Ο Η.Κασιδιάρης οι “καλικάντζαροι”και οι μνηστήρες της “Πηνελόπης”.  Μέρος Α

Ο Η.Κασιδιάρης οι “καλικάντζαροι”και οι μνηστήρες της “Πηνελόπης”. Μέρος Α

8 Ιανουαρίου, 2024 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:641
Μοίρασέ το

 

Οι πολιτικές διεργασίες στον πατριωτικό χώρο εδώ και καιρό δείχνουν ότι θα έχουμε  πολλές εξελίξεις όσο θα πλησιάζουμε προς τις Ευρωεκλογές.

Άλλωστε οι μνηστήρες της “Πηνελόπης” είναι πολλοί.

 

Όποιος αρέσκεται στα παραμύθια και στις φαντασιάσεις για… σωτήρες, καλλίτερα να μην διαβάσει το εξαιρετικό άρθρο που ακολουθεί…

Όποιος όμως θέλει να δει κατάμουτρα την ΑΛΗΘΕΙΑ, πρέπει να το διαβάσει…

Και ίσως αντιληφθεί πως … Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ…

Πληρώνει λάθη και πολιτικές σιωνιστικές ίντριγκες, αλλά… έδωσε και ο ίδιος το δικαίωμα να γίνει πιόνι σε μια σατανιστική σκακιέρα…

Και το χειρότερο είναι πως πήρε κι άλλους αφελείς στο λαιμό του…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Βέβαια με αφορμή τις Άγιες ημέρες που διανύσαμε και τον Αγιασμό των υδάτων ελπίζαμε ότι θα εξαφανιστούν και οι πολιτικοί καλικάντζαροι αντιθέτως όμως αυτοί πολλαπλασιάζονται..

Την ιδια ώρα η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνουν παντοδύναμοι στο πολιτικό σκηνικό καθώς  η Αξιωματική αντιπολίτευση εχει τα δικά της προβλήματα αποτελέσμα και της διάσπασης που συνέβη εντός του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των νέων “ηθών” που φέρνει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Τα δε “ακροδεξιά” κόμματα Νίκη,Σπαρτιάτες,Ελληνική λύση αποτελούν τουλάχιστον μια πολιτική μετριότητα.

Ίσως βέβαια ο Κυριάκος Βελόπουλος να έχει ένα θετικό πρόσημο παραπάνω λόγω ότι είναι παλαιότερος στα πολιτικά παίγνια έχοντας και φιλικά προσκείμενα media(Alert,Focus fm)αλλά δεν παύει να εκφράζει ένα κλασσικό συστημικό πατριωτισμό και πως άλλωστε να μην συμβαίνει αυτό αφού οπότε τον χρειάστηκε η ΝΔ ήταν πάντα εκεί (βλ. Εκλογικό νόμο μπόνους 50 εδρών, υποχρεωτικότητες, τηλεοπτικά πρόστιμα-ΑΔΑΕ) κτλ.

Όμως αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει ξεκάθαρα αποτραβηχτεί μια για πάντα από τους άλλοτε πιστούς μεσοαστούς συντηρητικούς ψηφοφόρους της και πλέον έχει βάλει πλώρη όχι απλά προς το κέντρο αλλά ακόμα και αυτές τις παρυφές της Αριστεράς.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η στάση της στην τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών ένα ζήτημα taboo για τον μέσο συντηρητικό πολίτη.

Την ίδια στιγμή ο πολιτικός κρατούμενος Η.Κασιδιάρης όντας έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού βρίσκεται σε απόλυτη σιγήν ιχθύος την στιγμή που ο πέλεκυς του Αρείου Πάγου και η εισαγγελέας Γ.Αδειλίνη καραδοκούν.

Η ορκωμοσία  του στον Δήμο Αθηναίων έγινε υπο καθεστώς πολιτικής τρομοκρατίας μεταφερόμενος στην κυριολεξία σιδηροδέσμιος και ο ιδιος στις δηλώσεις του υπήρξε αρκετά προσεκτικός και πως να μην ήταν σε αυτήν την υπέροχη “δημοκρατία” του Κυριάκου που όλοι μας απολαμβάνουμε.

Μετέπειτα η προσωρινή εορταστική άδεια που τελικά του εδόθη αποδεικνύει και του λόγου το αληθές καθώς όπως αναμενόταν δεν προέβη σε καμία πολιτική δήλωση.

Δεν συμβαίνει το ίδιο όμως με τον εταίρο πολιτικό κρατούμενο και τέως Αρχηγό της ΧΑ Ν.Γ.Μιχαλολιάκο ο οποίος συνεχίζει να αρθρογραφεί εκτενώς δίχως να έχει ως βαρίδι το θέμα των Σπαρτιατών που απέκτησε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Φυσικά ουδείς γνωρίζει τι θα πράξει μετά την αποφυλάκιση του και ο Ν.Γ.Μιχαλολιάκος για να υποστηρίξει την πολιτική του υστεροφημία.

Ας μη ξεχνάμε άλλωστε οτι ούτε ο ίδιος μπορεί να πολιτευθεί,θεωρητικά όμως η ΧΑ ως πολιτικό κόμμα πλέον δεν είναι υπό την ηγεσία του και δεν έχει απορριφθεί από τον Α.Πάγο (τουλάχιστον ακόμα)όπως συνέβη με τους “Έλληνες”και την νομοθετική ρύθμιση έκτρωμα του Μ.Βορίδη.

Και ενώ λοιπόν η κυβέρνηση στην κυριολεξία κάνει πάρτυ εξάγοντας πλήρως έναν καθεστωτικό ολοκληρωτισμό μη λαμβάνοντας υπόψιν καν τους <<πατριώτες ψηφοφόρους>> και φέρνοντας νομοσχέδια όπως η νομιμοποίηση μεταναστών, γάμος και τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών (καταφθάνει), περίεργες δηλώσεις λαγών-στελεχών για το Αιγαίο που αν μη τι άλλο προκαλούν τον μέσο πολίτη ο πατριωτικός χώρος έχει να αντιτάξει κοιραλοιφές,λιβανιστήρια και περικεφαλαίες από τα lidl με κάποιες  ελάχιστες εξαιρέσεις βουλευτών που ομολογουμένως κάπως προσπαθούν και θα ήταν άδικο να μην αναφερθεί.

Τα σενάρια για τις Ευρωεκλογές πολλά μετά την τοποθέτηση του Πρωθυπουργού για ενιαία περιφέρεια και σταυρό προτίμησης των υποψηφίων πολιτευτών.

Την ίδια στιγμή λοιπόν ήρθαν προσφάτως δύο περίεργα δημοσιεύματα στο φως το ένα από τον Βηματοδότη και το άλλο από το Μακελειό του Στέφανου Χίου που ούτε λίγο ούτε πολύ φωτογράφιζαν την δικηγόρο του Η.Κασιδιάρη Βάσω Πανταζή ως μελλοντική ηγέτιδα Εθνικού πολιτικού σχηματισμού!

Ομολογουμένως το γυναικείο φύλο εντός του “ακροδεξιού” χώρου φαίνεται μάλλον ότι ψάχνει την δική του Λεπέν η Μέλονι όπως κατά καιρούς έχει ειπωθεί. Άλλωστε οι “υποψήφιες“είναι ήδη πολλές και έχουμε αναφερθεί εκτενώς και παλαιότερα σε αυτές όπως η Ιωάννα Καραδήμα εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος (εθνικίστρια κατά ισχυρισμό της)με τον Φ.Καμπούρη, ο οποίος προσφάτως είναι και ο νέος πρόεδρος του νεκραναστημένου μνημονιακού ΛΑΟΣ!

 

Αλλά και η γνωστή και μη εξαιρεταία  you tuber Μπέτυ Γιάννα η οποία συνδέεται επίσης με θερμή φιλική σχέση με την Ι.Καραδήμα του Ε.Μετώπου-ΛΑΟΣ και  εκλέχθηκε δημ.σύμβουλος με τον συνδυασμό”Ελεύθεροι Αθηναίοι” του Η.Κασιδιάρη κάτι που φυσικά δεν την εμποδίζει μέσα απο τις εκπομπές τις να προμοτάρει κόμματα όπως η Ελληνική λύση και άλλα αμφιλεγόμενα πρόσωπα αλλά παράλληλα να αποτελεί και εκλεγμένη υπο τον Η.Κασιδιάρη!

Κοινώς και χαριτολογόντας μπλέξαμε τις κοτσίδες και τα ακροδεξιά μπούτια μας με την απόλυτη ασυνέπεια λόγων και πράξεων.

Αξίζει να τονίσουμε για αλλη μια φορά ότι η οποιαδήποτε σύγκριση με αυτές τις μεγάλες ευρωπαικές πολιτικές προσωπικότητες ασχέτως αν διαφωνεί η συμφωνεί κανείς μαζί τους προκαλεί μόνο άφθονο  γέλωτα.

Κατά πόσο λοιπόν η θεωρία που εμπλέκει την Β.Πανταζή είναι απλά μόνο ένα σενάριο η όχι και αν θα έχουμε ακόμα μια υποψήφια “Μέλονι“στον πολύπαθο πατριωτικό χώρο μένει να αποδειχτεί στο άμεσο μέλλον. Η ίδια η Β.Πανταζή πάντως μέχρι στιγμής φέρεται να το διαψεύδει απόλυτα.

Ας κάνουμε μια μικρή αναδρομή...

 

Όλοι θυμόμαστε ότι αμέσως μετά την πολιτική στήριξη του Η.Κασιδιάρη στους Σπαρτιάτες και αφού το Εθνικό κόμμα Έλληνες είχε αποκλειστεί από τις εκλογές με τις γνωστές ν-τροπολογίες Μ.Βορίδη ακολούθησαν τραγελαφικές και σουρεάλ καταστάσεις εντός των Σπαρτιατών αλλά και στον σχηματισμό των Ελεύθερων Αθηναίων.

“Στελέχη”-πολιτευτές τα οποία σε κάθε τους κίνηση εξέθεταν την εμπιστοσύνη των πολιτών που πίστεψαν και ακολούθησαν την προτροπή του Η.Κασιδιάρη για ψήφο στο κόμμα των Σπαρτιατών.

Δεν συζητάμε καν για τον Δήμο Αθηναίων οπου και εκεί είχαμε μια από τα ίδια και ο συνδυασμός Ελεύθεροι Αθηναίοι κατάφερε(γιατί περι κατορθώματος πρόκειται)να εκλεγεί μόλις λίγο επάνω από τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

Όλα αυτά μάλιστα την στιγμή που ο Κ.Μπακογιάννης ένωσε τους πάντες εναντίον του και ο κόσμος με τιμωρητική ψήφο όπως απεδείχθη εξέλεξε Δήμαρχο Αθηναίων τον εταίρο άσημο και άοσμο Χ.Δούκα ο οποίος φυσικά ακολουθεί την ίδια woke ισλαμόφιλη αντζέντα.

Η ψήφος βεβαια αυτή ηταν αποτέλεσμα μόνο και μόνο της οργής και αποδοκιμασίας των πολιτών απέναντι στην Αγία οικογένεια και τον ίδιο τον τέως Δήμαρχο.

Άλλωστε ποιος Έλληνας πολίτης δεν απόλαυσε αυτό το υπέροχο πρωτοχρονιάτικο Ισλαμικό ρεβεγιόν στο Αθηναμπαμπάντ..

Καλύτερες θεωρητικά λοιπόν ιδανικές συνθήκες για έναν δυνατό εθνικοπατριωτικό δημοτικό συνδυασμό που θα διεκδικούσε μεγάλο μερίδιο του εκλογικού σώματος δεν είχαν υπάρξει ποτέ άλλοτε.

Αποτέλεσμα αυτών των γνωστών καταστάσεων και των ασόβαρων στελεχών που απαρτίζουν αυτούς τους δύο σχηματισμούς ήταν ένα σκεπτόμενο πλέον μέρος των πατριωτών πολιτών να απογοητευθεί και να αποτραβηχτεί και ένα άλλο μικρότερο μέρος να αναμένει την αποφυλάκιση του Η.Κασιδιάρη που ως “μεσσίας“θα δώσει τις λύσεις. Ελπίζοντας όλοι αυτοί οι πολίτες όντας απελπισμένοι σε καλύτερες ημέρες.

Άλλωστε ποιος να τους αδικήσει ο κρεμασμένος απο τα μαλλιά του πιάνεται.

Βέβαια ο πολιτικός ρεαλισμός είναι τελείως μα τελείως διαφορετικός..

Ας δούμε λοιπόν την πραγματικότητα ξεκάθαρα.

Αν και εφόσον αποφυλακισθεί τον Μάρτιο ο Η.Κασιδιάρης πράγμα που ευχόμεθα μέσα από την ψυχή μας το πιθανότερο εως σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορεί να συμμετάσχει σε κανέναν πολιτικό σχηματισμό έως ότου ολοκληρωθεί και αν θετικά το εφετείο,δηλαδή περίπου μετά το 2030(!).

Ο Η. Κασιδιάρης κατά την πρόσφατη εορταστική άδεια την Πρωτοχρονιά δήλωσε σε φίλους του τα εξήςΔεν περιμένω απόφυλακιση μου πριν τις ευρωεκλογές. Πιστεύω ότι θα βγω τον ερχόμενο Νοέμβριο 2024 η’ στην καλύτερη περίπτωση το καλοκαίρι“.

Η ιστοσελίδα Ηellasutras έχει επισημάνει εδώ και πολύ καιρό ότι είναι λάθος στρατηγική να καλλιεργείται από ορισμένους κύκλους η αναμονή αποφυλάκισης καθώς και η υποψηφιότητα του στις ευρωεκλογές 2024.

Γιατί δυστυχώς είχαμε επισημάνει ενδελεχώς ότι τα τραγικά πολιτικά λάθη που συνέβησαν και οι φιλοδοξίες-προδοσίες πολλών ημετέρων “καλικάντζαρων“το πιθανότερο να στοιχίσουν πολύ ακριβά στον ίδιο ακόμα και αυτή του την πολυπόθητη και απολύτως ηθικά δικαιούμενη ελευθερία.Το δε περίεργο ότι πολλοί τέτοιοι “καλικαντζαραίοι“τεχνηέντως εδώ και μήνες προπαγανδίζουν την περίφημη ενδεχόμενη αποφυλάκιση του όπως και αν έχει με χρονικό ορίζοντα τον Μάρτιο.

Αλήθεια με εκείνη την προσφυγή στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια τι να συνέβη άραγε;

Φυσικά ακούγεται εντόνως ότι όλα θα εξαρτηθούν από την Γ.Αδειλίνη και μόνο και ότι πολύ πιθανότατα η αποφυλάκιση του να αναβληθεί επ αόριστον για μετά τις Ευρωεκλογές.

Ακόμα ακούγεται ότι και ο ίδιος δυστυχώς το έχει πλέον αποδεχθεί ως γεγονός,τώρα γιατί κάποιοι συνεχίζουν να παραμυθιάζουν τον κόσμο είπαμε καλικάντζαροι είναι αυτοί..

Άλλωστε η Ν.Δημοκρατία σίγουρα δεν θα άφηνε την ευκαιρία να πάει χαμένη πόσο μάλλον όταν οι Σπαρτιάτες και ο Β.Στίγκας της έδωσαν το σχοινί που θα τους κρεμάσει.

Μιας που αναφέραμε και τον κύριο Β.Στίγκα και εκεί πληροφορίες τον φέρουν να διαρρέει σε βουλευτές του ότι θα πέσουν στα “μαλακά” αν κάνουν τα καλά παιδιά και ότι δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση για αποπομπή των Σπαρτιατών από την Βουλή και ότι ακόμα και αυτή η κρατική χρηματοδότηση θα δοθεί κανονικότατα!

Τώρα βέβαια όποιος είναι τόσο αφελής για να πιστέψει τον Β.Στίγκα πόσο μάλλον δε να τον εμπιστευθεί είναι και άξιος της μοίρας του αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία που θα αναλύσουμε στο άμεσο μέλλον..

Εδώ τώρα όμως τίθενται πολλά ερωτήματα...

Όπως ποιοι και γιατί διακινούν αυτά τα σενάρια περι νέου πολιτικού σχήματος υπο την Β.Πανταζή;Που αποσκοπούν;

Θέλουν κάποιοι “καλικάντζαροι” και μνηστήρες το χρίσμα του brand name Η.Κασιδιάρης;

Θέλουν να γίνουν χαλίφης στην θέση του χαλίφη όταν στην κυριολεξία ο πολιτικός κρατούμενος είναι υπό ένα είδος κυριολεκτικά ομηρείας λόγω της Γ.Αδειλίνης και την έρευνα που είναι εν εξελίξη από τον Ά.Παγο;

Θέλουν να σώσουν την παρτίδα τους η την πατρίδα τους;

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε οτι όταν ξέσπασε η καταιγίδα στους Σπαρτιάτες κυκλοφορούσε σε “στενούς κύκλους“προσκείμενους κατά τα άλλα στον Η.Κασιδιάρη και φυσικά επήλθε και στην κατοχή μας το περίφημο πολιτικό “Μανιφέστο της επόμενης ημέρας“.
(Βλ εδώ)

Που με λίγα λόγια μέσα σε αυτό ως πρόταση αναφερόταν η επόμενη πολιτική κίνηση με βασική προϋπόθεση τη μη συμμετοχή του ιδίου του Η.Κασιδιάρη αλλά με την υποτιθέμενη “έγκρισή” του!

Σε αυτό το “μανιφέστο” το οποίο γράφει-προτάσει ο βουλευτής των Σπαρτιατών Γ.Μανούσος προτείνεται ως αρχηγός ο Κ.Φλώρος(γελάνε ακόμα και στο Ε.Μέτωπο)κατά πολλούς και προσωπικό πουλέν του Ηλία(;) αλλά και φιλικά προσκείμενος στην Β.Πανταζή για κάθοδο στις προσεχείς ευρωεκλογές με  αντιπρόεδρο τον Δήμο Κηριλίδη.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι πιθανότατα το όνομα του Δήμου Κηριλίδη να αναφέρεται και να εμπλέκεται ως “ξεκάρφωμα” καθώς ο νεαρός πολιτικός  αποτελεί ίσως ότι ποιο σοβαρό έχει να επιδείξει ο ευρύτερος εν γένη πατριωτικός χώρος,τουλάχιστον μέχρι στιγμής.Διόλου τυχαία λοιπόν η υποτιθέμενη εμπλοκή του ονόματος του πιθανότατα και ως ένα είδος σοβαροφανούς κάλυψης.

Τώρα εδώ να μας πείτε οι απόλυτοι τυχοδιώκτες δεν διστάζουν να χτυπήσουν πισώπλατα τον άνθρωπο που τους έφερε στην Βουλή θα δίσταζαν να εμπλέξουν τον Δ.Κυριλίδη;Όχι φυσικά..

Ναι μη σας κάνει καθόλου εντύπωση το ότι άνθρωποι που δεν θα έβλεπαν ούτε την ψήφο τους ζωγραφιστή πάρα πολύ εύκολα σκέπτονται το όποιο πολιτικό τους μέλλον χωρίς φυσικά τον πολιτικό κρατούμενο και μάλιστα απο τον Σεπτέμβριο εν μέσω λαίλαπας δεν δίστασαν να προχωρήσουν και στον απαιτούμενο σχεδιασμό την ίδια στιγμή που η Εισαγγελέας είχε ήδη ανακοινώσει την προκαταρκτική έρευνα!

Βέβαια μεγάλη ευθύνη σε αυτό φέρει και ο ίδιος ο Η.Κασιδιάρης καθώς απεδείχθη περίτρανα ότι αρκετοί συνεργάτες του ήταν είναι και θα είναι απλά ιδιοτελείς πολιτικοί πατριδοκάπηλοι κομπάρσοι που ουδεμία σχέση έχουν με πατριωτισμό ποσο μάλλον δε με Εθνικισμό!

Ίσως βέβαια να έχουν άμεση σχέση με πολιτικό τσίρκο και αυτό λίγοι νοήμονες το αμφισβητούν.Ίσως πάλι να υπάρχουν δύο τρεις φωτεινές εξαιρέσεις που προσπαθούν να ασκήσουν όντως κοινοβουλευτικό έργο.Λέμε ίσως και κρατάμε μικρό καλάθι γιατί πολλά θα φανούν στους αμέσως επόμενους μήνες.

Όλοι οι υπόλοιποι πάντως έχουν δείξει ξεκάθαρα το πρόσωπο τους που δεν είναι άλλο από αυτό του μπήκαμε να βολευτούμε με μισθουδάκο και να βολέψουμε και ημετέρους ως συνεργάτες φυσικά πάντα με την ασπίδα του ονόματος  Κασιδιάρη.

Το δε γελοίον του πράγματος βρίσκεται στο ότι κάποιοι ποιο ενεργοί Βουλευτές φημολογείται εντόνως ότι βρίσκονται σε δυσμένεια από τον Δομοκό(;) ή σε δυσμένεια από τους καλικάντζαρους που πριονίζουν το δένδρο Ηλίας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο..

Τώρα να μας πείτε εδώ ακόμα παραμένουν επιστημονικοί συνεργάτες βουλευτών άνθρωποι όπως ο γνωστός και μη εξαιρετέος Χ.Γιώτης αλλά ακόμα και αυτή η ίδια η νομική υπεράσπιση του πολιτικού κρατουμένου (Βάσω Πανταζή) στον βουλευτή Γ.Μανούσο τον δημιουργό του “μανιφέστου” της επόμενης μέρας με τον οποίο ακούγεται ότι κάτα τα άλλα  εναι σε πλήρη ρήξη! ( από την μια μακριά από τους Σπαρτιάτες και από την άλλη όλοι στο φαγοπότι)

Περίεργο θα αναρωτηθεί ο κάθε αντικειμενικός παρατηρητής δεν βρίσκετε;

Για τον αντικειμενικό παρατηρητή λοιπόν τίθονται πολλά ερωτήματα και ως προς τις λανθασμένες επιλογές ανθρώπων που στήριξε πολιτικά ο Η.Κασιδιάρης και δεν αναφερόμαστε μόνο στον Β.Στίγκα αλλά και ως προς τι μαγειρεύεται παρασκηνιακά εν όψη ευρωεκλογών.

Με αφορμή λοιπόν τα  προαναφερθέντα δημοσιεύματα η ιστοσελίδα μας προχώρησε σε μια άτυπη μικρή δημοσκόπηση με το ερώτημα πως θα έβλεπε ο κόσμος  την κάθοδο νέου πολιτικού σχηματισμού στις Ευρωεκλογές με αρχηγό την κυρία Β.Πανταζή.

Σημειώνουμε βέβαια για δεύτερη φορά ότι η ίδια έχει διαψεύσει το εν λόγω σενάριο, αξιόπιστες πληροφορίες όμως περιγράφουν πίεση από το προσωπικό της περιβάλλον ώστε να το πράξει καθώς η παρτίδα πρέπει να σωθεί.Τώρα για την πατρίδα μένει να το δούμε..

Βέβαια η κυρία Β.Πανταζή έχει δείξει ότι είναι μια αρκετά έξυπνη και δυναμική γυναίκα και φυσικά σίγουρα γνωρίζει ότι μια πιθανή μη αποφυλάκιση του Η.Κασιδιάρη αν μη τι άλλο θα έχει τεράστιο αρνητικό αντίκτυπο και στην ίδια καθώς έχουν καλλιεργηθεί εντυπώσεις περί του αντιθέτου στο φιλοθεάμον πατριωτικό κοινό.

Εδώ λοιπόν σε αυτό το πολύ μικρό δείγμα βλέπουμε τις απόψεις των ερωτηθέντων να διίστανται ως προς το εγχείρημα.

Τα αποτελέσματα καθώς και τα σχόλια αυτών που συμμετείχαν στην δημοσκόπηση δείχνουν ότι δεν υπάρχουν πλέον οι 241.000 υποστηρικτές που ψηφισαν τους Σπαρτιάτες. Είναι αμφίβολο αν θα μαζευτούν 100.000 ψήφοι σε μια νέα τέτοια προσπάθεια, που θα αφορούσε ένα ακόμη νέο κόμμα πολιτευτών για τις ευρωεκλογές με μόνο στόχο να βολευτουν κάποιοι στις Βρυξέλλες.

Επειδή όμως αναμένονται και περαιτέρω εξελίξεις όπου πολλοί μνηστήρες και καλικάντζαροι θα ξεπροβάλλουν, Stay tuned…

 

 

Υγ1: Η λαίλαπα του Έθνομηδενισμού και της πλήρης Τουρκοποίησης της πατρίδος και του Έθνους μας λαμβάνει σάρκα και οστά.

Την ίδια στιγμή η ακρίβεια,οι εθνικές υποχωρήσεις και η διάλυση της κοινωνικής συνοχής είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός και στο άμεσο μέλλον θα φανεί οτι ο “Βασιλιάς” ειναι γυμνός.

Ο δε πατριωτικός εθνικιστικός χώρος ως απάντηση σε όλα αυτά απλά δεν έχει απάντηση! 

Ερχόμενος σε πλήρη αντίθεση με όλα τα κινήματα της Ευρώπης που ανθίζουν και που πιθανότατα στις Ευρωεκλογές που καταφθάνουν να αποτελούν την δεύτερη μεγαλύτερη εκλογική ομάδα στο Ευρωκοινοβούλιο!

Υγ2: Από αυτόν εδώ τον ανεξάρτητο Ενημερωτικό Ιστότοπο Ελληνισμού έχουμε πολλάκις αναφέρει ότι δεν χαϊδεύουμε τα αυτιά κανενός και πάντα θα τολμούμε να εκφράσουμε ριξικέλευθα,αντικειμενικά ακόμα και ριζοσπαστικά την άποψη μας.

Αν αυτό  σε κάποιους δεν είναι αρεστό σημαίνει ότι κάνουμε κάτι πάρα μα πάρα πολύ καλά..

Νικόλας Λύκος

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 641


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα