Ο Νετανιάχου απειλεί την Αμερική, λέγοντας «εσύ είσαι ο επόμενος» εάν το Ισραήλ δεν υποστηριχθεί στη διάπραξη γενοκτονίας στη Γάζα

Ο Νετανιάχου απειλεί την Αμερική, λέγοντας «εσύ είσαι ο επόμενος» εάν το Ισραήλ δεν υποστηριχθεί στη διάπραξη γενοκτονίας στη Γάζα

17 Νοεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:317
Μοίρασέ το

 

Για τον Νετανιάχου, το εβραϊκό κράτος είναι «πολιτισμένο» και όλοι οι άλλοι είναι «βάρβαροι»

Εάν το Ισραήλ αποτύχει στον πόλεμο, ο Νετανιάχου απείλησε με τεράστιες επιπτώσεις στον κόσμο της λευκής πλειοψηφίας, συμπεριλαμβανομένων τόσο των Ηνωμένων Πολιτειών όσο και ολόκληρης της Ευρώπης.

ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ…
Καλλιόπη Σουφλή

Καθώς η δυτική υποστήριξη για τη γενοκτονία του Ισραήλ στη Γάζα παραπαίει, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έχει ένα μήνυμα προς την Αμερική: υποστηρίξτε μας ή « είσαι ο επόμενος ».

Σε μια εμφάνιση στο Fox News με τον Σον Χάνιτι αυτή την εβδομάδα, ο Νετανιάχου απείλησε βασικά τις Ηνωμένες Πολιτείες να συνεχίσουν να υποστηρίζουν το Ισραήλ ό,τι κι αν γίνει, αλλιώς .

 

«Πρέπει να κερδίσουμε όχι μόνο για χάρη μας, αλλά για χάρη της Μέσης Ανατολής, για χάρη των Αράβων γειτόνων μας», είπε ο Νετανιάχου στη συνέντευξη. «Ξέρετε τι, για χάρη των κατοίκων της Γάζας που κρατήθηκαν από αυτή τη σκοτεινή τυραννία που τους έχει βαναυσώσει και δεν τους έφερε παρά μόνο αιματοχυσία, φτώχεια και εξαθλίωση».

 

“Πρέπει να κερδίσουμε για να προστατεύσουμε το Ισραήλ. Πρέπει να κερδίσουμε για να προστατεύσουμε τη Μέση Ανατολή. Πρέπει να κερδίσουμε για χάρη του πολιτισμένου κόσμου. Αυτή είναι η μάχη που δίνουμε και διεξάγεται αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει υποκατάστατο για αυτή τη νίκη».

 

 

 

(Σχετικό: Το Ισραήλ θέλει τα θαλάσσια αποθέματα φυσικού αερίου της Παλαιστίνης , τα οποία πολλοί πιστεύουν ότι είναι μέρος του λόγου για τον οποίο εκκαθαρίζεται η Γάζα.)

 

Για τον Νετανιάχου, το εβραϊκό κράτος είναι «πολιτισμένο» και όλοι οι άλλοι είναι «βάρβαροι»

Εάν το Ισραήλ αποτύχει στον πόλεμο, ο Νετανιάχου απείλησε με τεράστιες επιπτώσεις στον κόσμο της λευκής πλειοψηφίας, συμπεριλαμβανομένων τόσο των Ηνωμένων Πολιτειών όσο και ολόκληρης της Ευρώπης.

 

«Αν δεν νικήσουμε, τότε η Ευρώπη είναι η επόμενη και εσύ ο επόμενος», είπε ο Νετανιάχου στον Χάνιτι και στους θεατές του. «Και πρέπει να κερδίσουμε».

 

Επανειλημμένα καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Νετανιάχου παρομοίασε τον εαυτό του και τον εβραϊκό λαό με “πολιτισμό” και οτιδήποτε άλλο με “βάρβαρους”, ειδικά τον παλαιστινιακό λαό της Γάζας.

 

 

Επαναλαμβάνοντας το θέμα του Ισραήλ «φως» εναντίον «σκοτάδι» σε όλο αυτό, το εβραϊκό κράτος είναι πάντα το καλό παιδί, σύμφωνα με τον Νετανιάχου, ενώ όλοι οι άλλοι, κυρίως οι Παλαιστίνιοι, είναι οι κακοί.

 

«Πρέπει να βάλουμε τις δυνάμεις του πολιτισμού να νικήσουν αυτούς τους βαρβάρους γιατί διαφορετικά αυτή η βαρβαρότητα θα εξαπλωθεί και θα θέσει σε κίνδυνο ολόκληρο τον κόσμο», συνέχισε ο Νετανιάχου στη διάθεσή του.

 

“Κάθε Αμερικανός, κάθε πολιτισμένη χώρα θα βρίσκεται σε κίνδυνο. Πρέπει να νικήσουμε. Δεν υπάρχει υποκατάστατο της νίκης. Ολική νίκη.”

 

Όπως ίσως θυμάστε από τα χρόνια του Τζορτζ Μπους, αυτή είναι η ίδια ρητορική που χρησιμοποιήθηκε το 2003 για να πουλήσουν Αμερικανούς όταν μπήκαν στον πόλεμο στο Ιράκ. Ακούσαμε πολλά για το φως εναντίον του σκότους και τότε, συμπεριλαμβανομένου του διαβόητου μύθου για τα «όπλα μαζικής καταστροφής» που χρησιμοποιήθηκε για να δικαιολογήσει την ανατροπή του Σαντάμ Χουσεΐν.

 

Ο Νετανιάχου έχει επίσης χρησιμοποιήσει παρόμοια γλώσσα όλα αυτά τα χρόνια όταν αναφέρεται στο Ιράν και την «πυρηνική απειλή» που φέρεται να αποτελεί για το Ισραήλ. Ξανά και ξανά, ο Νετανιάχου ζωγράφισε το Ισραήλ ως υπερασπιζόμενο το σωστό και το καλό, και τους γείτονές του και τον υπόλοιπο κόσμο ως υπερασπιστές του λάθους και του κακού.

 

Φαίνεται ότι η ισχυρή γλώσσα του Νετανιάχου με τον Χάνιτι ήταν μια απάντηση στα λόγια αυτοσυγκράτησης που είπε πρόσφατα ο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος είπε αυτή την εβδομάδα σχετικά με την επιδείνωση της ανθρωπιστικής κρίσης στο νοσοκομείο al-Shifa στην πόλη της Γάζας:

 

«Δεν ήμουν απρόθυμος να εκφράσω τις ανησυχίες μου για το τι συμβαίνει και ελπίζω και προσδοκώ ότι θα είναι λιγότερο παρεμβατική δράση σε σχέση με το νοσοκομείο».

 

Όλα αυτά ακούγονται πίσω στη γλώσσα που χρησιμοποιούσε επίσης ο Volodymyr Zelensky της Ουκρανίας στην προσπάθεια να στρίψει το χέρι της Αμερικής και της Δύσης για να υποστηρίξει το καθεστώς του, αλλιώς «εσύ είσαι ο επόμενος». Φαίνεται σαν να διαβάζουν όλοι από το ίδιο βιβλίο, έτσι δεν είναι;

 

Τα τελευταία νέα για την κλιμακούμενη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή μπορείτε να βρείτε στο Chaos.news .

 

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

 

ZeroHedge.com

 

NaturalNews.com

 

 

Πηγή

Προβολές : 317


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα