Ο... “κουμπάρος” χτυπάει τον αδελφογιό, σαν χταπόδι...

Ο... “κουμπάρος” χτυπάει τον αδελφογιό, σαν χταπόδι...

4 Νοεμβρίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:901
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και γελάω με τις εξελίξεις… από την αδελφομάνα θα το βρει ο Κούλης… 

 

Μετωπική επίθεση Μαρινάκη στην κυβέρνηση για τις υποκλοπές: Τα ΜΜΕ του ομίλου αποκαλύπτουν μέχρι και παγίδευση Εισαγγελέων με Predator

Τα sms και η ΕΥΠ!

 

Ένα φλας μπάκ, στα δημοσιεύματα για τις υποκλοπές, θα διαπιστώσει πως ο Μητσοτάκης, έχει διαπράξει μέχρι στιγμής, ίσως το μεγαλύτερο έγκλημα της μεταπολίτευσης…

Κι ίσως είναι σωστή η φράση που ανέφερε στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του alert.tv ο Στέφανος Χίος…:

“Ο Μητσοτάκης, δεν θα πέσει με εκλογές… ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ!!!”

Η… αδελφομάνα, δεν ξεχνάει πως δεν στήριξε τον… αδελφό του στις δημοτικές εκλογές στον δήμο της Αθήνας…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή 

 

 

 

 

Υ.Γ. Όλο το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

 

Συνεχίζεται όπως φαίνεται η μετωπική επίθεση του Ε.Μαρινάκη στην κυβέρνηση με κυρίαρχο το ζήτημα των υποκλοπών, με τα ΜΜΕ του ομίλου του να αποκαλύπτουν μέχρι και παγίδευση Εισαγγελέων με Predator!

Στη σωρεία δημοσιευμάτων που έκαναν την εμφάνισή τους στον ξένο Τύπο και συγκεκριμένα στους Reporters United, Spiegel, Mediapart και Le Soir (τα οποία μαζί με την Eφ.Συν πραγματοποίησαν κοινή έρευνα),όπου επαναφέρουν στην επικαιρότητα την υπόθεση των υποκλοπών και εμπλέκουν άμεσα σε αυτήν, τον ανιψιό του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη, τον Γ.Δημητριάδη, ο οποίος εμφανίζεται σε κατάσταση «πολιορκίας» και από τα θεωρούμενα ως φιλικά για την κυβέρνηση Μητσοτάκη ΜΜΕ.

Έτσι δύο είναι οι εισαγγελείς που, σύμφωνα με νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση των υποκλοπών, παγιδεύτηκαν από το Predator κάνουν λόγο τα «ΝΕΑ».

Μάλιστα, αυτή η στόχευση εισαγγελέων μέσω του Predator, συζητήθηκε και εκτενώς στην προ τεσσάρων ημερών συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα «ΝΕΑ», από τις προαναφερθείσες τηλεφωνικές υποκλοπές διαφαίνεται η προσπάθεια εκείνων που συμμετείχαν στην παράνομη μεθόδευση να παρακάμψουν το εμπόδιο της δικαστικής λειτουργού που επόπτευε τις μυστικές υπηρεσίες, με σκοπό να γνωρίζουν τις κινήσεις της και να προσαρμόζουν τις έκνομες ενέργειές τους.

Την ίδια στιγμή, εύλογα δημιουργείται και το συμπέρασμα ότι ήθελαν να ενημερώνονται για τις έρευνες του εισαγγελικού λειτουργού που έχει ασχοληθεί με την υπόθεση Novartis, αλλά και με τις δραστηριότητες ατόμων που έχουν συσχετιστεί με το σκάνδαλο των υποκλοπώ, ωστόσο προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν οι δύο αυτοί σημαντικοί εισαγγελείς έχουν προχωρήσει σε περαιτέρω ενέργειες για την πλήρη διαλεύκανση των παρακολουθήσεων εις βάρος τους.

Αγνωστο παραμένει, δηλαδή, για παράδειγμα, αν ο πρώην οικονομικός εισαγγελέας έχει υποβάλει αίτημα στην ΕΥΠ προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως παρακολουθείτο και από τις μυστικές υπηρεσίες προ της «εισβολής» του παράνομου λογισμικού στο κινητό του. Με τον τρόπο αυτό θα μπορούσαν να προσδιοριστούν οι πλήρεις διαστάσεις της υπόθεσης, αλλά και η έκταση των παρανομιών, παράλληλα, μάλιστα, με την κεντρική δικαστική έρευνα που έχει πλέον ανατεθεί σε ανώτατο δικαστικό λειτουργό.

Στο εν λόγω SMS αναφερόταν συγκεκριμένα «ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ 0072056… ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ 05/05/2021 ΩΡΑ15:15 ΣΤΟ ΕΜΒΟΛ. ΚΕΝΤΡΟ ΓΝ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ», ενώ ακολουθούσε το link https://emvolio-gov[.]gr/app/007205… που όφειλε να πατήσει ο στόχος, ώστε να επικυρώσει το υποτιθέμενο ραντεβού, αλλά ουσιαστικά για να «μολυνθεί» το κινητό του με το παράνομο λογισμικό που θα υπέκλεπτε όλα τα δεδομένα του.

Τα ερωτήματα της έρευνας

Η έρευνα που διεξάγεται για την υπόθεση επιχειρεί να απαντήσει στο πώς οι αποστολείς του ψευδούς SMS γνώριζαν ότι ο στόχος τους είχε ήδη υποβάλει αίτημα για εμβολιασμό έναντι της Covid-19 την ίδια ημέρα που επιχείρησαν την παραβίαση του κινητού του και επιπλέον πώς πώς ήξεραν σε ποιο εμβολιαστικό κέντρο είχε κλείσει ραντεβού, γνωρίζοντας, μάλιστα, και την ακριβή ημέρα και ώρα του εμβολιασμού.

Κατά τους ελέγχους της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στους αρμόδιους φορείς που ήταν υπεύθυνοι για την αποστολή των επίσημων εμβολιαστικών SMS (όπου και δεν προέκυψε καμιά διαρροή), φαίνεται να διαπιστώθηκε ότι υπήρχε προγενέστερη παρακολούθηση των κινητών των στόχων των υποκλοπών και από το νόμιμο σύστημα της ΕΥΠ.

Ετσι, η «γέφυρα» που στήθηκε μεταξύ πρακτόρων της ΕΥΠ και χειριστών του Predator φέρεται να οδηγούσε σε αλληλενημέρωση που διευκόλυνε την παραπλάνηση του κατόχου του εκάστοτε κινητού, ώστε να πατήσει το μολυσμένο link. Κάτι τέτοιο φαίνεται να συνέβη και με το SMS του Predator για «εμβολιασμό» – τον Νοέμβριο του 2021 – που εστάλη στον πρώην οικονομικό εισαγγελέα, καθώς φαίνεται να παρακολουθείτο σε προγενέστερο χρόνο και από την ΕΥΠ.

Συνεπώς, τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι τα εξής: Με ποιο σκεπτικό προχώρησε η πιθανή παρακολούθησή του από τις μυστικές υπηρεσίες; Επίσης, πώς μπορεί να παραπλανήθηκε η αρμόδια επόπτρια εισαγγελέας της ΕΥΠ – η οποία είχε στοχευθεί από το Predator 11 μήνες νωρίτερα, τον Ιανουάριο του 2021 – ώστε να εγκρίνει τη σχετική νόμιμη επισύνδεση;

Σύμφωνα με πληροφορίες των «ΝΕΩΝ», ύποπτοι πράκτορες της ΕΥΠ υπέβαλαν αιτήματα για παρακολούθηση τηλεφώνων χωρίς να δίνουν σαφή και πλήρη στοιχεία για τις ιδιότητες των κατόχων τους, ως όφειλαν. Αυτό, δε, φέρονται να το έπρατταν ως – υποτίθεται – συνέχεια των ερευνών με νέους – υποτίθεται – υπόπτους προηγούμενων γνωστών ερευνών της ΕΥΠ για το οργανωμένο έγκλημα, τα κυκλώματα δουλεμπόρων κ.ο.κ.

 

Πηγή

Προβολές : 901


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα