Ο Μητσοτάκης προαναγγέλλει εσχάτη προδοσία εάν επανεκλεγεί. (ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΔΙΧΟΤΟΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ)

Ο Μητσοτάκης προαναγγέλλει εσχάτη προδοσία εάν επανεκλεγεί. (ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΔΙΧΟΤΟΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ)

13 Απριλίου, 2023 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:480
Μοίρασέ το

 

Πρόκειται για τον ορισμό της εσχάτης προδοσίας.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ…

ΑΥΤΟ, ΘΕΩΡΕΙΣΤΕ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ…

ΣΥΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ…

ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ, γιατί θ’ αρχίσω να φωνάζω…

ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ  ΠΩΣΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ…ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ…

ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Παραπολιτικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ευθέως ότι θα προσφύγει στην Χάγη για τις θαλάσσιες ζώνες σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο!

«Στο Δικαστήριο της Χάγης με την Τουρκία θα πάμε μόνο για την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο» verbatim…

Πρόκειται για τον ορισμό της εσχάτης προδοσίας. Η Ελλάδα όπως έχει γίνει σαφές από το 2015, δεν αναγνωρίζει δικαιοδοσία του δικαστηρίου της Χάγης αναφορικά με την εθνική της κυριαρχία, μέρος της οποίας είναι και οι θαλάσσιες ζώνες, καθώς περιλαμβάνουν την αιγιαλίτιδα ζώνη, δηλαδή τα χωρικά ύδατα, τα οποία θεωρούνται εθνικό έδαφος.

Επίσης, η επίσημη θέση της Ελλάδας, όπως αναγράφεται ακόμα και σήμερα στην σχετική σελίδα του υπουργείου εξωτερικών, ξεκαθαρίζει ότι η μόνη διαφορά μας με την Τουρκία είναι ο καθορισμός της νησιωτικής υφαλοκρηπίδας και μόνο. Τίποτε άλλο.

Με ποιο δικαίωμα λοιπόν ο Μητσοτάκης θέτει σε διαπραγμάτευση τις θαλάσσιες ζώνες οι οποίες συμπεριλαμβάνουν και την αιγιαλίτιδα ζώνη;

Πρόκειται για προαναγγελία εθνικής προδοσίας, εφόσον φυσικά εκλεγεί πάλι πρωθυπουργός.

 

 

Πηγή

Προβολές : 480


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα