Ο κατάλογος του 1963 «Τρέχοντες Κομμουνιστικοί Στόχοι» γίνεται πραγματικότητα μπροστά στα μάτια μας

Ο κατάλογος του 1963 «Τρέχοντες Κομμουνιστικοί Στόχοι» γίνεται πραγματικότητα μπροστά στα μάτια μας

24 Δεκεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:385
Μοίρασέ το

 

 

Αν αφήσουμε στην άκρη μερικά από τα ξεπερασμένα σημεία που ίσχυαν μόνο κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, αυτή η λίστα παρουσιάζει ένα διαχρονικό σχέδιο για το πώς να καταρρίψουμε άτομα και, κατ’ επέκταση, ολόκληρα έθνη.

Το έγγραφο «Τωρινοί Κομμουνιστικοί Στόχοι» απαριθμεί 45 στόχους που επιδίωκαν οι κομμουνιστές για να ανατρέψουν την Αμερική από μέσα. Αν και αυτό το έγγραφο είναι άνω των 60 ετών, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Στην πραγματικότητα, όλοι πρέπει να το διαβάσουν τώρα. Ακολουθεί μια ματιά σε αυτή τη σημαντική λίστα.

 

 

 

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ… Ότι ακριβώς δρομολογήθηκε εδώ και πενήντα τόσα χρόνια και στην Ελλάδα… ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΚΑΜΙΑ…

ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ… ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ…

Όσοι δεν το βλέπουν πως μας οδηγούν σε απόλυτη κουμμουνιστοποίηση, είναι τουλάχιστον για τα μπάζα…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

τρέχοντες κομμουνιστικοί στόχοι Η λίστα του 1963 "Τρέχοντες Κομμουνιστικοί Στόχοι" γίνεται πραγματικότητα μπροστά στα μάτια μας

Στις 10 Ιανουαρίου 1963, ένα έγγραφο με τίτλο Τρέχοντες Κομμουνιστικοί Στόχοι παρουσιάστηκε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ και προστέθηκε στο αρχείο του Κογκρέσου «κατόπιν ομόφωνης συναίνεσης». Απαριθμεί 45 στόχους που επιδίωκαν οι κομμουνιστές για να ανατρέψουν την Αμερική διεισδύοντας και διαφθείροντας τους βασικούς θεσμούς της.

Αυτή η λίστα είναι ένα απόσπασμα από το βιβλίο του 1958 The Naked Communist που γράφτηκε από τον ειδικό πράκτορα του FBI Cleon Skousen. Η ανάγνωσή του σήμερα είναι τόσο συγκλονιστική όσο και ανησυχητική. Ενώ ορισμένα σημεία είναι κάπως ξεπερασμένα – ειδικά αυτά που αφορούν τη γεωπολιτική – τα περισσότερα από αυτά είναι, σήμερα, πιο επίκαιρα από ποτέ.

Καθώς διαβάζουμε αυτόν τον κατάλογο, δεν μπορούμε παρά να συνειδητοποιήσουμε ότι πολλοί στόχοι έχουν επιτευχθεί πλήρως πριν από αρκετά χρόνια. Άλλοι καταδιώκονται επιθετικά μπροστά στα μάτια μας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η ΕΣΣΔ επέστρεψε από τους νεκρούς για να κυβερνήσει τον κόσμο με τον κομμουνισμό. Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι η παγκόσμια ελίτ χρησιμοποιεί βασικά στοιχεία αυτής της λίστας για να προωθήσει την πανάρχαια ατζέντα της για μια μονοκοσμική κυβέρνηση.

Γιατί; Επειδή τα βασικά συστατικά αυτής της λίστας είναι διαχρονικές, δοκιμασμένες και αληθινές τεχνικές για την καταστροφή ατόμων και ολόκληρων εθνών.

Εδώ είναι ολόκληρο το αρχείο του Κογκρέσου .

 


Congressional Record–Appendix, σελ. A34-A35 10 Ιανουαρίου 1963 Τρέχοντες Κομμουνιστικοί Στόχοι

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΤΙΜ. AS HERLONG, JR. ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 1963

κ. HERLONG. Η κ. Ομιλητής, η κ. Patricia Nordman από το De Land της Φλόριντα, είναι ένθερμη και ρητή πολέμιοα του κομμουνισμού, και μέχρι πρόσφατα εξέδιδε το De Land Courier, το οποίο αφιέρωσε με σκοπό να προειδοποιήσει το κοινό για τους κινδύνους του κομμουνισμού στην Αμερική. .

Κατόπιν αιτήματος της κυρίας Nordman, συμπεριλαμβάνω στο ΑΡΧΕΙΟ, με ομόφωνη συγκατάθεση, τους ακόλουθους «Τρέχοντες Κομμουνιστικούς Στόχους», τους οποίους προσδιορίζει ως απόσπασμα από το «The Naked Communist», του Cleon Skousen:

[Από το “The Naked Communist”, του Cleon Skousen]

 

ΤΡΕΧΟΝΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

1. Η αποδοχή των ΗΠΑ της συνύπαρξης ως μοναδικής εναλλακτικής στον ατομικό πόλεμο.

2. Η προθυμία των ΗΠΑ να συνθηκολογήσουν προτιμώντας την εμπλοκή σε ατομικό πόλεμο.

3. Αναπτύξτε την ψευδαίσθηση ότι ο ολοκληρωτικός αφοπλισμός [από] τις Ηνωμένες Πολιτείες θα ήταν μια επίδειξη ηθικής δύναμης.

4. Επιτρέψτε το ελεύθερο εμπόριο μεταξύ όλων των εθνών ανεξαρτήτως κομμουνιστικής πίστης και ανεξάρτητα από το εάν αντικείμενα θα μπορούσαν ή όχι να χρησιμοποιηθούν για πόλεμο.

5. Επέκταση μακροπρόθεσμων δανείων προς τη Ρωσία και τους σοβιετικούς δορυφόρους.

6. Παροχή αμερικανικής βοήθειας σε όλα τα έθνη ανεξάρτητα από την κομμουνιστική κυριαρχία.

7. Χορηγήστε την αναγνώριση της Red China. Είσοδος της Κόκκινης Κίνας στον ΟΗΕ

8. Δημιουργία της Ανατολικής και της Δυτικής Γερμανίας ως χωριστά κράτη παρά την υπόσχεση του Χρουστσόφ το 1955 να διευθετήσει το γερμανικό ζήτημα με ελεύθερες εκλογές υπό την επίβλεψη του ΟΗΕ

9. Παράταση των διασκέψεων για την απαγόρευση των ατομικών δοκιμών επειδή οι Ηνωμένες Πολιτείες συμφώνησαν να αναστείλουν τις δοκιμές όσο βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις.

10. Να επιτρέπεται σε όλους τους σοβιετικούς δορυφόρους η ατομική εκπροσώπηση στον ΟΗΕ

11. Προωθήστε τον ΟΗΕ ως τη μόνη ελπίδα για την ανθρωπότητα. Εάν ο καταστατικός του χάρτης ξαναγραφτεί, απαιτήστε να συσταθεί ως μια μονοκοσμική κυβέρνηση με τις δικές της ανεξάρτητες ένοπλες δυνάμεις. (Μερικοί κομμουνιστές ηγέτες πιστεύουν ότι ο κόσμος μπορεί να καταληφθεί τόσο εύκολα από τον ΟΗΕ όσο και από τη Μόσχα. Μερικές φορές αυτά τα δύο κέντρα ανταγωνίζονται μεταξύ τους όπως κάνουν τώρα στο Κονγκό.)

12. Αντισταθείτε σε κάθε προσπάθεια να τεθεί εκτός νόμου το Κομμουνιστικό Κόμμα.

13. Καταργήστε όλους τους όρκους πίστης.

14. Συνεχίστε να δίνετε στη Ρωσία πρόσβαση στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ.

15. Συλλάβετε ένα ή και τα δύο πολιτικά κόμματα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

16. Χρησιμοποιήστε τεχνικές αποφάσεις των δικαστηρίων για να αποδυναμώσετε βασικούς αμερικανικούς θεσμούς υποστηρίζοντας ότι οι δραστηριότητές τους παραβιάζουν τα πολιτικά δικαιώματα.

17. Πάρτε τον έλεγχο των σχολείων. Χρησιμοποιήστε τα ως ιμάντες μετάδοσης για το σοσιαλισμό και την τρέχουσα κομμουνιστική προπαγάνδα. Απαλύνετε το πρόγραμμα σπουδών. Πάρτε τον έλεγχο των συλλόγων διδασκόντων. Βάλτε τη γραμμή του κόμματος στα σχολικά βιβλία.

18. Αποκτήστε τον έλεγχο όλων των φοιτητικών εφημερίδων.

19. Χρησιμοποιήστε φοιτητικές ταραχές για να υποκινήσετε δημόσιες διαμαρτυρίες ενάντια σε προγράμματα ή οργανώσεις που δέχονται κομμουνιστική επίθεση.

20. Διεισδύστε στην πρέσα. Λάβετε τον έλεγχο των εργασιών αναθεώρησης βιβλίων, της συγγραφής σύνταξης, των θέσεων χάραξης πολιτικής.

21. Αποκτήστε τον έλεγχο των βασικών θέσεων στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση και τις κινηματογραφικές ταινίες.

22. Συνεχίστε την απαξίωση της αμερικανικής κουλτούρας υποβιβάζοντας όλες τις μορφές καλλιτεχνικής έκφρασης. Σε ένα αμερικανικό κομμουνιστικό κύτταρο είπαν «να εξαλείψει κάθε καλό γλυπτό από πάρκα και κτίρια, να αντικαταστήσει τις άμορφες, δύστροπες και ανούσιες μορφές».

23. Έλεγχος κριτικών τέχνης και διευθυντών μουσείων τέχνης. «Το σχέδιό μας είναι να προωθήσουμε την ασχήμια, την αποκρουστική, χωρίς νόημα τέχνη».

24. Καταργήστε όλους τους νόμους που διέπουν την αισχρότητα αποκαλώντας τους «λογοκρισία» και παραβίαση της ελευθερίας του λόγου και του ελεύθερου τύπου.

25. Καταρρίψτε τα πολιτισμικά πρότυπα ηθικής προωθώντας την πορνογραφία και την αισχρότητα σε βιβλία, περιοδικά, κινηματογραφικές ταινίες, ραδιόφωνο και τηλεόραση.

26. Παρουσιάστε την ομοφυλοφιλία, τον εκφυλισμό και την ακολασία ως «φυσιολογική, φυσική, υγιή».

27. Διεισδύστε στις εκκλησίες και αντικαταστήστε την αποκαλυμμένη θρησκεία με την «κοινωνική» θρησκεία. Απαξιώνετε τη Βίβλο και τονίστε την ανάγκη για πνευματική ωριμότητα που δεν χρειάζεται «θρησκευτικό δεκανίκι».

28. Καταργήστε την προσευχή ή οποιαδήποτε φάση θρησκευτικής έκφρασης στα σχολεία με το σκεπτικό ότι παραβιάζει την αρχή του «διαχωρισμού εκκλησίας και κράτους».

29. Απαξιώνετε το αμερικανικό Σύνταγμα χαρακτηρίζοντάς το ανεπαρκές, παλιομοδίτικο, ασυμβίβαστο με τις σύγχρονες ανάγκες, εμπόδιο στη συνεργασία μεταξύ των εθνών σε παγκόσμια βάση.

30. Απαξίωση των Αμερικανών Ιδρυτών Πατέρων. Παρουσιάστε τους ως εγωιστές αριστοκράτες που δεν ενδιαφέρονται για τον «κοινό άνθρωπο».

31. Υποτιμήστε όλες τις μορφές αμερικανικής κουλτούρας και αποθαρρύνετε τη διδασκαλία της αμερικανικής ιστορίας με το σκεπτικό ότι ήταν μόνο ένα μικρό μέρος της «μεγάλης εικόνας». Δώστε περισσότερη έμφαση στη ρωσική ιστορία από τότε που ανέλαβαν οι κομμουνιστές.

32. Υποστηρίξτε οποιοδήποτε σοσιαλιστικό κίνημα για να δοθεί κεντρικός έλεγχος σε οποιοδήποτε μέρος του πολιτισμού-εκπαίδευση, κοινωνικοί φορείς, προγράμματα πρόνοιας, κλινικές ψυχικής υγείας κ.λπ.

33. Καταργήστε όλους τους νόμους ή τις διαδικασίες που παρεμβαίνουν στη λειτουργία του κομμουνιστικού μηχανισμού.

34. Κατάργηση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τις Αντιαμερικανικές Δραστηριότητες.

35. Απαξίωση και τελικά διάλυση του FBI.

36. Διεισδύστε και αποκτήστε τον έλεγχο περισσότερων συνδικάτων.

37. Διεισδύστε και αποκτήστε τον έλεγχο των μεγάλων επιχειρήσεων.

38. Μεταβίβαση ορισμένων από τις εξουσίες σύλληψης από την αστυνομία σε κοινωνικούς φορείς. Αντιμετωπίστε όλα τα προβλήματα συμπεριφοράς ως ψυχιατρικές διαταραχές που κανείς εκτός από τους ψυχιάτρους δεν μπορεί να καταλάβει [ή να αντιμετωπίσει].

39. Κυριαρχήστε στο ψυχιατρικό επάγγελμα και χρησιμοποιήστε τους νόμους για την ψυχική υγεία ως μέσο για να αποκτήσετε καταναγκαστικό έλεγχο σε όσους αντιτίθενται στους κομμουνιστικούς στόχους.

40. Απαξίωση της οικογένειας ως θεσμού. Ενθαρρύνετε την ασυδοσία και το εύκολο διαζύγιο.

41. Τονίστε την ανάγκη ανατροφής των παιδιών μακριά από την αρνητική επιρροή των γονέων. Αποδίδουν προκαταλήψεις, νοητικά εμπόδια και καθυστερήσεις των παιδιών σε κατασταλτική επιρροή των γονέων.

42. Δημιουργήστε την εντύπωση ότι η βία και η εξέγερση είναι νόμιμες πτυχές της αμερικανικής παράδοσης. ότι οι μαθητές και οι ομάδες ειδικών συμφερόντων θα πρέπει να ξεσηκωθούν και να χρησιμοποιήσουν [“]ενωμένη δύναμη[“] για την επίλυση οικονομικών, πολιτικών ή κοινωνικών προβλημάτων.

43. Ανατρέψτε όλες τις αποικιακές κυβερνήσεις προτού οι γηγενείς πληθυσμοί είναι έτοιμοι για αυτοδιοίκηση.

44. Διεθνοποίηση της Διώρυγας του Παναμά.

45. Καταργήστε την επιφύλαξη Connally, ώστε οι Ηνωμένες Πολιτείες να μην μπορούν να εμποδίσουν το Παγκόσμιο Δικαστήριο να επιληφθεί της δικαιοδοσίας [για εσωτερικά προβλήματα. Δώστε τη δικαιοδοσία του Παγκόσμιου Δικαστηρίου] τόσο σε έθνη όσο και σε άτομα.


 

Κατά τη διάρκεια των ετών, αμέτρητα άρθρα στο The Vigilant Citizen έχουν επισημάνει πολλά σημεία αυτής της λίστας, ειδικά εκείνα που αφορούν τον έλεγχο των τεχνών, της ψυχαγωγίας, της εκπαίδευσης και των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Χρειάζεται μόνο να διαβάσει κανείς τίτλους ειδήσεων από τα περασμένα χρόνια για να συνειδητοποιήσει ότι πολλές πτυχές αυτής της λίστας αποτελούν, αυτή τη στιγμή, κορυφαία προτεραιότητα.

Για αυτόν τον λόγο, αυτή η λίστα είναι ένας σημαντικός πόρος VC που όλοι πρέπει να γνωρίζουν.

Αν αφήσουμε στην άκρη μερικά από τα ξεπερασμένα σημεία που ίσχυαν μόνο κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, αυτή η λίστα παρουσιάζει ένα διαχρονικό σχέδιο για το πώς να καταρρίψουμε άτομα και, κατ’ επέκταση, ολόκληρα έθνη.

Φυσικά, από το 1958, αυτή η λίστα πιθανότατα ενημερώθηκε για να γίνει απείρως πιο εξελιγμένη. Οι δεξαμενές σκέψης ελίτ χρηματοδοτούν συνεχώς προηγμένες μελέτες στην ανθρώπινη ψυχολογία και τις γνωστικές διεργασίες προκειμένου να βελτιώσουν τις τεχνικές τους μαζικού ελέγχου.

Με αυτά τα λόγια, δεν υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι ανατροπής ατόμων και εθνών. Οι βασικές αρχές είναι όλες εκεί. Η παγκόσμια ελίτ εργάζεται σκληρά για την υλοποίηση αυτών των στόχων τις τελευταίες δεκαετίες και, τα τελευταία δύο χρόνια, τα πράγματα έχουν υπερβεί πλήρως.

Ένα τέλειο συμπλήρωμα αυτής της λίστας είναι αυτό το σημαντικό βίντεο από τον πρώην πράκτορα της KGB Γιούρι Μπεζμένοφ, ο οποίος περιέγραψε το 1984 πώς η ΕΣΣΔ διείσδυσε στα έθνη μέσω των τεσσάρων σταδίων ιδεολογικής ανατροπής (αποθάρρυνση, αποσταθεροποίηση, κρίση και ομαλοποίηση).

Εν κατακλείδι, πρέπει να επισημάνω ότι αυτό δεν είναι ένα θέμα «Αριστερά εναντίον Δεξιάς». Η πλαισίωση αντικειμενικών αληθειών σε μια προοπτική «Αριστερά εναντίον Δεξιάς» εμπίπτει ακριβώς στην ατζέντα τους για τον έλεγχο των αφηγήσεων.

Γεγονός: Ένας μεγάλος αριθμός πολιτικών – και από τις δύο πλευρές του πολιτικού φάσματος – είναι πλήρως πουλημένοι σε αυτήν την ατζέντα και την πιέζουν εδώ και χρόνια. Είναι η αποκρυφιστική ελίτ. Δεν τους ενδιαφέρει η τοπική πολιτική, λειτουργούν σε παγκόσμιο επίπεδο, πέρα ​​από τα πολιτικά κόμματα.

Αυτή η ατζέντα δεν εφαρμόζεται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Τώρα αμέσως. Περισσότερο από ποτέ.

 

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 385


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα