Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ. Αποκαλύψεις από τον Jim Willie (βίντεο)

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ. Αποκαλύψεις από τον Jim Willie (βίντεο)

16 Μαρτίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:861
Μοίρασέ το

 

Μην ξεχνάμε πως τα ίδια πρόσωπα των ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, βρίσκονταν πίσω από τους δυο Παγκόσμιους Πολέμους, έτσι βρίσκονται και πίσω από τον πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας, έτσι όπως ακριβώς βρίσκονται πίσω από τα πρόσωπα που ορίζουν ως αρχηγούς κρατών… έτσι όπως ακριβώς βρίσκονται πίσω από τις ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ  καταρρεύσεις των τραπεζών…

 

“Ο κόμβος των υπόγειων διαύλων επικεντρώνεται στην Ουκρανία. Το λέω αυτό εδώ και σχεδόν ένα χρόνο. Η Ουκρανία είναι η τελευταία στάση. Όταν πέσει, όλα τα υπόλοιπα θα σπάσουν. Είναι σαν να βάζεις ένα μαχαίρι ή ένα παλούκι στην καρδιά του τέρατος, του βαμπίρ.Όταν η Ουκρανία λυγίσει και πέσει, θα δείτε πολλά διαφορετικά πράγματα να διακόπτονται.”

Είναι πολλά τα σωστά, αλλά και τ’ αμφιλεγόμενα απ’ αυτά που ισχυρίζεται ο Jim Willie, στο βίντεο που ακολουθεί και στο οποίο ο αγαπητός NIOLAND, μας δίνει την ουσιαστική περίληψη.

Για κάποιο λόγο που θεωρώ πως κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί και να ερμηνεύσει τεκμηριωμένα, προς το παρόν, η ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ, βιάζεται και ρίχνει όλα της τα εφόδια, προκειμένου να πετύχει τον αφανισμό του μεγαλύτερου μέρους της ανθρωπότητας.

Θεωρώ επίσης δεδομένο πως πολλά θ’ αλλάξουν μετά το τέλος του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας, αλλά προς το παρόν, τα γρανάζια τα κινούν αποκλειστικώς τα δυο κεντρικά πρόσωπα ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ και οι συνεργοί τους…

Όπως οι ίδιοι κινούν και τα γρανάζια των πολέμων που φαίνεται πως θα γίνουν σε διάφορες γωνιές του πλανήτη, με τον πυρηνικό πόλεμο να φαντάζει εφιαλτικά…

Μην ξεχνάμε πως τα ίδια πρόσωπα των ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, βρίσκονταν πίσω από τους δυο Παγκόσμιους Πολέμους, έτσι βρίσκονται και πίσω από τον πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας, έτσι όπως ακριβώς βρίσκονται πίσω από τα πρόσωπα που ορίζουν ως αρχηγούς κρατών… έτσι όπως ακριβώς βρίσκονται πίσω από τις ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ  καταρρεύσεις των τραπεζών…

Οπότε, κρατήστε μικρό καλάθι σε οσα λέει ο αφηγητής Jim Willie, καθώς όπως φαίνεται εφαρμόζει τα γνωστά τερτίπια των χάζαρων, δηλαδή μισές αλήθειες ανακατεμένες και ψεύδη …

Όσοι γνωρίζουν αγγλικά μπορούν να παρακολουθήσουν το βίντεο, έχοντας στην άκρη του μυαλού τους, πως μπορεί τα όσα ισχυρίζεται ο Jim Willie, να είναι μια παραπλάνηση των ακροατών του…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΒΙΝΤΕΟ: https://www.bitchute.com/video/4gYpRup5GV74/

Οι εχθροί της ανθρωπότητας πόνταραν στο να είναι κρυμμένοι από τον κόσμο προκειμένου να διατηρούν και να ασκούν την εξουσία τους πάνω σε αυτούς. Ο Sean από το SGT Report λέει ότι με την αυξημένη συνειδητοποίηση της ταυτότητάς τους, φαίνεται να εξαπολύουν επιχειρήσεις χάους σε όλο τον κόσμο και να τα “δίνουν όλα” στη σταυροφορία τους για την εξαφάνιση μεγάλου μέρους της ανθρώπινης φυλής.

Ο Jim Willie απαντά: “Δεν είναι τόσο ζοφερό και αρνητικό. Προσπαθώ να είμαι ισορροπημένος. Αντιλαμβάνομαι ότι τα ανώτερα επίπεδα των κέντρων ελέγχου βρίσκονται όλα υπό την εξουσία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, των κεντρικών τραπεζών των Ρότσιλντ, πολλών διαφορετικών ομάδων – των ομάδων ναρκωτικών του Langley, του Ιδρύματος Gates.

“Πιστεύω ότι οι δυνάμεις της ελίτ και οι παγκοσμιοποιητές χάνουν τον έλεγχο και γι’ αυτό προσπαθούν να εξαπολύσουν μια χιονοστιβάδα πολύπλευρων καταστροφών, πολύπλευρων δράσεων.

“Δεν πιστεύω ότι τα Ηνωμένα Έθνη θα υπάρχουν για πολύ ακόμα. Δεν πιστεύω ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός θα υπάρχει για πολύ ακόμα. Δεν πιστεύω ότι οι ηγέτες-μαριονέτες τους στη Δυτική Ευρώπη και τον Καναδά θα υπάρχουν για πολύ ακόμα.

“Και το λέω αυτό, Sean, τους τελευταίους 6-8 μήνες: Η Ουκρανία είναι η τελευταία τους αντίσταση. Όταν πέσει, ολόκληρο το δίκτυο των ανώτερων διοικήσεών τους θα διαλυθεί, θα καταστραφεί και θα συντριβεί.

“Τώρα, παρατηρήστε κάτι που συνέβη, ήταν περίπου τον περασμένο Απρίλιο ή Μάιο. Οι Ρώσοι κατέλαβαν, στην Ουκρανία, τα κέντρα χρήματος για το ξέπλυμα χρήματος- τα τραπεζικά κέντρα… πρόκειται για τράπεζες ξεπλύματος χρήματος. Διακινούν χρήματα και υπολογίζω ότι κάπου μεταξύ 50-60 δισεκατομμυρίων δολαρίων το μήνα μέσω της Ουκρανίας.

“Μόλις οι Ρώσοι το έσβησαν, το σόου του Biden ξεκίνησε τη βοήθεια προς την Ουκρανία. Τώρα, το αποκαλείτε αυτό “προς τους Ουκρανούς ηγέτες” και δεν το πιστεύω αυτό. Πραγματικά δεν το πιστεύω. Πιστεύω ότι εκτρέπεται στους ελβετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς του Νταβός. Πιστεύω ότι ένα πολύ μικρό μέρος πηγαίνει στην πολεμική προσπάθεια. Πιστεύω ότι ένα μεγάλο μέρος αυτής της βοήθειας, με τη μορφή όπλων, καταλήγει στη μαύρη αγορά όπλων της Ανατολικής Ευρώπης – και το κέντρο για αυτό είναι η Αλβανία – και ειρωνικά, ένας αριθμός των όπλων αγοράζεται από τον ρωσικό στρατό, ώστε να μπορούν να κάνουν αντίστροφη μηχανική.

“Πολύ λίγα πηγαίνουν στη στρατιωτική προσπάθεια της Ουκρανίας. Αυτό γίνεται από το ΝΑΤΟ και εξαντλούνται και γι’ αυτό τα πράγματα στην Ουκρανία καθυστερούν. Όταν η Ουκρανία λυγίσει και πέσει, θα δείτε πολλά διαφορετικά πράγματα να διακόπτονται – θα σας δώσω μόνο μερικά παραδείγματα:

“Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Μακρόν, νομίζω ότι είτε θα παραιτηθεί είτε θα εξαφανιστεί. Ο Τριντό στον Καναδά, είτε θα παραιτηθεί είτε θα εξαφανιστεί, όταν πέσει η Ουκρανία και απέχουμε μόλις ένα ή δύο ή τρεις μήνες από αυτό.

“Είχα δηλώσει, νομίζω τον Αύγουστο περίπου, ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία είχε κερδηθεί. Δεν έκανα λάθος. Απλώς δεν έχει τελειώσει, διότι πρόκειται για έναν πόλεμο φθοράς και το παρουσίασα αυτό στην αναφορά μου του Δεκεμβρίου.

“Ανέφερα 30 διαφορετικές έννοιες φθοράς. Όσον αφορά τον πόλεμο, πρόκειται για το οπλοστάσιο του ΝΑΤΟ. Όσον αφορά αυτόν τον πόλεμο, είναι το ουκρανικό στρατιωτικό οπλοστάσιο και υλικό. Δεν εξαντλούν τη Ρωσία. Η Ρωσία έχει 8 με 9 φορές λιγότερες απώλειες και πρόκειται να καταλάβει σχεδόν ολόκληρο το ανατολικό τμήμα, με το Ντονμπάς και ολόκληρο το νότιο τμήμα, με την Οδησσό και την Κριμαία.

“Αυτός είναι ένας τραγικός πόλεμος, αλλά η εξάντληση είναι και των Ουκρανών ανδρών. Σέρνουν 40χρονους άνδρες, 38χρονους άνδρες και τους βάζουν μια στολή, τους δίνουν ένα τουφέκι και σκοτώνονται σε λιγότερο από μια εβδομάδα.

“Αυτός ο πόλεμος δεν είναι ένας πόλεμος για να κερδηθεί. Αυτός είναι ένας πόλεμος για να εξαντληθεί και εξαντλούν το ΝΑΤΟ. Ανέφερα το Νταβός, ανέφερα τους Ρότσιλντ – οι κεντρικές τράπεζες των Ρότσιλντ είναι όλες αφερέγγυες και χρεοκοπημένες αυτή τη στιγμή. Θα παραδοθούν πίσω στις εγχώριες κυβερνήσεις.

“Αλλά αυτό που συμβαίνει με το ΝΑΤΟ είναι ότι εξαντλείται και πρόκειται να διαλυθεί. Επαναλαμβάνω συνεχώς αυτό το σχόλιο, ήταν από τον καγκελάριο Scholz, δηλαδή τον πρόεδρο της Γερμανίας, και βρισκόταν στο Μπαλί για τη συνάντηση των G8 τον Δεκέμβριο και ο Scholz έπιασε το χέρι του Lavrov, του υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας και είπε: “Χρειαζόμαστε επειγόντως μια νέα αρχιτεκτονική ασφάλειας για την Ευρώπη”.

“Ήταν ο τρόπος του να πει: “Το ΝΑΤΟ είναι νεκρό”. Είναι ο τρόπος του να πει: ‘Θέλουμε ρωσική προστασία για μια εμπορική συμφωνία που θα αποτελεί ομπρέλα για όλη τη Δυτική Ευρώπη και είναι καινούργια και οι Αμερικανοί δεν είναι στο δωμάτιο…

“Πραγματικά πιστεύω ότι ο γερμανικός λαός αποκτά μεγάλη δυναμική στην αναγνώριση του γεγονότος ότι το ΝΑΤΟ δεν είναι ο προστάτης τους, είναι ένας επιβαρυντικός παράγοντας και ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες – η ένωση ΗΠΑ-Ηνωμένου Βασιλείου, το Langley και η MI6, αυτή η ιεραρχία των μυστικών υπηρεσιών, δεν είναι φίλοι των Γερμανών. Έχω μερικούς σημαντικούς Γερμανούς πελάτες. Κρατούν επαφή μαζί μου και μου λένε: “Ο γερμανικός λαός ξυπνάει, Τζιμ”. Σιγά σιγά, αποδέχονται το γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ανατίναξαν το Nordstream τους. Υπάρχει ακόμη κάποια αντίσταση σε αυτή την ιδέα, αλλά αρχίζουν να την αποδέχονται και θα γίνει όλο και πιο ισχυρή.

“Σον, η στρατιωτική πτυχή του ΝΑΤΟ θα διαλυθεί και θα διαλυθεί και αυτοί οι ηγέτες όπως ο Μακρόν – ο Μακρόν και ο Τρουντό, αυτοί είναι οι κυριότεροι – αλλά κοιτάξτε τι συνέβη στην Ιταλία. Η Τζόρτζια Μελόνι, ήταν πίσω από το κίνημα που έδιωξε τον Ντράγκι από την πρωθυπουργία της Ιταλίας. Αυτό έγινε τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο. Θεέ μου, έχει ήδη αρχίσει στη Δυτική Ευρώπη. Τώρα, πρέπει να εξαπλωθεί.

“Η Ιταλία έχει πλέον ανακτήσει ένα μεγάλο μέρος της προμήθειας φυσικού αερίου από τους αγωγούς της Ρωσίας. Μου είπαν – και δεν μπορώ να το επαληθεύσω αυτό, απλώς μου το είπαν – ότι οι Γερμανοί και οι Ρώσοι έχουν μια μυστική εμπορική συμφωνία και πρόκειται να επαναφέρουν την προμήθεια φυσικού αερίου και δεν μπορούν να μιλήσουν γι’ αυτό όσο οι Αμερικανοί βρίσκονται στο δωμάτιο. Έτσι, ο στόχος είναι να βγάλουν τους Αμερικανούς από το δωμάτιο. Να βγει το ΝΑΤΟ από το δωμάτιο. Να βγάλουν το Νταβός από το δωμάτιο. Και είναι μια αργή, απρόθυμη διαδικασία, αλλά θα συμβεί. Για μένα, είναι γραμμένο, τώρα, απλά πρέπει να εξελιχθεί.

“Ξέρω ότι υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την περιβαλλοντική ζημία και τις κρίσεις που φέρνουν τα Ηνωμένα Έθνη, αλλά δεν νομίζω ότι τα Ηνωμένα Έθνη θα υπάρχουν για πολύ ακόμα. Πραγματικά δεν το πιστεύω”.

Αναφορικά με τις φήμες για ” Υπόγειο Πόλεμο”, ο Jim Willie έχει να πει τα εξής:

“Ο κόμβος των υπόγειων διαύλων επικεντρώνεται στην Ουκρανία. Το λέω αυτό εδώ και σχεδόν ένα χρόνο. Η Ουκρανία είναι η τελευταία στάση. Όταν πέσει, όλα τα υπόλοιπα θα σπάσουν. Είναι σαν να βάζεις ένα μαχαίρι ή ένα παλούκι στην καρδιά του τέρατος, του βαμπίρ.

“Όλα τα μέλη, όλα τα χέρια, όλα τα πόδια σταματούν να κινούνται. Η Ουκρανία είναι η καρδιά του βαμπίρ. Τώρα, αυτός ο τύπος [ο Riccardo Bosi] μιλάει για έναν πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη και οι Ρώσοι, πιστεύω ότι βρίσκονται στο επίκεντρο αυτού με ορατό πλέον τρόπο. Αυτό συμβαίνει επειδή το καλό στοιχείο, το καλύτερο μέρος του αμερικανικού και του βρετανικού στρατού δεν μπορεί να δείξει το πρόσωπό του. Δεν μπορούν, επειδή έχετε το κέντρο του Λονδίνου, την κυρίαρχη πόλη, έχετε την Ουάσιγκτον, την κυρίαρχη πόλη, έχετε το σόου του Μπάιντεν, ανεξάρτητα από τις τηλεοράσεις στην Ατλάντα και το Κάρσον Σίτι της Καλιφόρνιας, οτιδήποτε – αυτό που βλέπετε στις ειδήσεις, αυτό που βλέπετε πάνω από το έδαφος είναι το σόου του Μπάιντεν με το ΝΑΤΟ να πολεμά τους Ρώσους.

“Αυτό που δεν βλέπετε είναι αυτό που πιστεύω ότι είναι το ανώτερο στρατιωτικό επίπεδο, Sean και είναι κάτι για το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάρουμε πολλές πληροφορίες. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, δεν φτάνω πολύ μακριά, αλλά παίρνω κομμάτια – είναι η Διαστημική Δύναμη. Και το στοιχείο Trump του αμερικανικού στρατού είναι μέρος της Διαστημικής Δύναμης. Το ίδιο και οι Ρώσοι.

“Αυτό που έχετε τώρα – αυτή τη στιγμή, εδώ και τώρα – είναι ότι το στοιχείο Τραμπ του Στρατού των ΗΠΑ πολεμά χέρι-χέρι με τους Ρώσους, παρέχοντας δορυφορικές πληροφορίες, πληροφορίες GPS, ανταλλαγή πληροφοριών Starlink, υλικοτεχνική υποστήριξη. Και πολλές από τις μάχες διεξάγονται υπόγεια.

“Υπάρχει μια μάχη που διεξάγεται στα σύνορα του Maine και του Vermont με τον Καναδά. Υπάρχει μια μάχη που διεξάγεται υπόγεια. Δεν θέλω να υπεισέλθω πολύ βαθιά σε όλο αυτό το θέμα, γιατί είναι απλώς φορτωμένο με πληροφορίες, φορτωμένο με διαμάχες. Οι Ρώσοι είναι η ορατή πλευρά της Διαστημικής Δύναμης που προσπαθεί να εξοντώσει τους Χαζάρους”.

Πηγή: https://rumble.com/v2apdcm-the-world-vs.-the-khazarian-mafia-jim-willie.html

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 861


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα