Ο Μάθιου Πέρι υποσχέθηκε να αποκαλύψει το δαχτυλίδι παιδεραστών του Χόλιγουντ πριν τον βρουν νεκρό

Ο Μάθιου Πέρι υποσχέθηκε να αποκαλύψει το δαχτυλίδι παιδεραστών του Χόλιγουντ πριν τον βρουν νεκρό

1 Νοεμβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,202
Μοίρασέ το

 

Η είδηση ​​του θανάτου του Μάθιου Πέρι κατέπληξε τον κόσμο αυτή την εβδομάδα. Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ που έγινε γνωστός παίζοντας τον Τσάντλερ Μπινγκ στην εμβληματική σειρά Friends βρέθηκε νεκρός σε μια μπανιέρα σε ηλικία 54 ετών.

Η είδηση ​​του θανάτου του Μάθιου Πέρι κατέπληξε τον κόσμο αυτή την εβδομάδα. Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ που έγινε γνωστός παίζοντας τον Τσάντλερ Μπινγκ στην εμβληματική σειρά Friends βρέθηκε νεκρός σε μια μπανιέρα σε ηλικία 54 ετών.

 

Αλλά αυτό δεν είναι όλη η ιστορία. Μακριά από αυτό. Όπως πολλές άλλες διασημότητες που πέθαναν πριν από την ώρα τους τα τελευταία χρόνια, ο Μάθιου Πέρι είχε ορκιστεί να αποκαλύψει ένα κύκλωμα ελίτ παιδεραστών στην καρδιά της βιομηχανίας ψυχαγωγίας του Χόλιγουντ.

Καθώς οι ειδήσεις διέσχιζαν τον ύποπτο θάνατό του την Κυριακή, πολλοί από τους πιο κοντινούς του εξέφρασαν τους φόβους τους ότι τελικά φίμωσε από την ελίτ.

 

Ο Μάθιου Πέρι έγραφε ένα ενδεικτικό βιβλίο τους μήνες πριν από το θάνατό του, τη συνέχεια του Friends, Lovers and the Big Terrible Thing , και το χειρόγραφο λέγεται ότι εμβαθύνει στις κρυφές γωνιές της βιομηχανίας του Χόλιγουντ, ρίχνοντας φως στο τα σκοτεινά μυστικά της ελίτ.

Σύμφωνα με φίλους, ο Perry συλλέγει πληροφορίες και ανέκδοτα εδώ και χρόνια, με στόχο να δώσει μια άνευ προηγουμένου ματιά στις μηχανορραφίες του Tinseltown με τη μορφή των πιο εκρηκτικών απομνημονευμάτων από το Hollywood Babylon .

Πολλοί έχουν εικασίες για τα κίνητρα για την έκθεση του Perry. Ορισμένοι πιστεύουν ότι ήταν μια προσωπική βεντέτα, που πυροδοτήθηκε από δεκαετίες πλοήγησης στον περίπλοκο ιστό της πολιτικής και των συμμαχιών του Χόλιγουντ.

Άλλοι πιστεύουν ότι ήταν η προσπάθεια του Perry να κερδίσει έναν βαθμό σωτηρίας, ο τρόπος του να απομακρυνθεί από το σκοτάδι, την καταστροφή και την κουλτούρα του ποτού και των ναρκωτικών που τον κατατρώει από την ηλικία των 14 ετών, όταν μετακόμισε από τον Καναδά στο Χόλιγουντ.

Όποιο κι αν ήταν το κίνητρο, ο Πέρι ήταν αποφασισμένος να εκθέσει τις ελίτ του Χόλιγουντ που λεηλατούν παιδιά, τα βιάζουν, τα χρησιμοποιούν ως νόμισμα και πίνοντας το αίμα τους για να αποκτήσουν το αδρενοχρώμιο.

Ο λογαριασμός του Perry στο Instagram έγινε ξαφνικά ενεργός το τελευταίο δεκαπενθήμερο μετά από μια μακρά περίοδο αδράνειας και οι θαυμαστές σοκαρίστηκαν με το περιεχόμενο.

Υπήρχαν πολλές αναρτήσεις για τον Μπάτμαν, που κανείς εκείνη την εποχή δεν μπορούσε να καταλάβει.

Στη συνέχεια, υπήρχε αυτή η ανάρτηση – ένα κάλεσμα στα όπλα για να εκτεθούν οι παιδόφιλοι που ελέγχουν το Χόλιγουντ, καταστρέφουν ζωές νέων και δηλητηριάζουν τις μάζες με το τοξικό τους προϊόν.

Ο Πέρι προειδοποιήθηκε ότι δεν θα δούλευε ποτέ ξανά στο Χόλιγουντ αν δεν εγκατέλειπε τα σχέδια για τη δημοσίευση του βιβλίου “Tell-all”.

Ωστόσο, δεν τον εμπόδισαν το ότι του έκαναν blackball.

Το παχύ έντερο του Πέρι εξερράγη το 2017, αποτέλεσμα χρόνιας σκληρής κατανάλωσης αλκοόλ, την οποία περιγράφει ως αυτοθεραπεία για να επιβιώσει από το διεφθαρμένο σύστημα του Χόλιγουντ που συνθλίβει σιγά σιγά την ψυχή του από τότε που ήταν 14 ετών.

Όταν ανάρρωσε από την κατάρρευση του παχέος εντέρου – μετά από 14 επεμβάσεις – ο Perry διπλασίασε, αρνήθηκε να ακούσει τις απειλές και ακολούθησε την καρδιά του και τον δικό του ηθικό κώδικα.

Σύμφωνα με τον Πέρι, αν υπήρχε ένας τρόπος να εξιλεωθεί για τα χρόνια της σπάταλης ζωής του στην καρδιά του συστήματος του Χόλιγουντ, τα χρόνια που έκλεινε τα μάτια στις κακές υπερβολές της ελίτ, αυτός έπρεπε να περιλάμβανε την αποκάλυψη της παιδεραστίας στο κέντρο της σκοτεινής καρδιάς της βιομηχανίας.

Οι ιστορίες για μυστικές συναντήσεις αργά το βράδυ με άλλους ηθοποιούς, σκηνοθέτες και παραγωγούς έχουν ρίξει λάδι στη φωτιά. Γίνεται λόγος ότι ο Perry συνεργαζόταν με άλλους μυημένους, προσθέτοντας μαρτυρίες και διασφαλίζοντας την ακρίβεια των αποκαλύψεων του.

Σύμφωνα με τους φίλους του, ο Πέρι γνώριζε ότι οι μέρες του ήταν μετρημένες. Ένα από τα τελευταία πράγματα που δημοσίευσε στο διαδίκτυο ήταν ένα βίντεο με τα χέρια του να τοποθετούν τρία κράνμπερι σε ένα τραπέζι.

Η τραγουδίστρια των Cranberries, Dolores O’Riordan, πέθανε από ατύχημα το 2018.

Όταν συνδυάζεται με άλλα περίεργα πράγματα, γίνεται φανερό ότι ο Μάθιου Πέρι γνώριζε ότι στοχοποιούνταν σε μια σατανική θυσία αίματος ως προειδοποίηση για άλλες διασημότητες, όπως και πολλοί στο παρελθόν.

Δυστυχώς, η τελευταία του φωτογραφία ήταν σε ένα υδρομασάζ, όπου κατέληξε «πνιγμένος».

Η ελίτ λατρεύει να τρίβει τα πρόσωπά μας σε αυτό. Αυτή η σκοτεινή σατανική πρακτική ονομάζεται Αποκάλυψη της Μεθόδου. Προερχόμενη από αρχαία ροδοσταυρικά κείμενα, αυτή η έννοια αναφέρεται στη διαδικασία έκθεσης των μαζών σε σκοτεινές πραγματικότητες, συχνά με καλυμμένο και κρυφό τρόπο, για να κερδίσει σιωπηρή αποδοχή από τις μάζες.

Ο Μάθιου Πέρι εντάχθηκε σε μια μακρά λίστα με διασημότητες που πλήρωσαν το απόλυτο τίμημα που τόλμησαν να αμφισβητήσουν τη σατανική λογική στην καρδιά της βιομηχανίας του θεάματος. Ας αναθεωρήσουμε τη μοίρα μερικών άλλων ατόμων που αρνήθηκαν να εγγραφούν στον ηθικό κώδικα του Χόλιγουντ και βγήκαν ενάντια στην εμπορία παιδιών και την παιδεραστία των ελίτ.

  

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Isaac Kappy, ο οποίος έγινε γνωστός για το ότι μίλησε ανοιχτά κατά της παιδεραστίας του Χόλιγουντ και της σατανικής τελετουργίας, βρέθηκε νεκρός στην Αριζόνα σε ηλικία 42 ετών.

Πριν από το θάνατό του, ο Kappy είχε εκρηκτικές κατηγορίες εναντίον των A-listers του Χόλιγουντ, συμπεριλαμβανομένων των Steven Spielberg, Tom Hanks και ο Σεθ Γκριν, κατηγορώντας τους ότι είναι καταχρηστικοί παιδόφιλοι. Είπε επίσης ότι δεν θα αυτοκτονούσε ποτέ.

Ο Paul Walker, ο οποίος επίσης πέθανε σε ένα ύποπτο τροχαίο ατύχημα όπως η Anne Heche, φέρεται να λάμβανε πληροφορίες σχετικά με την ελίτ παιδεραστία και φίμωσε από τις δυνάμεις.

Ο Chris Cornell βρέθηκε επίσης νεκρός σε ύποπτες συνθήκες και επίσης λέγεται ότι εργαζόταν σε μια εκρηκτική έκθεση σεξουαλικής διακίνησης παιδιών.

Όπως και ο καλός του φίλος Τσέστερ Μπένινγκτον , ο θάνατος του οποίου συγκλόνισε τον κόσμο.

Και ο Avicii , ο σούπερ σταρ DJ, που κυκλοφόρησε ένα ανησυχητικό μουσικό βίντεο, δήλωσε «εμπορική αυτοκτονία» από τη δισκογραφική του, στην οποία έπαιζε την ενήλικη εκδοχή ενός παιδιού σεξουαλικού θύματος. Η τελευταία σκηνή στο βίντεο παρουσίαζε έναν πολιτικό με τη λέξη παιδόφιλος στο δέρμα του. Τι ήξερε ο Avicii και τι ήταν στη διαδικασία να αποκαλύψει στις μάζες; Βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 27 ετών, οπότε δεν θα μάθουμε ποτέ.

Ο κατάλογος των διασημοτήτων με συνδέσμους με την ελίτ παιδεραστίας, που πέθαναν ξαφνικά και ύποπτα, συνεχίζεται και συνεχίζεται… και συνέχεια.

Τραγικά, η Anne Heche εντάχθηκε στις τάξεις τους πέρυσι, σκοτώθηκε σε περίεργες συνθήκες που πολλοί πιστεύουν ότι ήταν μια τελετουργική αιματηρή θυσία.

Ο Heche είχε ένα σημαντικό κοινό με πολλές από τις άλλες νεκρές διασημότητες. Ως παιδί υπέφερε από τα χέρια ενός παιδοκτόνου και ήταν αποφασισμένη να προστατεύσει τα παιδιά από την ίδια μοίρα που είχε ως μικρό παιδί.

Ως νεαρό κορίτσι, η Heche κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον παιδόφιλο πατέρα της. Η Heche αποκάλυψε τις πληροφορίες στα ειλικρινή της απομνημονεύματα του 2001, με τίτλο «Call Me Crazy».

Τα θύματα μπορούν να ακολουθήσουν έναν από τους δύο τρόπους. Είτε μεγαλώνουν για να γίνουν οι ίδιοι θύτες και συνεχίζουν τον κύκλο του κακού. Ή απορρίπτουν το κακό. Αντί να αφήσει την παιδική της ηλικία να συντρίψει το πνεύμα της, η Heche ορκίστηκε να χρησιμοποιήσει το χρόνο της στη Γη για να την κάνει ένα καλύτερο μέρος για τους άλλους.

Τα τελευταία χρόνια, μετά από τις επιθανάτιες εμπειρίες του, ο Μάθιου Πέρι έκανε παρόμοιο όρκο να προστατεύσει τα παιδιά από τα χέρια των επίλεκτων αρπακτικών – να δώσει νόημα στη ζωή του.

Σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειονότητα των σταρ του Χόλιγουντ, ο Πέρι ένιωθε ότι δεν είχε τίποτα να χάσει και ήταν έτοιμος να ρισκάρει τον λαιμό του για να μιλήσει για το κακό στην καρδιά της επιχείρησης ψυχαγωγίας.

Γι’ αυτό και ο τρόπος του θανάτου του είναι βαθιά ύποπτος.

Ως πετυχημένος και δημοφιλής γνώστης του Χόλιγουντ με τους ακόλουθους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, ο άνδρας με την αιχμηρή γλώσσα που άρχιζε να λέει τη γνώμη του, ήταν σε μοναδική θέση να κάνει κόκκινο χάπι τις μάζες.

Ήταν ο Μάθιου Πέρι «απογοητευμένος» από τη σατανική παιδόφιλη ελίτ;

Εδώ, στο People’s Voice, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να αποκαλύπτουμε τα εγκλήματα της παγκοσμιοποιητικής ελίτ, αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Εγγραφείτε στο κανάλι , διαδώστε αυτό το βίντεο παντού και εγγραφείτε στην κοινότητα του People’s Voice Locals για αποκλειστικό και χωρίς λογοκρισία περιεχόμενο. Ελπίζω να σας δω εκεί.

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,202


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα