Ο κυρίαρχος λαός μίλησε: Κυριάκο, αφάνισε μας!

Ο κυρίαρχος λαός μίλησε: Κυριάκο, αφάνισε μας!

27 Σεπτεμβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:478
Μοίρασέ το

 

Κυριάκο, αφάνισε μας, να μην μείνει ούτε Έλληνας, ούτε ζώο, ούτε δέντρο σε αυτόν τον άλλοτε ευλογημένο τόπο.

Μόνο μια ευχή…

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ…

ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΟΙ ΘΕΪΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η πρώτη δημοσκόπησημετά το χάος, δίνει το πράσινο φως στον Κυριάκο Μητσοτάκη να συνεχίσει το προφανέστατα θεόπνευστο έργο του.

Επέφερε την μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού σε καιρό ειρήνης. Αφάνισε 37.000 Έλληνες μόνο και μόνο από την πανδημία. Έριξε τον αριθμό γεννήσεων στο χαμηλότερο ποσοστό, συγκριτικά με ολόκληρη την πολιτισμένη Δύση.

Κατέστρεψε τον σιδηρόδρομο, καθιστώντας την Ελλάδα την μοναδική χώρα της Δύσης που δεν διαθέτει σιδηροδρομικό δίκτυο. Έκαψε την μεγαλύτερη έκταση στην σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία.

Βούλιαξε την πλέον παραγωγική περιφέρεια της Ελλάδας. Αφανίζει τα δάση και βάζει στη θέση τους ανεμογεννήτριες. Αφανίζει τις καλλιέργιες και βάζει στη θέση τους, φωτοβολταϊκά.

Διαλύει τον οικονομικό και κοινωνικό ιστό, διαπράττοντας τη μεγαλύτερη ληστεία μέσω του κόστους ενέργειας, δηλαδή ρεύμα, πετρέλαιο, βενζίνη και φυσικό αέριο, στην σύγχρονη ιστορία του δυτικού κόσμου.

Απογείωσε το δημόσιο χρέος, καταστρέφοντας το μέλλον των επόμενων γενεών. Κατέγραψε παγκόσμιο ρεκόρ ελλείμματος εμπορικού ισοζυγίου.

Μετά από 5000 χρόνια, αφελληνίζει το Αιγαίο, δίνοντας το όνομα στην Τουρκία. Αφοπλίζει τα ελληνικά νησιά. Καταστρέφει όλες τις διεθνείς συμμαχίες που πέτυχαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Γκρεμίζει ακόμα και τον East Med, την μεγαλύτερη γεωπολιτική επιτυχία της Ελλάδας, μετά την είσοδο στην ΕΟΚ.

Αναβαθμίζει την Τουρκία, καθιστώντας την παγκόσμιο παίκτη, εκεί που μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν παντελώς αποκλεισμένη, ενεργειακά, οικονομικά και γεωπολιτικά.

Καταράστηκε ακόμα και το ελαιόλαδο, 2.000 χρόνια μετά την ευλογία του από τον Ιησού.

Και όμως, η πρόσφατη δημοσκόπηση τον δείχνει κυρίαρχο, έχοντας απωλέσει μόλις το 1% της εκλογικής του επίδοσης.

Ο κυρίαρχος λοιπόν λαός, απεφάνθη: Κυριάκο, αφάνισε μας, να μην μείνει ούτε Έλληνας, ούτε ζώο, ούτε δέντρο σε αυτόν τον άλλοτε ευλογημένο τόπο.

 

 

Πηγή

Προβολές : 478


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα