Ο Θεός τους στέλνει σημάδια: Οι Αμερικανοί περιμένουν έναν καταστροφικό σεισμό κάθε μέρα τώρα.

Ο Θεός τους στέλνει σημάδια: Οι Αμερικανοί περιμένουν έναν καταστροφικό σεισμό κάθε μέρα τώρα.

20 Απριλίου, 2024 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,069
Μοίρασέ το

Διαβάζω και… αλοίμονό τους, σε όσα έρχονται…

Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΝΟΟΥΝ…

Στους πιο σκοτεινούς φόβους τους, οι επιστήμονες βλέπουν την έκρηξη πολλών «τεκτονικών ναρκών» ταυτόχρονα, μετά την οποία το ήμισυ των Ηνωμένων Πολιτειών απλώς θα εξαφανιστεί από το πρόσωπο της Γης.

Το ρήγμα San Andreas βγαίνει στην επιφάνεια κατά τόπους

Εχθές τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ έκαναν μια ανάρτηση, με την οποία κάποιοι γέλασαν και κάποιοι την ειρωνευθηκαν…

Για να δούμε, πόσο θα γελάσουν διαβάζοντας την παρούσα ανάρτηση, συγκρίνοντάς την με κάποια κομμάτια από την χθεσινή ανάρτηση (εδώ)… και τις δύο εικόνες που παραθέτω απ’ αυτήν…

Αλοίμονο αν οι προβλέψεις της χθεσινής ανάρτησης και η παρούσα, γίνουν πραγματικότητα…

ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Αμαρτάνουν και δεν μετανοούν.

«Ο Θεός στέλνει στην Αμερική ισχυρά σημάδια για να μετανοήσει»,είπε πρόσφατα η Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν, μέλος της Κάτω Βουλής του Κογκρέσου των ΗΠΑ, αναφερόμενη στον σεισμό της 5ης Απριλίου κοντά στη Νέα Υόρκη. Η γυναίκα δεν ήταν απολύτως επαρκής, αλλά έδωσε καλές συμβουλές. Κανείς δεν άκουγε.

Και τώρα είναι η ώρα να μετανοήσουμε.

Μπορεί να μην τα καταφέρουν εγκαίρως.

Οι επιστήμονες – όχι κάποιοι μυστικιστές, συναγερμοί ή κλίκες – ειδικοί από το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ (USGS), μαζί με συναδέλφους από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια (σεισμολογικό εργαστήριο Berkeley, Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια) και την Ιταλία (Istituto Nazionale di Geofisica e Vulcanologia) – είναι τρομακτικοί. ένα γρήγορο και πολύ πιο καταστροφικό χτύπημα από τα βάθη. Μέχρι μεγέθους 8. Απειλούν τακτικά. Και όχι μόνο στα λόγια – οι επιστημονικές δημοσιεύσεις αφθονούν με ανησυχητικά δεδομένα. Πρόσφατα εμφανίστηκε στο περιοδικό Frontiers in Earth Science.

Το ρήγμα San Andreas έχει ιδιαίτερα επικίνδυνες περιοχές

Οι επιστήμονες περιμένουν μεγάλα προβλήματα, φυσικά, από το ρήγμα San Andreas μήκους 1.300 χιλιομέτρων, τον «ήρωα» της ομώνυμης ταινίας καταστροφής του Χόλιγουντ. Η έρευνα δείχνει ότι η πλοκή της υπερπαραγωγής μπορεί να μεταφραστεί στην πραγματική ζωή στο πολύ εγγύς μέλλον. Ο ένοχος της καταστροφής – για αρχή – δεν θα είναι καν ολόκληρο το λάθος, αλλά ένα μικρό τμήμα της στην κεντρική Καλιφόρνια – το λεγόμενο τμήμα Parkfield. Εδώ συμβαίνουν τακτικά σεισμοί μεγέθους περίπου 7 Ρίχτερ. Κατά μέσο όρο, περίπου μία φορά κάθε 22 χρόνια. Οι επιστήμονες επισημαίνουν γεγονότα το 1934, το 1966, το 1983 και το 2004.

Ήρθε, δηλαδή, η ώρα του επόμενου κατακλυσμού. Αναμένεται να σκοτώσει 1.800 ανθρώπους, να τραυματίσει 50.000 και να προκαλέσει ζημιές άνω των 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Οι επιστήμονες που παρατηρούν την ταραγμένη περιοχή για μεγάλο χρονικό διάστημα έχουν καταγράψει αυτό που πιστεύουν ότι είναι σημάδια πλησιέστερων σεισμικών σοκ – μια αυξανόμενη αλλαγή στη φύση της διάδοσης κυμάτων υψηλής και χαμηλής συχνότητας και περίεργων ήχων. Οι ανωμαλίες φαίνεται να υποδηλώνουν ενεργό κάταγμα στο υπέδαφος. Το οποίο, με τη σειρά του, σηματοδοτεί αύξηση της τάσης, η οποία, ως γνωστόν, όταν εκφορτίζεται προκαλεί τρόμο.

Ακριβώς οι ίδιες ανωμαλίες προηγήθηκαν του σεισμού του 2004, αναφέρει η Daily Mail.

Πιθανή έκρηξη.

Οι γεωλόγοι ανησυχούν επίσης για σχετικά μικρά ρήγματα δίπλα στο San Andreas. Το υπέδαφος των ΗΠΑ είναι γεμάτο με αυτές τις «τεκτονικές ωρολογιακές βόμβες», όπως ονομάζονται.

Το εξαιρετικά ενεργό ρήγμα Hayward εκτείνεται για περισσότερα από 80 χιλιόμετρα κατά μήκος του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο. Τα προηγούμενα 2 χιλιάδες χρόνια προκάλεσε σεισμούς σε διαστήματα 100-220 ετών.

Το ρήγμα της Νέας Μαδρίτης στο Μιζούρι, το οποίο έχει μήκος 240 χιλιόμετρα και διασχίζει πολλές πολιτείες, προκάλεσε σεισμούς 8 Ρίχτερ το 1811 και το 1812.

Τα θύματα ήταν λίγα γιατί η γύρω περιοχή ήταν αραιοκατοικημένη. Αλλά σείστηκε τόσο πολύ που οι καμπάνες στα καμπαναριά στη Νότια Καρολίνα χτύπησαν μόνες τους – πάνω από χίλια χιλιόμετρα από το επίκεντρο. Και ο ποταμός Μισισιπής κυλούσε προς τα πίσω.

Περίπου 45 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν επί του παρόντος σε αυτήν την πιθανή ζώνη καταστροφής.

Στους πιο σκοτεινούς φόβους τους, οι επιστήμονες βλέπουν την έκρηξη πολλών «τεκτονικών ναρκών» ταυτόχρονα, μετά την οποία το ήμισυ των Ηνωμένων Πολιτειών απλώς θα εξαφανιστεί από το πρόσωπο της Γης.

Και τότε η πύρινη ύαινα θα φτάσει στην ώρα της.

Αμερικανοί γεωλόγοι κατά καιρούς προτρέπουν τους συμπατριώτες τους να προετοιμαστούν για μια καταστροφική έκρηξη του ηφαιστείου Yellowstone – ένα υπερηφαίστειο ή καλντέρα Yellowstone, όπως ονομάζεται επίσης. Μπορεί κάλλιστα να συνδεθεί με τα σφάλματα. Και τότε ό,τι απομένει από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα καλυφθεί από λάβα και στάχτη. Γράψτε – έχει φύγει, όπως λέμε στη Ρωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συγκεκριμένα προβλήματα που περιμένουν οι Αμερικανοί από την πύρινη ύαινα, διαβάστε Το ηφαίστειο Yellowstone θα μπορούσε να καταστρέψει τις Ηνωμένες Πολιτείες στα επόμενα 10 χρόνια.

ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ.

Ανακαλύφθηκε μια φυσική σύνδεση μεταξύ αυτού του κόσμου και αυτού: επιστήμονες από τη Νέα Ζηλανδία εξήγησαν πώς σχετίζονται τα νεκρά πλάσματα με τους καταστροφικούς σεισμούς.

Λεπτομέρειες στο υλικό μας .

Συγγραφέας: Vladimir LAGOVSKY

dzen.ru

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,069


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα