Ο Κυριάκος ετοιμάζει το μεγάλο ξεκαθάρισμα: Αυτοί είναι οι πρώτοι στόχοι

Ο Κυριάκος ετοιμάζει το μεγάλο ξεκαθάρισμα: Αυτοί είναι οι πρώτοι στόχοι

26 Μαΐου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:782
Μοίρασέ το

 

 

Η παντοδυναμία του αρχηγού του λύνει τα χέρια

 

 

 

Τα διαβάζω και γελάω… αφού είναι γνωστό πως ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΑ…

Και το βέβαιο είναι πως ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΧΟΝΤΑ ΜΑΣΣΟΝΟ ΤΟΥ ΚΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ… ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΒΡΙΟΥΣ.

Στην παντοδυναμία του ψυχοπαθούς, συνέβαλαν Η ΝΟΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία χάρηκε από τον θρίαμβο. Κάποια κορυφαία στελέχη της όμως, κυριολεκτικά πάγωσαν βλέποντας την διαφορά, η οποία καθιστά τον Κυριάκο Μητσοτάκη αδιαφιλονίκητο κυρίαρχο του εσωκομματικού σκηνικού.

Οι δελφίνοι και οι παράγοντες έχουν απόλυτο δίκιο που ανησυχούν!

Ο Κυριάκος είναι αποφασισμένος να προβεί σε ένα ιστορικό ξεκαθάρισμα εντός του κόμματος, τάχιστα μάλιστα, το οποίο θα είναι εξαιρετικά οδυνηρό για κάποιους που νόμιζαν ότι θα παραμείνουν «παράγοντες» και θα μπορούν να τον ελέγχουν προκειμένου να εξυπηρετούν τις προσωπικές τους στοχεύσεις.

 

Αυτό φάνηκε από τις ευχαριστίες του πρωθυπουργού έπειτα από τον θρίαμβο, στις οποίες δεν αναφέρθηκε καν στα πρωτοκλασάτα στελέχη του που υποτίθεται ότι έδωσαν τιτάνια μάχη. Η νίκη ήταν αποκλειστικά δική του!

Πρώτος στόχος, ο Αντώνης Σαμαράς. Πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, μία από τις πρώτες πρόνοιας του Κυριάκου, ήταν να διαβεβαιώσει τον Παναγιώτη Νίκα ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την περιφέρεια Πελοποννήσου! Αυτό, παρά το γεγονός ότι ο Σαμαράς είχε εγγυηθεί στον «σαμαρικό» Βλάσση, την υποψηφιότητα!

Δεύτερο χτύπημα, αυτό στον Άδωνι Γεωργιάδη. Για πρώτη φορά στην ιστορία, ο ίδιος ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, βγήκε και διέψευσε το πρωτοκλασάτο στέλεχος και αντιπρόεδρο του κόμματος, για την δήλωση του περί 180 εδρών, χωρίς περιστροφές.

Ο τρίτος και πιο δύσκολος στόχος, δεν είναι άλλος από το Νίκο Δένδια.

 

Ο τέως υπουργός εξωτερικών κατέγραψε μία ιστορική νίκη, εφάμιλλη αυτής του Κυριάκου.

 

Βγήκε πρώτος βουλευτής πανελλαδικά με έναν ιλιγγιώδη αριθμό ψήφων.

 

Εδώ, αναμένουμε να δούμε εάν μετά τον σχηματισμό κυβέρνησης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις δεύτερες εκλογές, θα επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν τον Δένδια να τίθεται σε αποστρατεία, αποδεχόμενος την θέση του προέδρου της Βουλής, προκειμένου να λυθούν τα χέρια του Κυριάκου για να προχωρήσει στο σχέδιο συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου με την Τουρκία.

Αυτή θα είναι και η πιο δύσκολη μάχη του Κυριάκου, με κορυφαίους συνεργάτες του να τον προειδοποιούν ότι μία ρήξη με τον Νίκο Δένδια, θα είναι ίσως η μεγαλύτερη απειλή για την προοπτική μιας άνετης τετραετούς διακυβέρνησης…

 

Πηγή

Προβολές : 782


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα