Ο Μητσοτάκης καταστρέφει την Ελλάδα με δόλο.

Ο Μητσοτάκης καταστρέφει την Ελλάδα με δόλο.

30 Σεπτεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:689
Μοίρασέ το

 

Στέγαστρο Καλατράβα: Άλλη μία απόδειξη

Δεν έχει πλέον ούτε το ακαταλόγιστο, ούτε την δικαιολογία της ανικανότητας

Κάνεις κάποιο λάθος, αρθρογράφε… ή ξεχνάς ηθελημένα κάποια στοιχεία…
Ας τα παραθέσω…
ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΣ…
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΧΕΙ  ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ…
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.
Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΠΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ… ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ…
ΛΕΤΕ ΤΥΧΑΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΚΙΣ, (ΚΕΝΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ;
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ;;;
ΟΣΟ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΒΗΝΕΙ… ΚΑΙ Ο ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ…
ΟΥΤΕ ΑΓΥΡΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΠΑΠΑΤΖΗΣ, ΟΥΤΕ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ!!! ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΣ!!!
ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΙΓΚΩ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ… 
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ…
ΑΥΤΗ Η ΦΙΔΟΦΩΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

Χιλιάδες ζωές τέθηκαν σε κίνδυνο λόγω του σκανδάλου με το στέγαστροΚαλατράβα. Χιλιάδες Έλληνες, Ελληνίδες και μικρά παιδιά ζούσαν καθημερινά μία ευθεία απειλή για την ίδια τους τη ζωή, επειδή για άλλη μια φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν φρόντισε να τους προστατεύσει.

Το βίντεο από το 2021, αποδεικνύει ότι οΚυριάκος Μητσοτάκηςγνώριζε και όμως εξέθεσε τους πολίτες και σε θανάσιμο κίνδυνο, χωρίς να ιδρώσει το αυτί του.

Δείτε το προφητικό βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη για το στέγαστρο Καλατράβα:

 

 

 

Δεν είναι φυσικά η μοναδική περίπτωση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνώριζε ότι ο κορονοϊός μεταδίδεται πολύ πιο εύκολα στα μέσα μαζικής μεταφοράς και όμως εξαπάτησε τον ελληνικό λαό και το κοινοβούλιο ακόμα και από το βήμα της Βουλής, λέγοντας πως δεν έχει κάποια μελέτη που να τεκμηριώνει κάτι τέτοιο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνώριζε ότι εκτός μονάδων εντατικής θεραπείας η θνησιμότητα ήταν τεράστια. Είχε την μελέτη Λύτρα – Τσιόδρα στα χέρια του. Και όμως εξαπάτησε τους πολίτες από το βήμα της Βουλής, λέγοντας πως δεν έχει καμία τέτοια μελέτη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνώριζε ότι τα μονοκλωνικά αντισώματα σώζουν ζωές. Και όμως, δεν τα έφερε στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να πεθάνουν χιλιάδες Έλληνες. Το έκανε με δόλο, καθώς πρόσωπα με επαφές στην εξουσία και το Μαξίμου, έλαβαν την συγκεκριμένη θεραπεία και σώθηκαν.

Το αποτέλεσμα; 37.000 νεκροί Έλληνες.

Ο Μητσοτάκης γνώριζε την άθλια κατάσταση των σιδηροδρόμων. Ήταν αυτός που υπέγραψε υπέρ της ιταλικής εταιρείας, επιτρέποντάς τους να μην πραγματοποιήσουν τις επενδύσεις σε υποδομές αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων, όπως ήταν υποχρεωμένοι. Το αποτέλεσμα; Δεκάδες νεκροί στο έγκλημα των Τεμπών.

Ο Μητσοτάκης γνώριζε ότι στα καμένα μπορούν να τοποθετηθούν ανεμογεννήτριες, ακόμα και την επομένη της πυρκαγιάς. Είπε ψέματα από το βήμα της Βουλής και χαρακτήριζε ψεκασμένους και συνωμοσιολόγους όσους έλεγαν το αυτονόητο. Το αποτέλεσμα; Αυτό που αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Δημοκρατία και αυτό που ζήσαμε στην Εύβοια. Πάνω στο ολοκαύτωμα της Δαδιάς μοίρασε άδειες για αιολικά πάρκα, η Εύβοια αφανίστηκε από τις πλημμύρες, επειδή αντί για δέντρα τοποθετήθηκαν ανεμογεννήτριες στις καμένες εκτάσεις.

 

Τα παραδείγματα είναι αμέτρητα. Και συγκλίνουν σε ένα συμπέρασμα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφανίζει με δόλο, τον λαό και την πατρίδα.

 

Πηγή

Προβολές : 689


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα