Ο «εφιάλτης» των «15λεπτών πόλεων». Η ενημέρωση στην Ελλάδα είναι τραγικά ελλιπής. Ενημερώστε του οικείους σας για αυτά που συμβαίνουν στο εξωτερικό.

Ο «εφιάλτης» των «15λεπτών πόλεων». Η ενημέρωση στην Ελλάδα είναι τραγικά ελλιπής. Ενημερώστε του οικείους σας για αυτά που συμβαίνουν στο εξωτερικό.

3 Οκτωβρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:725
Μοίρασέ το

 

Περιορίζουν τις μετακινήσεις ήδη σε χώρες της Ευρώπης για την μείωση του αποτυπώματος CO2, ο «εφιάλτης» των «15λεπτών πόλεων» σε εφαρμογή.

Περιορίζουν τις μετακινήσεις ήδη σε χώρες της Ευρώπης για την μείωση του αποτυπώματος CO2, ο «εφιάλτης» των «15λεπτών πόλεων» σε εφαρμογή.

Η Γαλλία απαγόρευσε πρόσφατα όλες τις εσωτερικές πτήσεις μικρών αποστάσεων που μπορούν να καλυφθούν με τρένο σε λιγότερο από δυόμισι ώρες, μια κίνηση που στοχεύει, υποτίθεται, στην μείωση των εκπομπών CO2 από αεροσκάφη, αλλά κρίνεται ως απαρχή μέτρων για τον περιορισμό της κινητικότητας στην Ευρώπη, ακολουθεί ο «εφιάλτης» των «15λεπτών πόλεων».

Στην Γερμανία έχουν ξεκινήσει διαδηλώσεις διαμαρτυρίας εδώ και ένα χρόνο, στην Αγγλία ο κόσμος αντιδρά σπάζοντας τις κάμερες ελέγχου και τα οχήματα Χαμηλών Εκπομπών (Ulez)

Στην Ελλάδα ο κόσμος δεν είναι καθόλου ενημερωμένος τι πρόκειται να συμβεί. Μάλιστα υπάρχουν δήμαρχοι που παρουσιάζουν τις πόλεις των 15λεπτων στο πρόγραμμά τους, καρμπόν απο την ατζέντα του WEF.

Η ενημέρωση στην Ελλάδα είναι τραγικά ελλιπής. Ενημερώστε του οικείους σας για αυτά που συμβαίνουν στο εξωτερικό.

 

Όπως σχολιάζουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στην Βρετανία και στις ΗΠΑ, «δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας τρόπος για να περιορίσουν, να εξαναγκάσουν, να επιβάλουν πρόστιμα, να τιμωρήσουν, να παρακολουθήσουν και να περιορίσουν το θεμελιώδες δικαίωμα της ελεύθερης κυκλοφορίας των κατοίκων».

«Βλέπουμε να συμβαίνει στην Ευρώπη και έρχεται στις Ηνωμένες  Πολιτείες σύντομα. Αυτό ήταν μέρος μιας  μακροχρόνιας προγραμματισμένης προσπάθειας, για την εκπλήρωση  του οράματος του “Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ”.

Ξέρετε,  «δεν θα κατέχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι». Λοιπόν, αυτό σημαίνει, “δεν θα πάτε πουθενά και θα είστε ευτυχισμένοι”. Βλέπουμε ήδη το “Bloomberg News” να αναφέρει ότι, η ιδέα των φθηνών αεροπορικών ταξιδιών στην Ευρώπη ανήκει στο παρελθόν καθώς “οι κανόνες συμμόρφωσης με το κλίμα”, γίνονται ολοένα και πιο αυστηροί.

Αυτό που κάνουν είναι ότι, η κυβέρνηση τους απαγορεύει αυτές τις πτήσεις μικρών αποστάσεων,

Ο στόχος τους είναι να μας βάλουν περιορισμούς. Βλέπουμε ήδη την πόλη της Οξφόρδης να μπαίνει στο (πρόγραμμα) των 15λεπτων πόλεων. Έρχονται ξανά οι εποχές της Ανατολικής Γερμανίας, με τους ταξιδιωτικούς  περιορισμούς».

Σχετικό: Δήμαρχος του Λονδίνου Sadiq Khan «Όποιος αντιτίθεται στις πόλεις 15λεπτών είναι ακροδεξιός εξτρεμιστής, αρνητής του Covid και… του εμβολίου».

Τι πραγματικά είναι οι πόλεις των 15 λεπτών

 

Οι «πόλεις 15 λεπτών» ή αλλιώς «έξυπνες» πόλεις, που τις προωθούν με ψέματα τα ΜΜΕ, και που οραματίζεται το WEF.

 Προέρχονται φυσικά απο το μοντέλο της Κίνας και θα είναι το κλειδί για τα κλιματικά lockdown, όπως και ο προθάλαμος για το κοινωνικό μας πιστωτικό σκορ.

Στην ανάπτυξη των λεγόμενων « ασφαλών » έξυπνων πόλεων, η Κίνα εξάγει παγκοσμίως τις κοινότητες υψηλής τεχνολογίας στις οποίες οι κάτοικοι παρακολουθούνται όλο το εικοσιτετράωρο, κάθε δράση τους είναι υπό συνεχή επιτήρηση και κάθε συσκευή συνδέεται με έναν κεντρικό εγκέφαλο που λειτουργεί από τεχνητή νοημοσύνη με το οποίο μπορούν να βλέπουν ακόμα και τι έχουν μέσα στο ψυγείο τους. 

Όπως έχει πει ο ειδικός σε θέματα ιδιωτικότητας Vincent Mosco, «Το όφελος από τις έξυπνες πόλεις πηγαίνει ξεκάθαρα στις αρχές που είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν την σύγχρονη υψηλή τεχνολογία για να επεκτείνουν και να εμβαθύνουν την επιτήρηση. Πηγαίνει επίσης στις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας που επωφελούνται πρώτα από την κατασκευή της υποδομής της έξυπνης πόλης και δεύτερον από την εμπορευματοποίηση και την κατανάλωση προϊόντων ολόκληρου του χώρου της έξυπνης πόλης. 

Οι πολίτες αυτών των “έξυπνων πόλεων” ανταλλάσουν τις ευκολίες τους, με το μεγάλο κόστος της ελευθερία τους .»

 

Μια τέτοια μεγάλη έξυπνη πόλη της Κίνας είναι γνωστή ως Greater Bay Area και ο ιστότοπος του WEF την οραματίζεται για όλο τον σύγχρονο δυτικό κόσμο.

 

 

Πηγή

Προβολές : 725


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα