Ο εξισλαμισμός Ελλάδας – Ιταλίας και η αναίρεση του East Med πίσω από την υπόθεση Καϊλή

Ο εξισλαμισμός Ελλάδας – Ιταλίας και η αναίρεση του East Med πίσω από την υπόθεση Καϊλή

22 Δεκεμβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:453
Μοίρασέ το

 

Αυτά τα μπουμπούκια των MKO που είναι επαγγελματίες πράκτορες, όπως αποδεικνύεται από την υπόθεση της Εύας Καϊλή, αγκαλιάζονται και προστατεύονται από όλα τα συστημικά κόμματα. ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ είναι ενεργούμενα των ΜΚΟ του Σόρος, που είναι και αυτές συνδεδεμένες με Ισλαμικά κεφάλαια.

Ο «Αντιρατσισμός», η καταπολέμηση της «ξενοφοβίας» και ο κοινωνικός στιγματισμός όσων καταγγέλλουν τον εποικισμό των χωρών από Μουσουλμανικές ορδές, έχει χορηγούς Ισλαμιστές, που πληρώνουν καλά.

Έτσι, κύριε Αβραμόπουλε και κυρία Καϊλή;

Έτσι, κύριε Σχοινά;

Μην ξεχνάμε πως ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των ευρωβουλευτών, ελέγχει ο Σόρος, οπότε οι ΜΚΟ, πληρώνονται απ’ αυτόν…

Δεν είναι τυχαίο το ότι η αδελφή της Καϊλή, η Μαντελένα, έκανε ΜΚΟ ΓΙΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΑΚΙΑ…

Δηλαδή η ωραία και φυλακισμένη Εύα, δρούσε σε βάρος των συμφερόντων της Ελλάδας…

Ο Παντσέρι, είναι χρηματοδοτούμενος από τον Σόρος… κι αυτός σε βάρος των συμφερόντων της Ιταλίας, λειτουργούσε…

Και ο κατάλογος των εμπλεκομένων, είναι δεδομένο πως θ’ ανοίξει κι άλλο…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Ενεργούμενα του Σόρος, είναι και τα ΚΚΕδια… και ο Γιάννης με το ένα “νι”… και ο Βελόπουλος, που ψήφιζε υπέρ της σίτισης των λάθρο, αντί να απαιτήσει την απέλασή τους. Ένα ΚΥΝΟβούλιο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ.

 

Αυτοί που θα έλυναν το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι οι ίδιοι άνθρωποι που χρηματίζονταν από το Κατάρ, το οποίο μέσω της Τουρκίας θέλει να εξισλαμίσει όλη την Ευρώπη.

Ελλάδα και Ιταλία, έχουν δεχθεί τα τελευταία χρόνια τον μεγαλύτερο όγκο μουσουλμανικών ροών και έχουν υποστεί την μεγαλύτερη αλλοίωση του πληθυσμού τους.

Ταυτόχρονα, είναι οι χώρες, οι οποίες παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατασκευή του East Med, που είναι άκρως ανταγωνιστικός στα συμφέροντα του Κατάρ και του Ιράν, που πωλούν LNG στην Ευρώπη και μάλιστα, σε κολοσσιαία κλίμακα.

Αυτά τα μπουμπούκια των MKO που είναι επαγγελματίες πράκτορες, όπως αποδεικνύεται από την υπόθεση της Εύας Καϊλή, αγκαλιάζονται και προστατεύονται από όλα τα συστημικά κόμματα. ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ είναι ενεργούμενα των ΜΚΟ του Σόρος, που είναι και αυτές συνδεδεμένες με Ισλαμικά κεφάλαια.

Ο «Αντιρατσισμός», η καταπολέμηση της «ξενοφοβίας» και ο κοινωνικός στιγματισμός όσως καταγγέλλουν τον αποικισμό των χωρών από Μουσουλμανικές ορδές, έχει χορηγούς Ισλαμιστές, που πληρώνουν καλά. Έτσι, κύριε Αβραμόπουλε και κυρία Καϊλή; Έτσι, κύριε Σχοινά;

Διαβάζουμε λοιπόν στο ρεπορτάζ της Καθημερινής, ότι:

Δώδεκα εικονικές ΜΚΟ στην οδό Ducale 41Δίκτυο με οργανώσεις οι οποίες είχαν κοινή έδρα στις Βρυξέλλες φέρονται να είχαν στήσει οι Ιταλοί Παντσέρι και Ταλαμάνκα που εμπλέκονται στο Qatargate, για να διακινούν μαύρο χρήμα

Με ένα δίκτυο που ενδεχομένως να αριθμεί έως και πάνω από δέκα μη κυβερνητικές οργανώσεις με αποστολή την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων συνδέονται οι βασικοί πρωταγωνιστές του Qatargate, το οποίο από τις 9 Δεκεμβρίου συγκλονίζει το Ευρωκοινοβούλιο.

Υπάρχουν μάλιστα ισχυρές ενδείξεις ότι πρόκειται ουσιαστικά για εικονικές ΜΚΟ, που οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο χρησιμοποιούσαν για να διεκπεραιώσουν την αποστολή τους: να προωθούν τα συμφέροντα τρίτων χωρών, όπως το Κατάρ και το Μαρόκο, εισπράττοντας αμοιβές και μαύρα κεφάλαια ύψους πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Οι περισσότερες από αυτές έχουν κοινή έδρα και φέρονται να έχουν συσταθεί από τον Ιταλό λομπίστα και δικηγόρο στο επάγγελμα Νικολό Ταλαμάνκα. Ο Ταλαμάνκα συγκαταλέγεται στους τρεις υπηκόους Ιταλίας που έχουν ήδη προφυλακιστεί μαζί με τον πρώην ευρωβουλευτή Αντόνιο Παντσέρι και τον σύντροφο της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Επικεφαλής της ΜΚΟ Fight Impunity εμφανίζεται ο Παντσέρι, τον οποίο ο Τζόρτζι αλλά και οι βελγικές αρχές που διεξάγουν την έρευνα περιγράφουν ως πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση.

Η έδρα της Fight Impunity στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο πρώην επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας Μπερνάρντ Καζνέβ, βρίσκεται στην οδό Ducale 41 στο κέντρο των Βρυξελλών.

Στην οδό Ducale 41 όμως έχει την έδρα της και η ΜΚΟ που συνέστησε ο Νικολό Ταλαμάνκα με επωνυμία No peace without Justice.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times, την ίδια διεύθυνση έχουν δηλώσει ως έδρα τους ούτε μία ούτε δύο αλλά συνολικά 12 μη κυβερνητικές οργανώσεις, με τον διαχειριστή του ακινήτου πάντως να διευκρινίζει στους δημοσιογράφους ότι η μίσθωση έγινε επ’ ονόματι μιας μόνο μη κυβερνητικής οργάνωσης: της No peace without Justice, του Νικολό Ταλαμάνκα.

Από έρευνα στο βελγικό μητρώο μη κυβερνητικών οργανώσεων προέκυψε μάλιστα ότι οι 12 μη κυβερνητικές οργανώσεις εγκαταστάθηκαν στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο του ακινήτου την ίδια ακριβώς περίοδο που η ΜΚΟ του Νικολό Ταλαμάνκα εγκαταστάθηκε εκεί.

Στο μεταξύ, η No peace without Justice εμφανίζεται να συμμετέχει ως συνεργάτης σε μιαν ακόμη ΜΚΟ με αντικείμενο τα ανθρώπινα δικαιώματα και έδρα τις Βρυξέλλες.

Πρόκειται για τη Right to law ή στα γαλλικά Droit au droit, η οποία χρηματοδότησε έρευνα για τη διάβρωση των ευρωπαϊκών μηχανισμών από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τα οποία το Κατάρ βρίσκεται από το 2017 σε ρήξη. Την πραγματοποίηση και δημοσιοποίηση της έρευνας συντόνισε ο ίδιος ο Νικολό Ταλαμάνκα, όπως αναφέρουν πηγές με γνώση όσων εκτυλίσσονται στις Βρυξέλλες.

Αρκετοί είναι εκείνοι που εκτιμούν ότι ως απάντηση στην προσπάθεια του Κατάρ να εκθέσει τη δραστηριότητα των ΗΑΕ στην Ε.Ε., οι μυστικές υπηρεσίες των Εμιράτων παρείχαν στις αντίστοιχες βελγικές πληροφορίες για τη δράση του Αντόνιο Παντσέρι και των συνεργατών του.

Μια εκτίμηση που ενισχύεται από την πρόσφατη αποκάλυψη της εφημερίδας Le Soir ότι το Qatargate ξεκίνησε από έρευνα της βελγικής ΕΥΠ, η οποία κλιμακώθηκε αρχές καλοκαιριού με τη μυστική έρευνα σε διαμέρισμα του Παντσέρι στις Βρυξέλλες όπου βρέθηκε 1 εκατ. ευρώ σε μετρητά.

 

 

Πηγή

Προβολές : 453


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα