Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ...ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗΣ  PALANTIR, ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ...ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗΣ PALANTIR, ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;

24 Δεκεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:414
Μοίρασέ το

 

 

Η Palantir υπογράφει συμβόλαιο 75 εκατομμυρίων ευρώ με τον βρετανικό στρατό

 

Τι είναι η Palantir;

Ένας ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ…

Και πριν μου πείτε τι σχέση έχουμε εμείς με την Αγγλία, ή την Γερμανία, θα σας θυμίσω πως η κυβέρνηση ΜΙΖοτάκη, έχει συνάψει συμβόλαιο συνεργασίας, για να … ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ…

Θυμίζω το πολύ σοβαρό αυτό θέμα, με τις αναρτησεις των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, εδώαλλά μην παραλείψετε να διαβάσετε και το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, που αποκαλύπτει όσα δεν βάζει ανθρώπου νους… εδώ….

ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Και μια ασήμαντη λεπτομέρεια… Τα αφεντικά της PALANTIR,  είναι εβραίοι…

 

 

Η αμερικανική εταιρεία ανάλυσης Palantir έκλεισε συμφωνία 75 εκατομμυρίων λιρών με το Υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Reuters την Τετάρτη. Το λογισμικό της ομάδας προορίζεται να υποστηρίξει τον βρετανικό στρατό στις προσπάθειές του στην Ουκρανία, μεταξύ άλλων.

 

Η εταιρεία ανάλυσης δεδομένων Palantir συνεχίζει να επεκτείνει την επιρροή της στην Ευρώπη.

Η αμερικανική εταιρεία ανάλυσης Palantir υπέγραψε σύμβαση με το βρετανικό υπουργείο Άμυνας την Τρίτη. Αυτό αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters , επικαλούμενο ανακοίνωση της εταιρείας. Ως μέρος της συνεργασίας των 75 εκατομμυρίων λιρών, που αρχικά περιορίστηκε σε τρία χρόνια, η εταιρεία θα διαθέσει το λογισμικό της για την υποστήριξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων και των δραστηριοτήτων πληροφοριών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η εταιρεία ανάλυσης δεδομένων Palantir, που ιδρύθηκε πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες από τους δισεκατομμυριούχους Peter Thiel και Alex Karp, έχει επικεντρωθεί κυρίως στην πώληση λογισμικού σε κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και τους συμμάχους τους τα τελευταία χρόνια.

Στις ΗΠΑ, η αμφιλεγόμενη εταιρεία συνεργάζεται μεταξύ άλλων με τη Διοίκηση Διαστημικών Συστημάτων του Πενταγώνου, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο κατάφερε να αναπτύξει σημαντική σχέση με την Εθνική Υπηρεσία Υγείας κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Από την άλλη πλευρά, στον στρατιωτικό τομέα, η Palantir αναπτύσσει κορυφαίες ψηφιακές πλατφόρμες για επιχειρήσεις που βασίζονται σε δεδομένα και λήψη αποφάσεων.

Η εταιρεία είναι αμφιλεγόμενη

Σύμφωνα με την εταιρεία, το πρόγραμμα, το οποίο έχει πλέον εξαγοραστεί από το βρετανικό Υπουργείο Άμυνας, προορίζεται να το βοηθήσει, μεταξύ άλλων, με την υλοποίηση μιας παρουσίασης αμυντικών πόρων, προσωπικού και εργασιακών διαδικασιών με υποστήριξη δεδομένων.

Στοχεύει να το κάνει αυτό ενοποιώντας όλα τα σημαντικά δεδομένα σε μια σαφή συνολική εικόνα μέσω μιας ιδέας μοντελοποίησης που ονομάζεται «οντολογία». Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η Palantir υπερηφανεύεται που αγωνίζεται για το καλό στον κόσμο. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία έχει εμπλακεί σε μια σειρά από υποθέσεις.

Για παράδειγμα, το 2010 η ομάδα χάκερ Anonymous αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε αναθέσει στην Palantir να αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο η WikiLeaks θα αντιμετωπίσει τη δημοσίευση διπλωματικών τηλεγραφημάτων.

Επιπλέον, το λογισμικό ανάλυσης δεδομένων Gotham φημολογείται ότι βοήθησε τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ να εντοπίσουν και να σκοτώσουν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Ειδικά λόγω αυτού του εργαλείου ανάλυσης, το οποίο χρησιμοποιείται για την «προγνωστική αστυνόμευση», την ανάλυση δεδομένων υποθέσεων για τον υπολογισμό της πιθανότητας μελλοντικών εγκλημάτων, οι δραστηριότητες του Palantir θεωρούνται αμφιλεγόμενες.

«Σκοτώνουμε ανθρώπους με βάση τα μεταδεδομένα», είπε ο πρώην επικεφαλής της NSA και της CIA Μάικλ Χέιντεν το 2014 σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς για τη χρήση του Γκόθαμ.

Στις ΗΠΑ, τα πακέτα λογισμικού του ομίλου χρησιμοποιούνται ήδη από σχεδόν όλες τις αρχές. Είτε στη CIA, είτε στην NSA, στον αμερικανικό στρατό ή στο FBI, τα προγράμματα του Palantir αντιμετωπίζονται με ενθουσιασμό από τις αρχές ασφαλείας των ΗΠΑ. Από την άλλη, ο όμιλος μόλις σιγά σιγά κερδίζει έδαφος στην ευρωπαϊκή αγορά.

Την απροθυμία που είχε επικρίνει ο διευθύνων σύμβουλος της Palantir, Alexander Karp, στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου τον Φεβρουάριο.
Στην ομιλία του στο Μόναχο, ο Karp εξήγησε ότι είναι ζωτικής σημασίας για τη βιομηχανία ασφάλειας και τις κυβερνήσεις να διερευνήσουν τις συνθήκες υπό τις οποίες οι αντίστοιχοι πληθυσμοί θα αποδεχτούν την πλήρη χρήση του «σούπερ» οπλοστασίου των εργαλείων επιτήρησης:
« Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να φανταστούν πόσο δύσκολο είναι να εφαρμοστεί τεχνικά αυτό που είναι ηθικά σωστό » .
Palantir και ο πόλεμος της Ουκρανίας
Τα λόγια του Karp φαίνεται τώρα να έχουν απήχηση στη Βρετανία, με την εταιρεία να επεκτείνει το στρατιωτικό της έργο στο εξωτερικό. Το λογισμικό ανάλυσης θα επιτρέψει στο Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου να αναλύει δεδομένα σε μεγάλη κλίμακα και με μεγάλη ταχύτητα, προκειμένου να λαμβάνει ταχύτερες και καλύτερες αποφάσεις σε όλο τον αμυντικό τομέα.
Για παράδειγμα, το λογισμικό θα πρέπει να ενημερώνει τις ένοπλες δυνάμεις για πιθανές ενέργειες σε πραγματικό χρόνο και να κάνει προβλέψεις για το πώς θα μπορούσαν να τις επηρεάσουν διάφορες αποφάσεις, σύμφωνα με την εταιρεία.
Κατά την ενσωμάτωση διαφορετικών πηγών δεδομένων στο λογισμικό Palantir, οι πληροφορίες επεξεργάζονται, καθαρίζονται και εναρμονίζονται και ταξινομούνται σε μια οντολογία.
Η οντολογία επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τα δεδομένα όχι ως γραμμές και στήλες, αλλά ως αντικείμενα με ιδιότητες και σχέσεις μεταξύ τους.
Με αυτό το εξελιγμένο, διαισθητικό μοντέλο δεδομένων, το προσωπικό του Υπουργείου θα μπορεί να σχεδιάζει εκ των προτέρων σενάρια, να δοκιμάζει υποθέσεις και να προσδιορίζει τις επιπτώσεις που θα μπορούσαν να έχουν στο περιβάλλον.
Είτε πρόκειται για ανάπτυξη πρώτης γραμμής, για αποφάσεις προϋπολογισμού ή για προγραμματισμό συντήρησης με συνεργάτες του κλάδου, το λογισμικό της Palantir επιτρέπει πλέον στο Ηνωμένο Βασίλειο να δει το αποτέλεσμα μιας απόφασης πριν καν ληφθεί.
Αν μη τι άλλο, ωστόσο, η είδηση της αγοράς του λογισμικού αντανακλά τις προσπάθειες των ΗΠΑ και των Ευρωπαίων συμμάχων τους να χρησιμοποιήσουν αναλυτικά εργαλεία για να αποκτήσουν πλεονέκτημα στον πόλεμο – σε μια εποχή που τα προγράμματα που αναπτύσσει η Palantir λέγεται ότι βοήθησαν την Ουκρανία να σταματήσει τη ρωσική προέλαση στο Κίεβο, μεταξύ άλλων.
Οι δορυφόροι, τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, η τεχνητή νοημοσύνη και οι δυνατότητες στον κυβερνοχώρο έχουν διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στον πόλεμο στην Ουκρανία από τις πρώτες ημέρες.
Χάρη στις εκτεταμένες δορυφορικές εικόνες, οι στρατιωτικοί αναλυτές μπορούν να εντοπίζουν γρήγορα τις αλλαγές στο πεδίο της μάχης, με το λογισμικό να χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη (AI) για τον εντοπισμό αρμάτων μάχης, πυροβολικού ή άλλων στόχων.

Για τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες, ωστόσο, ο πόλεμος της Ουκρανίας χρησιμεύει κυρίως ως μελέτη περίπτωσης για να τους βοηθήσει να κατανοήσουν πόσο καλά αυτές οι νέες τεχνολογίες – μαζί με όλα τα άλλα όπλα που στέλνει η Δύση – μπορούν να ενσωματωθούν σε έναν συμβατικό πόλεμο ξηράς.

 

Για αυτό η Palantir Technologies προσφέρει με το πρόγραμμα Gotham ένα λειτουργικό και εκτεταμένο σύστημα full-stack για δεδομένα.

Αφού η εταιρεία μπόρεσε να δοκιμάσει επιτυχώς αυτό το λογισμικό σε εμπόλεμες ζώνες τα τελευταία 19 χρόνια, χρησιμοποιήθηκε επομένως από την Ουκρανία το καλοκαίρι για να βρει μια λύση στο πρόβλημα.

Αυτό έγινε σαφές όταν ο Alex Karp συναντήθηκε με τον Ουκρανό Πρόεδρο Volodymyr Zelensky στο Κίεβο τον Ιούνιο.

Σε δήλωσή του, ο Ζελένσκι περιέγραψε αργότερα τον διάλογο πρόσωπο με πρόσωπο ως «ένα θετικό μήνυμα ότι, παρά τον πόλεμο, η Ουκρανία είναι πλήρως ανοιχτή στις επιχειρήσεις και έτοιμη να συνεργαστεί».

Ήταν εμφανώς «ευχαριστημένος που η Palantir είναι πρόθυμη να επενδύσει στην Ουκρανία και να μας στηρίξει στον αγώνα ενάντια στη Ρωσία στο ψηφιακό μέτωπο».

Μετά τις συνομιλίες, ο Palantir είπε ότι ήταν τιμή μου να συμμετάσχω στις συνομιλίες για τον συνεχιζόμενο πόλεμο, τη συνεργασία και τον “κεντρικό ρόλο του λογισμικού στη δυτική ασφάλεια”.

Για παράδειγμα, το λογισμικό Gotham που αναπτύχθηκε από την Palantir μπορεί να συνοψίσει πληροφορίες από δορυφόρους και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να απεικονίσει τις θέσεις ενός στρατού, να σημαδέψει ένα εχθρικό πλοίο στο δρόμο ή να βοηθήσει τους χρήστες να αναζητήσουν μπερδεμένες ποσότητες δεδομένων.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο αμερικανικός στρατός μίλησε επίσης νωρίτερα φέτος για ένα πρόγραμμα που αναπτύχθηκε από την Palantir με το όνομα «Army Vantage».

Σύμφωνα με υπάλληλο της εταιρείας τεχνολογίας στο LinkedIn, αυτό λέγεται ότι επηρέασε την αντίδραση των ΗΠΑ στον πόλεμο κατά της Ρωσίας.

Η εταιρεία με έδρα το Palo Alto, γνωστή για τις δυνατότητες ανάλυσης δεδομένων και ανάπτυξης λογισμικού, κυκλοφόρησε το 2020. Ιδρύθηκε με χρήματα από τη CIA.

Η Palantir έχει συμβόλαια με κυβερνητικούς οργανισμούς, τράπεζες και άλλα ιδιωτικά ιδρύματα, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο με τον αμερικανικό στρατό ειδικότερα, μετά από μια δικαστική διαμάχη με τον στρατό.

Ο Karp εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι το λογισμικό Gotham χρησιμοποιήθηκε, μεταξύ άλλων, για να μετατρέψει τα έθνη σε μεγαθήρια, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την ισχύ τους.

“Αυτή είναι η πραγματική εκθετικότητα του λογισμικού. Δεν βασίζεται πλέον μόνο στον φυσικό πόλεμο, αλλά και στις ψηφιακές τεχνολογίες. Ο συνδυασμός ψηφιακής, κινητικής και ηρωικής δράσης είναι εξαιρετικά ισχυρός”, λέει ο Karp.

Η εταιρεία δέχθηκε πρόσφατα επικρίσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, επίσης, λόγω τέτοιων δηλώσεων.

Οι βρετανικές ομάδες προστασίας της ιδιωτικής ζωής, για παράδειγμα, έχουν εντείνει τον έλεγχο των συνεργασιών της εταιρείας ανάλυσης με το Ηνωμένο Βασίλειο τα τελευταία χρόνια, εν μέσω φόβων ότι θα μπορούσε να δώσει στην κυβέρνηση νέες εξουσίες παρακολούθησης

Επειδή η εταιρεία υπόκειται στους νόμους περί κατασκοπείας και ασφάλειας των ΗΠΑ, υπάρχει αυξανόμενη ανησυχία στην Ευρώπη ότι το Palantir θα μπορούσε να γίνει πύλη για τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ.

Σε αυτή τη βάση, η εταιρεία θα μπορούσε θεωρητικά να υποχρεωθεί να διαβιβάσει τα δεδομένα που αποκτήθηκαν στην Ευρώπη στις αρχές των ΗΠΑ.

Αν και η εταιρεία ανάλυσης δεδομένων τονίζει πάντα ότι αποδίδει μεγάλη σημασία στην προστασία των δεδομένων και ότι οι πελάτες διατηρούν τον έλεγχο των αποθεμάτων δεδομένων τους, οι υπεύθυνοι προστασίας δεδομένων αμφιβάλλουν έντονα για αυτές τις διαβεβαιώσεις.

Η Palantir είναι περισσότερο μια «εταιρεία κλειδί στη βιομηχανία επιτήρησης» που παρέχει ιδιωτικά δεδομένα σε μυστικές υπηρεσίες χωρίς να χρειάζεται να αναλάβει την ευθύνη για τον χειρισμό ευαίσθητων δεδομένων από αυτές, καθώς δεν υπόκεινται σχεδόν σε καμία νομική ρύθμιση και κανένα κοινοβουλευτικό έλεγχο.

================
σχετικό δημοσίευμα
Το αμφιλεγόμενο λογισμικό από την Palantir αυξάνεται επίσης στη Γερμανία: Η αστυνομία εισάγει το “Gotham”.
RT DE  5 Ιουνίου 2022
Σύμφωνα με έρευνα του BR, μετά την Έσση, η NRW και η Βαυαρία, η Βάδη-Βυρτεμβέργη και η Βρέμη θέλουν επίσης να χρησιμοποιήσουν το αμφιλεγόμενο λογισμικό ανάλυσης από την ομάδα ανάλυσης δεδομένων Palantir.
Αυτό θα κάνει την αστυνομία πιο εύκολη. Ωστόσο, η χρήση του λογισμικού θεωρείται αμφιλεγόμενη.
Ο αμφιλεγόμενος όμιλος ανάλυσης δεδομένων των ΗΠΑ Palantir επεκτείνει τις ευρωπαϊκές δραστηριότητές του.
Όπως έχει γίνει πλέον γνωστό, η Βάδη-Βυρτεμβέργη και η Βρέμη προφανώς σχεδιάζουν τώρα επίσης να χρησιμοποιήσουν το λογισμικό ανάλυσης της εταιρείας.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα έρευνας του βαυαρικού ραδιοφώνου μεταξύ των υπουργείων Εσωτερικών των ομοσπονδιακών πολιτειών και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.
Η Υπηρεσία Εγκληματικής Αστυνομίας της Πολιτείας του Αμβούργου ενδιαφέρεται επίσης να χρησιμοποιήσει το λογισμικό ως μέρος της εθνικής στρατηγικής ψηφιοποίησης «Police 2020».
Συγκεκριμένα, πρόκειται για το λογισμικό Gotham, ένα λειτουργικό σύστημα με δυνατότητα AI που επιτρέπει στους χρήστες του να συνδέουν και να αναλύουν τεράστιες ποσότητες δεδομένων σε σχεδόν πραγματικό χρόνο.
Το λογισμικό χρησιμοποιείται ήδη στην Έσση και τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία.
Ωστόσο, το Γραφείο Εγκληματικής Αστυνομίας της Βαυαρίας έκανε την αρχή, υπογράφοντας μια συμφωνία πλαίσιο με την Palantir για τη χρήση του Vera (διεπιστημονική έρευνα και ανάλυση) στις αρχές του έτους.
“Το νέο λογισμικό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στη Βαυαρία”, δήλωσε ο Πρόεδρος του Γραφείου Εγκληματικής Αστυνομίας της Βαυαρίας, Χάραλντ Πίκερ, σε σχετικό δελτίο τύπου της αστυνομίας που δημοσιεύθηκε στις αρχές Μαρτίου.
«Η ομοσπονδιακή και η κρατική αστυνομία έχουν τώρα την ευκαιρία
Σύμφωνα με τον Picker, η αστυνομία πρέπει να είναι σε θέση να παρακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις.
Το έγκλημα γίνεται όλο και πιο περίπλοκο και ψηφιακό.
«Έχουμε ιδιαίτερη εστίαση στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας, του οργανωμένου εγκλήματος και των σοβαρών μορφών εγκλήματος, όπως η σεξουαλική βία κατά των παιδιών.
Επίσης, όσον αφορά την τρέχουσα παγκόσμια πολιτική κατάσταση και τις πιθανές επιπτώσεις στην κατάσταση ασφάλειάς μας, πρέπει να κάνουμε την ικανότητα της βαυαρικής αστυνομίας να αναλύστε το μελλοντικό».
Το Palantir είναι αμφιλεγόμενο
Ο ίδιος ο Palantir διαφημίζει τον αγώνα για το καλό στον κόσμο. Ωστόσο, η εταιρεία είχε ήδη εμπλακεί σε μια σειρά από υποθέσεις.
Για παράδειγμα, το 2010 η ομάδα χάκερ Anonymous αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε αναθέσει στην Palantir να αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο η WikiLeaks θα αντιμετωπίσει τη δημοσίευση διπλωματικών τηλεγραφημάτων. Επιπλέον, το λογισμικό ανάλυσης δεδομένων του Γκόθαμ φημολογείται ότι βοήθησε τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ να εντοπίσουν και να σκοτώσουν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν.
Ειδικά λόγω αυτού του εργαλείου ανάλυσης, το οποίο χρησιμοποιείται για την «προγνωστική αστυνόμευση», την ανάλυση δεδομένων υποθέσεων για τον υπολογισμό της πιθανότητας μελλοντικών εγκλημάτων, οι δραστηριότητες του Palantir θεωρούνται αμφιλεγόμενες.

 

ΠηγήΜοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα