Ο νόμος επιτρέπει τη χειραγώγηση του καιρού – 50 χώρες πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή «δραστηριότητες για τεχνητή αλλαγή του καιρού». (ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ)

Ο νόμος επιτρέπει τη χειραγώγηση του καιρού – 50 χώρες πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή «δραστηριότητες για τεχνητή αλλαγή του καιρού». (ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ)

9 Σεπτεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:545
Μοίρασέ το

 

«Ως εκ τούτου, η ΑΕΜΕΤ δεν λέει ότι τέτοιες δραστηριότητες δεν υπάρχουν. το πρακτορείο ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζουν. Είναι απίστευτο! Πλένουν αθώα τα χέρια τους (νίπτουν τας χείρας) και δηλώνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για τα γεγονότα που σαφώς εμπίπτουν στην περιοχή ευθύνης τους. Πρέπει να υποθέσετε ότι το κάνουν».

Από το 2010 έγραφαν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, στο παλιό τους ιστολόγιο, για τους ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ, και την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ, ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΤΡΑ… οι παλιοί αναγνώστες μας θα το θυμούνται…
Τότε, κάποιοι μας αποκαλούσαν “ψεκασμένους” και “συνωμοσιολόγους”…
Σήμερα η επιβεβαίωση προκαλούν θλίψη και οργή…
ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΡΠΕΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
Ποιός θα την σώσει;;;
Καλλιόπη Σουφλή

 

Ισπανία: Ο νόμος επιτρέπει τη χειραγώγηση του καιρού – 50 χώρες πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή «δραστηριότητες για τεχνητή αλλαγή του καιρού».

Επί του παρόντος, περισσότερες από 50 χώρες εφαρμόζουν «δραστηριότητες τροποποίησης του καιρού», εξηγεί η Ισπανική κρατική μετεωρολογική υπηρεσία AEMET και κάνει λόγο για «χημικά ίχνη» «χημικά contrails» ή «chemtrails».

Τα Chemtrails θεωρούνται μια από τις πιο καυτές θεωρίες συνωμοσίας των τελευταίων δεκαετιών. Όποιος δημοσίευσε κάτι σχετικά με αυτό το θέμα βρέθηκε αμέσως στη γωνία  των ιδιαίτερα τρελών συνωμοσιολόγων.

 

Ακόμη και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει ήδη αναγνωρίσει σε βίντεο του TikTok και σε άλλες δημοσιεύσεις ότι τεχνικές όπως ο «ψεκασμός αερολύματος στην ανώτερη ατμόσφαιρα» αποτελούν μέρος μιας επιστήμης που ονομάζεται γεωμηχανική και διαφημίζονται ως «μαζική  λύση για την κλιματική αλλαγή».

https://www.tiktok.com/@worldeconomicforum/video/7113958415176666374?is_from_webapp=v1&item_id=7113958415176666374

https://www.weforum.org/agenda/2015/02/will-geoengineering-end-the-debate-over-climate-change

 

Δεν είναι επίσης μυστικό ότι ο δισεκατομμυριούχος τεχνολογίας και μεσσίας των εμβολίων Μπιλ Γκέιτς είναι ένας από τους εγκέφαλους πίσω από αυτές τις αυταρχικές παρεμβάσεις στη φύση.

Ο δικηγόρος Aitor Gisasola πρόσφατα ασχολήθηκε με μια νομική κατάσταση με θέμα «τεχνητός έλεγχος καιρού». Το φλέγον ερώτημα ήταν: μπορεί η γεωμηχανική να επηρεάσει το κλίμα της Ισπανίας;

Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: ναι. Επειδή οι παρεμβάσεις αυτές ρυθμίζονται νομοθετικά από τις 27 Ιουλίου 2001 με το Βασιλικό Διάταγμα 1/2001.

https://www.boe.es/buscar/act.php?id=BOE-A-2001-14276

Στη ρύθμιση αυτή, στο κεφάλαιο 1 του άρθρου 3, υπό τον τίτλο «Αλλαγή των ατμοσφαιρικών συνθηκών», αναφέρει: «Η αλλαγή των ατμοσφαιρικών συνθηκών του υδρολογικού κύκλου μπορεί να αλλάξει μόνο τεχνητά από τη δημόσια διοίκηση ή τους εντολοδόχους της».

Φυσικά σημαίνει και βροχόπτωση, εξηγεί ο Gisasola, τονίζοντας:

 

«Το Βασιλικό Διάταγμα λέει ξεκάθαρα ότι μπορούν να το κάνουν. Είναι πολύ ξεκάθαρο και προφανές. Μπορούν να το κάνουν και το κάνουν. Γιατί μια κυβέρνηση δεν φτιάχνει νόμους χωρίς μετά να τους εφαρμόζει». 

 

Επίσης στην επίσημη ιστοσελίδα της κρατικής μετεωρολογικής υπηρεσίας AEMET μπορείτε να βρείτε εκρηκτικές πληροφορίες για τη γεωμηχανική στην Ισπανία και σε άλλες χώρες του κόσμου.

[ Τεχνητή Τροποποίηση Καιρού https://www.aemet.es/es/conocermas/modificacion_artificial_tiempo ]Η AEMET αναφέρει ότι περισσότερες από 50 χώρες διεξάγουν αυτή τη στιγμή δραστηριότητες «τεχνητής τροποποίησης του καιρού». Η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Παγκόσμιου Μετεωρολογικού Οργανισμού (WMO) ενημερώνει για την κατάστασή τους σε «τακτικές αναφορές».

Σύμφωνα με την ΑΕΜΕΤ, η δραστηριότητα αυτή έχει τους ακόλουθους στόχους:

Μικρή αύξηση των βροχοπτώσεων (10-20 τοις εκατό)

Μείωση του μεγέθους του χαλαζιού και των ζημιών από χαλάζι

 

Διασπορά τοπικών νεφελωμάτων

Και γίνεται ακόμη πιο ζεστό: η ίδια η κρατική υπηρεσία κάνει λόγο για «χημικά ίχνη» «χημικά contrails» και τα αποκαλεί «chemtrails».

Απόσπασμα από  την ιστοσελίδα :

 

“Ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το σχηματισμό chemtrails ή χημικών ιχνών, γνώμες ειδικών για «χημικά contrails», chemtrails (…) Αυτά και ορισμένα άλλα θέματα συζητούνται σε αυτό το άρθρο.”

Ακολουθούν ορισμένοι σχετικοί σύνδεσμοι, συμπεριλαμβανομένου του άρθρου του ιστολογίου AEMET που αναφέρεται παραπάνω .

https://aemetblog.es/2016/09/30/aemet-al-margen-de-las-llamadas-avionetas-anti-lluvias/

 

(Για τη συγκεκριμένη περίπτωση μείωσης του μεγέθους του χαλαζιού και ζημιάς, το ιωδιούχο άργυρο χρησιμοποιείται συνήθως ως παγετογόνος πυρήνας, εδώ η κύρια φυσική υπόθεση είναι ο ευεργετικός ανταγωνισμός (δημιουργία πολλών πρόδρομων πυρήνων σωματιδίων χαλαζιού που ανταγωνίζονται για υπερψυγμένο νερό). Αν και έχει σημειωθεί πρόοδος, ο WMO δηλώνει ότι η κατανόηση των καταιγίδων δεν είναι ακόμη επαρκής για να επιτρέψει την πρόβλεψη με βεβαιότητα των επιπτώσεων της σποράς στην καταστολή ή τη μείωση του χαλαζιού.)

https://public.wmo.int/es/resources/bulletin/sembrando-el-cambio-en-la-modificaci%C3%B3n-artificial-del-tiempo-nivel-mundial-0

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου 2016.

Η ΑΕΜΕΤ μπαίνει σε «θεωρίες συνωμοσίας» γύρω από τα λεγόμενα «αντιβροχικά αεροπλάνα». Διότι οι επικριτές φοβούνταν εδώ και καιρό ότι χρησιμοποιούνται χημικά κοντραίλ στην Ισπανία για να αλλάξουν τον καιρό και έτσι σκόπιμα «να αποτρέψουν τη βροχόπτωση». Αυτή είναι μια σοβαρή κατηγορία.

Η AEMET γράφει:

«Το ζήτημα των αεροπλάνων κατά της βροχής τίθεται ξανά και ξανά. Πολλοί θέλουν να μάθουν τι πιστεύει η AEMET για αυτό. Άλλοι κατηγορούν την ΑΕΜΕΤ για όλα αυτά. Αυτός είναι ο λόγος που αισθανόμαστε την ανάγκη να μοιραστούμε τις γνώσεις μας σχετικά με αυτό το αμφιλεγόμενο θέμα».
Αυτό που αποκαλύπτει η Κρατική Μετεωρολογική Υπηρεσία στην αρχή του κειμένου είναι εξαιρετικά περίεργο: δεν είναι αρμόδια για «διερεύνηση εάν πραγματοποιούνται πτήσεις προς αυτές τις κατευθύνσεις». «Δεν ήξερε» αν είχαν γίνει τέτοιες ενέργειες.

 

Ο Aitor Gisasola ερμηνεύει αυτές τις δηλώσεις ως εξής:

«Ως εκ τούτου, η ΑΕΜΕΤ δεν λέει ότι τέτοιες δραστηριότητες δεν υπάρχουν. το πρακτορείο ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζουν. Είναι απίστευτο! Πλένουν αθώα τα χέρια τους (νίπτουν τας χείρας) και δηλώνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για τα γεγονότα που σαφώς εμπίπτουν στην περιοχή ευθύνης τους. Πρέπει να υποθέσετε ότι το κάνουν».

Όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει γεωμηχανική,

 

Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΜΕΤ ανακοινώνει: «Ο όρος γεωμηχανική χρησιμοποιείται για διάφορες μεθόδους (…) Περιλαμβάνει επίσης πειράματα που στοχεύουν στην εξουδετέρωση της αύξησης της θερμοκρασίας που σχετίζεται με την κλιματική αλλαγή.

Στόχος είναι η χειραγώγηση του κλίματος.

Συγκεκριμένα, δύο πτυχές θα πρέπει να μειωθούν: οι διακυμάνσεις της ηλιακής ακτινοβολίας και η αύξηση της περιεκτικότητας σε CO2, προκειμένου να μετριαστεί η αύξηση της θερμοκρασίας». 

Σύμφωνα με την ΑΕΜΕΤ, οι άνθρωποι «πάντα» προσπαθούσαν να αλλάξουν το κλίμα για να αυξήσουν τους υδάτινους πόρους και να μετριάσουν τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Η μετεωρολογική υπηρεσία αναφέρει πειράματα από τα τέλη του 19ου αιώνα, τη δεκαετία του 1930 ή του 1940.

 

Από την ανακάλυψη στα τέλη της δεκαετίας του 1940 ότι το ιωδιούχο άργυρο θα μπορούσε να σχηματίσει κρυστάλλους πάγου στους υδρατμούς, οι επιστήμονες εργάζονται για να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο σχηματίζεται και κινείται το νερό σε ένα σύννεφο. Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ ξεκίνησε πειράματα και εκστρατείες γεωμηχανικής.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΑΕΜΕΤ αναφέρει το έργο Stormfury, που είχε ως στόχο τη μείωση της έντασης των τυφώνων.

Τα αεροπλάνα πετούσαν σε σύννεφα της καταιγίδας και τα ψέκασαν με ιωδιούχο ασήμι.

[Το Project Stormfury ήταν μια προσπάθεια αποδυνάμωσης των τροπικών κυκλώνων πετώντας αεροσκάφη σε αυτούς και σπορά με ιωδιούχο άργυρο . Το έργο διεξήχθη από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών από το 1962 έως το 1983. Η υπόθεση ήταν ότι το ιωδιούχο άργυρο θα προκαλούσε το υπερψυγμένο νερό στην καταιγίδα να παγώσει, διαταράσσοντας την εσωτερική δομή του τυφώνα και αυτό οδήγησε στη σπορά αρκετών τυφώνων του Ατλαντικού. Ωστόσο, αργότερα αποδείχθηκε ότι αυτή η υπόθεση ήταν εσφαλμένη.   https://en.wikipedia.org/wiki/Project_Stormfury ]

Αυτό το έργο υποστηρίχθηκε (διατηρήθηκε) για δύο δεκαετίες, παρά την κριτική από χώρες όπως η Κούβα, μέχρι που έγινε σαφές ότι η «σπορά» δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά των τυφώνων, εξηγεί η ΑΕΜΕΤ.

Και πότε χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά αυτές οι «μέθοδοι» στην Ισπανία;

Σύμφωνα με την ΑΕΜΕΤ, το «πιο σημαντικό έργο» πραγματοποιήθηκε μεταξύ 1979 και 1981 στη λεκάνη του Duero. Σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τον WMO με την ονομασία «Rain Intensification Project» (PIP).Αυτή η εφαρμογή γεωμηχανικής έχει επίσης επίσημα εγκριθεί και κατοχυρωθεί με βασιλικό διάταγμα της ισπανικής κυβέρνησης.

https://www.boe.es/diario_boe/txt.php?id=BOE-A-1979-4326

 

Τίτλος: «Συμφωνία για το Πρόγραμμα Ενίσχυσης της Βροχόπτωσης (PIP) μεταξύ του Παγκόσμιου Μετεωρολογικού Οργανισμού, της κυβέρνησης της Ισπανίας και άλλων χωρών μελών του Παγκόσμιου Μετεωρολογικού Οργανισμού που συμμετέχουν στο πείραμα (…)».

Η AEMET παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους της γεωμηχανικής:

«Ενώ ορισμένες από τις ουσίες που χρησιμοποιούνται, όπως το ιωδιούχο άργυρο, είναι τοξικές και επιβλαβείς για το περιβάλλον, οι ποσότητες που χρησιμοποιούνται σε προγράμματα ενίσχυσης της τεχνητής βροχής είναι πολύ μικρές. Για παράδειγμα, σύμφωνα με τις εκθέσεις του WMO, ένα γραμμάριο ιωδιούχου αργύρου,  που φέρεται να είναι ευρέως κατανεμημένο στο σύννεφο, θα μπορούσε να προκαλέσει βροχόπτωση 1 l/m2 σε μια περιοχή 1000 km2 απουσία άλλων πυρήνων.

Η ετήσια παγκόσμια σπορά σύννεφων αντιπροσωπεύει περίπου το 0,1 τοις εκατό της ποσότητας ιωδιούχου αργύρου που εκπέμπεται στην ατμόσφαιρα από τις ανθρώπινες δραστηριότητες στις Ηνωμένες Πολιτείες».

 

Η AEMET αναφέρει επίσης ότι στην τελευταία της έκθεση (σημείωση συντάκτη: 2016) σχετικά με την κατάσταση της τεχνητής τροποποίησης του καιρού, ο WMO διαπίστωσε ότι «Οι ακούσιες (μη σκόπιμες) συνέπειες της τεχνητής αλλαγής του καιρού, όπως οι επιπτώσεις καθόδου και οι περιβαλλοντικές και οικολογικές επιπτώσεις, είναι άγνωστες, αλλά δεν μπορούν να αποκλειστούν.”

Η Κρατική Μετεωρολογική Υπηρεσία ΑΕΜΕΤ συνοψίζει:

«Θα θέλαμε να καθησυχάσουμε για άλλη μια φορά τον πληθυσμό επισημαίνοντας ότι η ισχύουσα νομοθεσία της Ισπανίας, τόσο σε κρατικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο αυτόνομης περιοχής, θεσπίζει μια σειρά διαδικασιών που απαιτούν τους απαραίτητους ελέγχους και άδειες για κάθε είδους τεχνητή τροποποίηση του καιρού χρησιμοποιώντας προϊόντα ή φορείς ενέργειας με ιδιότητες που είναι δυνητικά επικίνδυνες για την υγεία ή έχουν επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Σχόλιο:  Ακούγεται υπέροχο. Ωστόσο, μετά από δυόμισι χρόνια της χειρότερης δικτατορίας Corona, πρέπει κανείς να αμφισβητήσει δικαίως τον ισχυρισμό της AEMET ότι η ισπανική κυβέρνηση σκέφτεται πάντα την προστασία του πληθυσμού.

Επιπλέον, πριν από τον συναγερμό για τον ιό, υπήρχαν ήδη αρκετά διεφθαρμένες δομές στην Ισπανία. Αλλά το γεγονός είναι ότι η τεχνητή χειραγώγηση του καιρού επιτρέπεται από το 2001 και «έργα» αυτού του είδους πραγματοποιήθηκαν επίσημα πριν από δεκαετίες – και η πλειοψηφία του πληθυσμού δεν παρατήρησε τίποτα ασυνήθιστο.

 

Η εμπιστοσύνη στην ισπανική κυβέρνηση και τις «δημόσιες υπηρεσίες» της, είναι σίγουρα κάτω από το μηδέν το 2022. 

Παρεμπιπτόντως, η Wikipedia γνωρίζει επίσης τι είναι η γεωμηχανική και σε τι χρησιμοποιείται το ιωδιούχο άργυρο. Για παράδειγμα, αναμιγνύεται με ακετόνη και ψεκάζεται από “χαλάζι”. Ή χρησιμοποιείται για τη “στοχευμένη βροχόπτωση σε συγκεκριμένες περιοχές” με τη “σπορά των νεφών με λεπτή σκόνη ιωδιούχου αργύρου στο κανάλι ανοδικού ρεύματος ενός μετώπου σύννεφων από ένα αεροσκάφος”.

Ένα ερώτημα παραμένει: Γιατί δεν θα πρέπει τότε να είναι επίσης δυνατό να εξασφαλίσουμε “συγκεκριμένα” λιγότερες βροχοπτώσεις?

πηγή  16-8-22    https://www.pravda-tv.com/2022/08/spanien-gesetz-erlaubt-wettermanipulatione/

==================

σχετική μας ανάρτηση

12 Αυγούστου 2022

Η Ισπανία αποκαλύπτει το μυστικό πρόγραμμα Chemtrail! Μια νέα κατηγορία ουσιών ανακαλύφθηκε στην ατμόσφαιρα

https://hellenicrevenge.blogspot.com/2022/08/chemtrail.html

=======

13 Αυγούστου 2022

Χρήση πυρκαγιών ως όπλο: Αποκάλυψη αποχαρακτηρισμένων στρατιωτικών εγγράφων των ΗΠΑ. Eπιχειρήσεις παρέμβασης στην κλιματική αλλαγή στην προετοιμασία των δασών για ακραία και πρωτοφανή καύση σε όλο τον κόσμο

https://hellenicrevenge.blogspot.com/2022/08/e.html

 

Πηγή

Προβολές : 545


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα