Ο Πάπας πρόκειται να ανακοινώσει την παραίτησή του. Καρδινάλιοι και δημοσιογράφοι έσπευσαν στη Ρώμη.

22 Ιουνίου, 2022 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Υπάρχει η περίφημη ερμηνεία του ραβίνου Alon Anawa ορισμένων αποσπασμάτων του Ταλμούδ (Sanhedrin 21a), σύμφωνα με την οποία στο Τέλος των Ημερών το Βατικανό θα γίνει ο πυθμένας της Μεσογείου Θάλασσας – μιλήσαμε γι’ αυτό στο υλικό Πριν από το Τέλος των Ημερών το Βατικανό θα βυθιστεί στην άβυσσο.

Και υπό αυτό το πρίσμα, ο ερχομός ενός άνδρα με το όνομα Πέτρος στην Αγία Έδρα υπόσχεται επίσης κάποιες επικές γεωλογικές καταστροφές, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

 

Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ, ΖΕΙ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ…

Δεν είναι μόνο προσωπική μου άποψη… είναι τεκμηριωμένη άποψη αυτών που γνωρίζουν..

Μ’ αυτό το δεδομένο, ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΦΕΥΓΕΙ… ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ… και το μόνο που μένει σ’ αυτό το άντρο του διαβόλου, είναι να βυθιστεί στην άβυσσο για πάντα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

TMZ.com: Ο Πάπας Φραγκίσκος μπορεί να είναι έτοιμος να παραιτηθεί από ηγέτης της Καθολικής Εκκλησίας – τουλάχιστον αυτή είναι η φήμη μέσα και γύρω από το Βατικανό.

Υπάρχει κάποια ασυνήθιστη δραστηριότητα σε εξέλιξη… και το υπόβαθρο όλων αυτών είναι η κλονισμένη υγεία του Πάπα. Πρόσφατα ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι… ως αποτέλεσμα εξουθενωτικού πόνου στο γόνατο.

Ο Πάπας μόλις ακύρωσε το ταξίδι του στην Αφρική που ήταν προγραμματισμένο για τον επόμενο μήνα.

Οι φήμες περί παραίτησης τροφοδοτούνται από μια συνάντηση καρδιναλίων που μόλις προγραμμάτισε ο Πάπας… αυτό είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο.

Ο Πάπας Φραγκίσκος ανέλαβε τα καθήκοντά του το 2013 και εισήγαγε μια σειρά μεταρρυθμίσεων, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου συντάγματος.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον… ο προκάτοχος του Πάπα Φραγκίσκου, ο πρώην Πάπας Βενέδικτος, παραιτήθηκε το 2013… λέει ότι βασίστηκε στην επιδείνωση της σωματικής και ψυχικής του υγείας.

Και εδώ είναι περισσότερα… τον Μάιο, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με επισκόπους, ο Πάπας Φραγκίσκος επέστρεψε στα προβλήματά του στο γόνατο, λέγοντας: “Αντί να λειτουργώ, θα παραιτηθώ”.

Οι ιταλικές εφημερίδες είναι γεμάτες φήμες για παραίτηση του Πάπα, αλλά δεν υπάρχει ακόμη επίσημη απάντηση.

Σχόλιο της σύνταξης του Big One: Το TMZ είναι μια μεγάλη σκανδαλοθηρική εφημερίδα που ανήκει στη Fox, οπότε αν γράφουν για ασυνήθιστη δραστηριότητα στο Βατικανό, σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει. Εν πάση περιπτώσει, όλοι οι εξέχοντες δημοσιογράφοι αφού έμαθαν για την έκτακτη συνάντηση των καρδιναλίων έχουν ήδη σπεύσει στο Βατικανό και έχουν κατασκηνώσει στην πλατεία του Αγίου Πέτρου:

Η αλλαγή στη μορφή του Πάπα είναι μια παγκόσμια είδηση από κάθε άποψη, αλλά μας απασχολεί περισσότερο από την άποψη της εσχατολογίας.

Έτσι, πρώτα απ’ όλα, πρέπει να θυμηθούμε την προφητεία του Μαλαχία, σύμφωνα με την οποία ο τελευταίος πάπας περιγράφεται ως εξής: 112 Πέτρος ο Ρωμαίος, ο οποίος θα ποιμαίνει τα πρόβατα εν μέσω πολλών θλίψεων- αφού η πόλη των επτά λόφων καταστραφεί και ένας τρομερός κριτής θα κρίνει τον λαό του. Το τέλος.

Παρόλο που το επίσημο Βατικανό έχει βρει πολλούς παραλληλισμούς μεταξύ του Πάπα Φραγκίσκου και του τελευταίου Πάπα με το όνομα Πέτρος, οι παραλληλισμοί δεν είναι όλοι πολύ πειστικοί και υπάρχει η άποψη ότι ο Βενέδικτος ΙΣΤ’ είναι ακόμα Πάπας, αφού η παραίτηση δεν είναι ακριβώς αυτό για το οποίο έγραψε ο Μαλαχίας. Σε αυτή την περίπτωση, μετά τον Φραγκίσκο πρέπει να έρθει κάποιος Πέτρος, υπό τον οποίο θα εκπληρωθεί η προφητεία.

Επιπλέον, υπάρχει η περίφημη ερμηνεία του ραβίνου Alon Anawa ορισμένων αποσπασμάτων του Ταλμούδ (Sanhedrin 21a), σύμφωνα με την οποία στο Τέλος των Ημερών το Βατικανό θα γίνει ο πυθμένας της Μεσογείου Θάλασσας – μιλήσαμε γι’ αυτό στο υλικό Πριν από το Τέλος των Ημερών το Βατικανό θα βυθιστεί στην άβυσσο.

Και υπό αυτό το πρίσμα, ο ερχομός ενός άνδρα με το όνομα Πέτρος στην Αγία Έδρα υπόσχεται επίσης κάποιες επικές γεωλογικές καταστροφές, οπότε μείνετε συντονισμένοι. 

 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

 

Πηγή

Προβολές : 482


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα