Ο Πάτσης «πέταξε» τον Σάλλα έξω από την Παγκρήτια! Η συμμετοχή της Horselord με 1 εκατ. και του υιού Πάτση στο ΔΣ της Lyktos!

Ο Πάτσης «πέταξε» τον Σάλλα έξω από την Παγκρήτια! Η συμμετοχή της Horselord με 1 εκατ. και του υιού Πάτση στο ΔΣ της Lyktos!

27 Οκτωβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:460
Μοίρασέ το

 

 Η offshore με τη σύζυγο επωνύμου υπουργού!

Οι «από μηχανής θεοί» Εξάρχου – Μπάκος – Καϋμενάκης με τις ευλογίες Στουρνάρα σώζουν την τράπεζα!

Τι μεσολάβησε από όταν ο Μ. Σάλλας δήλωνε ότι θα μπει στην αύξηση; Το σκάνδαλο Πάτση, με αναφορές στην παλαιά διοίκηση της Τρ. Πειραιώς που αγγίζει και την Lyktos!

 

 

 

 

Αυτό που κατάλαβα είναι, πως “το δεξιό πολιτικό λαμόγιο”, συνεργαζόταν με  “το αριστερό τραπεζικό λαμόγιο” και στο τέλος “το αριστερό τραπεζικό λαμόγιο” το έβαλε στα… πόδια…

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι, πως γίνεται να ξέρεις τρόπους για τις λαμογιές και να ισχυρίζεσαι πως “δεν γνώριζες τι γράφει το Σύνταγμα για τις offshore των βολευτευτών…”!!!

Στις κομπίνες ΑΡΙΣΤΑ, στην γνώση του Συντάγματος, ΜΗΔΕΝ…

Αχ βρε Ελλάδα… ατέλειωτος είναι ο κατάλογος των πάσης φύσεως λαμόγιων και ελαχιστότατος ο κατάλογος των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ο υιός Πάτση, καλλίτερος από τον πατέρα στις … λαμογιές… ;;; Βρε, η αλεπού 100 και τ’ αλεπουδάκι 110…;;; Κάτι μου λέει πως θα μάθουμε πολλά και για την … αλεπούδαινα…

Ο Πάτσης «πέταξε» τον Σάλλα έξω από την Παγκρήτια! Η συμμετοχή της Horselord με 1 εκατ. και του υιού Πάτση στο ΔΣ της Lyktos! Η offshore με τη σύζυγο επωνύμου υπουργού! Οι «από μηχανής θεοί» Εξάρχου - Μπάκος - Καυμενάκης με τις ευλογίες Στουρνάρα σώζουν την τράπεζα!

Στις 14 Οκτωβρίου, 2-3 μέρες μόλις μετά την εκπνοή του δικαιώματος προτίμησης για τους παλαιούς μετόχους της Παγκρήτιας Τράπεζας που είχαν καλύψει με τη συμμετοχή τους το 30% της αύξησης, στην πράξη περίπου 35 εκατ. ευρώ από τα 100 εκατ. που ζητούνταν, ο Μιχάλης Σάλλας είχε δηλώσει ότι θα συμμετάσχει στην αύξηση καταβάλλοντας μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 27ης Οκτωβρίου το ποσόν που αντιστοιχεί στο 19,6% των μετοχών της Παγκρήτιας που κατέχει το fund Lyktos!

Δηλαδή περίπου 20 εκατ. ευρώ! Και η συμμετοχή του πιθανόν να ενεργοποιούσε τον Θ. Αγγελόπουλο που είναι μέτοχος και της Lyktos, καθώς και τον εφοπλιστή Μουνδρέα που είχε ήδη καταβάλει στις προεγγραφές το ποσόν των 3,5 εκατ. ευρώ!

Τι συνέβη λοιπόν μέσα σε 13 μέρες και ο Μιχάλης Σάλλας άλλαξε γνώμη και τελικά δεν μπαίνει στην αύξηση της Παγκρήτιας, όπου ως γνωστόν ο κεντρικός τραπεζίτης επιθυμούσε και επιδίωκε τη μη συμμετοχή του, πιεζόμενος όπως έλεγε, από τους ξένους, τον SSM που δεν θέλει τον πρώην τραπεζίτη!

Τώρα, πού ο SSM θυμήθηκε τον Σάλλα και την έμμεση συμμετοχή του στην Παγκρήτια ένας Θεός το ξέρει! Και η Τράπεζα της Ελλάδος!

Ποιο γεγονός λοιπόν συνέβη τις τελευταίες ημέρες που ανάγκασε τον Μ. Σάλλα να αλλάξει ρότα και να μην συμμετάσχει στην αύξηση της Παγκρήτιας;

Η απάντηση είναι απλή και αυτονόητη για όποιον καταλαβαίνει και ταυτοχρόνως έχει πληροφόρηση: ο Πάτσης!

Ο Ανδρέας Πάτσης θεωρείται και είναι δημιούργημα του Μ. Σάλλα!

Οι σχέσεις με την Τρ. Πειραιώς, οι εισπρακτικές εταιρίες, ο δανεισμός, τα κόκκινα δάνεια! Και όλα τούτα εν πολλοίς καταδεικνύονται από δύο δεδομένα που σχετίζονται με την Μ. Σάλλα και την Παγκρήτια!

Ο Α. Πάτσης δια μέσω της κυπριακής Horselord LTD της οποίας είναι αποκλειστικός μέτοχος, συμμετέχει στη Lyktos με το ποσόν του 1 εκατ. ευρώ!

Είναι δηλαδή συνέταιρος του Μ. Σάλλα στο fund που κατέχει σχεδόν το 20% της Παγκρήτιας και θα έμπαινε στην αύξηση με 20 εκατ. ευρώ!

Ταυτοχρόνως η οικογένεια Πάτση έχει ενεργό συμμετοχή στις αποφάσεις της Lyktos καθώς στο ΔΣ της οποίας συμμετέχει ως μέλος ο Πάρις Πάτσης, γιος του Ανδρέα Πάτση!

Υπόθεση που για την Τράπεζα της Ελλάδος, κινείται σε αντιστοιχία με εκείνη του υιού Σάλλα, πόσο μάλλον που στην παρούσα συγκυρία ο βουλευτής Ανδρέας Πάτσης βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα!

Και ταυτοχρόνως φημολογείται μετ’ επιτάσεως ότι η σύζυγος του είναι συνέταιρος με σύζυγο υποτίθεται σοβαρού υπουργού, σε offshore με διαχείριση κόκκινων δανείων και call centers!

Σε απλά λόγια, ο Πάτσης πετάει τον Σάλλα εκτός Παγκρήτιας!

Και το γεγονός αυτό, εντέλει, ανοίγει την πόρτα στους επιχειρηματίες Εξάρχου- Μπάκο – Καυμενάκη να μπουν στην αύξηση της Παγκρήτιας μέχρι του ποσού των 65 εκατ. ευρώ, το σύνολο των αδιάθετων δηλαδή, αφού είναι γεγονός που δεν δύναται να αμφισβητηθεί ότι οι νέοι ισχυροί επιχειρηματίες της χώρας, που πρωταγωνιστούν εσχάτως με τις επιθετικές κινήσεις τους, ποτέ δεν θα πήγαιναν κόντρα στην βούληση του ανώτατου θεσμικού άρχοντα του τραπεζικού συστήματος, τον Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος ήταν κάθετος αρνητικά με τη συμμετοχή Σάλλα στην συνεταιριστική τράπεζα!

Η αποχώρηση Σάλλα λόγω του σκανδάλου Πάτση, βάζει στην Παγκρήτια την τριάδα των νέων ισχυρών παικτών της αγοράς και κλείνει με τον πλέον ιδανικό τρόπο μια ανοιχτή εδώ και πολύ καιρό υπόθεση που πέρασε από 40 κύματα, κόντρες και αντιπαραθέσεις και έτσι όπως εξελισσόταν έθετε σε κίνδυνο την επιβίωση της συνεταιριστικής τράπεζας!

 

ΠηγήΜοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα