Ο νέος ψηφιακός κόσμος που έρχεται

Ο νέος ψηφιακός κόσμος που έρχεται

2 Οκτωβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:477
Μοίρασέ το

Οι άνθρωποι ως χρηματιστηριακά προϊόντα

Για να σπάσει αυτό το καρκίνωμα, δηλαδή οι άνθρωποι να είναι προϊόντα και όχι έμψυχες οντότητες, χρειάζεται όλοι εμείς οι «τεχνοδουλοπάρικοι» να πολεμήσουμε χωρίς να υπολογίζουμε τις επιπτώσεις.

 

Αλληλεγγύη, ανυπακοή και αντίδραση σ’ αυτό το σύστημα που υποβιβάζει τους ανθρώπους σε χρηματιστηριακά προϊόντα.

Ο Ανάχαρσις Σκύθης, Φιλόσοφος και ηγεμόνας τον 6ο π.Χ. αιώνα, έλεγε: «Η αγορά είναι το μέρος που έχει οριστεί για να εξαπατά ο ένας τον άλλον και λειτουργεί με όρους πλεονεξίας».

 

Και ο Εβγκένι Κασέγιεφ συμπληρώνει: «Πριν πουλήσεις το φάρμακο, πρέπει να πουλήσεις την αρρώστια».

Η παγκοσμιοποίηση είναι η κατάργηση των συνόρων (δηλαδή η κατάργηση των εθνών-κρατών) και η εμπορευματοποίηση όλων των αγαθών. Ακόμη και αυτών των αγαθών που είναι απαραίτητα για την επιβίωση του ανθρώπινου γένους.

 

Γι’ αυτό τον λόγο οι παγκόσμιοι εξουσιαστές δημιούργησαν αγορές στις οποίες θα πουλιούνται και θα αγοράζονται όλα τα αγαθά με τελικό στόχο να γίνουν οι άνθρωποι προϊόντα. Τις αγορές αυτές τις ονόμασαν χρηματιστήρια.

 

Μπορούν οι άνθρωποι να γίνουν χρηματιστηριακά προϊόντα; Φυσικά μπορούν.

Ήδη πειραματικά εφαρμόζονται στο ποδόσφαιρο, όπου οι ποδοσφαιριστές είναι περιουσιακά στοιχεία της κάθε ομάδας που ο πρόεδρός της είναι ένας ολιγάρχης.

Ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει μια λογιστική αποτίμηση, ανάλογα με το πόσο διαμορφώνει τα κέρδη της ομάδας-εταιρείας.

 

Έτσι ο ποδοσφαιριστής μπορεί να πουληθεί ή να αγοραστεί στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου. Η τιμή του εξαρτάται από το πόσο κερδίζει η εταιρεία απ’ αυτόν.

 

Λογιστικά είναι ένα περιουσιακό στοιχείο της ομάδας-εταιρείας, όπως κάθε άλλο εμπόρευμα. Είναι ένας άνθρωπος εμπόρευμα που πουλιέται και αγοράζεται.

Είναι ένα χρηματιστηριακό εμπόρευμα.

Επειδή οι εξουσιαστές εφαρμόζουν πειράματα κοινωνικά χρησιμοποιώντας το ποδόσφαιρο, η FIFA είναι ένα πείραμα παγκόσμιας κυβέρνησης.

 

Διοικεί το ποδόσφαιρο δικτατορικά. Έχει «αφανείς» μαύρες χορηγίες από τις μεγάλες πολυεθνικές. Τα μέλη της έχουν κατηγορηθεί πολλές φορές για εξαγορά από τις μεγάλες πολυεθνικές οι οποίες κερδοσκοπούν μέσω του ποδοσφαίρου.

 

Η FIFA αποφασίζει για την τύχη των ομάδων που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της (εθνικές-ή τοπικές ομάδες) με εντελώς φασιστικό τρόπο και με πολιτικά κριτήρια, π.χ. όταν απέκλεισε την Γιουγκοσλαβία από το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Εθνών το 1992 και τη Ρωσία από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022.

Όμως, για να γίνει ο άνθρωπος χρηματιστηριακό προϊόν (εμπόρευμα) πρέπει πρώτα να γίνουν χρηματιστηριακά προϊόντα όσα αγαθά καλύπτουν τις ζωτικές ανάγκες του ανθρώπου.

 

Ο αέρας έχει ήδη γίνει χρηματιστηριακό προϊόν από το 2005, όταν δημιουργήθηκε το χρηματιστήριο ρύπων και επιβλήθηκε το τέλος ρύπων σε όλες τις βιομηχανίες, στα πλοία και τα αεροπλάνα.

 

Αυτό το τέλος οι εταιρείες το έχουν περάσει στον καταναλωτή. Δηλαδή, υπάρχουν χώρες ή εταιρείες που πουλάνε καθαρό αέρα σε άλλε χώρες ή εταιρείες που θα ρυπαίνουν τον αέρα που αγοράζουν.

 

Η χρηματιστηριακή αγοραπωλησία του ελεύθερου αέρα είναι μια πράξη δολοφονική και χυδαία. Με ποιο δικαίωμα κάποιος κατέχει τον καθαρό αέρα και μπορεί να τον πουλήσει;

Το δεύτερο ζωτικό αγαθό που έχει ήδη γίνει χρηματιστηριακό είναι το νερό, το οποίο έχει ιδιωτικοποιηθεί σε διάφορες χώρες. Το ανθρώπινο σώμα είναι κατά 70% νερό.

 

Ο ιδιώτης ο οποίος θα ελέγχει το νερό, θα αποφασίζει πόσο νερό χρειάζεται η κάθε ανθρώπινη μονάδα και σε ποια τιμή θα το πουλάει.

 

Έτσι, θα μπορεί να κόβει την παροχή νερού όποτε πέφτουν τα κέρδη του από τα ανθρώπινα όντα που λόγω φτώχειας δεν μπορούν να το αγοράσουν.

 

Οι επενδυτές δεν θα ανανεώνουν τις υποδομές του νερού γιατί η ανανέωση των υποδομών είναι δαπανηρή. Έτσι έγινε παντού όπου ιδιωτικοποιήθηκε το νερό.
Οι καταναλωτές παθαίνουν δυσεντερίες και κολλάνε μικρόβια.

Στην Πορτογαλία που ιδιωτικοποιήθηκε το νερό, η τιμή του ανέβηκε κατά 400%. Έτσι οι φτωχοί αγρότες και κτηνοτρόφοι δεν μπορούσαν να ποτίσουν τα χωράφια τους και τα ζώα τους. Έτσι, τα χωράφια και τα ζώα αυτά έγιναν χρηματιστηριακά προϊόντα και τα αγόρασαν οι νεοφεουδάρχες από τους μικρούς παραγωγούς που δεν μπορούσαν να τα συντηρήσουν.

Ταυτόχρονα, οι πολυεθνικές, όπως η Bayer, και η Monsanto έκαναν τους σπόρους χρηματιστηριακά προϊόντα. Έτσι οι αγρότες θα πρέπει να πληρώνουν «πνευματικά δικαιώματα» για να αγοράσουν σπόρους. Τα χωράφια μπολιάστηκαν και δέχονταν μόνο τους σπόρους που πουλούσαν οι πολυεθνικές.

Οι πολυεθνικές δημιούργησαν θησαυροφυλάκια σπόρων με την αιτιολογία ότι σε μια πυρηνική καταστροφή έπρεπε να διασωθούν οι σπόροι.

 

Σήμερα στις ΗΠΑ υπάρχουν αποθηκευμένοι 2.500.000 σπόροι και στη Ρωσία 400.000 σπόροι.

 

Στην Ελλάδα οι δουλικές κυβερνήσεις έκλεισαν τα ινστιτούτα σπόρων.

 

Ταυτόχρονα, στον πλανήτη θα εφαρμοσθεί το Social Credit (κοινωνική πίστωση) μέσω της τεχνολογίας 5G.

 

Ο κάθε άνθρωπος θα έχει έναν ηλεκτρονικό φάκελο και θα βαθμολογείται για τις πράξεις του.

 

Η κλίμακα βαθμολογίας θα είναι από το 1 έως το 1000.

 

Αν κάποιος πολίτης αντιδράσει στα μέτρα που θα εφαρμόζει το καθεστώς, η βαθμολογία του θα μειώνεται.

 

Αν πέσει κάτω από τις 600 μονάδες, θα του κόβεται η πρόσβαση στο χρήμα.

 

Αν πέσει κάτω από τις 500 μονάδες θα του κόβεται η τροφή και το νερό.

 

Έτσι όλοι οι πολίτες θα είναι υπάκουα πρόβατα. Το σύστημα αυτό εφαρμόζεται στην Κίνα και αναμένεται να απλωθεί σε όλο τον πλανήτη.

Κάθε άνθρωπος θα έχει και έναν προσωπικό αριθμό που θα αποτελείται από 9 αριθμούς και 3 γράμματα.

 

Θα έχει δηλαδή ένα barcode όπως έχουν τα προϊόντα στο Super Market.

 

Οι τιμές των χρηματιστηριακών προϊόντων θα ακολουθούν τον κανόνα ρουκέτα-φτερό, θα ανεβαίνουν γρήγορα σαν ρουκέτα και θα πέφτουν σαν φτερό.

 

Οι κοινωνίες γίνονται πολυφυλετικές με την ομογενοποίηση των πληθυσμών που μετακινούνται από την Ασία στην Αφρική και την Νότιο Αμερική προς τις ανεπτυγμένες βιομηχανικά χώρες του 1ου κόσμου.

 

Επειδή θα υπάρχει πρόβλημα συνεννόησης έχει ήδη δημιουργηθεί μια νέα γλώσσα.

 

Μια ελεγχόμενη γλώσσα με απλοποιημένη γραμματική και περιορισμένο λεξιλόγιο.

 

Είναι σχεδιασμένη να περιορίζει τις ικανότητας να σκέφτεται και να διατυπώνει «ανατρεπτικές» έννοιες, όπως ανεξάρτητη προσωπικότητα, αυτοέκφραση, ελευθερία βούλησης και κριτική σκέψη.

Τέτοιες έννοιες θα ποινικοποιούνται καθώς έρχονται σε αντίθεση με την «ορθόδοξη» επικρατούσα άποψη.

 

Η γλώσσα θα ονομάζεται Newspeak (νέα ομιλία) και έχει αρχίσει να εφαρμόζεται μέσω της «πολιτικής ορθότητας».

 

Ο απώτερος στόχος είναι η δημιουργία μια ενιαίας παγκόσμιας κουλτούρας, έναν έλεγχο του λόγου υπό την απειλή αυστηρών κυρώσεων. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργηθεί μια ενιαία παγκόσμια κουλτούρα που θα εκτοπίσει τους πολιτισμούς, τις ταυτότητες, τις παραδόσεις και την ιστορία των επιμέρους εθνών-κρατών.

Μέσω της δημιουργίας ενός πραγματικού Newspeak (νέα ομιλία) η ελίτ προσπαθεί να καταστείλει έννοιες όπως τα φύλλα, τα έθνη, τις θρησκείες και την ιστορία προκειμένου να εγκαθιδρύσει μια ομοιογενή κουλτούρα η οποία θα εφαρμοσθεί παγκοσμίως.

 

Οτιδήποτε είναι αντίθετο σε αυτή την ατζέντα θα θεωρείται έγκλημα. Δηλαδή θα δημιουργηθεί μια εγκληματικότητα σκέψης. Θα θεσμοθετηθεί μια αστυνομία σκέψης όπως στην Ωκεανία της Οργουελικής Κοινωνίας. Έτσι οι άνθρωποι θα γίνονται αφελείς, υποταγμένοι και ηλίθιοι.

Συμπερασματικά, αφού η τροφή, το νερό, η ενέργεια, ο αέρας, η υγεία, η ασφάλεια (σπίτι), η γη, τα ζώα (κτηνοτροφία), η φύση θα είναι χρηματιστηριακά προϊόντα και οι άνθρωποι οντότητες, θα έχουν ένα barcode και θα ελέγχονται μέσω αλγορίθμων (τεχνητή νοημοσύνη) θα μπορεί πολύ εύκολα ο άνθρωπος να διαπραγματεύεται μέσα σε ένα χρηματιστήριο όπως όλα τα προϊόντα.

Ο τεχνοφαιουδάρχης δισεκατομμυριούχος και οι τράπεζες θα παίζουν (αγοράζουν-πουλάνε) τις ανθρώπινες υπάρξεις στο «ανθρώπινο χρηματιστήριο», π.χ. οι ψηφοφόροι θα μπορούν να εξαγοράζονται μέσω επιδομάτων αφού το επίδομα θα είναι το βασικό μέσον επιβίωσης.

 

Η τιμή των ανθρώπινων οντοτήτων θα ανεβαίνει και θα κατεβαίνει ακριβώς όπως και των ποδοσφαιριστών.

 

Δηλαδή, η τιμή τους θα εξαρτάται από τα κέρδη που θα μπορούν να προσφέρουν οι άνθρωποι (όπως οι ηλικιωμένοι, οι βαριά ασθενείς, οι ανάπηροι, οι ανήμποροι κ.λπ.) η τιμή τους θα μηδενίζεται με πανδημίες, εμβόλια, πολέμους, «θυσίες», τεχνητές κρίσεις κ.λπ.

Επίσης, υπάρχουν περίπου 1 δις σκλάβοι κανονικοί, όπως ήταν οι Αφρικανοί τον 19ο αιώνα. Αυτοί οι σκλάβοι ζουν στην Ασία, την Αφρική και τη Νότια Αμερική. Γι’ αυτούς οι τεχνοφεουδάρχες δισεκατομμυριούχοι έχουν δημιουργήσει ένα υποχρηματιστήριο και οι ζωές τους παίζονται εκεί. Οι εξουσιαστές τους θεωρούν υπανθρώπους και τους συμπεριφέρονται σαν να είναι ανθρώπινα υποπροϊόντα.

Πολλοί κάτοικοι της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής τους θεωρούν «παράνομους υπανθρώπους». Η αξία αυτών των «χρηματιστηριακών υποπροϊόντων» είναι ελάχιστα εκατομμύρια «χρηματιστηριακών υπανθρώπων». Εργάζονται για μόλις 1 δολάριο την ημέρα σε πολυεθνικές που κερδίζουν δις δολάρια κάτω από εξοντωτικές συνθήκες. Στα 35 τους χρόνια είναι ήδη γερασμένοι γιατί δουλεύουν από 12 χρονών στα εργοστάσια του «ιδρώτα».

Συνοψίζοντας, ο πλανήτης είναι ένα τεράστιο χρηματιστήριο και οι άνθρωποι χρηματιστηριακά εμπορεύματα που η τιμή τους ανεβοκατεβαίνει.

 

Όλα έχουν την τιμή τους και οι τεχνοφαιουδάρχες το ξέρουν καλύτερα πώς παίζεται αυτό το παγκόσμιο χρηματιστηριακό παιχνίδι.

 

Για να σπάσει αυτό το καρκίνωμα, δηλαδή οι άνθρωποι να είναι προϊόντα και όχι έμψυχες οντότητες, χρειάζεται όλοι εμείς οι «τεχνοδουλοπάρικοι» να πολεμήσουμε χωρίς να υπολογίζουμε τις επιπτώσεις.

 

Δεν πρέπει να υποδεχθούμε ότι ήμαστε χρηματιστηριακά προϊόντα που η ζωή τους παίζεται στο χρηματιστήριο που έχει δημιουργήσει αυτή η ελίτ των δισεκατομμυρίων.

 

Αλληλεγγύη, ανυπακοή και αντίδραση σ’ αυτό το σύστημα που υποβιβάζει τους ανθρώπους σε χρηματιστηριακά προϊόντα.

 

Διαφορετικά θα είμαστε αιώνια σκλάβοι, τόσο εμείς, όσο και τα παιδιά μας.

 

Τραπεζικός

 

 

Πηγή

Προβολές : 477


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα