Ο παπάς που τα λέει χύμα και τσεκουράτα στον Πούτιν... και στον ελληνικό λαό... μπας και ξυπνήσει...: “Αγαπητέ Βλαδίμηρε”...

Ο παπάς που τα λέει χύμα και τσεκουράτα στον Πούτιν... και στον ελληνικό λαό... μπας και ξυπνήσει...: “Αγαπητέ Βλαδίμηρε”...

23 Ιουνίου, 2022 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,299
Μοίρασέ το

 

 

 

παπα Ηλίας Υφαντής: “Θέλεις, λοιπόν, να τιμωρήσεις τον χειρότερο των μέχρι τώρα προδοτών και δημίων των Ελλήνων, Μιζοτάκη;

Δεν έχεις παρά να βοηθήσεις τους Έλληνες. Οι οποίοι περιμένουν αό σένα, όχι τον εξολοθρεμό τους, αλλά το λυτρωμό τους. Βέβαια θα κακοκαρδίσεις τον φίλο σου Ερντογάν. Αλλά σ’αυτές τις περιπτώσεις ο άνθρωπος ρωτάει την καρδιά του.

Η καρδιά των Ελλήνων είναι με τον Πούτιν. Του Πούτιν είναι με τους φίλους και ομοδόξους του Έλληνες  ή με τους αλλόθρησκους και τρισβάρβαρους Τούρκους;”

 

 

Μια χαρά τα λες παπα-Ηλία Υφαντή… έτσι όπως θα έπρεπε πρώτα να τα πει η … σύνοδος…

Ποιά … σύνοδος;;;

Αυτή ντε, η ΑΝίερη…

Τα λες όπως θα έπρεπε να τα πουν οι ηγεσίες των καραβανάδων, αλλά τι να σου πω παπα-Ηλία μου… “πούστεψαν” κι αυτές από τις υποκύψεις… μέσα από στοές και λαγούμια περνάνε πάτερ μου κι είναι γλυκιά αυτή η πόρνη η καρέκλα και τα μπικικίνια της…

Τα λες όπως θα έπρεπε να τα πει κάθε ΕΛΛΗΝ στην ψυχή και στη σκέψη…

ΑΛΛΑ…

Αλλά, αγαπημένε μου παπα-Ηλία, έτσι στην άκρη του μυαλού σου, σκέφθηκες ποτέ, μήπως κι αυτός ο Βλαδίμηρος, είναι στο … μεγάλο παιχνίδι της … ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ;;;

Το απεύχομαι, αλλά είναι πολλά τα στοιχεία που συγκλίνουν…  κι ας θέλουν οι αφελείς να πιστεύουν το αντίθετο…

Μακάρι να πέφτω έξω, παπα-Ηλία… και μακάρι να σου απαντούσε … ο αγαπητός Βλαδίμηρος…  γιατί για ένα θα πρέπει να είσαι απόλυτα βέβαιος…

ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ …

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Αν ο Βλαδίμηρος όντως αγαπάει την Ελλάδα, δεν έχει παρά να τινάξει στον αέρα, Μαξίμου, Ηρώδου του Αττικού και την ΑΝΙΕΡΗ, όταν  συσκέπτεται… αλλά αυτά είναι σκέψεις και ευχές μιας Ελληνίδας…

Υ.Γ.2.Το φωτογραφικό υλικό, είναι δική μου επιλογή…

 

 

 

Αγαπητέ Βλαδίμηρε

 

Με έκπληξη ακούσαμε ότι είπατε, στις μητέρες των Ελλήνων στρατιωτών:  Όπως οι Έλληνες εξοπλίζουν τους Ουκρανούς, για να σκοτώνουν τους Ρώσους στρατιώτες, παρόμοια και οι Ρώσοι θα οπλίσουν τους Τούρκους, για να σκοτώνουν τους Έλληνες στρατιώτες.

Και είναι μεγάλη η έκπληξή μας, διότι μας συνηθίσατε να λέτε και να κάνετε πράγματα στοχαστικά και εύστοχα, ενώ τα λόγια αυτά φαίνονται μάλλον αστόχαστα και άστοχα.

Από πού και ως πού οι μητέρες των Ελλήνων στρατιωτών φταίνε για τα όσα κάνει ο ασύδοτος και αυθαίρετος, ομογάλακτος του Ζελένσκι, Μητσοτάκης.

Όταν και οι δυο «δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή» αν δεν μείνει έστω ρουθούνι από  Ουκρανούς ή Έλληνες!

Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι στην Ελλάδα έχουμε κατ’ όνομα δημοκρατία, ενώ ουσιαστικά στυγνή δικτατορία.

Τις ελληνικές κυβερνήσεις εδώ και χρόνια δεν τις εκλέγει ο λαός.

Ο λαός παίζει απλά ρόλο κομπάρσου. Τα κόμματα της Βουλής, οι κυβερνήσεις, οι πρωθυπουργοί εκλέγονται από τη συμμορία των παγκόσμιων δολοφόνων. Τους ανεπιθύμητους στα παγκόσμια αφεντικά «τους τρώει το σκοτάδι». Με τρόπο παρόμοιο με αυτόν, που ο Μπάιντεν εξοστράκισε τον Τράμπ.

Και ασφαλώς τα εξωνημένα ανδρείκελα των παγκόσμιων μαφιόζων δεν εξυπηρετούν, όπως είναι ευνόητο, τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, αλλά τα ανθελληνικά και αντίχριστα συμφέροντα των πατρώνων τους. Με αποτέλεσμα ο ελληνικός λαός διαχρονικά να οδηγείται μεθοδευμένα  απ’ το κακό στο χειρότερο.

Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια ο ελληνικό λαός να εξαθλιωθεί οικονομικά και να μεταλλαχθεί και αντικατασταθεί εκ θεμελίων φυλετικά και πολιτισμικά. Με βάση τον αθεϊσμό, τον αμοραλισμό, τον εθνομηδενισμό  και τον παραλογισμό των ντόπιων εκπροσώπων της αντίχριστης Νέας Τάξης.

Είναι καρφί στο μάτι τους  ο ελληνικός πολιτισμός  και η ορθόδοξη πίστη.

Αν την Ελλάδα κυβερνούσαν πολιτικοί με ελληνική συνείδηση, θα ήταν η πλουσιότερη και ευτυχέστερη χώρα του κόσμου.

Εξάλλου υπάρχει συγκριτικά χάσμα μέγα ανάμεσα στις ρωσοουκρανικές και τις ελληνοτουρκικές αντιπαλότητες:

 Οι Ρώσοι εξαναγκαστήκατε να μπείτε σε μια πολεμική περιπέτεια εξαιτίας της δόλιας προσπάθειας των ΝΑΤΟϊκών ΗΠΑνθρώπων να σας περικυκλώσουν και στη συνέχεια να καταφέρουν εναντίον σας καίριο πλήγμα. Γιατί και στην περίπτωση των Ρώσων, όπως και των Ελλήνων είναι καρφί στην καρδιά  τους ο ελληνορωσικός πολιτισμός και η ορθοδοξία.

Οι Τούρκοι αντίθετα δεν έχουν κανένα δίκιο και κανένα δικαίωμα, για τα όσα απαιτούν σε βάρος της Ελλάδας. Η Ελλάδα βρίσκεται ουσιαστικά στη θέση των Ρώσων. Όμως δυστυχώς δεν έχει Πούτιν Κυβερνήτη, αλλά νεοταξικά ανδρείκελα. Τα νησιά μας είναι (ή μάλλον ήταν) οπλισμένα, διότι είναι προφανές ότι διατρέχουν κίνδυνο απ’ την επεκτατική τουρκική  απληστία και βουλιμία.

Και λέω «ήταν οπλισμένα», γιατί τα όπλα, που ο Μητσοτάκης στέλνει στο Ζελένσκι, αφαιρούνται, με προφανή προδοτική δολιότητα, απ’ την άμυνα των νησιών μας. Που σημαίνει ότι, σε τελική ανάλυση, τα όπλα, που στέλλονται στο Ζελένσκι εξυπηρετούν παράλληλα τις επεκτατικές βλέψεις του Ερντογάν. Με τον οποίο οι «σύμμαχοί μας», ΝΑΤΟϊκοί ΗΠΑνθρωποι, μας συνιστούν «να τα βρούμε». Όπως το αρνί  «τα βρίσκει» με το λύκο…

Το νερό στο αυλάκι της προδοσίας το είχε βάλει ο πατέρας του πρωθυπουργού Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Ο οποίος σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με Το Αιγαίο αποφάνθηκε: «Αυτό είναι απλό. Το Αιγαίο θα μοιραστεί στα δύο. Θα πάρουμε εμείς το μεγαλύερο μέρος και οι Τούρκοι το μικρότερο»! Ξέχασε όμως πώς τα νησιά μας, που δεν έχουν κρικέλια, θα μεταφερθούν απ’ την πλευρά  της Τουρκίας στη δική μας.

Και, επιτέλους, με ποια λογική να μοιραστεί το Αιγαίο; Είναι μήπως καρβέλι των Μητσοτάκηδων; Ή μήπως οι Τούρκοι μας προσφέρουν κάποιο τμήμα της τουρκικής επικράτειας αντίστοιχο του Αιγαίου;  Κι αν οι Τούρκοι το απαιτούν, οι «δικοί μας» πώς μπορούν να προδίδουν τους αγώνες χιλιάδων Ελλήνων, που κάθε σπιθαμή ξηράς και θάλασσας την έχουν ποτισμένη με αίμα! Με ποια λογική  θυσιάζουν τις θυσίες των προγόνων μας στο βωμό της τουρκικής βαρβαρότητας.

Οι αρχαίοι Έλληνες, εξαιτίας των μεταξύ τους εμφυλίων πολέμων, εξασθένησαν, με αποτέλεσμα υποταχθούν στους Ρωμαίους. Οι οποίοι όμως αναγκάστηκαν να παραδεχθούν ότι «η υποταγμένη στρατιωτικά Ελλάδα υπέταξε πολιτισμικά τον τραχύ κατακτητή». Όπως βέβαια και οι Ρώσοι αγάπησαν και οικειοποιήθηκαν τον ελληνικό πολιτισμό και την ορθοδοξία. Και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο ανάμεσα στον ρωσικό και τον ελληνικό λαό υπάρχει ομοψυχία και αμοιβαία  συμπάθεια.

 Ποια όμως συμπάθεια και ποια ομοψυχία μπορεί να υπάρξει με τους Τούρκους, όταν για αιώνες έδωσαν σε βάρος μας ρεσιτάλ αχαλίνωτης βαρβαρότητας; Χωρίς να προσοικειωθούν έστω και ψήγματα του ελληνικού πολιτισμού! Επειδή ακριβώς, όπως εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται, μοναδικός πολιτισμός των Τούρκων δεν μπορεί να είναι άλλος, εκτός απ’ τη βαρβαρότητα.

Είναι, λοιπόν,, ολοφάνερο ότι ο φασίστας Μητσοτάκης μιλώντας τη  γλώσσα της προδοσίας, σιγοντάρει τη γλώσσα της τουρκικής βαρβαρότητας: Αφοπλίζοντας  τα ελληνικά νησιά, δεν εξοπλίζει μόνο τον φασίστα Ζελένσκι, αλλά διευκολύνει και τον φασίστα Ερντογάν, προκειμένου να τα κατακτήσει. Επαναλαμβάνοντας έτσι την προδοσία και τραγωδία της Κύπρου.

Θέλεις, λοιπόν, να τιμωρήσεις τον χειρότερο των μέχρι τώρα προδοτών και δημίων των Ελλήνων, Μιζοτάκη; Δεν έχεις παρά να βοηθήσεις τους Έλληνες. Οι οποίοι περιμένουν από σένα, όχι τον εξολοθρεμό τους, αλλά το λυτρωμό τους. Βέβαια θα κακοκαρδίσεις τον φίλο σου Ερντογάν. Αλλά σ’αυτές τις περιπτώσεις ο άνθρωπος ρωτάει την καρδιά του.

Η καρδιά των Ελλήνων είναι με τον Πούτιν. Του Πούτιν είναι με τους φίλους και ομοδόξους του Έλληνες  ή με τους αλλόθρησκους και τρισβάρβαρους Τούρκους;

 

                                  Με τιμή

                        Παπα-Ηλίας Υφαντής

 

Πηγή

Προβολές : 1,299


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα