Ο Θρίαμβος του Θηρίου Έναντι του Θριάμβου των Ανθρώπων – Η Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ εναντίον της Ανθρωπότητας. Αν εμείς, οι Άνθρωποι, δεν το αφήσουμε να συμβεί – με πνευματική δύναμη θέλησης και κυρίως ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΟΒΟ – αυτή η φαύλη ατζέντα δεν θα καρποφορήσει.

Ο Θρίαμβος του Θηρίου Έναντι του Θριάμβου των Ανθρώπων – Η Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ εναντίον της Ανθρωπότητας. Αν εμείς, οι Άνθρωποι, δεν το αφήσουμε να συμβεί – με πνευματική δύναμη θέλησης και κυρίως ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΟΒΟ – αυτή η φαύλη ατζέντα δεν θα καρποφορήσει.

6 Ιανουαρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:865
Μοίρασέ το

Θα ήταν δίκαιο να πούμε ότι ο Θρίαμβος του Θηρίου είναι η δικτατορική κατάληψη του κόσμου από τα δόγματα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ; Μήπως το WEF έχει σχεδιαστεί από τους Αφέντες του πλανήτη για να επικαλεστούν την παγκόσμια Αποκάλυψη;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

24 Φεβρουαρίου 2022 | Peter Koenig Global Research | Διάβαστε το εδώ

 

Θα ήταν δίκαιο να πούμε ότι ο Θρίαμβος του Θηρίου είναι η δικτατορική κατάληψη του κόσμου από τα δόγματα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ; Μήπως το WEF έχει σχεδιαστεί από τους Αφέντες του πλανήτη για να επικαλεστούν την παγκόσμια Αποκάλυψη;

Ο Θρίαμβος του Θηρίου είναι, ή θα ήταν – αν εμείς, ο Λαός, το αφήναμε να συμβεί – μια πλήρης Επανεκκίνηση του δυτικού, κυρίως, υπερχρεωμένου, υπερεκτεταμένου και εκτός ελέγχου χρηματοπιστωτικού μας συστήματος. Αφορά κυρίως τις οικονομίες που βασίζονται στο δολάριο και το ευρώ. Η χρηματοοικονομική επανεκκίνηση και μια νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων θα συνεπαγόταν τρεις βασικούς στόχους:

  •    Μια μαζική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, και πάλι, πρωτίστως και σε ένα πρώτο βήμα, του δυτικού πληθυσμού ή του Παγκόσμιου Βορρά – πολλοί ή οι περισσότεροι από αυτούς θεωρούνται από την άρχουσα ελίτ, “άχρηστοι φαγάδες και καταναλωτές”. Γύρω στα μέσα της δεκαετίας του 1960, η συνολική παγκόσμια κατανάλωση φυσικών πόρων ξεπέρασε τον συντελεστή “1” (ένα) αυτού που γενικά παρέχει η Μητέρα Γη.

Αυτή η υπερκατανάλωση φτάνει σήμερα, στις αρχές της δεκαετίας του 2020, τους συντελεστές 3,5 έως 4,5 μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ των προσφορών της Μητέρας Φύσης. Αυτό δεν αναφέρεται μόνο στην τροφή – η οποία, άλλωστε, είναι ανανεώσιμος πόρος – αλλά κυρίως στους μη ανανεώσιμους πόρους, ένας από τους οποίους είναι οι υδρογονάνθρακες. Τα ορυκτά καύσιμα στα μέσα του 2020 (έτος κλειδώματος του COVID) αντιπροσώπευαν το 84% (87% το 2019) του συνόλου της ενέργειας που χρησιμοποιείται παγκοσμίως. Για το 2021 προβλεπόταν αύξηση κατά 4%.

Σχετικά με τα τρόφιμα: Ως παράδειγμα, η Eurostat (2018) αναφέρει ότι στην ΕΕ παράγονται περίπου 88 εκατομμύρια τόνοι αποβλήτων τροφίμων ετησίως, με κόστος περίπου 143 δισεκατομμυρίων ευρώ. Αυτό αντιστοιχεί περίπου στο 20% του συνόλου των παραγόμενων τροφίμων. Σύμφωνα με τον FAO, παγκοσμίως περίπου το ένα τρίτο του συνόλου των τροφίμων που παράγονται για ανθρώπινη κατανάλωση χάνεται ή σπαταλιέται – βλ. εδώ

  • Μια τεράστια μετατόπιση κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων μεταφέρεται από τη βάση και τη μεσαία τάξη (κυρίως μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις) στην κορυφή. Σύμφωνα με το Forbes, το 2021 αντιστοιχούσαν 2.755 δισεκατομμυριούχοι παγκοσμίως, μια αύξηση 660 νέων σε σχέση με το 2020. Συνολικά οι δισεκατομμυριούχοι αυτοί αξίζουν 13,1 τρισεκατομμύρια δολάρια, από 8 τρισεκατομμύρια δολάρια το 2020. Τα κέρδη αυτά περιλαμβάνουν αυξημένες αξίες μετοχών – δείτε αυτό.
  • Η ψηφιοποίηση των πάντων – συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπινου εγκεφάλου – μετατρέπει τους ανθρώπους σε μετανθρώπους (Klaus Schwab). Αλλά κυρίως την πλήρη ψηφιοποίηση του χρήματος, η οποία δίνει στις κυβερνήσεις τον πλήρη έλεγχο των χρημάτων σας – των ανθρώπων -. Οι κυβερνήσεις ή εκείνες της σχεδιαζόμενης Παγκόσμιας Κυβέρνησης μπορούν να κατάσχουν τον τραπεζικό σας λογαριασμό, όποτε βρίσκουν λόγο για να τιμωρήσουν έναν ανυπάκουο πολίτη.

Αυτό είναι αυτό που ο Klaus Schwab (WEF) αποκαλεί “Διακυβέρνηση 4.0” (“Governance 4.0”), σύμφωνο με αυτό που επίσης αποκαλεί Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση.

Η πλήρης ψηφιοποίηση επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο των πάντων. Παρ’ όλη την ευρέως διαδεδομένη, λεγόμενη χαλάρωση των περιορισμών του COVID, υπάρχουν ήδη αθόρυβα θεσπισμένοι νόμοι της ΕΕ που θα απαιτούσαν τον πλήρη εμβολιασμό κάθε πολίτη της ΕΕ (Ψήφισμα 2361 της ΕΕ) – και μια ολοκληρωτική ψηφιακή ταυτότητα, χωρίς την οποία οι πολίτες δεν θα μπορούν να μετακινηθούν.

Παρόμοιες ενέργειες προβλέπονται και στις ΗΠΑ. Ωστόσο, η αντίσταση εκεί από το κοινό και κυρίως από τους κυβερνήτες των πολιτειών – βλέπε κυρίως Τέξας και Φλόριντα – είναι μεγαλύτερη από ό,τι στην Ευρώπη. Και αυτό παρά τις συνεχείς πιέσεις του προέδρου Biden για “καθολικό εμβολιασμό”. Επίσης, οι δικαστικές παρεμβάσεις στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του Ανώτατου Δικαστηρίου, έχουν μέχρι στιγμής σε αρκετές περιπτώσεις ταχθεί στο πλευρό του λαού.

Αυτές οι ψηφιακές ταυτότητες, η εφεύρεση του Bill Gates Agenda ID2020, θα έχουν πιθανότατα τη μορφή κωδικών QR. Ο κωδικός QR θα χρησιμοποιείται επίσης για την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών / ψηφιακών πληρωμών και έχει σχεδόν απεριόριστη ικανότητα αποθήκευσης πληροφοριών, σχετικά με την υγεία σας, τους τραπεζικούς λογαριασμούς και άλλες περιουσίες, την κατανάλωση, τις συνήθειες, τα ταξίδια – κυριολεκτικά, κάθε βήμα που κάνετε θα καταγράφεται. Δείτε επίσης αυτό.

Η ολοκλήρωση αυτής της ατζέντας τριών βημάτων – ή τριπλών στόχων – είναι ο πραγματικός στόχος της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ. Οι λεγόμενοι Αναπτυξιακοί Στόχοι του ΟΗΕ, που κατ’ ευφημισμόν ονομάζονται Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, δεν είναι παρά ένα μη ρεαλιστικό προπέτασμα καπνού.

Όπως ειπώθηκε παραπάνω, αν εμείς, οι Άνθρωποι, δεν το αφήσουμε να συμβεί – με πνευματική δύναμη θέλησης και κυρίως ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΟΒΟ – αυτή η φαύλη ατζέντα δεν θα καρποφορήσει.

 

Ναι, η μείωση των πόρων που σπαταλούνται και χρησιμοποιούνται υπερβολικά, είναι απολύτως απαραίτητη.

Αλλά όχι για να επιβληθεί από μια υπερ-νεοφιλελεύθερη οικονομική ελίτ, τύπου WEF.

Επίσης, σύμφωνα με τον FAO – Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ, υπάρχει σήμερα, με τις τεχνολογίες του 2020, αρκετή παραγωγική ικανότητα τροφίμων στον κόσμο για να θρέψει 12 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Η ικανότητα θα αυξηθεί καθώς θα αναπτύσσονται νέες τεχνολογίες.

Η ανισότητα, η φτώχεια και ο λιμός έχουν να κάνουν με την κερδοσκοπική κερδοσκοπία στις τιμές των τροφίμων, με ένα αποτυχημένο ή ακατάλληλο σύστημα διανομής και σε μεγάλο βαθμό με την απληστία των κυρίαρχων τάξεων, που προτιμούν να συσσωρεύουν τρόφιμα για “καλύτερες εποχές”, προκαλώντας ελλείψεις και λιμό.

Και τώρα, για να τονίσουμε το σημείο των “ελλείψεων”, με τεχνητά διακοπείσες ή κατεστραμμένες αλυσίδες εφοδιασμού.

Για να κερδίσουμε πίσω την αυτονομία μας και την κυρίαρχη ζωή μας, Εμείς, ο Λαός, πρέπει να αποκτήσουμε συνείδηση, πρέπει να ξυπνήσουμε από τον άνετο λήθαργο μας, να δούμε μέσα από την απάτη της πανδημίας COVID – και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και στο μυαλό μας.

Αυτό σημαίνει – χωρίς καθυστέρηση:

  • Ριζική αποπαγκοσμιοποίηση
  • Επιστροφή στα κυρίαρχα έθνη
  • Ριζική απο-ψηφιοποίηση των τραπεζικών, οικονομικών και νομισματικών συστημάτων
  • Επιστροφή σε κυρίαρχα νομίσματα βασισμένα και υποστηριζόμενα απο την εθνική οικονομία
  • Σεβασμός των πολιτισμικών διαφορών
  • Διεθνές εμπόριο και συνεργασία σύμφωνα με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα – μια οικονομική αρχή που σταδιακά πέθανε με την επέλαση του παγκόσμιου, νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού της δεκαετίας του 1980 – για την επίτευξη στο μέγιστο δυνατό βαθμό καταστάσεων “win-win”.

Αν αυτό ακούγεται αδύνατο να επιτευχθεί – ξανασκεφτείτε το.

Σκεφτείτε πίσω τρία τέταρτα του αιώνα, μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, τη δεκαετία του 1950, όταν ξαναχτίσαμε τον κατεστραμμένο από τον πόλεμο κόσμο.

Με την εμφάνιση της παγκόσμιας ιδεολογίας της Λέσχης της Ρώμης, της ενωμένης ομοσπονδίας μιας κυβέρνησης, ενός νομίσματος, των πολυπολιτισμικών ευρωπαϊκών χωρών, που επιβλήθηκε αργά και σταδιακά από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, αρχής γενομένης από τα μέσα της δεκαετίας του ’60, η κυριαρχία και η ανεξαρτησία των ευρωπαϊκών εθνών σταδιακά έλιωσαν. Αυτή δεν ήταν ποτέ ευρωπαϊκή ιδέα, αλλά πουλήθηκε και στη συνέχεια καλλιεργήθηκε από διεφθαρμένους Ευρωπαίους αποικιοκράτες “ηγέτες” (sic).

Ναι, εμείς οι Λαοί μπορούμε να το κάνουμε- μπορούμε να ανακτήσουμε την κυρίαρχη ανεξαρτησία μας και τις αξίες των λαών.

Απολύτως χωρίς τον Klaus Schwab σε οποιαδήποτε μορφή ή σχήμα, και χωρίς το WEF.

****

Σε αυτή τη γλώσσα της Σκοτεινής Λατρείας, του Θριάμβου του Θηρίου θα προηγηθεί το Σημάδι του Θηρίου. Θα ήταν αυτό το ψεύτικο “εμβόλιο” – το όργανο που επιφέρει το θάνατο και την καταστροφή; Και τελικά τον περιβόητο Θρίαμβο του Θηρίου;

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, αυτό που συμβαίνει στην ανθρωπότητα και ακόμη και στη Μητέρα Γη, είναι έργο μιας διαβολικής αίρεσης.

Ως ένας από τους κανόνες αυτών των αιρέσεων, για να επιτύχουν, πρέπει να αποκαλύπτουν στο κοινό – στα επιλεγμένα και πιθανά θύματά τους – τι σκοπεύουν να κάνουν.

Επί δεκαετίες συμμορφώνονται με αυτόν τον κανόνα.

Αλλά, εμείς οι άνθρωποι δεν το είδαμε, δεν το πιστέψαμε ή ήμασταν πολύ αυτάρεσκοι και τυφλοί στην άνεσή μας για να το δούμε.

Αυτή η σχεδιασμένη και επιδιωκόμενη παγκόσμια κυριαρχία από μια πάμπλουτη και υπερ-αρρωστημένη ελίτ έχει ξεκινήσει εδώ και δεκαετίες, τουλάχιστον από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, πιθανότατα νωρίτερα.

Ενώ θα μπορούσαμε να πάμε πολύ πιο πίσω, αυτό είναι μόνο για να αναφέρουμε μερικές από αυτές τις ανοιχτές προειδοποιήσεις μέσα στις τελευταίες δύο δεκαετίες.

  • Η Έκθεση Ροκφέλερ του 2010. Περιέγραφε σε τέσσερα απλά βήματα και κεφάλαια τι σχεδιάζεται και ποιο θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Ξεκινώντας από τη φάση “Lockstep”, όπου οι άνθρωποι θα ζαλίζονταν, θα σοκαρίζονταν, θα απομονώνονταν και θα γίνονταν φοβισμένοι και απόλυτα υποταγμένοι στις αρχές (αλά “Το δόγμα του σοκ” της Ναόμι Κλάιν), από πράγματα που δεν είναι ορατά, συμπεριλαμβανομένου ενός αόρατου – και ποτέ απομονωμένου – ιού, μέχρι την τελική φάση της πλήρους ψηφιοποίησης και του απόλυτου ελέγχου.
  • Η ομιλία TedTalk του Bill Gates τον Φεβρουάριο του 2010, “Innovating to Zero”, στην οποία είπε περιβόητα: “Αν κάνουμε πραγματικά καλή δουλειά [στον εμβολιασμό], θα μπορούσαμε να μειώσουμε τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 10% έως 15%” (περίπου στο τέταρτο λεπτό του βίντεο).
  • Η τελετή εγκαινίων της (ελβετικής) σήραγγας Gotthard Base τον Ιούνιο του 2016, που απεικονίζει μια εωσφορική τελετή που ξεκινά με ένα σενάριο Lockstep και τελειώνει με την πλήρη υποταγή του λαού. Την παρακολούθησαν κυρίως Ευρωπαίοι πολιτικοί σε ηγετικές θέσεις – και, εκ των υστέρων, πολλοί από αυτούς που την παρακολούθησαν πήγαν στην “ακαδημία” του Klaus Schwab για Νέους Παγκόσμιους Ηγέτες. Δείτε αυτό το βίντεο κλιπ διάρκειας 6 λεπτών.
  • Εκδήλωση – Event 201 – Μια ανοιχτή προσομοίωση της πανδημίας COVID που επρόκειτο να έρθει, στις 18 Οκτωβρίου 2019 στη Νέα Υόρκη, που διοργανώθηκε από το Κέντρο Ασφάλειας Υγείας του Johns Hopkins σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates.
  • Η εκδήλωση απεικόνιζε μια άσκηση πανδημίας υψηλού επιπέδου με συμμετέχοντες από την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ, διάφορους οργανισμούς του συστήματος του ΟΗΕ, συμπεριλαμβανομένων του ΠΟΥ και της UNICEF και πολλούς άλλους, απεικονίζοντας “τομείς στους οποίους θα χρειαστούν συμπράξεις δημόσιου/ιδιωτικού τομέα κατά τη διάρκεια της αντιμετώπισης μιας σοβαρής πανδημίας, προκειμένου να μειωθούν οι μεγάλης κλίμακας οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες”. Για περισσότερες λεπτομέρειες και βίντεο κλιπ, δείτε αυτό.

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Εν τω μεταξύ γνωρίζουμε πώς αποφεύχθηκαν ή μειώθηκαν οι μεγάλης κλίμακας οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες. Αντιθέτως, είχαν ως στόχο να πλήξουν τον πληθυσμό όσο το δυνατόν πιο σοβαρά, να προκαλέσουν το μέγιστο σοκ, φόβο, οικονομική, σωματική και συναισθηματική ζημιά.

Αυτοί – τα αφεντικά πίσω από το WEF και πάνω απ’ όλα οι 193 χώρες-μέλη του ΟΗΕ, οι συλλογικοί τρισεκατομμυριούχοι αυτού του κόσμου και τα (μέχρι στιγμής) παντοδύναμα χρηματοπιστωτικά τους ιδρύματα, όπως η BlackRock, η Vanguard, η State Street και η Fidelity – προχωρούν με αμείωτο ρυθμό σε διάφορα μέτωπα και διαστάσεις.

Αυτοί οι χρηματοπιστωτικοί γίγαντες είναι σε μεγάλο βαθμό αλληλένδετοι μέσω αμοιβαίων συμμετοχών και εναλλασσόμενων διοικητικών θέσεων. Μαζί, ελέγχουν περίπου 20 έως 25 τρισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ σε περιουσιακά στοιχεία, γεγονός που τους προσδίδει μια δύναμη μόχλευσης που υπερβαίνει τα 100 τρισεκατομμύρια δολάρια (το παγκόσμιο ΑΕΠ του 2021 είναι 95 τρισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, εκτίμηση του ΔΝΤ – βλ. αυτό).

Με τέτοιες εξουσίες είναι δυνατόν να εξαναγκάσουν, να αναγκάσουν ή να εκβιάσουν κάθε έθνος από τα 193 μέλη του ΟΗΕ να ψέλνει και να ενεργεί στο ρυθμό της Μεγάλης Χρηματοοικονομίας, είτε συμφωνεί είτε όχι με τον βασικό σκοπό αυτού του εξαναγκασμού.

Ως εκ τούτου, ο ΠΟΥ κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης δημόσιας υγείας διεθνούς ενδιαφέροντος στις 30 Ιανουαρίου 2020 και πανδημία στις 11 Μαρτίου 2020.

Όπως ξέρουμε πλέον, ένα λουκέτο και μια πανδημία και όλα τα κατασταλτικά μέτρα του COVID, που δεν έχουν καμία, μα καμία σχέση με την υγεία, αλλά μόνο με τον απώτερο σκοπό της εγκατάστασης μιας παγκόσμιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης με απόλυτο και απόλυτο έλεγχο των πάντων, συμπεριλαμβανομένων όλων των επιζώντων πολιτών.

Στην πραγματικότητα, μετατρέποντας αυτούς τους πολίτες σε ψηφιακά χειραγωγήσιμους μετανθρώπους, σύγχρονους σκλάβους που δεν κατέχουν τίποτα, αλλά είναι ευτυχισμένοι (Klaus Schwab – The Great Reset).

Αυτή η ατζέντα προχωράει παρά τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, και παρά την “ψεύτικη” χαλάρωση των περιορισμών του COVID σε όλο τον κόσμο, κυρίως στον δυτικό κόσμο.

Με την άρση σχεδόν όλων των περιορισμών των covid στον δυτικό κόσμο, να είστε ενήμεροι και συνειδητοποιημένοι, για να μην πέσετε στην παγίδα των ψευδαισθήσεων, ότι όλα τελείωσαν τώρα και ότι επιστρέψαμε στην “κανονικότητα”. Αυτή η σκέψη θα ήταν μοιραία. Είναι μέρος ενός συνεχιζόμενου ψυχολογικού πολέμου. Είναι μια στρατηγική για να σας σοκάρει ξανά στην υποταγή, για να σας σφίξει ακόμα περισσότερο το φθινόπωρο, ή και πριν από αυτό.

Αν Εμείς, ο Λαός, το αφήσουμε να συμβεί.

Μόλις εισήλθαμε στη Φάση 6 της Μεγάλης Επαναφοράς – την πλήρη ψηφιοποίηση: Ατζέντα ID2020, πλήρως ενσωματωμένη στην QR κωδικοποίηση των πάντων, το ψηφιακό χρήμα – προς τον πλήρη και απόλυτο έλεγχο – και τον μετανθρωπισμό.

Προάγγελοι του τελικού χτυπήματος μπορεί να είναι ο τεχνητά παραγόμενος πληθωρισμός (στις ΗΠΑ ήδη 7% [τέλος Ιανουαρίου 2022], που αναμένεται να κινηθεί σε διψήφια ποσοστά μέχρι το φθινόπωρο του 2022, ή και νωρίτερα), η αύξηση των επιτοκίων, η περαιτέρω αύξηση του χρέους που οδηγείται από όλες τις επιδοτήσεις που προκαλούνται από το COVID, περισσότερο “νέο” χρήμα που τίθεται σε κυκλοφορία χωρίς καμία οικονομική υποστήριξη όλα αυτά θα “εξισορροπηθούν” και θα “επιλυθούν” με μια (ξαφνική) διαγραφή χρέους και την εισαγωγή ψηφιακού χρήματος, επί του οποίου οι κυβερνήσεις και οι τράπεζες έχουν τον πλήρη έλεγχο εκ μέρους της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ.

Αλλά και πάλι, μόνο αν Εμείς, ο Λαός, το αφήσουμε να συμβεί.

 

Και να είστε προετοιμασμένοι – ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ – ως μέρος της ανανεωμένης κοινωνικο-ψυχολογικής κυριαρχίας του φόβου, ενδεχομένως η εφαρμογή του “δόγματος του σοκ” μέσω μιας σοβαρής ασθένειας, όπως ο Έμπολα, που δοκιμάστηκε στη Δυτική Αφρική το 2014.

Νωρίτερα φέτος, ο Γάλλος πρωθυπουργός Jean Castex, προειδοποίησε για πιθανή αναβολή των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας τον Απρίλιο του 2022, λόγω ενός πιθανού κρούσματος της ασθένειας Marburg (Έμπολα).

Κάθε αναφορά σε αυτή τη δήλωση έχει εξαφανιστεί από το διαδίκτυο.

Μπορεί να ήταν απλώς μια παρατήρηση για να προκαλέσει φόβο.

Ό,τι κι αν συμβεί, μπορούμε να περιμένουμε περισσότερους αναγκαστικούς “εμβολιασμούς”, περισσότερες πειραματικές “γονιδιακές θεραπείες”, πολλούς περισσότερους θανάτους πριν από το κλείσιμο της Ατζέντας 2030.

Τίποτα δεν είναι πέρα από το κακό, γι’ αυτούς τους μη-ανθρώπους.

Αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να καταπολεμηθεί με επιτυχία, αν Εμείς οι άνθρωποι, συλλογικά και αλληλέγγυα βάλουμε μαζί το μυαλό, τη συνείδηση και το πνεύμα μας.

Ποτέ δεν είναι αργά, στην πραγματικότητα είναι καιρός, να εντείνουμε τις διαμαρτυρίες, να εντείνουμε τη συνειδητή μας απόρριψη αυτής της τερατώδους τυραννίας που κατεβαίνει στη Μητέρα Γη, απειλώντας με πλήρη αφανισμό την όποια δημοκρατία είχε απομείνει, την ανθρωπότητα, ή τουλάχιστον τον πολιτισμό όπως τον ξέρουμε.

Αν κάποιος εξακολουθεί να αμφιβάλλει ότι βρισκόμαστε στα δόντια μιας παγκόσμιας κίνησης προς μια Παγκόσμια Τάξη, μια Παγκόσμια Κυβέρνηση που καθοδηγείται από έκτακτα οικονομικά συμφέροντα, αλλά και από μια λατρεία διψασμένων για εξουσία μεγαλομανών, τότε ξανασκεφτείτε το.

Ο κόσμος βρίσκεται σε μεγάλο πρόβλημα.

Αν κάτι “παγκοσμιοποιημένο” πρέπει να συμβεί, αυτό είναι μια παγκόσμια αφύπνιση. Γρήγορα.

Αυτό που συμβαίνει με ολοένα επιταχυνόμενο ρυθμό, είναι η εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας τυραννίας – μιας τυραννίας που κατευθύνεται και καθοδηγείται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Είναι προφανές ότι η οικονομική ελίτ και τα κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που ελέγχουν τα πάντα, όπως η BlackRock, η Vanguard, η State Street και η Fidelity, καθώς και κάποιοι άγνωστοι πολυεκατομμυριούχοι, κάνουν κουμάντο.

Το WEF συμμορφώνεται με μια ατζέντα καλά και από καιρό προετοιμασμένη -μιλάμε για δεκαετίες- υλοποιώντας αυτό το μοχθηρό, διαβολικό σχέδιο που ακούει επίσης στο ανόητο όνομα Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ.

Ο Καναδάς μπορεί να είναι η αρχή του απόλυτου ολοκληρωτισμού. Η πρώτη τυραννία υπό την ηγεσία του WEF.

Ο Καναδάς μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει παράδειγμα για να ακολουθήσουν και άλλοι.

Ειδικά εκείνες οι χώρες για τις οποίες το WEF επέλεξε τους εκπαιδευμένους από το WEF ηγέτες του.

Εδώ και τρεις δεκαετίες το WEF “εκπαιδεύει” νέους πολλά υποσχόμενους πολιτικούς, καλλιτέχνες, βιομηχάνους (Volkswagen, Coca Cola Company, BP Amoco και άλλοι) – αλλά κυρίως πολιτικούς – για να γίνουν οι λεγόμενοι “Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες” (Young Global Leaders – YGL).

Μεταξύ αυτών που πήγαν στην ακαδημία YGL του Klaus Schwab, ήταν η Angela Merkel, Γερμανία- οι Sarkozy, Macron, Γαλλία- η Jacinda Ardern, πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας- ο Scott Morrison, πρωθυπουργός της Αυστραλίας – και πολλοί άλλοι.

Εξέχουσα θέση όμως κατέχει ο Justin Trudeau, πρωθυπουργός του Καναδά – δείτε αυτό.

Ο Klaus Schwab ξεχώρισε τον Trudeau ως έναν “πρότυπο” ηγέτη που θα δείξει στον κόσμο πώς μια χώρα μπορεί να μετατραπεί σε μια σύγχρονη “δημοκρατία” – στην εποχή της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης και σε μια πλήρως ψηφιοποιημένη Νέα Τάξη Πραγμάτων, όπως περιγράφεται από τη Μεγάλη Επαναφορά (Schwab).

Με άλλα λόγια, ο Τριντό θα οδηγήσει τον Καναδά όχι υπέρ και προς όφελος του καναδικού λαού, αλλά για τους παγκόσμιους στόχους του WEF.

Ο Trudeau είναι όργανο του WEF. Για την ενίσχυση των δεσμών με το WEF, ο Trudeau επικουρείται από την Chrystia Freeland, αναπληρώτρια πρωθυπουργό και υπουργό Οικονομικών, η οποία είναι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του WEF.

Το Διοικητικό Συμβούλιο λειτουργεί ως θεματοφύλακας της αποστολής και των αξιών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ – βλ. αυτό

Ο πρωθυπουργός Trudeau επικαλέστηκε πρόσφατα τον νόμο περί έκτακτης ανάγκης, κατά της διαμαρτυρίας των φορτηγατζήδων και των αυτοκινητοπομπών ελευθερίας, στην πραγματικότητα για λόγους που δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που ορίζει το καναδικό Σύνταγμα ως λόγους για την επίκληση αυτής της ολοκληρωτικής πράξης. Αλλά μέχρι στιγμής κανείς δεν τον έχει σταματήσει. Η πλειοψηφία του Κοινοβουλίου υποστήριξε αυτό το μέτρο έκτακτης ανάγκης ενάντια στα συμφέροντα του λαού. Ο ηγέτης του NDP που εξασφάλισε την ψήφο υπέρ της κυβέρνησης των Φιλελευθέρων είναι επίσης παγκόσμιος ηγέτης του WEF.

Μπορείτε απλώς να φανταστείτε τι είδους διαφθορά, εξαναγκασμός ή απροκάλυπτος εκβιασμός και απειλές παίζονται για να επιτευχθεί μια τέτοια τυραννία.

Παρεμπιπτόντως, η Ursula von der Leyen, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕΚ), είναι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του WEF, δείτε αυτό.

Για να καταλάβετε, το WEF είναι επίσης υπεύθυνο για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ποιος θα το φανταζόταν…;

 

Ωστόσο, η καναδική εμπειρία έδωσε δύναμη σε εκατοντάδες χιλιάδες, ή εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ορθώσουν το ανάστημά τους απέναντι στις δικές τους κυβερνήσεις και να απαιτήσουν την αποκατάσταση των ελευθεριών τους. Οι πολίτες στη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία, σε ολόκληρη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, αφού ανέχθηκαν για σχεδόν δύο χρόνια τη μαζική κυβερνητική επέμβαση σε κάθε σχεδόν πτυχή της ζωής τους και αφού είδαν ότι οι πολιτικές αυτές δεν ήταν αποτελεσματικές στη μείωση της εξάπλωσης του COVID, τελικά βαρέθηκαν.

Θα το ξεπεράσουμε!

Venceremos!

Συλλογικά και αλληλέγγυα.


—-Δικτυογραφία :

Triumph of the Beast vs. Triumph of the People

UN Agenda 2030 vs. The People

https://www.globalresearch.ca/triumph-beast-vs-triumph-people/5771853

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/2030

Προβολές : 865


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα