέση με την ευρεία χρήση του. Ο Jefferson κρίνει ότι οι περισσότερες από τις υπάρχουσες μελέτες είναι μεθοδολογικά ανεπαρκείς, συνήθως περιλάμβαναν μικρό αριθμό συμμετεχόντων και οι περισσότερες είχαν συστηματικές, μεθοδολογικές ατέλειες (μεροληψία επιλογής) (Jefferson 2006). Παραδείγματα:

 • Για τα παιδιά, υπήρχε μόνο μία παλαιότερη μελέτη με 35 (!) συμμετέχοντες!
 • Ακόμη και για τους ηλικιωμένους, είχαν δημοσιευτεί συνολικά μόνο 5 μελέτες, η καθεμία με μέγιστη διάρκεια 7 ημερών και συνολικά 3.000 συμμετέχοντες.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτή την κατάσταση, είναι σχεδόν εκπληκτικό το γεγονός ότι έχουν καταγραφεί τόσες πολλές και ποικίλες ανεπιθύμητες αντιδράσεις ( ADR) σε σχέση με τον εμβολιασμό κατά της γρίπης:

 • Σε πρόσφατες μελέτες, οι αυτοανοσολογικές ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολιασμού έρχονται όλο και περισσότερο στο προσκήνιο: για παράδειγμα, ο εμβολιασμός κατά της γρίπης αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης αυτοανοσολογικής αγγειίτιδας (γιγαντοκυτταρική αρτηρίτιδα) καθώς και ρευματοειδούς πολυμυαλγίας (Soriano 2012). Σοβαρές αυτοανοσολογικές ασθένειες όπως το λεγόμενο σύνδρομο Churg-Strauss (άσθμα και συστηματική αυτοανοσολογική αγγειίτιδα) έχουν επίσης περιγραφεί στο πρόσφατο παρελθόν μετά τον εμβολιασμό κατά της γρίπης (Fu 2014), όπως και αυτοανοσολογικές βλάβες στο οπτικό νεύρο (Papke 2016).
 • Ο συνολικός κίνδυνος εμφάνισης του συνδρόμου Guillain-Barré (GBS) μετά τον εμβολιασμό κατά της γρίπης αυξάνεται τουλάχιστον κατά 4 φορές (Prestel 2014), και ακόμη και κατά 8 φορές για μια σοβαρή μορφή GBS (Geier 2003). Συνολικά, το GBS είναι μία από τις συχνότερες σοβαρές επιπλοκές του εμβολίου της γρίπης (Finch 2014,| Prestel 2014,| Galeotti 2013,| Souayah 2012,| Choe 2011).
 • Οι λεγόμενες απομυελινωτικές νόσοι, κατά τις οποίες καταστρέφονται τα περιβλήματα μυελίνης των νευρικών κυττάρων στον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό (όπως η οξεία απομυελινωτική εγκεφαλομυελίτιδα [ADEM], μια οξεία νόσος που σχετίζεται με την πολλαπλή σκλήρυνση), περιγράφονται επίσης επανειλημμένα σε στενή χρονική σχέση με τον εμβολιασμό κατά της γρίπης (Arai 2014 , | Sacheli 2014 , | Machicado 2013 , | Fujii 2012 , | Maeda 2012 , | Shoamanesh 2011).
 • Ανοσολογική φλεγμονή του οπτικού νεύρου έχει επίσης περιγραφεί σε παιδιά – αυτό είναι συχνά ένα αρχικό σύμπτωμα της σκλήρυνσης κατά πλάκας (Korematsu 2014)- τύφλωση λόγω βλάβης του οπτικού νεύρου (Kawasaki 1998)- έχουν επίσης περιγραφεί βλάβες σε άλλα κρανιακά νεύρα (Ishii 2014).
 • Έχουν παρατηρηθεί και άλλες νευρολογικές επιπλοκές όπως εγκεφαλίτιδα (Türkoglu 2009) ή εγκάρσια μυελίτιδα, μια φλεγμονή του νωτιαίου μυελού που συνοδεύεται από παράλυση (Nakamura 2003).
 • Επιπλέον, το λεγόμενο οφθαλμοαναπνευστικό σύνδρομο (ORS), που συνίσταται σε ερυθρότητα των ματιών, δυσκολίες στην αναπνοή ή πρήξιμο του προσώπου ποικίλης διάρκειας (De Serres 2003 ,| Scheifele 2003 ,| Skowronski 2003).
 • Ομοίως πνευμονίτιδα (πνευμονία) μετά τον εμβολιασμό κατά της γρίπης (Johnston 1998) – αλλά ακριβώς από αυτή την επιπλοκή της λοίμωξης από τη γρίπη υποτίθεται ότι προστατεύει ο εμβολιασμός- η “αλλεργική κυψελιδίτιδα”, μια φλεγμονή των ίδιων των κυψελίδων, έχει επίσης περιγραφεί ότι προκαλείται από τον εμβολιασμό (Heinrichs 2009).
 • Αιμορραγική περικαρδίτιδα (φλεγμονή του περικαρδίου) (Godreuil 2003)
 • Η λεγόμενη “λευκοκυτταροκλαστική αγγειίτιδα”, μια αυτοανοσολογική αγγειακή φλεγμονή που εκδηλώνεται στο δέρμα και τους νεφρούς και προσβάλλει κυρίως τα εμβολιασμένα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας – τα οποία αποτελούν και μια από τις δηλωμένες ομάδες-στόχους του εμβολιασμού κατά της γρίπης (Yanai-Berar 2002), η μηνιγγοεγκεφαλίτιδα (φλεγμονή του εγκεφάλου και των μηνίγγων) (Blanco 1999)
 • Οξεία νεφρική ανεπάρκεια (Novati 2014), ανοσολογική νεφρική φλεγμονή (Patel 2015 , Yanai-Berar 2002).
 • Ανοσολογική μείωση των αιμοπεταλίων του αίματος (θρομβοπενία) (Tsuji 2009), μερικές φορές με ταυτόχρονη αναιμία (αιμολυτική αναιμία) (Shlamovitz 2013).
 • Επιδείνωση προϋπαρχόντων αυτοάνοσων νοσημάτων όπως ο ερυθηματώδης λύκος (Ritterhouse 2011) ή η ρευματοειδής αρθρίτιδα σε εφήβους (Shimizu 2012).
 • Σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1 (ινσουλινοεξαρτώμενη μορφή διαβήτη) (Yasuda 2012).

Ένα ακόμη μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας – ο εμβολιασμός κατά της γρίπης σε έγκυες γυναίκες!

Το γεγονός ότι με τον εμβολιασμό κατά της γρίπης, ο οποίος είχε ήδη αποδειχθεί εντελώς άχρηστος με όλα όσα αναφέρθηκαν προηγουμένως, οι έγκυες γυναίκες και τα αγέννητα παιδιά τους τίθενται τώρα σε κίνδυνο χωρίς ντροπή, πρέπει δυστυχώς να αναγνωριστεί ως μια θλιβερή πραγματικότητα. Όσοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η επιστήμη δεν μπορεί να πέσει πιο χαμηλά, παρακαλώ διαβάστε παρακάτω.

Παρά το γεγονός ότι η χορήγηση του εμβολίου κατά της γρίπης σε παιδιά, εφήβους ή νεαρούς ενήλικες δεν έχει μέχρι στιγμής παράσχει πειστικά στοιχεία για τη σχετική αποτελεσματικότητα, ορισμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ευρωπαϊκών – αλλά και ο ΠΟΥ – έχουν βάλει στο στόχαστρό τους μια νέα ομάδα-στόχο, τις έγκυες γυναίκες.

Ο Dr. Steffen Rabe έχει ήδη γράψει μια εξαιρετική περίληψη εδώ, ο οποίος έχει επίσης κάνει κάποια σπουδαία προκαταρκτική εργασία σχετικά με τον εμβολιασμό κατά της γρίπης.

Προκειμένου να μην αντιγράψω απλώς το κείμενο, θα επισημάνω εν συντομία και συνοπτικά μόνο τα ουσιώδη σημεία του:

 • πιθανός κίνδυνος εμφάνισης διαταραχών του φάσματος του αυτισμού (ΔΑΦ) στα παιδιά
 • κανένα αιτιώδες όφελος από τον εμβολιασμό κατά της γρίπης για το έμβρυο
 • Cochrane (πρώην: Cochrane Collaboration) από το 2019 επίσης δεν βρίσκει κανένα όφελος από τον εμβολιασμό κατά της γρίπης όσον αφορά τις επιπλοκές της εγκυμοσύνης
 • παραδέχεται ακόμη και ο ΠΟΥ, λέγοντας: “Τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο εμβολιασμός της μητέρας κατά της γρίπης μειώνει τον κίνδυνο δυσμενών αποτελεσμάτων του τοκετού είναι ασυνεπή και πολλές μελέτες παρατήρησης έχουν υποστεί σημαντική μεροληψία. Η έλλειψη επιστημονικής σαφήνειας όσον αφορά την επιβάρυνση της νόσου ή την έκταση της αποτελεσματικότητας του εμβολίου έναντι της σοβαρής νόσου αποτελεί πρόκληση για την έγκυρη αξιολόγηση των πιθανών επιπτώσεων των προγραμμάτων εμβολιασμού κατά της γρίπης των μητέρων”.
 • Αυτή η παραδοχή της έλλειψης αξιόπιστων δεδομένων, ωστόσο, δεν τους εμποδίζει να δηλώσουν ότι οι έγκυες γυναίκες αποτελούν την κύρια ομάδα-στόχο για τον εμβολιασμό κατά της γρίπης – ο εμβολιασμός τους αποτελεί “ύψιστη προτεραιότητα” (WHO Influenza Vaccine n.d.).
 • τη σημαντική αύξηση των θανάτων μετά τον εμβολιασμό, ιδίως σε χώρες με χαμηλό ή πολύ χαμηλό εισόδημα ((πολύ) χαμηλού εισοδήματος χώρες) – οι συγγραφείς ζητούν πιο επιστημονικά τεκμηριωμένες μελέτες πριν από την ευρεία διάδοση του εμβολιασμού – όπως τελικά κάνει και ο ΠΟΥ…

Μια περίληψη με όλες τις πηγές μπορεί να βρεθεί στη σελίδα του

Dr. Steffen Rabe – Εμβολιασμός κατά της γρίπης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;


Παρενέργειες όπως το σύνδρομο Kawasaki και επικίνδυνες δηλώσεις πολιτικών. Το θράσος της σύστασης μπορεί να εξηγηθεί μόνο αν υποθέσει κανείς ότι πρόκειται για πρόθεση.

Στην περίπτωση διαφόρων άλλων εμβολίων, το σύνδρομο Kawasaki δεν αναφέρεται ονομαστικά, αλλά ως πιθανές παρενέργειες αναφέρονται συγκεκριμένα συμπτώματα της μυστηριώδους παιδικής νόσου, ιδίως ασθένειες των αγγείων (αγγειίτιδα) με ή χωρίς συμμετοχή των νεφρών, ασθένειες του αίματος, πνευμονία κ.λπ., οι οποίες σύμφωνα με τις τρέχουσες αναφορές παρατηρούνται επίσης όλο και περισσότερο σε ενήλικες ασθενείς που πέθαναν από το Covid-19:

Υπάρχουν πολλά άλλα, αλλά σε αυτό το άρθρο θα επικεντρωθούμε στο εμβόλιο της γρίπης.


Το εμβόλιο Prevenar 13 (πνευμονιόκοκκος) της Pfizer βρέθηκε να έχει ενδείξεις πιθανής επιδείνωσης των κατά τα άλλα κοινών παρενεργειών όταν εμβολιάζεται ταυτόχρονα με ένα τρισθενές αδρανοποιημένο εμβόλιο γρίπης (TIV).

Τον Μάρτιο του 2020, ο ομοσπονδιακός υπουργός Υγείας Jens Spahn, μεταξύ άλλων, συνέστησε τον εμβολιασμό κατά του πνευμονιόκοκκου για όλους τους πολίτες άνω των 60 ετών καθώς και για τα παιδιά.

Ο ιολόγος Christian Drosten συνέστησε ακόμη και τον πρόσθετο εμβολιασμό κατά της γρίπης, αν και αυξημένοι κίνδυνοι για παρενέργειες θα μπορούσαν να προκύψουν από την ταυτόχρονη χορήγηση και των δύο εμβολίων σύμφωνα με τις πληροφορίες του κατασκευαστή.

Το πολύ υψηλό ποσοστό των εμβολίων κατά της γρίπης (8), τα οποία φαίνεται να ευνοούν εκπληκτικά συχνά την εμφάνιση αγγειακών παθήσεων, είναι εντυπωσιακό στη συνολική εικόνα.


Συχνή εμφάνιση ασθενών με θετικό Corona στην Ιταλία και το εμβόλιο κατά της γρίπης

Η Λομβαρδία, και συγκεκριμένα η επαρχία του Μπέργκαμο, διεξήγαγε πέρυσι μια μαζική εκστρατεία εμβολιασμού κατά της γρίπης: Αγοράστηκαν και χορηγήθηκαν 154.000 δόσεις, εκ των οποίων 129.000 μόνο σε άτομα άνω των 65 ετών.

Η εστίαση ήταν επίσης σε άτομα με χρόνιες ασθένειες, τελικά ακριβώς η ομάδα κινδύνου για το Covid-19. Ήταν ακριβώς αυτοί οι ασθενείς που τελικά είδαμε να πεθαίνουν κυρίως ως αποτέλεσμα της υποτιθέμενης νόσου Covid-19 στη Λομβαρδία. Γνωρίζουμε σήμερα ότι η απόδειξη για την ύπαρξη του ιού SARS-CoV-2 δεν έχει παρασχεθεί μέχρι σήμερα.

Η Ιταλία ειδικότερα έχει ένα ιδιαίτερα αυστηρό πρόγραμμα εμβολιασμού για τα παιδιά, όπως ακριβώς και οι ΗΠΑ απλή σύμπτωση;

Για περισσότερες πληροφορίες, θα θέλαμε να παραπέμψουμε σε ένα απίστευτα καλά τεκμηριωμένο άρθρο στο Rubikon.

RubiconΟ αποδιοπομπαίος τράγος

Οι θάνατοι μετά τον εμβολιασμό κατά της γρίπης πληθαίνουν!

 • Η Νότια Κορέα αναφέρει 83 θανάτους μεταξύ ατόμων που έκαναν εμβόλια κατά της γρίπης εν μέσω ανησυχιών για την ασφάλεια του κυβερνητικού προγράμματος εμβολιασμού [Δείτε το RT German].
 • Η Σιγκαπούρη ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει προσωρινά τη χρήση δύο εμβολίων κατά της γρίπης, αφού αρκετοί άνθρωποι στη Νότια Κορέα πέθαναν μετά τον εμβολιασμό. Η κίνηση αυτή καθιστά την πόλη-κράτος της Νοτιοανατολικής Ασίας μία από τις πρώτες χώρες που σταματά να χρησιμοποιεί αυτά τα εμβόλια για τα προγράμματα ανοσοποίησης.
 • Το υπουργείο Υγείας της χώρας ανέφερε σε ανακοίνωσή του στις 25 Οκτωβρίου ότι η αναστολή έγινε ως: “προληπτικό μέτρο σχετικά με τους αναφερόμενους θανάτους μετά τον εμβολιασμό κατά της γρίπης στη Νότια Κορέα“. Ενώ δεν έχουν σημειωθεί θάνατοι που να σχετίζονται με τον εμβολιασμό κατά της γρίπης στη Σιγκαπούρη, το υπουργείο και η Αρχή Επιστημών Υγείας (HSA) παρακολουθούν στενά την κατάσταση. Η ανακοίνωση του ΥΥΚΑ ανέφερε: “Ο ΥΥΚΑ βρίσκεται σε επαφή με τις αρχές της Νότιας Κορέας για περαιτέρω πληροφορίες, καθώς διερευνούν κατά πόσον οι θάνατοι σχετίζονται με τους εμβολιασμούς κατά της γρίπης“.

Από πού προέρχονται οι πολλές χιλιάδες θάνατοι από γρίπη ή πώς καθορίζονται;

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του RKI, τα στοιχεία αυτά δεν συλλέγονται στατιστικά καθαρά με βάση τα πιστοποιητικά θανάτου, αλλά υπολογίζονται με τη βοήθεια ενός στατιστικού τύπου, σύμφωνα με τον οποίο, με απλά λόγια, οι θάνατοι το καλοκαίρι αφαιρούνται από τους θανάτους το χειμώνα. Ούτε οι στατιστικές θανάτων της Ομοσπονδιακής Στατιστικής Υπηρεσίας ούτε οι περιπτώσεις που καταγράφονται από άλλα συστήματα αναφοράς επιβεβαιώνουν μαζικό θάνατο αυτής της κλίμακας: εδώ πρόκειται για μία με δύο δωδεκάδες, όχι περισσότερες.

Αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα, όλα βασίζονται σε εκτιμήσεις και δόγματα. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την επιστήμη εδώ και πολύ καιρό!

Αυτό αναφέρεται στη σελίδα του RKI στην καρτέλα Πώς καταγράφονται οι θάνατοι από γρίπη;

Σε αυτό το σημείο, θα αποφύγω να επισημάνω ότι, όπως και με όλους τους άλλους ιούς που προκαλούν ασθένειες, δεν υπάρχει ακόμη καμία επιστημονική απόδειξη.

Συμπέρασμα

Εάν ακόμη και ένα εμβόλιο που χρησιμοποιείται εδώ και 78 χρόνια δεν μπορεί να παρουσιάσει κανένα όφελος, πώς μπορεί ένα εντελώς νέο εμβόλιο, όπως αυτό της BioNTech ή της Pfizer, να προσφέρει ανοσοποίηση έναντι ενός μη αποδεδειγμένου ιού (SARS-CoV-2); Είναι απλά εντελώς παράλογο και αδύνατο!

Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας είναι ότι αυτοί οι νευρολόγοι, οι οποίοι είναι εντελώς χαμένοι, δεν αντιλαμβάνονται ότι οι δηλώσεις, οι προβλέψεις, τα μοντέλα και τα εμβόλια τους είναι καταδικασμένα σε αποτυχία, επειδή ένας ιός που προκαλεί ασθένεια δεν υπάρχει καθόλου και, σύμφωνα με τα ευρήματα της βιολογίας, δεν μπορεί να υπάρξει!

Αν οι παραπλανημένοι υπεύθυνοι δεν βρουν επιτέλους το θάρρος να αμφισβητήσουν τον εαυτό τους και να πραγματοποιήσουν επιτέλους τα απαραίτητα πειράματα ελέγχου, όπως τους έχει επιβάλει η DFG από το 1998, τότε σύντομα θα πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη για ένα από τα μεγαλύτερα ναυάγια στην ιστορία της ανθρωπότητας!

Έχουμε ήδη δείξει σε διάφορα άρθρα ότι δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις ότι οι ιοί προκαλούν ασθένειες. Μπορείτε εύκολα να δείτε την απάτη στην αχρηστία των εμβολίων. Διαβάστε το άρθρο μας:

Ο μύθος του εμβολιασμού: Τα στατιστικά στοιχεία

——————

Δικτυογραφία :

The flu shot is a crime – and has been for 78 years❗️

https://telegra.ph/Die-Grippe-Impfung-ist-ein-Verbrechen-und-das-seit-78-Jahren-11-16

 

Πηγή και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 1,031


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα