Ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων είναι η μεγαλύτερη κότα.

Ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων είναι η μεγαλύτερη κότα.

30 Απριλίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,133
Μοίρασέ το

 

Όλα αυτά που γίνονται στην χώρα των Ελλήνων δεν γίνονται πουθενά αλλού στον κόσμο.

Και το περίεργο είναι, το ότι ενώ τα γνωρίζουμε όλα αυτά, τα ανεχόμαστε και δεν υπάρχει καμία αντίδραση.!!

Τίποτε απολύτως, μούγκα.!!

 

 

 

Να πω πως ντρέπομαι, θα είναι λίγο…

ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ… ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΤΩΝ, ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ…

Αλλά ελπίζω πως θα γυρίσει ο τροχός και όλες οι… κότες, όχι μόνο θα πάρουν την τιμωρία που τους πρέπει, αλλά και θα πεταχθούν εκτός ΕΛΛΑΔΟΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Έδωσα το λόγο μου στον αρθρογράφο του παρακάτω άρθρου, στον Λύκαστρο, όταν αναρτώ θέματα δικά του, να κλείνω τα σχόλια… κι όταν δίνω τον λόγο μου, οφείλω να τον σεβαστώ και να τον τηρήσω…

ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΩ ΣΧΟΛΙΑ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

Μπορείτε να σχολιάσετε στην πηγή…

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όλα αυτά που γίνονται στην χώρα των Ελλήνων δεν γίνονται πουθενά αλλού στον κόσμο.

Και το περίεργο είναι, το ότι ενώ τα γνωρίζουμε όλα αυτά, τα ανεχόμαστε και δεν υπάρχει καμία αντίδραση.!! Τίποτε απολύτως, μούγκα.!!

Ξέρετε γιατί;;;

Ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων  επελέγη ως λαός με το κριτήριο της όρνιθας (ο κάτοικος της χώρας είναι η μεγαλύτερη κότα).

Αντιλαμβάνεστε φαντάζομαι την υπεροχή του γαλλικού Λαού εν σχέσει με τις εγχώριες όρνιθες. Ο γαλλικός λαός υπερέχει έναντι πάντων των λαών.

 

Οι Γάλλοι που καίνε το σύμπαν, ένας από τους πιο ευχαριστημένους λαούς στον εργασιακό βίο τους, ένας λαός με το δεκαπλάσιο επίπεδο διαβίωσης από την ντόπια πλέμπα, δεν δίνουν αξία στη ζωή τους..
Με τον κάτοικο της χώρας (και ουχί Έλληνα) συμβαίνει το παράδοξο της αντιστροφής μιας θεμελιώδους αρχής της ανθρώπινης ύπαρξης: 
“Η υιοθέτηση επικίνδυνων συμπεριφορών που υποδαυλίζουν το ένστικτο της αυτοσυντήρησης συναρτάται ευθέως με τον βαθμό αποστέρησης από την πολυτελή διαβίωση” (ο άνθρωπος τείνει να αναλαμβάνει ρίσκο αντιστρόφως ανάλογα με το ευζην που με το ρίσκο διακινδυνεύει).
Παρά λοιπόν το γεγονός ότι η γαλλική πλέμπα έχει πολλαπλάσια δυνατότητα πρόσβασης σε προϊόντα Λουί Βιττόν, στοιχείο κρίσιμο για τα ρίσκα που διατίθεται ο κάτοχός τους να αναλάβει, παρά ταύτα δεν είναι ο Γάλλος αλλά είναι ο ξυπολυτάς ο κάτοικος της χώρας εκείνος που το ρίσκο που διατίθεται να αναλάβει είναι ΜΗΔΕΝ, που τη Λουί Βιττόν έχει δει στον ύπνο του και τους μπλάκμαν τής Ερμού.
Το παράδοξο δεν αποτελεί αντικείμενο της κοινωνικής ψυχολογίας καθότι συναρτάται με την ρωμαίϊκη ιδιοσυγκρασία: τηςΚΟΤΑΣ.
Και μην συγχέεται τον αλέκτωρα με τις κότες. Ο αλέκτωρ ανήκει μεν στην οικογένεια των ορνιθοειδών αλλά δεν είναι κότα· ο αλέκτωρ είναι δεινός μαχητής, ίσως ο πιο θανάσιμος για το μέγεθος και τα όπλα που διαθέτει. Αλέκτωρ είναι ο γαλλικός Λαός, εξού και ο αλέκτωρ είναι (ένα) έμβλημα της Γαλλικής Δημοκρατίας.
Ο κάτοικος της χώρας ανήκει μεν στα ορνιθοειδή αλλά δεν είναι αλέκτωρ. Είναι κότα.
Υ.ΓΟ σημερινός ανθρώπινος ψευδοπολιτισμός θα υποταχθεί στις Πλατωνικές Ιδέες. Εκεί και θα υπάρξει η γέννηση του νέου γένους.

 

Πηγή

Προβολές : 1,133


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα