Ο Μητσοτάκης, ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!! Ωρέ, τι άλλο θα δούμε;;;

Ο Μητσοτάκης, ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!! Ωρέ, τι άλλο θα δούμε;;;

22 Απριλίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:469
Μοίρασέ το

 

Άλλαξαν άρον άρον το κείμενο του πρωθυπουργού με το οποίο …τιμούσε την επέτειο της 21ης Απριλίου!

 

 

 

 

 

Γλώττα ή γραφή λανθάνουσα, αλήθεια λέγει…

Καλλιόπη Σουφλη

Κάνουν και οι …άριστοι σφάλματα;

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού για την επέτειο της 21ης Απριλίου ήταν μία ακόμη μεγαλειώδης γκάφα καθώς ο κ.Μητσοτάκης μας πληροφορούσε ότι…τιμούμε τη σημερινή ημέρα!!!

Μετά από τις αντιδράσεις που όπως ήταν λογικό προέκυψαν ο πρωθυπουργός και η ομάδα του πήγαν να το διορθώσουν και μας είπαν ότι…υποδεχόμαστε τη σημερινή μαύρη επέτειο του πραξικοπήματος!!!

 

Αν αυτοί είναι οι άριστοι…ζήτω που καήκαμε!

 

Πηγή

Προβολές : 469


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα