Ο Κυριάκος δεν είναι έμμισθος πράκτορας της Τουρκίας... (για την ψυχή της μάνας του πρακτορεύει υπέρ της Τουρκίας...)

Ο Κυριάκος δεν είναι έμμισθος πράκτορας της Τουρκίας... (για την ψυχή της μάνας του πρακτορεύει υπέρ της Τουρκίας...)

3 Απριλίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:259
Μοίρασέ το

 

 

Να μπει επιτέλους ένα τέλος στις επικίνδυνες φήμες

Ναι βρε… όλα επικίνδυνες φήμες είναι…

Ποτέ δεν ήρθε ο χάζαρος τουρκος επιχειρηματίας ο Κας, στο γραφείο του Κυριάκου…

Ούτε η χαζαροΜαρέβα συναντήθηκε ποτέ μαζί του…

Άντε καλέ που κατηγορείτε έναν ψυχοπαθή πρωθυπουργεύοντα, για πράκτορα των Τούρκων…

Εδώ δεν μπορεί να κρατήσει το γυναικάκι του στο οικογενειακό κονάκι και τρέχει ως λυσσασμένη εκτός κονακίου να βρει άντρα κι εσείς τον βγάλατε ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΑ;;;

 

Όλα τα κάνει για την ψυχή της χαζάρας μανούλας του…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υποβόσκει μία επικίνδυνη φημολογία, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έρμαιο των Τούρκων, λόγω δήθεν οικονομικών δοσοληψιών που διατηρεί επί τουλάχιστον 18 χρόνια με κορυφαίο Τούρκο ολιγάρχη, ο οποίος μάλιστα συνδέεται και με το Oruc Reis. 

Οι ίδιες φήμες λένε ότι ο Κυριάκος είχε δει το συγκεκριμένο Τούρκο μεγιστάνα στο γραφείο του στη Βουλή, λίγο πριν αρχίσουν τα σουλάτσα των τουρκικών ερευνητικών και ανακηρυχθεί το παράνομο μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης. Παραλληλίζουν μάλιστα την συγκεκριμένη συνάντηση, με την συνάντηση που είχε ο Γιώργος Παπανδρέου μόλις εξελέγη πρωθυπουργός με τον Τζορτζ Σόρος, και έπειτα ακολούθησαν οι τιτανικοί και τα μνημόνια.

 

Η συγκεκριμένη θεωρία συνωμοσίας φούντωσε ακόμα περισσότερο μετά την ακύρωση του αγωγού East Med, η οποία έγινε με την απόλυτη συμφωνία του Κυριάκου και αποτελούσε το νούμερο ένα στόχο της τουρκικής επεκτατικής πολιτικής.

Η διαφήμιση που έπαιξε στο CNN την ώρα της μεγαλύτερης τηλεθέασης – στην μετάδοση των αποτελεσμάτων των αμερικανικών εκλογών

Στο κάδρο μπήκε και η υπόθεση με το Turkagean, Όπου εκτός από το CNN, σήμερα και οι New York Times έχουν ολοσέλιδη διαφήμιση, πληρωμένη φυσικά από το τουρκικό κράτος, παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι κάτι τέτοιο δεν επρόκειτο να συμβεί. Πραγματικά δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία, ένα κράτος να χάνει ένα όνομα που ταυτίζεται με την εθνική κυριαρχία από ένα εχθρικό κράτος επειδή δήθεν «ολιγώρησε». «Πρέσπες της βλακείας», δεν υπάρχουν στην πολιτική.

Η ολοσέλιδη καταχώριση τους New York Times

Μπορώ να διαβεβαιώσω το πανελλήνιο ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, διότι μου το διέψευσε στενός συνεργάτης του Κυριάκου, ο οποίος μάλιστα τον γνωρίζει χρόνια.

«Ο Κυριάκος δεν είναι πράκτορας της Τουρκίας», μου είπε. Όταν μάλιστα επέμεινα για το τεράστιο θέμα με το Turkagean, μου έδωσε την εξήγηση: Πρόκειται σαφέστατα για ολιγωρία και ανθρώπινο λάθος. Δεν είδες πόσο γρήγορα βρήκαν όλα τα tweet του Μιθριδάτη από το 2009; Που να προλάβουν να κοιτάξουν για το Turkagean…

Ακόμα και οι αγκαλιές με τον Σουλεϊμάν Ματζήρ στην Θράκη, ήταν απολύτως λογικές.

Ψηφοφόρους του Κυριάκου είναι ο άνθρωπος.

 

 

Πηγή

Προβολές : 259


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα