Ο παγκόσμιος εφιάλτης της γεωμηχανικής. ΕΤΣΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ! ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ, ΣΕΙΣΜΟΣ!!!

Ο παγκόσμιος εφιάλτης της γεωμηχανικής. ΕΤΣΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ! ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ, ΣΕΙΣΜΟΣ!!!

9 Σεπτεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:575
Μοίρασέ το

 

Η πράσινη ενέργεια λειτουργεί μόνο όταν δεν τη χρησιμοποιείτε.

 

 

 

 

 

Γιατί ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ” ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ;

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΜΕ, ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;;;

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο διακόπτης έκτακτης ανάγκης της γεωμηχανικής έχει ενεργοποιηθεί για ολόκληρο τον πλανήτη – Feat. Dane Wigington

Friday, September 02, 2022 by: Mike Adams

(Natural News) Ολόκληρος ο πλανήτης βυθίζεται σκόπιμα σε έναν παγκόσμιο εφιάλτη λιμού, που επιτυγχάνεται μέσω προγραμμάτων γεωμηχανικής τα οποία πραγματοποιούνται από κυβερνήσεις του κόσμου που προσπαθούν να επιτύχουν τον παγκόσμιο αποπληθυσμό.

Αυτή είναι η προειδοποίηση από τον Dane Wigington του GeoengineeringWatch.org, ενός ιστότοπου αφιερωμένου στην επιστημονική έρευνα του παγκόσμιου χαρτοφυλακίου τεχνολογιών “kill switch” που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο του καιρού και την πρόκληση της κατάρρευσης της παγκόσμιας βιόσφαιρας που διατηρεί τη ζωή.

Οι ταυτόχρονες ξηρασίες, οι πλημμύρες και τα φρικτά καιρικά φαινόμενα που παρατηρούμε αυτή τη στιγμή σε ολόκληρο τον πλανήτη δεν είναι φυσικά καιρικά φαινόμενα, προειδοποιεί ο Wigington. Είναι «μηχανικά» όπλα που αναπτύσσονται κατά της ανθρωπότητας υπό το κάλυμμα της κατηγορίας της «κλιματικής αλλαγής».

Στο σημερινό podcast του Situation Update, παρουσιάζουμε ολόκληρη τη συνέντευξη μιας ώρας με τον Dane Wigington, όπου εμβαθύνουμε στους πολλαπλούς φορείς της παγκόσμιας επίθεσης στην προσφορά τροφίμων, τη βιόσφαιρα, το φυτοπλαγκτόν στα υδάτινα οικοσυστήματα και τη ζωή όπως τη γνωρίζουμε στον πλανήτη Γη.

Αυτή είναι μια σπάνια συνομιλία μεταξύ δύο ατόμων με επιστημονική εκπαίδευση που κατανοούν την αλήθεια για την παγκόσμια μείωση του πληθυσμού και την κατασκευασμένη μαζική πείνα, την οπλοποίηση των καιρικών φαινομένων, τα χημικά ίχνη (chemtrails), τη γαιομορφοποίηση και τον πόλεμο κατά της ζωής.


 

Καλύπτονται επίσης στο σημερινό ισχυρό podcast

– Λεπτομερείς συζητήσεις περί των ατμοσφαιρικών αλλοιώσεων για την επίθεση στη βιόσφαιρα της Γης.

– Πώς χρησιμοποιούνται καιρικά όπλα για να προκαλέσουν μαζικό λιμό και πείνα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

– Πώς οι ατμοσφαιρικοί ψεκασμοί μεταβάλλουν το pH του εδάφους και εξαφανίζουν δάση και καλλιέργειες

– Συζήτηση γύρω από τοThe Dimming” και τα chemtrails και τον πραγματικό τους σκοπό.

– Γιατί δισεκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν αν δεν σταματήσουμε σύντομα την πλανητική γενοκτονία.

– Οι εταιρείες κοινής ωφέλειας των ΗΠΑ αρπάζουν τον έλεγχο των οικιακών θερμοστατών.

– Οι ηλιακές στέγες του Amazon.com αναφλέγονται ως ξεράσματα «πράσινης ενέργειας».

 

Η πράσινη ενέργεια λειτουργεί μόνο αν δεν τη χρησιμοποιείτε

 

Γνωρίζατε ότι τα κέντρα εκπλήρωσης της Amazon παίρνουν φωτιά λόγω των εγκαταστάσεων ηλιακών πάνελ στις στέγες τους;

Αποδεικνύεται ότι όλη αυτή η «πράσινη» ενέργεια αποτελεί κίνδυνο πυρκαγιάς.

Είναι αξιοσημείωτο ότι, όπως αναφέρει το CNBC.com, το 12,7% των κτιρίων της Amazon που διαθέτουν ηλιακές εγκαταστάσεις έχουν πάρει φωτιά λόγω του σχηματισμού ηλεκτρικού «τόξου» από τις ηλιακές εγκαταστάσεις.

Φαίνεται ότι το «πηγαίνοντας πράσινο» σημαίνει επίσης ανάφλεξη.

Αν ήσασταν ιδιοκτήτης επιχείρησης και βλέπατε ότι ένα νέο ενεργειακό σύστημα έβαζε φωτιά στο 12,7% των αποθηκών σας, θα το κλείσατε. Αυτό ακριβώς έκανε και η Amazon.

Έτσι, όταν ο ήλιος λάμπει, η ηλιακή ενέργεια πιάνει φωτιά στα κτίρια. Όταν ο ήλιος δεν λάμπει, η ηλιακή ενέργεια παράγει μηδενική ενέργεια.

Είναι πολύ όπως όταν δεν βρέχει, το δημοτικό σύστημα ύδρευσης στο Jackson του Mississippi λειτουργεί υπέροχα. Αλλά όταν βρέχει, ολόκληρο το σύστημα αποτυγχάνει, αφήνοντας 180.000 ανθρώπους χωρίς τρεχούμενο νερό, παρόλο που το νερό κυριολεκτικά πέφτει από τον ουρανό.

Ο εκτιμώμενος χρόνος επισκευής σε αυτή τη βλάβη; Τέσσερις μήνες. Και αυτό είναι αν μπορούν ακόμη και να βρουν τα ανταλλακτικά. (Παράπλευρη ερώτηση: Πού είναι όλοι οι άνθρωποι του Jackson αυτή τη στιγμή, δεδομένου ότι κανείς δεν μπορεί να ανοίξει το καζανάκι στις τουαλέτες σε ολόκληρη την πόλη;)

Θυμηθείτε, επίσης, ότι υποτίθεται ότι πρέπει να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό όχημα αλλά να μην το φορτίσετε, επειδή η φόρτισή του μπορεί να προκαλέσει την κατάρρευση του ηλεκτρικού δικτύου στην Καλιφόρνια, έχουν προειδοποιήσει αξιωματούχοι της κοινής ωφέλειας.

Έτσι, λοιπόν,η πράσινη ενέργεια λειτουργεί μόνο όταν δεν τη χρησιμοποιείτε.

 

naturalnews.com

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

 

Πηγή  https://www.seferou-maria.gr/%ce%bf-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%b5%cf%86%ce%b9%ce%ac%ce%bb%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b3%ce%b5%cf%89%ce%bc%ce%b7%cf%87%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba/

Προβολές : 575


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα