Ο Κοττάκης της ΕΣΤΙΑΣ, ζητεί από Μητσοτάκη να κάνει μήνυση στον Βαξεβάνη...

Ο Κοττάκης της ΕΣΤΙΑΣ, ζητεί από Μητσοτάκη να κάνει μήνυση στον Βαξεβάνη...

30 Νοεμβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:375
Μοίρασέ το

 

Μανώλης Κοττάκης: Αναμένουμε από τον κύριο Μητσοτάκη να πράξει αυτό που θα έκανε κάθε δεξιός, αν ένιωθε ότι προσβάλλονται η τιμή και η υπόληψή του από ασύλληπτα ψεύδη: να υποβάλει μήνυση κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη για να προστατεύσει την αδίκως τρωθείσα τιμή της παράταξης και του ιδίου από τα ασύστολα ψέματα, τα οποία επί τρεις εβδομάδες διαδίδει ανενόχλητος ο δημοσιογράφος (από τις 4/11), προκαλώντας βλάβη και στη φήμη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και στα εθνικά συμφέροντα.”

 

 

 

Μανώλο, ότι είναι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, είναι και η Νέα Δικτατορία… είναι και η δημοσιογραφία…  ένας βόθρος από κόπρανα…

Σου τα έγραψα και δημοσίως… και με αποδείξεις… :

Απάντηση ΚΟΛΑΦΟΣ των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ στον Μ. Κοττάκη της ΕΣΤΙΑΣ, που αναρωτιέται “ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΤΣΙ;;;” Αυτή ήταν πάντα η παράταξή σου, Κοττάκη. ΕΝΑΣ ΟΧΕΤΟΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ, Κ@ΛΟΜΠΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ… αλλά απάντηση τεκμηριωμένη, δεν πήρα… 

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αφού στην συγκεκριμένη περίπτωση γι αυτή μιλαμε, και “δημοσιογραφία του πάτου” ένα είστε…

Από που προκύπτει το… “αδίκως τρωθείσα”;;;

Οδηγήσατε τον Ελληνικό λαό και την Πατρίδα των ολίγων ΕΛΛΗΝΩΝ, στο βάραθρο, εξυπηρετώντας ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ…

ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΟΥΔΑΪΚΗΣ;;;

ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ;;;

ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠ’ ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Του Μανώλη Κοττάκη

 

Χθες, η αριστερή εφημερίδα «Documento» ολοκλήρωσε τη δημοσίευση της λίστας των 108 πολιτικών και άλλων προσώπων που υποστηρίζει -άνευ αποδείξεων μέχρι στιγμής- ότι παρακολουθούσε η κυβέρνηση με το κακόβουλο λογισμικό.

Η λίστα αυτή, όπως είχαμε την υπομονή να καταμετρήσουμε, αφορά έναν πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος δεν έχει τοποθετηθεί μέχρι στιγμής, μια προβεβλημένη βουλευτή (την Ολγα Κεφαλογιάννη), 14 μέλη της κυβέρνησης μαζί με τους διευθυντές των πολιτικών γραφείων και τους στενούς συνεργάτες ορισμένων εξ αυτών. Περιέχει όλο το Μέγαρο Μαξίμου, πλην του Γιάννη Βλαστάρη και του Δημήτρη Τσιόδρα (Γεραπετρίτης, Σκέρτσος, Πατέλης, Οικονόμου, Πελώνη, Μυλωνάκης, Μπεκίρης, Ξαγοράρη, Κυπραίου, Ζαννή).

Περιέχει πρόσωπα τα οποία ανήκουν στον σκληρό πυρήνα του κράτους (αρχηγός ΕΛ.ΑΣ., εισαγγελέας Διαφθοράς, εισαγγελέας ΕΥΠ, υποδιοικητής ΕΥΠ, σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας, διευθυντής Εξοπλισμών υπουργείου Αμυνας). Περιέχει πέντε έξι γενικούς γραμματείς και στρατιά μετακλητών. Περιέχει τρεις βασικούς καθημερινούς συνομιλητές του Αλέξη Τσίπρα (Σπίρτζης, Γεροβασίλη και ένας παιδικός του φίλος). Περιέχει, τέλος, 10 δημοσιογράφους.

Για την ιστορία, να θυμίσω ότι η εφημερίδα υποστηρίζει πως το Μαξίμου παρακολουθούσε τον Αντώνη Σαμαρά, τον Νίκο Δένδια, τον Γιώργο Γεραπετρίτη, τον Νίκο Παναγιωτόπουλο (μέσω στενού του συνεργάτη), τον Χρήστο Σταϊκούρα, τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον Κωστή Χατζηδάκη, τον Αδωνι Γεωργιάδη, τον Βασίλη Κικίλια, τον Γιάννη Οικονόμου, τον Ακη Σκέρτσο, τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τον Νίκο Παπαθανάση, τον Νίκο Χαρδαλιά. Η λίστα, τέλος, περιέχει τα ονόματα των δύο βασικών διεκδικητών της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη και Ανδρέα Λοβέρδου. Το σύνολο, 20 πολιτικά πρόσωπα, υπουργοί και βουλευτές.

Η κυβέρνηση υποστηρίζει μέχρι τώρα διά του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι πίσω από την υπόθεση αυτή κρύβεται η αξιωματική αντιπολίτευση και πως όλα όσα υποστηρίζει ο δημοσιογράφος είναι ψέματα. Βέβαια, δεν είναι ο μοναδικός που τα υποστηρίζει.

Μαθαίνουμε ότι προχθές κατέθεσε μυστικά στη Δικαιοσύνη και δημοσιογράφος της εφημερίδας «Βήμα», αλλά ας είναι. Εμείς θέλουμε καλόπιστα να δεχτούμε ότι έτσι έχουν τα πράγματα, ότι είναι ψέματα. Και ότι δεν είναι δυνατόν να έχουν συμβεί όλα αυτά τα τερατώδη.

Επειδή όμως δεν είναι δυνατόν να ατιμάζεται μια ολόκληρη παράταξη χωρίς να υπάρχει θεσμική αντίδραση από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, αναμένουμε από τον κύριο Μητσοτάκη να πράξει αυτό που θα έκανε κάθε δεξιός, αν ένιωθε ότι προσβάλλονται η τιμή και η υπόληψή του από ασύλληπτα ψεύδη: να υποβάλει μήνυση κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη για να προστατεύσει την αδίκως τρωθείσα τιμή της παράταξης και του ιδίου από τα ασύστολα ψέματα, τα οποία επί τρεις εβδομάδες διαδίδει ανενόχλητος ο δημοσιογράφος (από τις 4/11), προκαλώντας βλάβη και στη φήμη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και στα εθνικά συμφέροντα.

Καθώς, όπως είναι γνωστό στους παροικούντες, από τη δημοσίευση της φερόμενης λίστας και μετά έχει σημάνει συναγερμός σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και κορυφαίοι υπουργοί ξένων κυβερνήσεων αποφεύγουν να ανοίγονται στις τηλεφωνικές τους συνομιλίες με τους Ελληνες ομολόγους τους για τον φόβο των υποκλοπών.

Μήνυση, λοιπόν. Αλλος δρόμος για να ξεκαθαρίσει η ήρα από το στάρι δεν υπάρχει. Στο δικαιολογημένο επιχείρημα της κυβέρνησης, ότι αυτή τη στιγμή διεξάγεται έρευνα από τη Δικαιοσύνη, η απάντηση είναι ότι η μήνυση είναι αναγκαία ούτως ή άλλως, ώστε, μετά την ολοκλήρωση αυτής, θα είναι ευχερής η αποκατάσταση της τιμής της φιλελεύθερης παράταξης. Εφόσον είναι έτσι όπως τα λέει η κυβέρνηση, βεβαίως.

Θα ήταν μάλιστα ευκταίο τη μήνυση αυτή να την υπογράφουν και οι 14 υπουργοί της κυβέρνησης και ο πρώην πρωθυπουργός που φέρεται ότι παρακολουθούνταν. «Μέχρι τέλους» δεν είναι το δόγμα σε αυτές τις περιπτώσεις; Εάν η κυβέρνηση αφήσει τον χρόνο να τρέξει χωρίς να υπάρξει θεσμική αντίδραση αυτού του είδους εκ μέρους της, φοβούμενη ότι ενδεχομένως υπάρχουν κι άλλα στοιχεία από τις νόμιμες επισυνδέσεις της ΕΥΠ, τότε το πράγμα αλλάζει και λαμβάνει διαφορετική τροπή.

Ευχόμαστε ειλικρινώς να μην είναι έτσι, διότι τότε θα ανακαλύψουμε ότι αυτοί οι οποίοι στη δημοκρατία εντέλλονται, με βάση τα άρθρα του Συντάγματος και των νόμων, να παρακολουθούν τους εχθρούς του κράτους έκαναν το εξής: Παρακολουθούσαν το υπουργικό συμβούλιο και τους πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης μέσω ΕΥΠ, αλλά και παρακολουθούνταν από την κυβέρνηση μέσω λογισμικού! Θα είναι η κωμωδία του αιώνα – και ευχόμαστε να μην ανέβει αυτόν τον χειμώνα.

Και ένα υστερόγραφο: Δεν φέρονται έτσι σε βουλευτές που διακονούν το αξίωμά τους ταπεινά επί 22 ολόκληρα χρόνια, κύριοι του Μαξίμου.

Όπως συμπεριφερθήκατε στον Κώστα Τζαβάρα, από τον οποίο ζητήσατε να μην παραστεί στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών. Ο κύριος Τζαβάρας σάς έκανε το χατίρι για να μη βλάψει το κόμμα λόγω των απόψεών του για το απόρρητο, αλλά μετά διοχετεύατε στα κανάλια την πληροφορία ότι δεν θα είναι παρών σήμερα επειδή αντιμετωπίζει… πρόβλημα υγείας και ότι περίπου είναι ανίκανος.

Ο Τζαβάρας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τα μάτια του, κατά τα άλλα τα έχει τετρακόσια. Δεν είναι δυνατόν να τον ρίχνετε στα σκυλιά, ειδικώς όταν καταπίνετε την κάμηλον του Καππάτου, του Μαραβέγια και του Πάτση. Ελεος με τις αθλιότητες!

 

Πηγή: newsbreak.gr

Πηγή

Προβολές : 375


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα