Ο κ. Ευάγγελος Ντογιάκος, δεν προκαλεί μόνο το κοινό περί δικαίου αίσθημα αλλά και τη λογική, όταν υποστηρίζει ότι το εύλογο σχόλιο του επίμαχου δημοσιεύματος περί τεράστιου θέματος ηθικής φύσεως από τη δραστηριότητά του, προκαλεί «εσφαλμένες εντυπώσεις μέσω της υποτιθέμενης διασύνδεσης της επαγγελματικής του δραστηριότητας με τις αποφάσεις που λαμβάνονται από την ελληνική Δικαιοσύνη και δη από το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας».

Ο κ. Ευάγγελος Ντογιάκος, δεν προκαλεί μόνο το κοινό περί δικαίου αίσθημα αλλά και τη λογική, όταν υποστηρίζει ότι το εύλογο σχόλιο του επίμαχου δημοσιεύματος περί τεράστιου θέματος ηθικής φύσεως από τη δραστηριότητά του, προκαλεί «εσφαλμένες εντυπώσεις μέσω της υποτιθέμενης διασύνδεσης της επαγγελματικής του δραστηριότητας με τις αποφάσεις που λαμβάνονται από την ελληνική Δικαιοσύνη και δη από το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας».

13 Φεβρουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:221
Μοίρασέ το

 

Μια οφειλόμενη απάντηση του documentonews.gr στον δικηγόρο Ευάγγελο Ντογιάκο

Μια οφειλόμενη απάντηση του documentonews.gr στον δικηγόρο Ευάγγελο Ντογιάκο

 

Με εξώδικη διαμαρτυρία, το περιεχόμενο της οποίας εγείρει ακόμα μεγαλύτερα ερωτηματικά ηθικής τάξης, αντέδρασε ο Ευάγγελος Ντογιάκος στην αποκάλυψη του documentonews.gr τη Κυριακή ότι «την ώρα που ο Αρειος Πάγος τάσσεται με τα funds ο γιος του Ντογιάκου στέλνει κατασχετήρια σε δανειολήπτες».

Ο γιος του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, πέραν του γεγονότος ότι διατάσσει απειλητικά με το εξώδικό του, να κατεβάσουμε το επίμαχο αποκαλυπτικό δημοσίευμα, προβαίνει σε μια σειρά από αναληθείς ισχυρισμούς, όπως ότι δημοσιεύσαμε έγγραφα που αποκαλύπτουν τη δραστηριότητά του, εκθέτοντας έτσι προσωπικά του δεδομένα.

Μόνο που τα επίμαχα προσωπικά δεδομένα που επικαλείται, ο δικηγόρος Ευάγγελος Ντογιάκος, κάθε άλλο παρά προσωπικά είναι. Όλα τα στοιχεία που υπάρχουν στα εν λόγω έγγραφα, είναι αναρτημένα δημόσια. Ένα μέρος τους είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, στον οποίο είναι μέλος, όπως επίσης σε ιστοσελίδες υπουργείων αλλά και στο ΦΕΚ του διορισμού του ως συμβούλου του υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή. Αυτός ο διορισμός, είναι ένα ακόμα ζήτημα ηθικής τάξης, για το οποίο βέβαια δεν κάνει καμία αναφορά στο εξώδικό του.

Αδιανόητη, επίσης, είναι και η θέση του υπουργικού συμβούλου και παράλληλα εκπροσώπου ενός από τα funds, σχετικά με το σχόλιο του documentonews.gr, ότι «εγείρονται ερωτηματικά με την απόφαση της Δικαιοσύνης να κρίνει υπέρ των funds και των πλειστηριασμών την ώρα που ο γιος του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου παρέχει δικηγορικές υπηρεσίες services που διαχειρίζονται κόκκινα δάνεια».

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στο εξώδικό του, κανένα θέμα ηθικής φύσης δεν εγείρεται, αφού αναρωτιέται, πως κάτι τέτοιο μπορεί να «συνδέεται με την απουσία του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου από την ολομέλεια του δικαστηρίου», που τάχθηκε με την ανήκουστη απόφασή της υπέρ των funds.

Παράλληλα, ο γιος του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, που παρέχει δικηγορικές υπηρεσίες σε services, «δικαιολογεί» την αποστολή του επίμαχου κατασχετηρίου, υποστηρίζοντας ότι αφορά εταιρεία που χρωστάει ένα υπέρογκο ποσό.

Αυτό που απέφυγε βέβαια να σχολιάσει ο Ευάγγελος Ντογιάκος είναι ότι το σημαντικό δεν είναι ποιους αφορούσε το επίμαχο κατασχετήριο, αλλά ότι ο ίδιος παρέχει δικηγορικές υπηρεσίες σε fund. Αλλά αυτό είναι κάτι που τεχνηέντως απέφυγε να απαντήσει – για ευνόητους λόγους – ο γιος του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου…

Να σημειώσουμε τέλος, ότι με το περιεχόμενο του εξώδικού του, ο κ. Ευάγγελος Ντογιάκος, δεν προκαλεί μόνο το κοινό περί δικαίου αίσθημα αλλά και τη λογική, όταν υποστηρίζει ότι το εύλογο σχόλιο του επίμαχου δημοσιεύματος περί τεράστιου θέματος ηθικής φύσεως από τη δραστηριότητά του, προκαλεί «εσφαλμένες εντυπώσεις μέσω της υποτιθέμενης διασύνδεσης της επαγγελματικής του δραστηριότητας με τις αποφάσεις που λαμβάνονται από την ελληνική Δικαιοσύνη και δη από το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας».

Αλήθεια τώρα κ. Ευάγγελε Ντογιάκο;

Υπάρχει Έλληνας πολίτης εκεί έξω, που δεν κάνει δεύτερες σκέψεις για αυτή την κατάπτυστη απόφαση του Αρείου Πάγου υπέρ των funds, όταν μαθαίνει ότι ο γιος του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου δουλεύει σε ένα από αυτά και έστειλε κατασχετήριο που επιδόθηκε σε εγγυητή δανείου την περασμένη Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, την ημέρα δηλαδή που έγινε η κεκλεισμένων των θυρών διάσκεψη του Αρείου Πάγου, όπου 56 Ανώτατοι δικαστές ψήφισαν υπερ των πλειστηριασμών και μόνον 9 είπαν ΟΧΙ;

Τα προσωπικά στοιχεία του δικηγόρου Ευάγγελου Ντογιάκου που… είναι δημόσια

Η εξώδικη διαμαρτυρία του Ευάγγελου Ντογιάκου

 

Η συνέχεια, εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 221


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα