Ο Νετανιάχου όπως ο Βασιλιάς ΗΡΩΔΗΣ στη Σφαγή των Αθώων

Ο Νετανιάχου όπως ο Βασιλιάς ΗΡΩΔΗΣ στη Σφαγή των Αθώων

23 Οκτωβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:274
Μοίρασέ το

 

UNICEF: 1600 παιδιά σκοτώθηκαν στη Γάζα. Ισραήλ: «Καμία έρευνα για βομβαρδισμό σε νοσοκομείο»

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να συνδεθεί η Σφαγή των Αθώων του Βασιλιά Ηρώδη με αυτή του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου, μια έκφραση του Λόμπι Όπλων που χρηματοδοτείται από το Σιωνιστικό Πολιτικό Κίνημα, το οποίο, χάρη στον Δυτικό Τεκτονισμό, έχει αντικαταστήσει πραγματικούς Σημίτες όπως οι Ορθόδοξοι Εβραίοι που διαδηλώνουν εναντίον του.

 

Κάνουμε αυτή την υπόθεση για τους ηλίθιους όπως η Ιταλίδα πρωθυπουργός Giorgia Meloni, η οποία, με την υποστήριξη της Νέας Παγκόσμιας Τάξης των Ροκφέλερ , δεν μπόρεσαν ακόμη να διακρίνουν μεταξύ των Εβραίων που είναι θύματα της Διασποράς και των πολεμοκάπηλων Σιωνιστών πολιτικών, κληρονόμων της Οι Ασκενάζι που έχουν πολλαπλασιαστεί ως η 13η φυλή του Ισραήλ χάρη στην πολιτική μεταστροφή των Χαζάρων.

 

Στην εικόνα του εξωφύλλου: Giacomo Paracca, ‘The Massacre of the Innocents’, Πολύχρωμα γλυπτά από πηλό, περ. 1587, Ιταλία, Sacro Monte di Varallo (VC), Παρεκκλήσι XI

του  Carlo Domenico Cristofori

 

VERSIONE ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ

Αγία Γραφή, Ευαγγέλιο κατά τον Άγιο Ματθαίο , ευαγγελιστή και απόστολο (MT, 2M 14-20)

Όταν πήγαν, ένας άγγελος Κυρίου εμφανίστηκε στον Ιωσήφ σε ένα όνειρο. «Σήκω», είπε, «πάρε το παιδί και τη μητέρα του και φύγε στην Αίγυπτο. Μείνε εκεί μέχρι να σου πω, γιατί ο Ηρώδης θα ψάξει για το παιδί για να το σκοτώσει».

Σηκώθηκε λοιπόν, πήρε το παιδί και τη μητέρα του τη νύχτα και έφυγε για την Αίγυπτο, όπου έμεινε μέχρι το θάνατο του Ηρώδη. Και έτσι εκπληρώθηκε αυτό που είχε πει ο Κύριος μέσω του προφήτη:

«Από την Αίγυπτο κάλεσα τον γιο μου».

Όταν ο Ηρώδης κατάλαβε ότι είχε ξεγελαστεί από τους Μάγους, έγινε έξαλλος και έδωσε εντολή να σκοτώσουν όλα τα αγόρια στη Βηθλεέμ και τα περίχωρά της που ήταν δύο ετών και κάτω, σύμφωνα με τον χρόνο που είχε μάθει από τους Μάγους. Τότε εκπληρώθηκε αυτό που ειπώθηκε μέσω του προφήτη Ιερεμία:

Ακούγεται φωνή στη Ράμα, κλάμα και μεγάλο πένθος, η Ραχήλ κλαίει για τα παιδιά της και αρνείται να παρηγορηθεί, γιατί δεν υπάρχουν πια». Αφού πέθανε ο Ηρώδης, ένας άγγελος Κυρίου εμφανίστηκε σε όνειρο στον Ιωσήφ στην Αίγυπτοκαι είπε: «Σήκω, πάρε το παιδί και τη μητέρα του και πήγαινε στη γη του Ισραήλ, γιατί αυτοί που προσπαθούσαν να πάρουν τη ζωή του παιδιού είναι νεκροί. .»            


Η Ιδεολογική Υποκρισία των Σιωνιστών

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να συνδεθεί η Σφαγή των Αθώων του Βασιλιά Ηρώδη με αυτή του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου, μια έκφραση του Λόμπι Όπλων που χρηματοδοτείται από το Σιωνιστικό Πολιτικό Κίνημα, το οποίο, χάρη στον Δυτικό Τεκτονισμό, έχει αντικαταστήσει πραγματικούς Σημίτες όπως οι Ορθόδοξοι Εβραίοι που διαδηλώνουν εναντίον του.

 

Κάνουμε αυτή την υπόθεση για τους ηλίθιους όπως η Ιταλίδα πρωθυπουργός Giorgia Meloni, η οποία, με την υποστήριξη της Νέας Παγκόσμιας Τάξης των Ροκφέλερ , δεν μπόρεσαν ακόμη να διακρίνουν μεταξύ των Εβραίων που είναι θύματα της Διασποράς και των πολεμοκάπηλων Σιωνιστών πολιτικών, κληρονόμων της Οι Ασκενάζι που έχουν πολλαπλασιαστεί ως η 13η φυλή του Ισραήλ χάρη στην πολιτική μεταστροφή των Χαζάρων.

Αλλά ας φτάσουμε στα τελευταία νέα… «Περισσότερα από 1.600 παιδιά αναφέρθηκαν ότι σκοτώθηκαν σε δύο εβδομάδες βομβαρδισμών στη Γάζα. Περισσότεροι από 4.200 άλλοι φέρονται να έχουν τραυματιστεί. Η δολοφονία και ο ακρωτηριασμός παιδιών, οι επιθέσεις σε νοσοκομεία και σχολεία και η άρνηση πρόσβασης σε ανθρωπιστική βοήθεια συνιστούν σοβαρές παραβιάσεις των δικαιωμάτων των παιδιών. Η ανθρωπιά πρέπει να επικρατήσει.

«Αυτό ανακοινώθηκε από την Adele Khodr, Περιφερειακή Διευθύντρια της Unicef ​​για τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Το γράφει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA .

Ανάμεσα στα θύματα είναι και τα 9 παιδιά που είχαν βρει καταφύγιο στην Ορθόδοξη Εκκλησία του San Porfirius.

Ο Ισραηλινός Πρέσβης λέει ΟΧΙ στην έρευνα για τη σφαγή στο νοσοκομείο

Η ίδια η ANSA μεταδίδει πολύ ανησυχητικές πληροφορίες για τη σφαγή εκατοντάδων ασθενών στο νοσοκομείο της Αγγλικανικής Εκκλησίας στη Γάζα.

«Δεν είναι ώρα για διεθνή έρευνα».

Ο Ισραηλινός πρεσβευτής στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ , Χάιμ Ρέγεφ, είπε αυτό κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον Τύπο στις Βρυξέλλες, σχολιάζοντας όσα συνέβησαν στο νοσοκομείο Al-Ahli στη Γάζα. «Η Χαμάς είναι υπεύθυνη και έχουμε δείξει τα στοιχεία όσο το δυνατόν περισσότερο, αφού δεν μπορούμε να μοιραστούμε όλες τις πληροφορίες δημόσια: Ελπίζω να μας εμπιστεύεστε περισσότερο, μια δημοκρατική χώρα, παρά μια τρομοκρατική οργάνωση».

Haim Regev, Ισραηλινός πρεσβευτής στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Οι ειδικοί αναλυτές βίντεο και ηχητικού υλικού έχουν βρει μεγάλες ασυνέπειες με τον ισχυρισμό του Ισραήλ ότι οι Παλαιστίνιοι μαχητές ήταν υπεύθυνοι για τον φονικό βομβαρδισμό του νοσοκομείου al-Ahli στη Γάζα αυτή την εβδομάδα.

Αναλυτές: Οι ισραηλινοί ισχυρισμοί για την επίθεση στο νοσοκομείο της Γάζας δεν είναι αξιόπιστοι

Οι ισχυρισμοί προέρχονται από την Earshot, μια ΜΚΟ που ειδικεύεται στην ανάλυση ήχου βίντεο από ζώνες συγκρούσεων και υποθέσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και την Forensic Architecture, μια ερευνητική υπηρεσία με έδρα το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, όπως αναφέρει το Russia Today.

Το νοσοκομείο που διοικείται από χριστιανούς, γνωστό και ως Νοσοκομείο Baptist, καταστράφηκε σε έκρηξη την Τρίτη. Περίπου 500 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την έκρηξη, σύμφωνα με το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.

Οι ισραηλινές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα δύο στοιχεία που ισχυρίζονται ότι αποδεικνύουν ότι το κτίριο χτυπήθηκε από παλαιστινιακό πύραυλο: Ένα βίντεο που δείχνει μια σάλτσα παλαιστινιακών ρουκετών να πετούν από τα ανατολικά προς τα δυτικά, με έναν προφανώς να διαλύεται με ένα φλας και να πέφτει στο νοσοκομείο. και μια υποκλαπείσα τηλεφωνική κλήση στην οποία οι μαχητές της Χαμάς φέρεται να συζητούν πώς οι ρουκέτες που εκτοξεύθηκαν από την οργάνωση Ισλαμική Τζιχάντ δεν έπεσαν και έπεσαν στη Γάζα.

Παλαιστίνιοι και χριστιανοί νεκροί μετά από έκρηξη σε νοσοκομείο της Γάζας

Ωστόσο, ομάδες του Al Jazeera του Κατάρ και του βρετανικού δικτύου Channel 4 μελέτησαν το βίντεο και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το φλας δεν μπορούσε να συνδεθεί με την έκρηξη που ακολούθησε στο νοσοκομείο. Το Al Jazeera σημείωσε ότι η λάμψη «ήταν στην πραγματικότητα συνεπής με το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας του Ισραήλ Iron Dome που αναχαίτιζε έναν πύραυλο που εκτοξεύτηκε από τη Λωρίδα της Γάζας και τον κατέστρεφε στον αέρα».

Σε ένα δεύτερο βίντεο που γυρίστηκε κοντά στο σημείο της έκρηξης, ένας εισερχόμενος πύραυλος ή πύραυλος ακούγεται να ουρλιάζει στον αέρα πριν χτυπήσει το νοσοκομείο. Το Earshot μελέτησε αυτό το βίντεο και διαπίστωσε ότι η συχνότητα του εισερχόμενου βλήματος δείχνει ότι «πλησίαζε το νοσοκομείο από βορειοανατολικά, ανατολικά ή νοτιοανατολικά», ενώ το Ισραήλ ισχυρίστηκε ότι πλησίαζε από τα δυτικά.

Η Forensic Architecture υποστήριξε τα ευρήματα του Earshot, δηλώνοντας ότι το βλήμα πιθανότατα προερχόταν από την κατεύθυνση του Ισραήλ. Περαιτέρω ανάλυση του κρατήρα που έμεινε στο νοσοκομείο έδειξε μια προσέγγιση από τα βορειοανατολικά, ανέφερε το πρακτορείο.

Το Earshot μελέτησε επίσης την τηλεφωνική ηχογράφηση και διαπίστωσε ότι σε αντίθεση με τις περισσότερες κλήσεις, στις οποίες οι φωνές και των δύο μερών μεταδίδονται στο ίδιο κανάλι ήχου, η ηχογράφηση αποτελείται από δύο ξεχωριστά ηχογραφημένες φωνές ραμμένες μεταξύ τους. Ενώ η Earshot είπε ότι «δεν μπορεί να δηλώσει κατηγορηματικά ότι ο ηχητικός διάλογος είναι ψεύτικος… το επίπεδο χειραγώγησης που απαιτείται για την επεξεργασία αυτών των δύο φωνών μαζί τον αποκλείει ως πηγή αξιόπιστων αποδεικτικών στοιχείων».

https://x.com/earshot_ngo/status/1715383614232494424?s=20

Αμέσως μετά την έκρηξη, η σύμβουλος της ισραηλινής κυβέρνησης Hananya Naftali έγραψε στο X (πρώην Twitter) ότι «η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία έπληξε μια τρομοκρατική βάση της Χαμάς μέσα σε ένα νοσοκομείο στη Γάζα», πριν διαγράψει το tweet λίγα λεπτά αργότερα.

Ωστόσο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν τάχθηκε στο πλευρό της ισραηλινής αφήγησης των γεγονότων, ενώ το Ισραήλ παραμένει ο ένοχος σε όλο τον αραβικό κόσμο. «Όλοι εδώ πιστεύουν ότι το Ισραήλ είναι υπεύθυνο για αυτό», δήλωσε την Τετάρτη στο CNN ο υπουργός Εξωτερικών της Ιορδανίας, Ayman Safadi.

«Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι δεν είναι αλλά… προσπαθήστε να βρείτε κάποιον που θα το πιστέψει σε αυτό το μέρος του κόσμου».

 

Carlo Domenico Cristofori
© COPYRIGHT GOSPA NEWS


ΚΥΡΙΕΣ ΠΗΓΕΣ

GOSPA NEWS – ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΖΩΝΗ

GOSPA NEWS – ΦΑΚΕΛΟΣ ΛΟΜΠΙ ΟΠΛΑ

 

 

Πηγή

Προβολές : 274


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα