Ο Μητσοτάκης σκυλεύει τους νεκρούς στον Μάτι με γκεστ σταρ τον Αναστασιάδη…

Ο Μητσοτάκης σκυλεύει τους νεκρούς στον Μάτι με γκεστ σταρ τον Αναστασιάδη…

1 Φεβρουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:223
Μοίρασέ το

 

Η τραγωδία βγάζει πόνο και οι υπερατλαντικοί αρχιτέκτονες της επικοινωνιακής καμπάνιας του συστήνουν: «σκυλέψτε, σκυλέψτε , στο τέλος κάτι θα μείνει».

Θα είναι κατακριτέοι, όσοι από τα θύματα αυτής της τραγωδίας, συμμετάσχουν σ’ αυτό το ΣΚΥΛΕΜΑ…
Συμμετείχαν το 2019, όταν Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Τσίπρας, προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί προεκλογικά… ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ..
ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ!!!
ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΤΟ 2018 ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ…(εδώ)
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ… ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ…
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΘΙΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ;;;
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ…
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ… ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…
Αφήστε να πάνε ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ οι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ δήμαρχοι Μαραθώνα και Ραφήνας, και τα ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ… 
ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΥΝΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΙΖΟΤΑΚΗ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

Ότι ο Μητσοτάκης νομίζει ότι τον βολεύει να κάνει προεκλογική καμπάνια το 2023 με τα υλικά των εκλογών του 2019 το καταλάβαμε. Από την ατζέντα εκείνης των εκλογών μόνο οι Πρέσπες λείπουν.

Σαν κερασάκι η τούρτα έχει το Μάτι- παρ’ ότι ο ίδιος ως Πρωθυπουργός έχει επιβραβεύσει τους επιχειρησιακούς υπευθύνους της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής- που είχε αποστρατεύσει ο Τσίπρας.

Η τραγωδία βγάζει πόνο και οι υπερατλαντικοί αρχιτέκτονες της επικοινωνιακής καμπάνιας του συστήνουν: «σκυλέψτε, σκυλέψτε , στο τέλος κάτι θα μείνει».

Για να βάλει και μια «διεθνή» πινελιά στη σκύλευση, θα επισκεφθεί την Τέταρτη το Μάτι, συνοδευόμενος από τον μόνο άνθρωπο που έπρεπε να αποφύγει: τον απερχόμενο πρόεδρο της Κύπρου

Ο Νίκος Αναστασιάδης εκμεταλλεύεται την οικονομική συνδρομή της Κυπριακής Δημοκρατίας, για βοηθήσει τον ομοϊδεάτη του, στην κυνική χρησιμοποίηση του ανθρωπίνου σπαραγμού , σε ασκήσεις απεχθούς μικροκομματισμού.

Ο Αναστασιάδης όμως δεν είναι ο κατάλληλος παρτενέρ. Γιατί ο Μητσοτάκης έχει στην κυβέρνησή του κάποιον που στάθηκε σκληρά απέναντί του σε υποθέσεις διαφθοράς.

Είναι ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης .

Αρνήθηκε ως επίτροπος της Κύπρου να καλύψει στην Κομισιόν τα σκάνδαλα του Αναστασιάδη με τις «χρυσές βίζες» σε Ρώσους ολιγάρχες με σκοτεινό βιογραφικό.

Τα έσπασαν , έκτοτε τους χωρίζει άβυσσος και ο Στυλιανίδης δεν θέλει να τον βλέπει στα μάτια του.

Είναι δύσκολο να υποδεχθεί τον άνθρωπο, που για να τον εκδικηθεί για την ακεραιότητά του, δεν ανανέωσε τη θητεία του στην Κομισιόν και του έκοψε το δρόμο προς την υποψηφιότητα για την προεδρία στην Κύπρο.

Εκτός αν ο Μητσοτάκης θα πάει με τον «τελειωμένο» καλεσμένο του , σε μια εκδήλωση που αφορά το περιβάλλον, χωρίς τον αρμόδιο υπουργό. Το έχει ξανακάνει με άλλους…

Γ.Λ.

 

Πηγή

Προβολές : 223


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα