Ο Νετανιάχου επιβεβαίωσε το φρικτό σενάριο: Ο Μητσοτάκης οφείλει να διαψεύσει!

Ο Νετανιάχου επιβεβαίωσε το φρικτό σενάριο: Ο Μητσοτάκης οφείλει να διαψεύσει!

26 Δεκεμβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:573
Μοίρασέ το

 

Έπειτα από την τελευταία εξέλιξη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει να βγει δημόσια και να διαψεύσει ότι έχει οποιαδήποτε συζήτηση με τον Νετανιάχου, και να δεχτεί η Ελλάδα πρόσφυγες από τη Γάζα.

Είτε ως «πρόσφυγες», είτε φυσικά ως «εργάτες», σύμφωνα με την τροπολογία της ντροπής που η κυβέρνηση του πρόσφατα ψήφισε. Ακόμα και αυτή η σύμπτωση, είναι εξαιρετικά ανησυχητική.

Τίποτα δεν οφείλει ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ…

 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ…

 

ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΟΦΕΙΛΟΥΝ…

Και ρωτώ εγώ τώρα…

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ, ΠΩΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;;;

ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ; ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ;;;

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΠΩΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΝΠΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ;;;

 

Ο Νετανιάχου επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια της συνόδου του Κόμματος Λικούντ ότι «διαβουλεύεται» για «εθελοντική» μετανάστευση κατοίκων της Γάζας σε άλλες χώρες.

Η αποκάλυψη αυτή η οποία δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, δίνει σάρκα και οστά στο πλέον φρικτό σενάριο, το οποίο είχε διαρρεύσει πριν από λίγες εβδομάδες.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη των Wikileaks, μια εβδομάδα μετά την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς, το Υπουργείο Πληροφοριών του Ισραήλ εξέδωσε ένα μυστικό δεκασέλιδο έγγραφο που περιγράφει σχέδιο εκδίωξης του παλαιστινιακού πληθυσμού της Γάζας. 

Πρόκειται πρακτικά για ένα λεπτομερές σχέδιο εθνοκάθαρσης, το οποίο μάλιστα περιλαμβάνει συγκεκριμένα βήματα:

  1. Εντολή στους Παλαιστίνιους αμάχους να εγκαταλείψουν τη βόρεια Γάζα πριν από τις χερσαίες επιχειρήσεις.
  2. Διαδοχικές χερσαίες επιχειρήσεις από βορρά προς νότο της Γάζας.
  3. Οι δρόμοι διαφυγής στη Ράφα να παραμείνουν καθαροί.
  4. Ίδρυση καταυλισμών με σκηνές στο βόρειο Σινά και κατασκευή πόλεων για την επανεγκατάσταση Παλαιστινίων στην Αίγυπτο

Διευκρινίζεται πάντως ότι τα έγγραφα του Υπουργείου Πληροφοριών είναι συμβουλευτικά και δεν είναι δεσμευτικά για την εκτελεστική εξουσία.

Με μία προσεκτική ανάγνωση όμως του εγγράφου, βλέπουμε ότι υπάρχει αναφορά και στην Ελλάδα. Γεγονός που περιπλέκει τα πράγματα, λόγω των πρόσφατων γεγονότων και των εξελίξεων στο μεταναστευτικό. Η αναφορά αυτή έρχεται πάλι στη δημοσιότητα, έπειτα από την πρόσφατη δήλωση του ισραηλινού πρωθυπουργού!

Το έγγραφο λοιπόν ενθαρρύνει την κυβέρνηση του Ισραήλ να ηγηθεί μιας δημόσιας εκστρατείας στον δυτικό κόσμο για την προώθηση του σχεδίου μεταφοράς του Παλαιστινιακού πληθυσμού «με τρόπο που να μην υποκινεί ή να δυσφημεί το Ισραήλ». Αυτό θα γινόταν παρουσιάζοντας την απέλαση του πληθυσμού της Γάζας ως ανθρωπιστική ανάγκη για να κερδίσει τη διεθνή υποστήριξη, υποστηρίζοντας ότι η μετεγκατάσταση θα οδηγήσει σε «λιγότερα θύματα στον άμαχο πληθυσμό σε σύγκριση με τις αναμενόμενες απώλειες εάν ο πληθυσμός παραμείνει».

Το έγγραφο αναφέρει επίσης ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να στρατολογηθούν στη διαδικασία για να ασκήσουν πίεση στην Αίγυπτο για να απορροφήσει τους Παλαιστίνιους κατοίκους της Γάζας και ότιάλλες ευρωπαϊκές χώρες —ιδιαίτερα η Ελλάδα και η Ισπανία— καθώς και ο Καναδάς θα πρέπει να βοηθήσουν στην απορρόφηση και εγκατάσταση των Παλαιστινίων προσφύγων. Το Υπουργείο Πληροφοριών του Ισραήλ ισχυρίζεται ότι το έγγραφο δεν έχει ακόμη διανεμηθεί επίσημα σε αξιωματούχους των ΗΠΑ, αλλά μόνο στην ισραηλινή κυβέρνηση και τις υπηρεσίες ασφαλείας.

Η Αίγυπτος όμως έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να δεχθεί ούτε έναν πρόσφυγα από την Γάζα, γιατί κάτι τέτοιο θα συνιστούσε συνέργεια στην εθνοκάθαρση.

Έπειτα από την τελευταία εξέλιξη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει να βγει δημόσια και να διαψεύσει ότι έχει οποιαδήποτε συζήτηση με τον Νετανιάχου, και να δεχτεί η Ελλάδα πρόσφυγες από τη Γάζα.

Είτε ως «πρόσφυγες», είτε φυσικά ως «εργάτες», σύμφωνα με την τροπολογία της ντροπής που η κυβέρνηση του πρόσφατα ψήφισε. Ακόμα και αυτή η σύμπτωση, είναι εξαιρετικά ανησυχητική.

Η ευκολία μάλιστα με την οποία όπωςαποκάλυψε ο αρμόδιος υπουργός έπαιρναν άσυλο Παλαιστίνιοι επί κυβέρνησης της Ν.Δ., εντείνει ακόμα περισσότερο τις ανησυχίες.

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 573


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα