Ο μοιραίος σταθμάρχης Λάρισας κομματικό ρουσφέτι της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο μοιραίος σταθμάρχης Λάρισας κομματικό ρουσφέτι της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη

31 Μαΐου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:437
Μοίρασέ το

 

Με τη σφραγίδα τη μεγάλη, την κομματική, του ίδιου του Μητσοτάκη

 

Τον βρίζει όλη η χώρα… τον βρίζουν σε όλα τα γήπεδα… σήκωσαν πανό παντού… βγήκαν στους δρόμους χιλιάδες… τον βρίζουν οι συγγενείς των θυμάτων, αλλά αυτός θέλει αυτοδυναμία και με εντολές του νοθεύονται οι εκλογές…

ΜΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Στο χωριό μου, τους “μακρείς βραχίωνες”, τους λέμε ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ…

 

Το μιντιακό επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη προσπάθησε να κρύψει -και προεκλογικά τα κατάφερε- ποιος πραγματικά ευθύνεται για το διορισμό του σταθμάρχη της Λάρισας που έστειλε στον άλλο κόσμο τόσες αθώες ψυχές και βύθισε στο πένθος τις οικογένειές τους.

Να λοιπόν που ήρθε η ώρα, ευτυχώς μέσω Δικαιοσύνης, να αποκαλυφθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο κομματικός του μηχανισμός ευθύνονται στο ακέραιο για τον διορισμό του μοιραίου σταθμάρχη. Ο οποίος είναι μέλος της Νομαρχιακής Λάρισας της ΝΔ εδώ και χρόνια!

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Ο Εισαγγελέας Εφετών Λάρισας άσκησε ποινική δίωξη για το έγκλημα των Τεμπών σε τρία στελέχη του ΟΣΕ. Τον πρώην πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Σπύρο Πατέρα και στα δύο μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης του ΟΣΕ, Θανάση Κοτταρά και Στυλιανή Κολιοπούλου.

Όπως κατέθεσε ο Σπύρος Πατέρας αυτός δεν ευθύνεται γιατί απλώς ακολούθησε την αξιολόγηση των Κοτταρά και Κολιοπούλου. Στην ουσία ακολούθησε την εισήγηση Κοτταρά που είχε το πάνω χέρι στην αξιολόγηση.

Και ας δούμε ποιος είναι ο περιβόητος κ. Θανάσης Κοτταράς: Βαθύ κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που στα πρώτα χρόνια ήταν διευθυντής του γραφείου ενός παλιού ανεκδιήγητου της Νέας Δημοκρατίας, του Άρη Σπηλιωτόπουλου. Όταν το 2013 κατέρρευσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ο κ. Θανάσης Κοτταράς, όπως κάθε άλλος Γκρούεζας της Νέας Δημοκρατίας, προσχώρησε στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όταν έγινε πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο Θανάσης Κοτταράς τοποθετήθηκε στον ΟΣΕ ως το μάτι και το αυτί του μεγάρου Μαξίμου για ό,τι συμβαίνει στον ΟΣΕ. Δηλαδή ο Κοτταράς ενεργούσε πάντοτε ως μακρύς βραχίονας των κομματικών συμφερόντων του Κυριάκου Μητσοτάκη όντας ένας ακόμη από τους «αρίστους» του Κυριάκου!

Και ύστερα ψάχνουν κάποιοι να βρουν αν ο μοιραίος σταθμάρχης είχε κομματικό πρόσημο! Δεν είχε απλώς κομματικό πρόσημο είχε τη σφραγίδα και μάλιστα την μεγάλη κομματική σφραγίδα, του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

 

Πηγή

Προβολές : 437


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα