Ο Ινδός ξευτίλισε τον Ελληνικό λαό, μέσω του εξευτελισμού του Μητσοτάκη... (βίντεο)

Ο Ινδός ξευτίλισε τον Ελληνικό λαό, μέσω του εξευτελισμού του Μητσοτάκη... (βίντεο)

27 Νοεμβρίου, 2023 22 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:666
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και οργίζομαι… Μέχρι και ο Σιωνιστής Ινδός, πρόσβαλε τον Κούλη…

Παρίας ο Μητσοτάκης! Ο Σούνακ ακύρωσε αιφνιδίως την συνάντηση μαζί του

Ο Βρετανός πρωθυπουργός φέρεται να ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις του Έλληνα ομολόγου του περί επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα στα πάτρια εδάφη

Τέτοια ξεφτίλα να είναι ο πρωθυπουργός σου ένα ΠΤΥΕΛΟΔΟΧΕΙΟ, στην ουσία αφορά όλους μας… όλο τον ελληνικό λαό και όχι τον Κούλη…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Κι έχεις κάποια φασιστικά σούργελα, να γράφουν για τον ινδό πρωθυπουργό “Κράτα γερά Σούνακ”…

 

Ούτε για… τσάι δεν θέλησε να συναντήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Ρίσι Σούνακ, καθώς πριν από λίγο ανακοινώθηκε ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός αποφάσισε «ξαφνικά» να ακυρώσει την -προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη- συνάντησή τους!    

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, μάλιστα, έσπευσε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός: «Εκφράζω την ενόχλησή μου για το γεγονός ότι ο Βρετανός Πρωθυπουργός ακύρωσε την προγραμματισμένη μας συνάντηση λίγες ώρες πριν αυτή πραγματοποιηθεί. Ελλάδα και Βρετανία ενώνονται από παραδοσιακούς δεσμούς φιλίας και το πλαίσιο των διμερών μας σχέσεων είναι εξαιρετικά ευρύ. Οι θέσεις της Ελλάδος για το ζήτημα των Γλυπτών του Παρθενώνα είναι γνωστές. Ήλπιζα να έχω την ευκαιρία να τις συζητήσω και με τον Βρετανό ομόλογό μου, μαζί με τις μεγάλες προκλήσεις της διεθνούς συγκυρίας: Γάζα, Ουκρανία, Κλιματική κρίση, μετανάστευση. Όποιος πιστεύει στην ορθότητα και το δίκαιο των θέσεών του δεν φοβάται ποτέ την αντιπαράθεση επιχειρημάτων».

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, η άρνηση του Σούνακ να συναντηθεί με τον Έλληνα ομόλογό του φέρεται να οφείλεται στη δυσαρέσκειά του για τις δηλώσεις του περί επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο στα πάτρια εδάφη. Άλλωστε, νωρίτερα σήμερα, εκπρόσωπος του Βρετανού πρωθυπουργού δήλωσε στους δημοσιογράφους πως «η θέση μας είναι γνωστή και εις γνώση του Έλληνα πρωθυπουργού ότι τα Γλυπτά του Παρθενώνα αποκτήθηκαν νόμιμα από το Βρετανικό Μουσείο, σύμφωνα με τους νόμους εκείνης της εποχής. Ανήκουν νόμιμα στο Βρετανικό Μουσείο».

 

Το θέμα είναι πως, κατ’ αυτόν τον τρόπο, επιβεβαιώνονται και οι «κακές γλώσσες», που υποστήριζαν ότι ο Μητσοτάκης ουσιαστικά πήγε στο Λονδίνο για προσωπικές υποθέσεις.

Και κάπου εδώ αξίζει να υπενθυμίσουμε πως, μόλις την περασμένη Πέμπτη, η Βρετανία υπέγραψε συμφωνία αμυντικής συνεργασίας με την Τουρκία

 

Πηγή

Προβολές : 666


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα