Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!!!!!!!!!

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!!!!!!!!!

27 Σεπτεμβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:454
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω, οργίζομαι και ΑΓΑΝΑΚΤΩ Μ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΘΗ ΛΑΟ…

 

Financial Times: «Η Ελλάδα σχεδιάζει νομιμοποίηση 300.000 μεταναστών»

 

 

 

Τάδε έφη ο Ιησούς Χριστός…

Εμείς, είμαστε ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ;;;

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Πόσο ΡΕΜΑΛΙ… πόσο ΡΑΓΙΑΣ… πόσο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΔΗ;;;

 

Οι Financial Times σε δημοσίευμα τους αποκαλύπτουν ότι στο χθεσινό ΚΥΣΕΑ , συζητήθηκε σχέδιο για την νομιμοποίηση 300.000 μετανστών ώστε να αντιμετωπιστούν οι αυξανόμενες ελλείψεις στην αγορά εργασίας…

Σύμφωνα με τους Financial Times ο υπουργός Μετανάστευσης, Δημήτρης Καιρίδης, υποστήριξε ότι το σχέδιο απορρόφησής τους στο εργατικό δυναμικό της Ελλάδας αφορά μετανάστες των οποίων οι άδειες διαμονής έχουν λήξει ή δεν έχουν τα απαραίτητα χαρτιά.

Υποστήριξε ότι το συγκεκριμένο σχέδιο για τους 300.000 μετανάστες στοχεύει στην άμβλυνση των έντονων ελλείψεων στη γεωργία, τον τουρισμό και στις κατασκευαστικές εργασίες και πως δεν θα ενθαρρύνει την παράτυπη μετανάστευση, αλλά «θα ενισχύσει τα δημόσια έσοδα με φόρους απασχόλησης και εισφορές και θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση των δραματικών ελλείψεων σε ορισμένους τομείς».

Υπερτριπλασιασμός των μεταναστευτικών ροών 

 

Οι Financial Times αναλύουν και τις μεταναστευτικές ροές στην Ελλάδα, οι οποίες υπερτριπλασιάστηκαν τον φετινό Αύγουστο σε σύγκριση με το 2022, καθώς καταγράφηκαν 715 αφίξεις. Μάλιστα, από τις αρχές Σεπτεμβρίου, άλλοι 7.000 άνθρωποι έχουν φτάσει στα ελληνικά νησιά, με τις δομές φιλοξενίας να έχουν φτάσει και πάλι στα όριά τους.

Η κυβέρνηση, η οποία έχει δεχθεί κριτική για τη σκληρή μεταχείριση των μεταναστών, έχει υποσχεθεί να είναι «δίκαιη αλλά σκληρή».

Ο Δημήτρης Καϊρίδης δήλωσε στους Financial Times ότι οι ελληνικές Αρχές θα συνεχίσουν να «φυλάσσουν τα σύνορα επιμελώς, αλλά και (…) να παρέχουν πολύ ανθρώπινες συνθήκες στους αιτούντες άσυλο».

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 454


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα