Ο κωδικός που προορίζεται για τους ανεμβολίαστους!!! Αυτό δεν έχει συμβεί στο παρελθόν για κανένα άλλο εμβόλιο!!!

Ο κωδικός που προορίζεται για τους ανεμβολίαστους!!! Αυτό δεν έχει συμβεί στο παρελθόν για κανένα άλλο εμβόλιο!!!

8 Φεβρουαρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,881
Μοίρασέ το

Έχουν οριστεί ακόμη και κωδικοί που δίνουν τον λόγο για τον οποίο δεν εμβολιαστήκατε.

Γιατί προστέθηκαν αυτοί οι ειδικοί κωδικοί για τα εμβόλια COVID-19 και γιατί υπάρχει ειδικός κωδικός για τους ανεμβολίαστους;

 

 

 

Μήπως για να γνωρίζουν πόσοι ανεμβολίαστοι θα υποστούν τις συνέπειες των σατανικών τους σχεδίων;;;

Μήπως στοχεύουν να μας βάλουν σε … ΓΚΟΥΛΑΓΚ;;;
Καλλιόπη Σουφλή

Z28.310Ο κωδικός που προορίζεται για τους ανεμβολίαστους – “Νέοι κωδικοί ICD, μερικώς εμβολιασμένα άτομα, εκείνα που έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση ενός σχήματος πολλαπλών δόσεων COVID-19, αλλά δεν έχουν λάβει το πλήρες σύνολο των δόσεων που απαιτούνται για να πληρούν τον ορισμό του CDC ως “πλήρως εμβολιασμένα” που ισχύει κατά τη στιγμή της συνάντησης, έχουν λάβει τον κωδικό Z28.311.

Έχουν οριστεί ακόμη και κωδικοί που δίνουν τον λόγο για τον οποίο δεν εμβολιαστήκατε. Γιατί προστέθηκαν αυτοί οι ειδικοί κωδικοί για τα εμβόλια COVID-19 και γιατί υπάρχει ειδικός κωδικός για τους ανεμβολίαστους; Αυτό δεν έχει συμβεί στο παρελθόν για κανένα άλλο εμβόλιο.

Οι κωδικοί της 👉 Διεθνούς Ταξινόμησης των Ασθενειών (ICD) είναι ένα σύστημα που χρησιμοποιείται για την ταξινόμηση και την κωδικοποίηση ασθενειών, τραυματισμών και άλλων καταστάσεων υγείας. Χρησιμοποιούνται κυρίως για την παρακολούθηση και την ανάλυση δεδομένων υγείας, καθώς και για την τιμολόγηση και την αποζημίωση στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) επικαιροποιεί τους κωδικούς ώστε να αντικατοπτρίζουν τις νέες εξελίξεις στην ιατρική γνώση και την τεχνολογία. Οι κωδικοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν από παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, ασφαλιστικές εταιρείες και κυβερνητικούς φορείς για να διασφαλίσουν ότι οι ασθενείς λαμβάνουν την “κατάλληλη θεραπεία και περίθαλψη”.

Πέρυσι, οι κωδικοί ICD ενημερώθηκαν εκ νέου. Ωστόσο, αυτή τη φορά ενημερώθηκαν για την καταγραφή της κατάστασης εμβολιασμού σας.

Ο κωδικός Z28.310 αφορά τους ανεμβολίαστους – Εάν ο ασθενής δεν έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση οποιουδήποτε εμβολίου C-19.

Στα μερικώς εμβολιασμένα άτομα, εκείνα που έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση ενός σχήματος πολλαπλών δόσεων C-19, αλλά δεν έχουν λάβει το πλήρες σύνολο των δόσεων που απαιτούνται για να πληρούν τον ορισμό του CDC για τον “πλήρως εμβολιασμένο” που ίσχυε κατά τη στιγμή της συνάντησης, αποδόθηκε ο κωδικός Z28.311.

Έχουν οριστεί ακόμη και κωδικοί που δίνουν τον λόγο για τον οποίο δεν εμβολιαστήκατε:

Οι κωδικοί Z28 υπάρχουν ήδη για την καταγραφή ενός εμβολιασμού που δεν πραγματοποιήθηκε και οι κωδικοί Z28.3 καταγράφουν την κατάσταση υποεμβολιασμού, αλλά όχι για κάποιο συγκεκριμένο εμβόλιο.

Γιατί προστέθηκαν αυτοί οι ειδικοί κωδικοί για τα εμβόλια COVID-19 και γιατί υπάρχει ειδικός κωδικός για τους ανεμβολίαστους; Αυτό δεν έχει συμβεί στο παρελθόν για κανένα άλλο εμβόλιο.

 

Πηγή

Προβολές : 1,881


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα