Ο παιδόφιλος φίλος του Δαλάι Λάμα – άλλο ένα ... τυχαίο περιστατικό…

Ο παιδόφιλος φίλος του Δαλάι Λάμα – άλλο ένα ... τυχαίο περιστατικό…

12 Απριλίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:601
Μοίρασέ το

 

 

 

 

 

Κόκκινο έχει κτυπήσει η διαστροφή με στόχο τα παιδιά… κιαι δεν θα μπορούσε να λείπει απ’ αυτή ούτε ο περιβόητος θρησκευτικος ηγέτης του Θιβέτ… ο οποίος αποδέχεται πλήρως την Μεγάλη Επανεκκίνηση του έτερου διεστραμμενου Σβάμπ και των σατανιστών εβραιοσιωνιστών…

Από που να πρωτοφυλλάξεις τα παιδιά… αυτός ήταν πάντα ο πρώτος στόχος τους…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο παιδόφιλος φίλος του Δαλάι Λάμα – άλλο ένα τυχαίο περιστατικό…

Πολλά τα άπλυτα του Δαλάι Λάμα που βγαίνουν στη φόρα τις τελευταίες ώρες μετά το σκάνδαλο σε ζωντανή μετάδοση που έχει καταγραφεί να φιλά ένα νεαρό αγόρι από την Ινδία στα χείλη σε μια βουδιστική εκδήλωση και να του λέει να «ρουφήξει τη γλώσσα του».

Αυτή τη φορά το σκάνδαλο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφορά μια φωτογραφία που ξαναβγήκε στην επιφάνεια και τον δείχνει μαζί με τον καταδικασμένο παιδόφιλο και πρώην Δημοκρατικό Δήμαρχο του College Park, Maryland Patrick Wojahn.

Ο Wojahn κατηγορήθηκε τον Μάρτιο για «για κατοχή πορνογραφικού υλικού κακοποίησης παιδιών και 16 κατηγορίες για διανομή υλικού κακοποίησης παιδιών».

 

Ο Wojahn αντιμετωπίζει συνολικά 56 κατηγορίες που σχετίζονται με παιδική πορνογραφία.

 

Το αστυνομικό τμήμα της κομητείας του Prince George (PGPD) έγραψε σε ένα δελτίο τύπου , «στις 17 Φεβρουαρίου 2023, για τα Εξαφανισμένα και κακοποιημένα Παιδιά ειδοποίησε το PGPD ότι ένας λογαριασμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που λειτουργούσε στην κομητεία κατείχε και διένειμε ύποπτη παιδική πορνογραφία. 

Η εικόνα και τα βίντεο είχαν ανέβει στον λογαριασμό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τον Ιανουάριο του 2023. Μέσω διαφόρων τεχνικών έρευνας, οι ερευνητές του PGPD ανακάλυψαν ότι ο λογαριασμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανήκε στον Wojahn.

Έντεκα μέρες αργότερα, στις 28 Φεβρουαρίου, οι ντετέκτιβ του PGPD εξέδωσαν ένταλμα έρευνας στο σπίτι του Wojahn. Κατάσχεσαν πολλά κινητά τηλέφωνα, έναν σκληρό δίσκο, ένα tablet και έναν υπολογιστή.

Μπορεί η φωτογραφία του Wojahn με τον Δαλάι Λάμα που είχε προέλθει από τον προσωπικό λογαριασμό του Wojahn στο Twitter να μην δείχνει κάτι καθώς δεν είναι υποχρεωμένος να ξέρει την κρυφή ζωή όποιον συναντά… αλλα όπως έχουμε πει πολλές φορές απο αυτό εδώ το σάιτ: “Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση…”

 

 

Πηγή

Προβολές : 601


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα