Ο επικεφαλής του ΔΝΤ περιέγραψε τον εφιάλτη που μας περιμένει το 2023 – Στον πάτο η Ελλάδα

Ο επικεφαλής του ΔΝΤ περιέγραψε τον εφιάλτη που μας περιμένει το 2023 – Στον πάτο η Ελλάδα

3 Ιανουαρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:639
Μοίρασέ το
Η Ελλάδα θα βρίσκεται μαζί με την Βουλγαρία στον «πάτο» της ΕΕ με ότι αυτό συνεπάγεται για την ευημερία των κατοίκων τους και όχι μόνο.

Η χώρα μας για πρώτη φορά υποχώρησε κάτω από τα 10 εκατομμύρια κατοίκους και τα 2 εκατομμύρια δεν είναι Έλληνες εις το γένος!

Δεν χρειάζεται να επισημάνω και πάλι, πως ΑΥΤΗ Η ΠΟΡΝΗ ΤΟΥ ΔΝΤ Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, μας μεταφέρει την εικόνα που έχουν δημιουργήσει ο Οργανισμός και οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ…

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΝΟΠΑΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ…

Ο Ελληνικός λαός, υφίσταται ένα χρέος, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ…

Και το χειρότερο είναι πως ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ.

Δεύτερον βασικότατο; Ανεξάρτητα της απογραφής η οποία είναι ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗΣ, καθόσον ένα πολύ μεγάλο μέρος ΔΕΝ ΑΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ, η αλματώδης αύξηση των λαθρομουσλιμιών στην Ελλάδα, είναι της τάξης των 5.000.000 (ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, ΡΕ…)…

Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό;;;

Όσο για την οικονομική καταστροφή, αυτή είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ.

Αν και αυτή τη χρονιά σκύψουμε το κεφάλι, θα μας πάρει ο διάολος…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μια δύσκολη οικονομική χρονιά σχεδόν για όλες τις οικονομίες στον πλανήτη, στον απόηχο της ενεργειακής και οικονομικής κρίσης που προκαλούν ο πόλεμος στην Ουκρανία και οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας, όπως και οι αντι-κυρώσεις από την πλευρά της Μόσχας προβλέπει η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο ειδησεογραφικό πρόγραμμα του CBS «Face the Nation»: «Το ένα τρίτο της παγκόσμιας οικονομίας θα βρίσκεται σε ύφεση φέτος», τονίζοντας ότι το 2023 θα είναι «σκληρότερο» από πέρυσι, αφού οι ΗΠΑ και ΕΕ ή θα εισέλθουν σε ύφεση ή θα έχουν εξαιρετικά χαμηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, ενώ και η ατμομηχανή της παγκόσμιας βιομηχανίας, η Κίνα θα κάνει καιρό να συνέλθει από τις πολιτικές που ακολούθησε κατά του Covid-19.

Η Ελλάδα θα βρίσκεται μαζί με την Βουλγαρία στον «πάτο» της ΕΕ με ότι αυτό συνεπάγεται για την ευημερία των κατοίκων τους και όχι μόνο: Η δημογραφικά εξαντλημένη Βουλγαρία που έχασε μέσα σε 30 χρόνια το 30% του πληθυσμού της, ενώ οι μουσουλμάνοι έφτασαν στο 20% (1,5 εκατ. στα 7,3 εκατ. κατοίκους), πλέον ακολουθείται και από την Ελλάδα στην δημογραφική εξάντληση.

Η χώρα μας για πρώτη φορά υποχώρησε κάτω από τα 10 εκατομμύρια κατοίκους και τα 2 εκατομμύρια δεν είναι Έλληνες εις το γένος!

Η εκτίμηση αυτή έρχεται καθώς ο πόλεμος στην Ουκρανία, οι αυξανόμενες τιμές, τα υψηλότερα επιτόκια και η εξάπλωση του κορονοϊού στην Κίνα επιβαρύνουν την κατάσταση. Σημειώνεται, ότι τον περασμένο Οκτώβριο, το ΔΝΤ μείωσε τις προοπτικές του για την παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη για το 2023.

«Ακόμα και σε χώρες που δεν βρίσκονται σε ύφεση, εκατομμύρια άνθρωποι θα υποστούν τις συνέπειες», πρόσθεσε.

Η Katrina Ell, οικονομολόγος στο Moody’s Analytics στο Σίδνεϋ, μίλησε στο BBC για το πως αξιολογεί την κατάσταση στην παγκόσμια οικονομία:

Όπως ανέφερε: «Ενώ η βασική μας γραμμή αποφεύγει μια παγκόσμια ύφεση το επόμενο έτος, οι πιθανότητες είναι δυσάρεστα υψηλές. Η Ευρώπη δυστυχώς δεν θα ξεφύγει και οι ΗΠΑ βρίσκονται στα πρόθυρα».

 

Πηγή

Προβολές : 639


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα