Ο Κυριάκος αφανίζει το όνομα «Καραμανλής» από τον πολιτικό χάρτη!

Ο Κυριάκος αφανίζει το όνομα «Καραμανλής» από τον πολιτικό χάρτη!

21 Ιουνίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:506
Μοίρασέ το

 

 

Ο διαπρύσιος ρόλος του «μητσοτακισμού» ήταν διαχρονικά ο αφανισμός του ονόματος «Καραμανλής» από τον πολιτικό χάρτη.

Φαίνεται λοιπόν ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Ο Κυριάκος έβαλε τον Κωστάκη Καραμανλή υποψήφιο στις Σέρρες, αλλά…

Κι είχαμε μια σκασίλα…

Αλλά, καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια…

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΟΡΛΕΟΝΕ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Κι ο Βούδας της Ραφήνας, κιχ δεν βγάζει… τον κρατάει γερά ο Μητσοτάκης στο χέρι…

Μούγκα και οι Καραμανλικοί βολευτές…

ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΧΑΖΑΡΟ…

 

Η τελική φάση του σχεδίου είναι έτοιμη.

Ο διαπρύσιος ρόλος του «μητσοτακισμού» ήταν διαχρονικά ο αφανισμός του ονόματος «Καραμανλής» από τον πολιτικό χάρτη.

Φαίνεται λοιπόν ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Ο Κυριάκος έβαλε τον Κωστάκη Καραμανλή υποψήφιο στις Σέρρες, αλλά δεν τον υπολογίζει για το επόμενο υπουργικό συμβούλιο.

Στον αντίποδα, ο Κωστάκης Καραμανλής δεν είναι σε θέση να κάνει το παραμικρό. Η τοποθέτηση του στα ψηφοδέλτια άλλωστε, ενάντια στη λαϊκή οργή, που ήταν και το τελευταίο σκαλοπάτι πριν το βάραθρο.

Για να ολοκληρωθεί η ταπείνωση, ο Κυριάκος θα τοποθετήσει τον αιώνιο εχθρό του Κωστάκη Καραμανλή, Τάσο Χατζηβασιλείου ως υφυπουργό εξωτερικών, αρμόδιο για τα ευρωπαϊκά θέματα, την ώρα που ο Κωστάκης θα κοιτάζει το ματς από την εξέδρα. Για να τον καθησυχάσει μάλιστα, θα του υποσχεθεί ότι στον πρώτο ανασχηματισμό θα τον τοποθετήσει στο υπουργικό σχήμα!

Όλεθρος!

 

 

Πηγή

Προβολές : 506


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα