Ο Νόαμ Τσόμσκι συναντήθηκε πολλές φορές με τον διαβόητο παιδοβιαστή Τζέφρι Έπσταϊν

Ο Νόαμ Τσόμσκι συναντήθηκε πολλές φορές με τον διαβόητο παιδοβιαστή Τζέφρι Έπσταϊν

8 Μαΐου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:377
Μοίρασέ το

 

Οι συναντήσεις του Έπσταϊν με τον Τσόμσκι φαίνεται να πραγματοποιήθηκαν το 2015 και το 2016, σύμφωνα με την εφημερίδα. Όταν ο Έπσταϊν ήταν ήδη γνωστός για προμήθειες ανηλίκων σε διάσημους φίλους του, για πρώτη φορά

 

 

 

 

 

Τι είναι βρε παιδιά ο Τσόμσκι;;;

ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΣ…

Δηλαδή, τι περιμένατε  από κάποιον που στο αίμα και στο γονίδιό του τρέχει η ΛΑΖΑΡΕΙΟΣ ΛΕΠΡΑ;;;

Δείτε μούτρα και καταλαβαίνετε…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο Νόαμ Τσόμσκι συναντήθηκε πολλές φορές με τον διαβόητο παιδοβιαστή Τζέφρι Έπσταϊν

Έγγραφα του Τζέφρι Έπσταϊν που κυκλοφόρησαν πρόσφατα αποκαλύπτουν ότι ο παγκοσμίου φήμης ακαδημαϊκός Νόαμ Τσόμσκι συναντήθηκε με τον καταδικασθέντα παιδόφιλο σε πολλές περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας βραδιάς με τον Έπσταιν και τον Γούντι Άλεν, τον σκηνοθέτη που κατηγορείται ότι βίασε τη θετή του κόρη.

Η Wall Street Journal, σε αποκλειστική δημοσίευση της Κυριακής , ανέφερε ότι έλαβε το ιδιωτικό ημερολόγιο του Έπσταϊν, το οποίο περιέγραφε πολλές συναντήσεις με ελίτ VIP, συμπεριλαμβανομένου του Τσόμσκι. Όταν η Εφημερίδα ζήτησε κάποιο σχόλιο, ο Τσόμσκι το μόνο που είπε είναι «δεν είναι δουλειά σου».

«Η πρώτη απάντηση του Τσόμσκι ήταν δεν σας αφορά. Η δεύτερη, ότι τον ήξερα και συναντιόμασταν περιστασιακά», είπε ο Τσόμσκι, 94 ετών, στο περιοδικό σε ένα email.

Όταν ρωτήθηκαν για τις σχέσεις τους με τον Τζέφρι Έπσταϊν, πολλοί ηγέτες και γραφειοκράτες έχουν εκφράσει τη λύπη τους και την συγγνώμη τους. Όχι όμως ο Νόαμ Τσόμσκι.

Η διαβόητη «μαύρη βίβλος» του Έπσταιν με επαφές και αρχεία καταγραφής πτήσεων από το ιδιωτικό του τζετ δημοσιοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2015. Το ιδιωτικό ημερολόγιο του Έπσταϊν ρίχνει περισσότερο φως σε ορισμένες από τις επαφές του.

Εκτός από τον Τσόμσκι, η εφημερίδα σημείωσε συναντήσεις που είχε στο ημερολόγιό του ο Έπσταϊν με τον σημερινό διευθυντή της CIA, Γουίλιαμ Μπερνς, καθώς και με την Κάθριν Ρούμλερ, κορυφαία δικηγόρο στην Goldman Sachs και πρώην σύμβουλο του Λευκού Οίκου υπό τον Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, μεταξύ άλλων.

Οι συναντήσεις του Έπσταϊν με τον Τσόμσκι φαίνεται να πραγματοποιήθηκαν το 2015 και το 2016, σύμφωνα με την εφημερίδα. Όταν ο Έπσταϊν ήταν ήδη γνωστός για προμήθειες ανηλίκων σε διάσημους φίλους του, για πρώτη φορά καταγράφηκε ως σεξουαλικός δράστης το 2008.

Τον Μάρτιο του 2015, ο Έπσταϊν προγραμμάτισε συναντήσεις με τον Τσόμσκι και έναν καθηγητή του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, ανέφερε η εφημερίδα. Ο Τσόμσκι επιβεβαίωσε την εφημερίδα ότι υπήρξαν αρκετές συναντήσεις όπου συζήτησαν διάφορα θέματα.

Η εφημερίδα ανέφερε ότι μήνες αργότερα, σύμφωνα με το ημερολόγιο, ο Έπσταϊν προγραμμάτισε μια πτήση με τον Τσόμσκι και τη σύζυγό του για ένα προγραμματισμένο δείπνο με τον σκηνοθέτη Γούντι Άλεν και τη σύζυγό του Σον-Γι Πρέβιν, η οποία είναι επίσης υιοθετημένη κόρη της πρώην συντρόφου του, Μία Φάροου.

Η Μία Φάροου είχε κατηγορήσει τον συζυγό της Γούντι Άλεν, πως είχε βιάσει επανειλημμένα την θετή κόρη τους, όταν ήταν μόλις εφτά ετών.

Η Ντίλαν Φάροου θετή κόρη του Γούντι ‘Αλεν είχε επίσης κατηγορήσει τον Γούντι ‘Αλεν ότι την κακοποίησε σεξουαλικά τον Αύγουστο του 1992, όταν ήταν 7 ετών. Δύο ξεχωριστές έρευνες που διενεργήθηκαν τότε, απο το FBI, απάλλαξαν των κατηγοριών τον σκηνοθέτη.

Ο Τσόμσκι είπε ότι συζήτησε για πολιτική στις συναντήσεις του με τον Έπσταϊν. Ο Έπσταϊν δώρισε τουλάχιστον 850.000 δολάρια μεταξύ 2002 και 2017 στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης, όπου ο Τσόμσκι δίδαξε για δεκαετίες.

«Αυτό που ήταν γνωστό για τον Τζέφρι Έπσταϊν ήταν ότι είχε καταδικαστεί για έγκλημα και είχε εκτίσει την ποινή του», είπε ο Τσόμσκι στο περιοδικό για τις συναντήσεις του. «Σύμφωνα με τους νόμους και τους κανόνες των ΗΠΑ, εφόσον έκτισε την ποινή του, ήταν πια αθώος…».

 

 

Πηγή

Προβολές : 377


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα