Ο επικεφαλής των διεθνών πωλήσεων της Credit Suisse, μερικές φόρες νομίζει ότι είναι… γυναίκα και την λένε “Pippa”! Και διαχειρίζεται δισεκατομμύρια!

Ο επικεφαλής των διεθνών πωλήσεων της Credit Suisse, μερικές φόρες νομίζει ότι είναι… γυναίκα και την λένε “Pippa”! Και διαχειρίζεται δισεκατομμύρια!

16 Μαρτίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,041
Μοίρασέ το

 

«Βάρεσαν κανόνι» αλλά τουλάχιστον το διασκεδάζουν (με “other peoples money”)

 

 

 

Σε τέτοιες θέσεις, πρέπει να… ανήκεις σε κάποια … “δική τους” ομάδα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Credit Suisse: Ο επικεφαλής των διεθνών πωλήσεων μερικές φόρες νομίζει ότι είναι… γυναίκα και την λένε “Pippa”!

Ο Pips Bunce είναι ο επικεφαλής των διεθνών πωλήσεων της υπο διάσωσης ελβετικής τράπεζας Credit Suisse, αλλά έχει μία ιδιαιτερότητα: Μερικές φορές ξυπνά νομίζοντας  ότι είναι… γυναίκα και φωτογραφίζεται για να επιβεβαιώσει το γεγονός.

Μάλιστα ο ίδιος είχε βραβευθεί από την Τράπεζα της Αγγλίας ως “Role Model” της χρονιάς.

Πηγαίνει και στην τράπεζα έτσι ντυμένος. Και διαχειρίζεται δισεκατομμύρια!

Όπως τα 56 δισ. ευρώ που έδωσαν από την τσέπη τους οι Ελβετοί φορολογούμενοι για να διασώσουν την Credit Suisse!

Κατά τα άλλα οι καταθέσεις των επενδυτών είναι ασφαλείς…

 


Πηγή

Προβολές : 1,041


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα