Ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης, παραδίδει εξαιρετικά μαθήματα ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ: «Είσαι ΨΕΚ και συνωμοσιολόγος»: To bullying των προπαγανδιστών εναντίον των ψαγμένων-κυριολεκτικά ψεκασμένων πολιτών”

Ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης, παραδίδει εξαιρετικά μαθήματα ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ: «Είσαι ΨΕΚ και συνωμοσιολόγος»: To bullying των προπαγανδιστών εναντίον των ψαγμένων-κυριολεκτικά ψεκασμένων πολιτών”

15 Σεπτεμβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:700
Μοίρασέ το

 

 

Τέτοιος χλευασμός των δήθεν ΨΕΚ και συνωμοσιολόγων, αλλά και τέτοιο λιβάνισμα στην κυβέρνηση της Νέας Δικτατορίας από τις φυλλάδες αυτές δεν έχει ξαναγίνει!

Έχουμε πλέον όχι έξυπνη, αλλά απροκάλυπτη δικτατορία με έλεγχο του μεγαλύτερου τμήματος του ημερήσιου και κυριακάτικου Τύπου αλλά και των τηλεοπτικών σταθμών, πάρτε το χαμπάρι!

 

 

 

Εξαιρετικά μαθήματα ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, παραδίδει ο Καθηγητής Ποινικού Δικαίου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ…

Αρκεί να γνωρίζεις πως ο όρος “συνωμοσιολόγος” είναι όρος της CIA… και όλα τα υπόλοιπα είναι ξεκάθαρα… 

Εφευρέθηκε, για να  βάλει φραγμό στους σκεπτόμενους πολίτες να θέτουν ερωτήσεις για την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΖΩΝ ΦΙΤΖΕΡΑΛΝΤ ΚΕΝΝΕΝΤΥ..

Με ένα υπόμνημα με τίτλο “COUNTIGN CRITICISM OF THE WARREN REPORT”, η CIA, μετέτρεψε σε όπλο, προκειμένου να το χρησιμοποιήσει ενάντια σε όποιον τολμά να αμφισβητήσει κυβερνητικές μυστικές δραστηριότητες και προγράμματα…(μπορείτε να το διαβάσετε εδώ, στα αγγλικά ή εδώ… στα ελληνικά) Νομίζω πως αυτό αρκεί για να αντιληφθούμε από πότε οι άνθρωποι που αναζητούν την ΑΛΗΘΕΙΑ, θεωρούνται … “ψεκασμένοι και συνωμοσιολόγοι…

Προτιμώ να ανήκω σ’ αυτούς τους ψεκασμένους και τους συνωμοσιολόγους, παρά να είμαι ένα βρεφοποιημένο δίποδο…

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης


Μαθήματα εφαρμοσμένης προπαγάνδας / Μάθημα 5ο

Τολμάς να αμφισβητείς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των σκευασμάτων νέας τεχνολογίας;
«Είσαι ΨΕΚ!»

Τολμάς να αμφισβητείς την ασφάλεια των ταυτοτήτων νέας τεχνολογίας και τους δήθεν θεάρεστους σκοπούς των εμπνευστών τους;
«Είσαι ΨΕΚ!»

Τολμάς να αμφισβητείς ότι ο ελληνικός ουρανός τις τελευταίες δύο ημέρες (14-15 Σεπτεμβρίου 2023) έχει γεμίσει πάλι από συνήθη-αθώα ίχνη συμπύκνωσης των αεροπλάνων (contrails) και, αντ’ αυτού, πιστεύεις ότι έχει γίνει μπακλαβαδωτός ή μπαμπακωτός από επιβλαβή χημικά ίχνη (chemtrails);

«Είσαι ΨΕΚ!»

Τολμάς να αμφισβητείς ότι οι πλημμύρες, οι φωτιές και οι σεισμοί είναι φυσικές καταστροφές;
«Είσαι ΨΕΚ!»

Τολμάς να αμφισβητείς ότι υπάρχει ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή;
«Είσαι ΨΕΚ!»

Τολμάς να αμφισβητείς ότι ο κόσμος μας είναι αγγελικά πλασμένος και ότι αυτοί που μας κυβερνούν θέλουν το καλό μας;
«Είσαι ΨΕΚ!»

Όπως ήδη γνωρίζεις, αφυπνισμένε πολίτη, δεν σε θεωρούν μόνο ΨΕΚ, αλλά και συνωμοσιολόγο!

Για κακή τύχη, όμως, των προπαγανδιστών, η αναγνωρισμένη πλέον θεωρία του Θαυμαστού Ανάποδου Κόσμου βάζει τα πράγματα στην θέση τους.

Όποιος έμαθε να αποκωδικοποιεί την σατανική ελίτ διαβάζοντας ανάποδα, γνωρίζει πλέον ότι:

– Τα προϊόντα νέας τεχνολογίας, όπως εμβόλια mRNA και ηλεκτρονικές ταυτότητες, δεν είναι δώρα θεϊκά αλλά εωσφορικά.
– Οι μεταφορικώς ψεκασμένοι είναι κυριολεκτικώς ψεκασμένοι
– Οι αφυπνισμένοι και κυριολεκτικώς ψεκασμένοι είναι ψαγμένοι και υποψιασμένοι.
– Οι φυσικές καταστροφές είναι τεχνητές καταστροφές.
– Η κλιματική αλλαγή είναι εγκληματική αλλαγή.
– Όσοι λένε ότι θέλουν το καλό μας, επιδιώκουν το κακό μας.
– Κι ο κόσμος μας, βεβαίως-βεβαίως, είναι μεν αγγελικά πλασμένος, αλλά διαβολικά ελεγχόμενος.

Ο κόσμος μας είναι τόσο ανάποδος, που η συμπαγής πλειοψηφία θα σηκώσει τα κεφάλια της όχι για να δει το συστηματικό έγκλημα που διαπράττεται εναντίον της ανθρωπότητας μέσω των αεροψεκασμών, αλλά για να θαυμάσει ή να τρομοκρατηθεί, όταν θα της δείξουν τα UFO (έχει αρχίσει ήδη το μασάζ!).

Τότε, όμως, επικίνδυνα δεν θα είναι τα φαινομενικώς εξωγήινα Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα, αλλά τα μεταφορικώς νοούμενα ανθρώπινα ούφο, που θα πατούν με τα πόδια τους στην γη και θα κοιτούν σαν χάνοι τα ουράνια ολογράμματα.

Όπως οι αεροψεκασμοί, έτσι και το δούλεμα των λαών «πάει σύννεφο».

Αφυπνισμένε πολίτη, μην ξεχάσεις ποτέ ότι:

Η μομφή «Είσαι ΨΕΚ!» «είσαι συνωμοσιολόγος»), την οποία σου προσάπτουν τα συστημικά τσιράκια του κυρίαρχου ρεύματος, για να σου δημιουργούν ενοχές και να σε κρατούν δεσμώτη στο σπήλαιο-matrix του σύγχρονου Πλάτωνα, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία ακόμη χυδαία επίθεση που συνηθίζουν να εξαπολύουν εναντίον σου οι προπαγανδιστές-πολιορκητές του μυαλού και της ψυχής σου. Πρόκειται για το bullying των προπαγανδιστών εναντίον των ψαγμένων και κυριολεκτικά ψεκασμένων πολιτών.

 

Μάθε, λοιπόν, πώς λειτουργεί η προπαγάνδα και πρόβαλε αντίσταση!

 

Βγες από το matrix!

 

Σήκω ψηλά το κεφάλι, κυριολεκτικά και μεταφορικά!

 

Γίνε συνειδητοποιημένος πολίτης, μην ακούς τι σου λέει ο κάθε αλήτης!

 

Κλείστε την τηλεόραση και μην ξαναδιαβάσεις ποτέ ξανά στην ζωή σου εφημερίδες όπως ιδίως:

– ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
– ΒΗΜΑ
– ΤΑ ΝΕΑ
– ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (γνωστό και ως ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ)
– ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
– ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ

Τέτοιος χλευασμός των δήθεν ΨΕΚ και συνωμοσιολόγων, αλλά και τέτοιο λιβάνισμα στην κυβέρνηση της Νέας Δικτατορίας από τις φυλλάδες αυτές δεν έχει ξαναγίνει!

Έχουμε πλέον όχι έξυπνη, αλλά απροκάλυπτη δικτατορία με έλεγχο του μεγαλύτερου τμήματος του ημερήσιου και κυριακάτικου Τύπου αλλά και των τηλεοπτικών σταθμών, πάρτε το χαμπάρι!

Όποιος θέλει να γίνει άλλου τύπου ΨΕΚ, δηλαδή να Ψάξει, να Ερευνήσει και να Κατανοήσει, διαβάζοντας μια ανάλυση που συνδέει τον αεροψεκασμό με τον εμβολιασμό, τον αυτισμό και τον μετανθρωπισμό μπορεί να ανοίξει το βιβλίο «Από την τρομοκρατία στην πανδημία. Υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις στον πόλεμο κατά του αόρατου εχθρού» (Τριτη επικαιροποιημένη έκδοση, Αλφειός 2023) στην σελίδα 179.

 

 

1

Βλ. και το άρθρο:

Οι «ψεκασμένοι»: Τα κρεμαστάρια των αλεπούδων

Οι «ψεκασμένοι»: Τα κρεμαστάρια των αλεπούδων

·
26 Απριλίου 2022
Read full story

 

Πηγή  https://kvathiotis.substack.com/p/to-bullying

Προβολές : 700


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα