Ο Παγκόσμιος Πόλεμος κατά της Ισλαμικής Τρομοκρατίας — Ημέρα 11 (Έρχονται τρομακτικά γεγονότα σε βάρος και της Ελλάδας)

Ο Παγκόσμιος Πόλεμος κατά της Ισλαμικής Τρομοκρατίας — Ημέρα 11 (Έρχονται τρομακτικά γεγονότα σε βάρος και της Ελλάδας)

17 Οκτωβρίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:746
Μοίρασέ το

 

 

Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2023 —μια ημερομηνία που θα ζήσει σε ύβρις— καθώς η ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς ξεκίνησε και συνεχίζει τη δολοφονική σφαγή των αθώων.

 

Αυτή δεν ήταν μια επίθεση στο Ισραήλ, ήταν μια επίθεση στον κόσμο, τη Δυτική Ευρώπη και την ίδια την ανθρωπότητα.

Για όσους δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα την τρομακτική σοβαρότητα του πολέμου στην Παλαιστίνη και στο Ισραήλ, και την άμεση σχέση του με την Ελλάδα, να πληροφορήσω πως αυτά που έρχονται, θα είναι τρομακτικά σε βάρος της Πατρίδας μας.
ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ…
ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ – ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!
Καλλιόπη Σουφλή
Με Δρ Ριτς Σουίερ

 

Σήμερα είναι 17 Οκτωβρίου 2023, η 11η ημέρα του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου, του Παγκόσμιου Πολέμου κατά της Ισλαμικής Τρομοκρατίας.

Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2023 —μια ημερομηνία που θα ζήσει σε ύβρις— καθώς η ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς ξεκίνησε και συνεχίζει τη δολοφονική σφαγή των αθώων. Αυτή δεν ήταν μια επίθεση στο Ισραήλ, ήταν μια επίθεση στον κόσμο, τη Δυτική Ευρώπη και την ίδια την ανθρωπότητα.

Από σήμερα μάθαμε τα εξής:

  1. Οι υποστηρικτές των τρομοκρατών της Χαμάς πραγματοποίησαν  συγκέντρωση στο Ορλάντο της Φλόριντα όπου ένας τζιχαντιστής κραυγάζει με παντελόνια γιόγκα . Κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου μια μουσουλμάνα οδηγούσε μουσουλμάνους άνδρες (…οι καιροί αλλάζουν!). η προσέλευση ήταν πολύ φτωχή (ίσως, ακόμη και οι μουσουλμάνοι συνειδητοποιούν ότι η ΧΑΜΑΣ είναι ISIS). οι υποστηρικτές των τρομοκρατών χρησιμοποίησαν τη λέξη «Σιωνιστής» αντί για Εβραίος (αυτό υποτίθεται ότι σας ξεγελάει ώστε να πιστεύετε ότι ΔΕΝ είναι Εβραίο μίσος). και την πλήρη άγνοια για τα γεγονότα αυτού του πολέμου από όσους παρευρέθηκαν. Τα παντελόνια γιόγκα είναι Χαράμ;

 

  1. Το Ισραήλ  κατήγγειλε τη δήλωση του Πάπα Φραγκίσκου που ζητούσε κατάπαυση του πυρός ως «απαράδεκτη» . Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Έλι Κοέν κατήγγειλε την έκφραση ανησυχίας του Πάπα «πρωτίστως» για τους αμάχους της Γάζας για τους Ισραηλινούς και απαίτησε μια «σαφή και κατηγορηματική» καταδίκη των τρομοκρατικών επιθέσεων της Χαμάς της 7ης Οκτωβρίου.

 

  1. Το Κογκρέσο των ΗΠΑ καλείται να  λάβει μέτρα για να σταματήσει τους τρομοκράτες της Χαμάς που εδρεύουν στη Βενεζουέλα να διασχίζουν τα σύνορα της Αμερικής .

 

Για να δείτε τις προηγούμενες 10 ημέρες του   THE WAR ON X: WW III The Global War Against Islam Terrorism  κάντε κλικ εδώ.

Συνιστούμε να  διαβάσετε όλοι  το Appeasement is the Art of Losing Slowly   and  We Have Beented για να καταλάβετε πραγματικά πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

III Παγκόσμιος Πόλεμος Ο Παγκόσμιος Πόλεμος κατά της Ισλαμικής Τρομοκρατίας — Ημέρα 11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 746


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα