Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΛΠΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ (βίντεο)

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΛΠΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ (βίντεο)

28 Αυγούστου, 2023 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,513
Μοίρασέ το

 

– Είσαι σίγουρος ότι σε λίγο θα σε αφήσει η ταυτότητα αυτή της τεχνητής νοημοσύνης να μπορείς να βγάλεις χρήματα από το λογαριασμό σου;

Είσαι σίγουρος ότι θα σε αφήσουν να κάνεις ένα ταξίδι όταν θέλουν να σε σταματήσουν από όλα; 

Είσαι σίγουρος ότι θα υπάρχεις, αφού εάν καταργήσουν το νούμερό σου με το οποίο, το νούμερό σου, γιατί σαν νούμερο πλέον επικοινωνεί ο άνθρωπος. Δεν είσαι πλέον το πρόσωπο, το Άγιο Πρόσωπο που έκανε ο Θεός. αλλά είσαι το νούμερο που έφτιαξε ο διάολος για να σε ελέγχει!

Ανοίγουν λοιπόν οι πόρτες της Κολάσεως…

Έρχεται η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ…

Ή ΑΡΙΘΜΟΙ… Ή ΑΝΘΡΩΠΟΙ…

Ή ΣΚΛΑΒΟΙ…  Ή ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ…

Ή ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ… Ή ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ…

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΛΟΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ…

ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ…

Καλλιόπη Σουφλή

Συνέντευξη του Πατέρα Ελπίδιου στον Στέφανο Δαμιανίδη στις 04 Αυγούστου 2023, στο Focus FM.

Αν και πολλοί θα έχετε ακούσει αυτή τη συνέντευξη του Πατέρα Ελπίδιου στον Στέφανο Δαμιανίδη στις 04 Αυγούστου 2023, στο Focus FM, θεωρώντας ότι είπε σημαντικά πράγματα αναφορικά με την ψηφιακή ταυτότητα και το ψηφιακό χρήμα, έκανα υποτιτλισμό του βίντεο στα ελληνικά.

Ο σκοπός του υποτιτλισμού έχει να κάνει με την καλύτερη κατανόηση του ομιλούντα καθότι κάποιος έχει και ακουστική και οπτική ανάγνωση ταυτόχρονα.

Για όποιον επίσης θέλει να κρατήσει σημειώσεις ή να το μελετήσει ακολουθεί η απομαγνητοφώνηση του βίντεο.

 


– Την ευλογία σας Πατέρα!

– Ο Θεός να σας ευλογεί όλους και σας και σένα Στέφανέ μου αλλά και όλο τον κόσμο, όλους εμάς, όλοι είμαστε παιδιά του Θεού όλοι χρειαζόμαστε την ευλογία του Θεού και κυρίως τη χρειαζόμαστε την ευλογία του Θεού παιδί μου για ένα μονάχα λόγο για να έχουμε φώτιση στο μυαλό.

Η μεγαλύτερη ευλογία που θα μπορούσε να δώσει ο Θεός στον άνθρωπο ποιο είναι; Να φωτίσει το μυαλό του για να σκέφτεται σωστά, να φωτίσει τη λογική του για να ενεργεί σωστά και να φωτίσει το πνεύμα του για να διαδίδει, να είναι ο ίδιος βέβαια και μετά να διαδίδει σε όλους το πνεύμα της χαράς και της ειρήνης που είναι τα πιο γλυκά χαρακτηριστικά, τα δύο όμορφα αρώματα της αγάπης, της θεϊκής αγάπης, της αληθινής αγάπης. 

– Αυτή μας λείπει, αυτή η συμβουλευτική, πατρική… αυτή η πατρική συμβουλή μας λείπει από το ράσο την οποία θέλουμε. Πατέρα μου, στη Ρόδο περάσατε πολύ δύσκολα τελευταία, πάρα πολύ δύσκολα τελευταία με τις πυρκαγιές που έκαιγαν το νησί για 12 ημέρες και έχετε μπροστά σας ένα Γολγοθά εκεί στη Ρόδο. 

Δεν μπορούσα, όταν έβλεπα αυτά τα οποία συμβαίνανε, δεν μπορούσα να μην φέρω στο μυαλό μου τις συζητήσεις που έχουμε κάνει και εσάς να λέτε ότι στεναχωριέστε για αυτά τα οποία βλέπετε μπροστά σας για την πατρίδα σας.

Δεν ξέρω αν αναφερόσασταν στη Ρόδο, δεν ξέρω αν αναφερόσασταν στην Ελλάδα πάντως σας είχα πολύ έντονα στο μυαλό μου τις τελευταίες ημέρες και για αυτό έτσι προσπάθησα να συνομιλήσουμε σήμερα.

Πώς θα είδατε όλα όσα έγιναν στη Ρόδο εσείς;

– Αυτή τη στιγμή, για να είμαι ειλικρινής, τρία πράγματα βασανίζουν το μυαλό μου. Το ένα είναι οι πυρκαγιές ή μάλλον το αποτέλεσμα των πυρκαγιών. Αυτό που έρχεται μετά τις πυρκαγιές. Το δεύτερο είναι αυτό που είπατε προηγουμένως το θέμα των ταυτοτήτων που φαίνεται σαν ακίνδυνο από πρώτη άποψη αλλά ελλοχεύει πολλούς κινδύνους απ’ τη δεύτερη άποψη. Το τρίτο είναι αυτό που ακούγεται πλέον πάρα πολύ συχνά ότι μπαίνουμε σε ένα ψηφιακό νόμισμα και προετοιμάζεται η ψηφιακή φυλακή του ανθρώπου. 

Αλλά μια και ξεκίνησες με το θέμα των εμπρησμών της φωτιάς στη Ρόδο που είναι… δεν θα θέλω να πω τα ίδια πράγματα που είπαν όλοι, τα επανέλαβαν. Όλοι γνωρίζουμε ότι έγιναν πολλοί εμπρησμοί βρέθηκαν πολλά γκαζάκια, βρέθηκαν στοιχεία δηλαδή που αποδεικνύεται ότι υπήρχε κάτι πολύ οργανωμένο.

Όμως… …θα μπορούσα να αναφερθώ και σε κάτι άλλο τώρα, να προσθέσω κάτι άλλο. Αυτό που συνέβη και την ημέρα του Αγίου Παντελεήμωνα.  Όπως σου είχε πει και η Νικολέτα βρισκόμουν σε μια περιοδεία στο εξωτερικό αυτή την περίοδο και συγκεκριμένα είχα πάει στη Ρουμανία σε κάτι φίλους που με είχαν προσκαλέσει να μιλήσω εκεί.

Λοιπόν, άκουσε να δεις, παιδί μου. Όταν γύρισα, ήμουν ήδη εδώ πλέον, του Αγίου Παντελήμωνα.  Όταν έμαθαν οι άνθρωποι εκεί, και τους ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί όλοι προσευχήθηκαν για τη Ρόδο μας και στη Ρουμανία  πήρα ένα μήνυμα που έχει διαδοθεί πάρα πολύ δεν ξέρω… μόνο μέσα από τα βίντεο, μέσα από κείμενα, δεν ξέρω.

Εγώ έχω ένα τέτοιο κείμενο στα Ρουμάνικα με μια φωτογραφία του Αγίου Παντελεήμωνα εκεί στη Ρουμανία που είναι τα μάτια του γεμάτο αίματα!

– Αίμα;

– Ναι αίμα και άκουσε να δεις τώρα τι έγινε, τι μου είπαν αυτοί οι άνθρωποι. Σας το λέω τώρα σε μετάφραση, γιατί είναι στα Ρουμάνικα το κείμενο. Ο Άγιος Παντελεήμων εμφανίστηκε λέει σε πολλούς παπάδες και μοναχές και τους είπε: “εξαιτίας αυτών που έχουν εμβολιαστεί η γη θα καεί και στο τέλος θα ξεκινήσει ο μεγάλος πόλεμος. Πείτε στους ανθρώπους να μην εμβολιάζονται και πείτε σε όσους έχουν εμβολιαστεί να μετανοήσουν όσο έχουν ακόμα χρόνο.”

Μάλιστα, σε όλα, σε πολλά μέρη της Ρουμανίας εδώ μου αναφέρθηκε, στο Βουκουρέστι και στην Κωνστάντζα ήταν εκεί που πρώτο είχα πάει για την πρώτη μου ομιλία. Ένα μεγάλο λιμάνι είναι η Κωνστάντζα στο Βουκουρέστι και άλλες πόλεις λέει συνεχίζει το μήνυμα σήμερα κάνουν λιτανεία στο Βουκουρέστι στην Κωνστάντζα και σε άλλες πόλεις με εικόνες του Αγίου και με τα Άγια Λείψανά του παντού. 

Αυτό θα πω μονάχα για τις φωτιές και θα επαναλάβω αυτό που είχε πει κάποτε ο Θεός και το έχω πει σε πάρα πολλούς. 

Μόλυναν λέει τον αμπελώνα μου όλοι οι άνθρωποι, και πολιτικοί, και κληρικοί, και απλοί άνθρωποι. Τώρα θα τον καθαρίσω με φωτιά και νερό.  Γι’ αυτό και θα τους στερήσω πέντε πολύτιμα αγαθά. 

Αυτά τα πέντε πολύτιμα αγαθά τα είχε πει Στέφανέ μου εδώ και 8 περίπου χρόνια όταν ήμουν στην Ιεραποστολή στην Αφρική. 

“Θα τους πάρουν τα σπίτια.  Δεν θα έχουν φαγητό.  Δεν θα έχουν νερό, δεν θα έχουν ρεύμα, δεν θα έχουν πετρέλαιο.” Πέντε! 

Και μάλιστα σε ένα επόμενο ταξίδι πρωί-πρωί που φεύγαμε εκεί από την Ουγκάντα προς Ελλάδα  σε ένα ξαφνικό μικρό όραμα είπε: “άλλες δύο πληγές θα προσθέσω  στην μεγάλη ασέβεια και αγνωμοσύνη των ανθρώπων. Θα επιτρέψω, λέει, να πλημμυρίσουν τα σατανοκρατούμενα Χριστιανικά κράτη οι Μουσουλμάνοι για να δείτε τι σας έδωσα, τι δεν δεχτήκατε και τι τώρα είστε έτοιμοι να δεχτείτε.” Αυτό ήταν το έκτο!

Και το έβδομο που λίγο με πανικόβαλε…  “θα επιτρέψω να έρθει ο πόλεμος στην αυλή του σπιτιού σας.”

Δεν ξέρω τι εννοούσε με όλα αυτά και δεν θέλω να τα ερμηνεύσω ο καθένας μας, ας βγάλει τα συμπεράσματά του.  Όμως, τώρα ζούμε, για να αφήσουμε τις φωτιές, ζούμε άλλα δύο μεγάλα τραγικά γεγονότα  τα οποία φαίνονται εκ πρώτης όψεως λογικά. Έχουν λογική θέση. Όμως από πίσω κρύβεται μια τρομακτική ύπουλη δολιότητα. 

Το θέμα των ταυτοτήτων και το θέμα του ψηφιακού νομίσματος δεν είναι τόσο απλό όσο όλοι εμείς θέλουμε να πιστεύουμε.  Και μπορώ να πω ότι βρισκόμαστε στην γένεση πλέον, στην αρχή της γένεσης της μεγάλης τρέλας! Που το ονομάζω ψηφιακή φυλακή του ανθρώπου. 

Μέχρι τώρα, παιδί μου, όλοι μας ζούσαμε με τα προβλήματά μας με τις αδυναμίες μας, με τις χαρές μας, με τα καλά μας. Με ένα απλό τρόπο.  Και τα προβλήματα τα περισσότερα ήταν σχεδόν τοπικά. Τώρα, όμως, έχουν γίνει παγκόσμια.

Κάποιοι μέχρι τώρα ήθελαν να ελέγξουν τον κόσμο σε ένα τοπικό επίπεδο. Οι δικτάτορες ήθελαν να γίνουν δικτάτορες στο έθνος τους, στο κράτος τους. Μετά, σε δεύτερη φάση, ήθελαν να γίνουν δικτάτορες σε περισσότερα κράτη.  Όπως ήταν ο Χίτλερ. 

Σε τρίτη φάση τώρα βλέπουμε κάτι πολύ πιο τρομακτικό. Αυτά τα σατανικά μυαλά που εργάζονται χρόνια αυτό το σχέδιο να κυριαρχήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο, θέλουν αυτά τα σατανικά μυαλά να υποτάξουν όλο τον κόσμο, όλο τον πλανήτη. Είναι ψέμα αυτό που λέω;

– Όχι, ότι υπάρχουν αυτά τα σατανικά μυαλά, υπάρχουν.

– Και το ότι θέλουν να υποτάξουν όλο τον κόσμο και αυτό δεν είναι μια αλήθεια πλέον; Πώς γίνεται, πώς θα γίνει αυτό;  Βρισκόμαστε για να σου πω την αλήθεια από θεολογικής πλέον πλευράς γιατί τα υπόλοιπα, τα ακούτε όλα τα σχόλια, τα υπόλοιπα όλα τα ακούτε από πάρα πολλούς ανθρώπους.

Από Θεολογικής πλευράς βρισκόμαστε σε μια παρόμοια σχεδόν κατάσταση που βρέθηκε κάποτε ο πρωτόπλαστος Αδάμ και Εύα μπροστά σε ένα πονηρό φίδι που τους είπε: “Ακολουθήστε με και εγώ θα σας κάνω Θεούς αθάνατους!  Ψέματα σας είπε ο Θεός, τον οποίον εμπιστεύεστε, αγαπάτε ότι, είσαστε Θεοί”

Και όμως αυτό είχε πει η Αγία Γραφή. “Εγώ είπα Θεοί ἐστέ”. Γιατί το είπε η Αγία Γραφή; Γιατί όταν μας έκανε ο Θεός σαν σώμα τέλειο επλημμύρισε μετά την ύπαρξή μας με το Άγιο Πνεύμα. Δηλαδή ζούσε ο Θεός μέσα σε εμάς. Και εμείς μέσα στον Θεό, όπως τον νερό με το κρασί είμαστε τον ένα, είμαστε Θεοί, κατά χάρη. Θεοί κατά χάρη.

Γιατί Εκείνος μας είχε κάνει Θεούς να είμαστε Ένα μαζί Του. Ποιο άλλο δημιούργημα έχει αυτό το μεγαλείο να γίνετε ένα με τον Θεό Του, να μιλά με τον Θεό Του και να γίνεται ένα με τον Θεό Του. Κανένα άλλο, μόνο ο άνθρωπος. 

Ξαφνικά, αυτός που κατάφερε στον ουρανό να ξεγελάσει ένας σωρό, ένα πλήθος αγγέλων και να τους πει ακολουθήστε με να γίνω εγώ Θεός και να σας κάνω μετά και εσάς Θεούς αθάνατους. Ο Εωσφόρος δηλαδή. 

Πόσοι τον πίστεψαν; Πάρα πολύ άγγελοι τον πίστεψαν, τον ακολούθησαν και τι έγιναν από άγγελοι;

– Δαίμονες.

– Δαίμονες! Από Άγγελοι έγιναν δαίμονες. Ευτυχώς δεν τον ακολούθησαν όλοι.  Θα μπορούσα να πω μόνο οι βλαμμένοι που τον πίστεψαν. Γιατί τον να πιστεύεις ένα ψεύτη είναι τρέλα.

Για φανταστείτε τώρα ξανά, αυτό που έκανε στους Αγγέλους ο Εωσφόρος να το κάνει μέσα στον ίδιο τον Παράδεισο, που; Στη γένεση της ανθρώπινης φυλής. Στη γένεση, ο Αδάμ και η Εύα είναι οι πρωτόπλαστοι, οι πρώτοι. Από αυτούς βγήκαμε όλοι. Ήθελε λοιπόν να μεταλλάξει τον άνθρωπο εν τη γενέση του. Στη γέννησή του. Και τι κάνει; 

Μπροστά σε ένα δέντρο, το οποίο ο Θεός το αποκάλεσε στην Αγία Γραφή το δέντρο της γνώσης του καλού και του κακού, ο άνθρωπος να μην αγγίξει τους καρπούς, να μην τους φάει.

Γιατί; Γιατί θα πέθαινε, είπε. Εννοούσε πνευματικά. Τι σημαίνει θάνατος και τι σημαίνει ζωή; Ζωή είναι να ζεις συνέχεια με τον αθάνατο Θεό μαζί στην αιωνιότητα και να απολαμβάνεις την χαρά και την ευτυχία.

Θάνατος τι είναι; Nα αποβάλεις από μέσα σου το πνεύμα του Θεού, το Θεϊκό πνεύμα, το Άγιο πνεύμα δηλαδή και να το μεταλλάξεις με κάτι άλλο τεχνητό. Γιατί; Διότι το δένδρο της γνώσης του καλού και του κακού ήταν δημιούργημα απλά του Θεού. Ένα δένδρο, μια δημιουργία.

Και τι πείστηκε ο άνθρωπος εκεί; Να γίνει όπως του είπε ο Εωσφόρος εκεί, να γίνει και αυτός Θεός Αθάνατος. Και τι μετάλαβε; Δηλαδή έφαγε, τους καρπούς αυτής της τεχνητής αθανασίας. Της τεχνητής αυτής Θεότητας.  Με λίγα λόγια, την ώρα εκείνη έχουμε την πρώτη τεχνητή νοημοσύνη. Έχουμε την πρώτη τεχνητή λογική.

Γιατί, όταν μιλάμε για τεχνητή νοημοσύνη μιλάμε ταυτόχρονα και για την τεχνητή λογική. Ο τεχνικός όρος, τεχνητή νοημοσύνη, σε παραπέμπει στον άλλο τεχνικό όρο που λέγεται τεχνητή λογική.

Ποια είναι η διαφορά τώρα της τεχνητής λογικής, της τεχνητής νοημοσύνης που τώρα ξαναέρχεται μπροστά, ξαναέρχεται επίκαιρα στις μέρες μας και μας προσκαλεί να την επιλέξουμε. Τι θα μας κάνει;  Αυτό θέλω λοιπόν να εξηγήσω Θεολογικά σ’ όλους αυτούς που μας ακούνε.

– Δηλαδή Πατέρα μου λέτε ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε ξανά μπροστά στο δέντρο της δημιουργίας.

– Ακριβώς!

– Και ξανά έχουμε μπροστά μας το μήλο.

– Ακριβώς!

– Στη θέση του Αδάμ βρισκόμαστε όλοι εμείς  και πρέπει να πάρουμε την απόφαση αν θα πάρουμε το μήλο. Το μήλο μπορεί να είναι η ταυτότητα. Το μήλο μπορεί να είναι το ψηφιακό νόμισμα.

– Ας το ερμηνεύσουμε καλύτερα λίγο πιο εκτεταμένα για να το καταλάβετε. Γιατί δεν είναι το μήλο, απλά ένα πράγμα που θα πάρουμε είναι το σύνολο της τεχνητής λογικής.

Γι’ αυτό και η ταυτότητα, η μέχρι τώρα ταυτότητα που είχαμε ήταν ένα κομμάτι, ένα χαρτί με κάποια στοιχεία, με τα οποία χωρίς αυτά δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε με το κράτος.

Δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε με τις τράπεζες δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε με την εφορία

Δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε με τη υγεία και με τίποτα. 

Τώρα όμως, όλα αυτά τα μεμονωμένα που το κράτος μέσα από τα διάφορα υπουργεία έφτιαχνε, τώρα προσπαθούν να τα ενώσουν ψηφιακά σε μία κάρτα.  Μέσα σε αυτήν δηλαδή την κάρτα να υπάρχει όχι μόνο αυτά που μας απασχολούν, όπως είναι τα χρήματα, όπως είναι η υγεία μας όπως είναι όλα αυτά που μας λένε, που μας διαφημίζουν.

Αλλά υπάρχει κάτι πιο ουσιώδες. Ο ίδιος μας ο εαυτός!  Γιατί; Τα βιομετρικά στοιχεία που μου ζητούν είναι απλά η ψηφιακή μας ταυτότητα.  Όταν το κομπιούτερ με την δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να ανιχνεύει μέσα από τα μάτια μας, αν είμαστε καλοί ή κακοί, αν είμαστε εγκληματίες ή όχι, τι θέλουμε να κάνουμε, να προβλέπει τι σκεπτόμαστε. Όλα αυτά είναι κάτι απλό, κάτι συνηθισμένο;

– Όχι, βέβαια.

– Επομένως λοιπόν, είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο. Αυτό είναι εκείνο που κρυφά μας αποκρύπτουν για να μας καταφέρουν να το αποδεχτούμε και να παραδώσουμε μέσα σε μία ταυτότητα, όχι μόνο τα απλά στοιχεία, που θα έχουμε τα χρήματά μας, που θα έχουμε δηλαδή την υγεία μας, από τι πάσχουμε, τι σκέφτεται ο άλλος.

– Τον εαυτό μας, τη ζωή μας.

– Θα είναι δηλαδή το διαβατήριο μας με λίγα λόγια στο κάθε τι. Αλλά παραδίδουμε τον ίδιο μας τον εαυτό με τις αδυναμίες μας, με τις αρετές μας με τις σκέψεις μας, με τις προθέσεις μας, με τις ενέργειες μας κτλ.

Τα οποία ξέρουμε πολύ καλά, ότι τίποτα από όλα αυτά επειδή ανήκει στην τεχνική πλευρά της επιστήμης, δεν μπορεί να κρυφτεί.  Δεν μπορεί να κρυφτεί τίποτα. 

– Σωστά;

– Σωστά! Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τι σημαίνει μια τεχνητή νοημοσύνη με τη δική της τεχνητή λογική στα χέρια ενός παγκόσμιου εγκληματία; Πώς θα ενεργεί απέναντι στον κάθε άνθρωπο; 

– Όπως θέλει αυτός.

– Ά μπράβο! Επομένως λοιπόν, αν εσύ πεις κάτι που δεν τους αρέσει, εάν κάνεις κάτι που προσβάλλει τις δικές τους πεποιθήσεις.

– Τα δικά τους σχέδια, ναι.

– Είσαι σίγουρος ότι σε λίγο θα σε αφήσει η ταυτότητα αυτή της τεχνητής νοημοσύνης να μπορείς να βγάλεις χρήματα από το λογαριασμό σου; Είσαι σίγουρος ότι θα σε αφήσουν να κάνεις ένα ταξίδι όταν θέλουν να σε σταματήσουν από όλα; 

Είσαι σίγουρος ότι θα υπάρχεις, αφού εάν καταργήσουν το νούμερό σου με το οποίο, το νούμερό σου, γιατί σαν νούμερο πλέον επικοινωνεί ο άνθρωπος. Δεν είσαι πλέον το πρόσωπο, το Άγιο Πρόσωπο που έκανε ο Θεός. αλλά είσαι το νούμερο που έφτιαξε ο διάολος για να σε ελέγχει!

Θα υπάρχεις αν σβήσουν το νούμερό σου; 

– Δυστυχώς, όχι!

– Αυτό αντιλαμβανόμαστε, λοιπόν, ότι δεν είναι ακίνδυνο;

– Ωραία.

– Τι πάμε να κάνουμε;

– Το αντιλαμβανόμαστε. Το θέμα είναι τι κάνουμε, πατέρα μου;

– Τι κάνουμε!

– Τι κάνουμε, δηλαδή, αύριο, μεθαύριο, τώρα τον Σεπτέμβριο. Τον Σεπτέμβριο θα έρθει εδώ ο Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη θα πάει στην διεθνή έκθεση της πόλης  και θα μας πει: “καινούργιες ταυτότητες” “Πρέπει να τις πάρετε είναι υποχρεωτικές”θα ήθελα λοιπόν να επαναλάβω. Εμείς τι κάνουμε; Η εκκλησία δεν πρέπει να πάρει θέση;

– Λοιπόν, ας συνεχίσουμε λίγο τις σκέψεις μας, γιατί όλα αυτά που λέμε μπορούμε να τα απαντήσουμε με ένα ναι ή όχι.

– Ναι. 

– Όμως, ένα ναι ή όχι είναι απλές λέξεις που λες μονάχα στο μικρό σου παιδί που δεν ξέρει πολλά και εμπιστεύεται απλά εσένα.  Και αν κάνει μια πράξη, δεν την κάνει χωρίς τη δική του λογική, του το είπε ο μπαμπάς του, του το είπε η μαμά του. Εμείς τώρα όμως όλοι, όσοι ακούμε τώρα μέσα από το ραδιόφωνο παρακολουθούμε τηλεοράσεις, είμαστε ενήλικες που θέλουμε να έχουμε την προσωπική μας σκέψη, την προσωπική μας λογική. 

Επομένως λοιπόν, όλα αυτά θα πρέπει να τα καταλάβει ο άνθρωπος σε ένα προσωπικό επίπεδο, για να αποφασίσει και μόνος του τι πρέπει να κάνει. 

Γιατί, ανάλογα με το τι θα αποφασίσει, να ξέρεις, αγαπητέ μου Στέφανε, ότι η καινούργια χρόνια δεν θα είναι σαν αυτή που μέχρι τώρα περάσαμε ή σαν τα χρόνια αυτά που μέχρι τώρα ήρθανε. 

– Μάλιστα!

– Τι θέλω να πω; Να κάνω μια παρένθεση και να πω κάτι το οποίο ίσως μας βοηθήσει να καταλάβουμε γιατί θα συμβούν όλα αυτά.

– Σας αφήνω να συνεχίσετε γιατί είστε σε κρίσιμο σημείο, Πάτερ Ελπίδιε.

– Ναι, για να συνδέσω το πρώτο μέρος με το δεύτερο, για να γίνει κατανοητό, θα ήθελα λοιπόν να επαναλάβω κάτι πολύ σημαντικό, ότι όταν μας έκανε ο Θεός, μας πλημμύρισε με το Άγιό του Πνεύμα δηλαδή με τη Θεϊκή Του Χάρη το Νου, τη Λογική και το Πνεύμα των ανθρώπων για να μπορεί να σκέφτεται και να ενεργεί όπως θέλει ο Θεός.

Έτσι, η Θεϊκή λογική, αγαπητέ Στέφανε, ήταν η προεπιλογή στον άνθρωπο. Για κάθε σκέψη, απόφαση και ενέργεια του ανθρώπου. Αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνει αυτό; Ήταν προεπιλογή η Θεϊκή επιλογή.

Εγγυητής λοιπόν της ομαλής αυτής λειτουργίας της Θεϊκής λογικής τι έκανε ο Θεός; Ποιον έβαλε; Tη συνείδησή μας.  Έβαλε εγγυητή της ομαλής λειτουργίας της Θεϊκής λογικής, ο Θεός στον άνθρωπο την συνείδηση. Γι’ αυτό αυτή μας παινεύει όταν κάνουμε κάτι καλό, αλλά και μας ελέγχει αν κάνουμε κάτι κακό.

Αυτός, λοιπόν τώρα που θα κατάφερνε να αλλοιώσει ή να μεταλλάξει μέσα στον άνθρωπο την Θεϊκή λογική και την συνείδηση με την τεχνική νοημοσύνη και την τεχνητή λογική θα μπορούσε να κυριαρχήσει πάνω σε όλο τον κόσμο, σε όλους τους ανθρώπους. 

Αυτό το είχε δοκιμάσει ο Εωσφόρος με τους Αγγέλους που τους έκανε δαίμονες, όπως είπες. Τώρα αυτό θέλει να κάνει ξανά για δεύτερη φορά, γιατί την πρώτη φορά το έκανε μέσα στον Παράδεισο.

Όταν προσπάθησε εκεί να μεταλλάξει τον νου του ανθρώπου. Αλλά η μετάνοια δεν αφήνει τον άνθρωπο να αλλαχθεί τελείως. Γιατί όσο και ο Σατανάς να του πιπίλιζε το μυαλό του Αδάμ και της Εύας μέσα στη σκέψη του, στη λογική του, στις ενέργειές του, υπήρχε αν όχι όλο κομμάτι της Θεϊκής αυτής χάρις του Αγίου Πνεύματος που δεν άφηνε τον άνθρωπο, εύκολα να ξεπέσει. 

Γιατί ο κάθε άνθρωπος είχε σαν προεπιλογή του τη Θεϊκή λογική. Αυτό λοιπόν τώρα που πάει να γίνει για δεύτερη φορά, δηλαδή τώρα για αυτό θεωρώ ότι είναι μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές στην ανθρώπινη ιστορία είναι να καταφέρει τώρα ο Σατανάς με τεχνητό τρόπο, γιατί η τεχνητή νοημοσύνη και η τεχνητή λογική δεν είναι ανθρώπινο. 

Είναι μηχάνημα, μηχανισμός είναι, τεχνητός μηχανισμός.

– Έτσι δεν είναι;

– Ναι, βέβαια.

– Αλλά ένας μηχανισμός ενεργεί αμφίδρομα, μόνο πάλι με άλλα μηχανήματα.  Αλλά ο άνθρωπος δεν είναι μηχάνημα! Έπρεπε λοιπόν για να καταφέρει ο Σατανάς να επηρεάσει σε απόλυτο βαθμό τον άνθρωπο να τον μετατρέψει σε μηχανή. Δηλαδή να τον κάνει ρομπότ.

– Το καταλαβαίνετε;

– Ναι αυτό που βλέπουμε τώρα.

– Γι’ αυτό σε διάφορους εξορκισμούς που έκανα σε δαιμονισμένα παιδιά τώρα τελευταία ξέρεις τι φώναζε ο Σατανάς;

– Τι;

– Τα έχω γραμμένα μέσα σε ένα κινητό.

– Τι φώναζε;

– Ρομπότ λέει θα σας κάνω, ρομπότ θα σας κάνω, ρομπότ θα σας κάνω φώναζε.

– Την ώρα που κάνατε το…

– Ναι, ναι, ναι, ναι. Ρομπότ λέει θα σας κάνω. Και με έβαλε σε μεγάλη σκέψη, να σκεφτώ όλα αυτά που λέμε αυτή τη στιγμή. Αν λοιπόν μετατρέψει τον άνθρωπο σε ρομποτικό μηχανισμό, τότε ο Σατανάς θα κέρδισε. Γιατί;  Γιατί τότε θα ερχόταν μία μέρα… αλλοίμονο όμως σε εκείνη την ημέρα. 

– Συγνώμη που σας ρωτάω Πατέρα μου…

– Τι θα γινότανε εκείνη την ημέρα; Αλλοίμονο λέω σε αυτή την ημέρα που η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσε να αποκτήσει δική της βούληση, και να αρχίσει να ελέγχει ανεξέλεγκτα όλα τα κομπιούτερ της γης. Αντιλαμβάνεστε τι θα γινότανε;

– Έχετε, συγνώμη σας ρωτάω, απλά δεν μπορώ να το κάνω γιατί δημοσιογραφικά έτσι αισθάνομαι ότι πρέπει να το ρωτήσω. Μου είπατε ότι έχετε καταγεγραμμένο υλικό, αυτό κατάλαβα, από εξορκισμό

– Ναι, ναι.

– από το δαιμονισμένο παιδί που φώναζε…

– Πώς έγινε αυτό; Είχα φωνάξει κάποια παιδιά να προσεύχονται και να λένε διάφορες προσευχές την ώρα που εξόρκιζα το παιδί.

– Ναι.

– Και τυχαία στο τέλος, ένα από αυτά λοιπόν τι έκανε; Τι έκανε; Άνοιξε το κομπιούτερ του λοιπόν για να διαβάσει προσευχές από μέσα. Ήτανε 3-4 παιδιά, εγώ δεν το είχα προσέξει αυτό. Σε κάποια φάση, όμως έλεγε κάτι περίεργα το δαιμονισμένο παιδί και ένα από αυτά λοιπόν πάτησε την εγγραφή να το γράψει  για να δει αργότερα, να με ρωτήσει σαν απορία. Και μέσα σε αυτό λοιπόν, αναφερόταν αυτό το πραγματάκι.

– Ξαναρωτάω πάλι. Δημοσιογραφικά ρωτάω. Αν θα μπορούσαμε να έχουμε αυτό το υλικό.

– Όχι.

– Μάλιστα.

– Όχι παιδί μου γιατί θα φανεί και το άτομο και τα πρόσωπα, γιατί…

– Μπορούμε να τα καλύψουμε τα πρόσωπα, δεν το συζητάμε…

– Άκουσέ με, καλύτερα, όποιοι θέλουν ας το πιστέψουνε.

– Εντάξει.

– Να προχωρήσω παρακάτω.

– Παρακαλώ.

– Έτσι;

– Ναι.

– Αυτός λοιπόν τώρα που θα κατάφερνε να μεταβάλει τη Θεϊκή νοημοσύνη και τη Θεϊκή λογική του ανθρώπου σε τεχνητή νοημοσύνη, και σε τεχνητή λογική θα κέρδιζε όλο το κόσμο και όλο το πλανήτη. Και αυτό ξεκίνησε τώρα.  Αυτό ξεκίνησε τώρα.  Τι ξεκίνησε δηλαδή τώρα;

Nα μας κάνουν σε πρώτη φάση ένα κινητό τηλέφωνο. Πώς; Βάζοντάς μας ένα πλήθος νανοσωματίδια τα οποία θα ήτανε αυτορυθμιζόμενα μέσα στο άνθρωπο  μέσα στο αίμα του ανθρώπου. που θα έφτιαχναν το κατάλληλο υλικό ώστε να μεταβληθεί ο άνθρωπος σε μια τεχνητή… σε ένα κινητό, για να το πω πιο απλά.

Προσπαθώ να βρω εύκολες λέξεις που να είναι κατάλληλες.

– Σε υπολογιστή, σε κομπιούτερ, ναι.

– Γιατί όμως θα έφτιαχνε αυτό το λογισμικό, αυτά τα νανοσωματίδια; Γιατί θέλουνε αυτοί οι σατανικοί άνθρωποι, να βάλουν δίπλα από το νευρικό μας σύστημα, το οποίο ενεργεί κάτω από την Θεϊκή λογική, να βάλουν ένα άλλο νευρικό σύστημα που να ενεργεί με την τεχνητή λογική και την τεχνητή νοημοσύνη σε πρώτη φάση δίπλα, μετά σιγά-σιγά να εξουδετερώνει το δικό μας νευρικό σύστημα και μετά με το αντικαταστήσει πλήρως.

Οπότε τότε σε αυτή τη φάση πλέον θα ολοκληρωθεί η μετάλλαξη του ανθρώπινου νευρικού συστήματος σε ένα τεχνητό νευρικό σύστημα το οποίο θα ελέγχει απόλυτα όλα τα όργανα του σώματος, όπως είναι ο εγκέφαλος, η καρδιά, τα νεφρά, τα πάντα.

Και να μπορεί έτσι εύκολα με διάφορα άλλα νανοκατασκευάσματα που θα υπήρχαν μέσα στον εγκέφαλο του ανθρώπου, γι’ αυτό και μιλούν για τσιπάκι που θέλουν να βάλουν στον εγκέφαλο του ανθρώπου.  Να μπορούν να ελέγχουν τις σκέψεις σαν ραδιοκύματα. Γιατί τα πάντα είναι συχνότητες. 

Να ελέγχουν τα διάφορα… τις σκέψεις του ανθρώπου σαν ραδιοκύματα και να τις μεταφράζουν σε εικόνες και σε λόγια.  Οπότε, εύκολα λοιπόν, θα μπορούσε πλέον ο άνθρωπος να μεταβληθεί σε ρομπότ, όπως έλεγε και ο Σατανάς: “θα σας κάνω λέει ρομπότ”

Και τότε πλέον δεν θα ανήκετε στο Θεό, θα ανήκετε μόνο σε εμένα.  Δεν άκουσα χειρότερο πράγμα σε έναν εξορκισμό από αυτό.

Τώρα η ταυτότητα, για να επανέλθουμε στη ταυτότητα όπως και στα χρήματα.  Η ταυτότητα και τα χρήματα είναι τα δύο ποδάρια αυτού του τέρατος που θέλει ο Σατανάς να φτιάξει.

Το ένα πόδι που λέγεται ψηφιακή ταυτότητα θα περιέχει όλα τα βιομετρικά στοιχεία που έχουμε εμείς σαν άτομο, για να μπορεί να τα αντιγράψει, να τα μεταφράσει, και να μπορεί μετά αργότερα να τα ελέγχει. Και μόνοι μας θα παραδώσουμε στον ίδιο τον διάολο με αυτή την καταραμένη ταυτότητα, τον ίδιο μας τον εαυτό.

Προσέξτε όμως, αυτή η ταυτότητα δεν είναι το χάραγμα για το οποίο κάποιοι μιλούν, αλλά είναι μια προετοιμασία για το χάραγμα. Γιατί σαν ταυτότητα, δεν μπορεί απόλυτα να μας ελέγξει. Απλά είναι ένα δόλιο σχέδιο πριν φτάσουμε στην ψηφιακή ταυτότητα στο ίδιο μας το σώμα μέσα.

– Το τσιπάκι, που λέμε.

– Γιατί ποιος ηλίθιος θα ήθελε να έχει μια κάρτα που μέσα σε όλα αυτά να είναι τα πάντα, τα χρήματά του, οι σκέψεις του, οι αρρώστιες, τα πάντα. Αφού εύκολα μπορεί να το χάσει, εύκολα μπορεί να το καταστρέψει. Βάλε μια τέτοια κάρτα μέσα σε ένα φούρνο μικροκυμάτων και θα δεις τι θα πάθει.

Οπότε τι γίνεται μετά; Θα πρέπει να ξαναφτιάξεις καινούργια κάρτα; Θα σου φτιάχνουν καινούργια κάρτα; Δεν ξέρω αν το αντιλαμβάνεστε τι θέλω να πω! Σημαίνει λοιπόν ότι η ταυτότητα είναι απλά ένα παιχνίδι, πιο ομαλό παιχνίδι για να μην πανικοβληθούμε αμέσως. Αλλά είναι η αρχή του παιχνιδιού.  

Το τέλος του παιχνιδιού είναι το τσιπάκι μέσα στον ίδιο μας τον εαυτό, στο σώμα μας.

Τώρα, χρησιμοποιούν και ένα άλλο παιχνίδι αυτοί, το ψηφιακό χρήμα.  Το ψηφιακό χρήμα είναι κάτι που δεν είναι απτό στο χέρι σου δεν μπορείς να το ελέγξεις εσύ.  Αυτοί το ελέγχουν γιατί είναι ψηφιακό.

Όταν έχεις χρήματα σε χαρτιά… πώς τα λέμε, τα βλέπεις, τα αγγίζεις, εσύ καθορίζεις τι θα κάνεις και τι θα πάρεις.  Στο ψηφιακό χρήμα, μπορείς να το κάνεις αυτό;

– Όχι.

– Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν, αν δεν σε πάνε, το σύστημα δηλαδή δεν σε πάει. Σε θεωρεί αντιδραστικό, τρομοκράτη, οτιδήποτε, θα σε αφήνει να μπαίνεις μέσα στο σουπερμάρκετ; 

– Ούτε καν εκεί!

– Θα σε αφήνει να αγοράζεις ότι θέλεις; Θα σε αφήνει να ταξιδέψεις; Θα σε αφήνει να βάλεις πετρέλαιο, βενζίνη στο αυτοκίνητό σου; Θα σε αφήνει να βάλεις ηλεκτρισμό στα ηλεκτρικά σου αυτοκίνητα; Θα σε αφήσει να έχεις ηλεκτρισμό; Θα σε αφήσει να έχεις πρόσβαση στο νερό και σε οτιδήποτε άλλο; 

Μα τόσο ανόητοι είμαστε;  Ε;  Για αυτό λοιπόν ας μην παίζουμε με αυτά τα τρομερά πράγματα. Το θεωρούμε σαν μια ευκολία η οποία μας σε λίγο θα γίνει δυναστεία. Τώρα αυτά όλα, δεν μπορούνε να γίνουν κι αμέσως όλα, αγαπητέ Στέφανε, έχουν κάποια χρονική διάρκεια. 

Γι’ αυτό λοιπόν, θα ήθελα να πω αυτό που έλεγε ένας σοφός γέροντας  που όταν συζητούσαμε μαζί για αυτά τα θέματα. Παιδί μου έλεγε, όλο το δράμα της ανθρωπότητας θα παιχτεί μέσα σε 7 επταετίες.

Μέσα σε 7 επταετίες.

Που η αρχή θα είναι αυτά που γίνονται τώρα και το τέλος θα είναι το Βασίλειο του Αντίχριστου.  Και μέσα στη συζήτηση αυτή αποκάλυπτε και άλλα πράγματα. Ό,τι δηλαδή θα έχουμε μέσα σ’ αυτές τις 7 επταετίες, που έχουν ήδη αρχίσει, και αν δεν απατώμαι, η πρώτη επταετία έχει περάσει τελείως.

Ήδη βρισκόμαστε πλέον στη δεύτερη, ίσως κάπου εκεί στη μέση.  Λοιπόν, θα αναδειχθούν από εδώ και πέρα τα τρία τελευταία Βασίλεια του κόσμου, τα οποία θα είναι παράλληλα με τους τρεις τελευταίους Πάπες που θα είναι στο θρόνο της Καθολικής Εκκλησίας.

Το πρώτο Βασίλειο θα είναι της Αρκούδας, της Ρωσίας. Ό,τι και να κάνουν, είναι από τον Θεό αυτό το Βασίλειο να καταστρέψει το μέχρι τώρα Βασίλειο της Δύσης.  Το δεύτερο Βασίλειο θα είναι του δράκου, της Κίνας. Και το τρίτο Βασίλειο θα είναι του φιδιού δηλαδή του Αντίχριστου. 

Τώρα έχουμε τον πρώτο από τους 3 τελευταίους Πάπες ο οποίος σε λίγο φεύγει.  Αυτός ο πρώτος Πάπας θα δει το τέλος του Δυτικού… της Δυτικής αυτοκρατορίας, το τέλος της Δυτικής αυτοκρατορίας και την άνοδο του πρώτου Βασιλείου των Εσχάτων. Του πρώτου από τα τρία τελευταία Βασιλεία των Εσχάτων χρόνων  δηλαδή της Ρωσίας. 

Ο δεύτερος Πάπας θα δει το τέλος της Βασιλείας της Αρκούδας και την έναρξη του Βασιλείου του Δράκου, της Κίνας.  Ο δεύτερος πάπας θα είναι φοβερός σε γνώση και σε σοφία και σε ανθρωπιστική βοήθεια προς όλους και θα είναι η πρώτη επέμβαση της μηχανής σε έναν άνθρωπο. 

Θα μαθητέψει μέσα σε όλα τα μυστικά του Βατικανού και θα είναι τρομερός άνθρωπος. Θα το δείτε μετά από αυτόν τον Πάπα όταν θα φύγει, αυτός που θα μπει.  Αυτός θα είναι ο πρόδρομος του ψευδοπροφήτη, αυτός ο δεύτερος Πάπας, ο πρόδρομος του ψευδοπροφήτη.

Και η Κίνα σαν πολιτικό σύστημα, σαν δεύτερο Βασίλειο θα είναι ο πρόδρομος του Βασιλείου του Αντίχριστου. 

– Η Κίνα;

– Ναι, μην ξεχνάτε ότι στην Κίνα γίνονται τα πάντα. Ό,τι θέλουν να κάνουν στους ανθρώπους, σαν πείραμα γίνεται εκεί.  Γι’ αυτό και οι παγκοσμιοποιητές εκθειάζουν το πολιτικό σύστημα της Κίνας. 

– Ναι.

– Και μετά από αυτά που σας λέω τώρα, που γίνονται τώρα  με την κάρτα με τα χρήματα θα γίνουν και θα επιβληθούν στο δεύτερο Βασίλειο της Κίνας και στον δεύτερο Πάπα.

Τώρα απλά οργισμένος ο Θεός από την βλακεία  πολλών ανθρώπων που λένε ότι αγαπούν το Θεό, ότι τον πιστεύουν αλλά δεν τον πιστεύουν και ακολουθούν όλα τα εντάλματα του Αντίχριστου, του Σατανά, θα επιτρέψει να γίνουν τέτοιες μεγάλες κοσμογονικές αλλαγές και γεωλογικές αλλαγές που ποτέ η ανθρωπότητα δεν είχε γνωρίσει.

– Αν τα υπολόγισα καλά, ξέρω δεν σας αρέσει να κάνω υπολογισμούς αλλά επειδή εγώ έτσι λίγο τα υπολόγισα, καμία 30 χρόνια βλέπω, υπολογίζω αυτή την ιστορία, από ότι αντιλαμβάνομαι τις επταετίες.

– Επέτρεψέ μου να μην κάνω κανένα…

– Ναι, ναι, ναι, εγώ έτσι από αυτά που λέτε.

– Όμως θα σας πω ένα πράγμα. Με πήρε ένα παιδί τηλέφωνο και μου είπε ένα όραμα που είχε δει.

– Ναι. Τον πήρε λέει, σαν να τον πήρε στην Αγκαλιά του, την ψυχή του δηλαδή πήρε ο Θεός στην Αγκαλιά του και τον γύρισε πάνω από διάφορα μέρη. Εν τω μεταξύ, αυτό προσευχότανε και για τη Ρόδο να μην καούμε εδώ και να μην πάθει τίποτα ένα μικρό ησυχαστήριο που έχω στα βουνά και εκεί το πατρογονικό μου σπίτι.

Πήρε λοιπόν το πνεύμα του ο Θεός και το γύρισε πάνω από διάφορα μέρη. Από μοναστήρια, από πατριαρχάδες, από δεσποτάδες και από άλλα και κάθε φορά εναλλασσότανε η έκφραση του Θεού, άλλες φορές από λύπη σε χαρά και από χαρά σε λύπη.

Και χαιρότανε σε κάποιους ανθρώπους που απλά προσευχόντουσαν σ’ Αυτόν με πολύ πίστη και ήταν απλοί άνθρωποι. Απλοί άνθρωποι. Αλλά και τη λύπη του, που οι πνευματικοί αρχηγοί που έβαλε να κατευθύνουνε το ποίμνιό του, ήδη τον έχουν προδώσει.

Μετά τον πήρε, εγώ δεν θα σας πω όλο το φάσμα του οράματός του, αλλά κομμάτια. Μετά τον πήρε πάνω από την Αμερική.  Και όταν είδε την Αμερική, σαν κινηματογραφική ταινία, είδε ένα πλήθος κακών που κατέστρεφαν την Αμερική.  Σε αφάνταστο σημείο! 

Μετά τον έφερε εδώ στη Ρόδο. Πόνεσε λέει ο Θεός για αυτό που έγινε αλλά του έδειξε το σπίτι μου, του έδειξε και όλα αυτά τα μέρη για τα οποία προσευχότανε τα οποία έμειναν άθιχτα από την προσευχή.

Ως εκ θαύματος η προσευχή, με την προσευχή πολλών ανθρώπων η φωτιά γλίστρησε από άλλα μέρη και άφησε ανέπαφα οτιδήποτε ήταν εκείνα τα μέρη που πολλοί άνθρωποι προσευχόντουσαν και δούλευαν για το Θεό.

Και το λέω αυτό επειδή θα μεταφραστούν αυτά τα λόγια και στη Ρουμανία να ευχαριστήσω όλους αυτούς εκεί και στη Ρουμανία και στη Σερβία και σε άλλα μέρη που προσευχήθηκαν και για μένα και για τον τόπο μου. 

– Και για την πατρίδα μου, τη Ρόδο

– Και για όλους τους Έλληνες. 

– Και τις καταστροφές και σώθηκαν πολλά. Οι προσευχές τους έσωσαν πολλά μέρη της Ρόδου.

– Πατέρα έχω δύο λεπτά στη διάθεσή μου μόνο. Δεν ξέρω αν θέλετε έτσι λίγο να ολοκληρώσετε.

– Στα δύο λεπτά αυτά θα ήθελα να σας πω κάτι. Πώς θα αντιδράσουμε εμείς; Δεν πρέπει να πανικοβληθούμε. Πάντα υπήρχαν οι διαόλοι που πολεμούσαν τους ανθρώπους και πάντα υπήρχαν οι άνθρωποι που πολεμούσαν τους διαόλους.

Ένας από αυτούς ανθρώπους, αγαπητέ Στέφανε είσαι και εσύ με το έργο που κάνεις. Γιατί μέσα στην ολότητα πολλών ανθρώπων που σε πίστεψαν και εσύ τους πίστεψες και έβγαλες έξω πολλά πράγματα, κάποιες αλήθειες, είτε για τα εμβόλια είτε και για άλλα πράγματα, βοήθησες ένα πλήθος ανθρώπων να μην μπούνε μέσα σε αυτό το λούκι της αυτοκαταστροφής τους.

Χωρίς να το καταλάβεις, έγινες σωτήρας σε πάρα πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι τώρα δεν κλαίνε πάνω στις παρενέργειες των εμβολίων ή στους θανάτους.

– Δεν μου αρέσει ο χαρακτηρισμός “Σωτήρας”, δεν είμαι τίποτα…

– Κοίταξε παιδί μου, κάθε ιεροκήρυκας είτε είναι στην Εκκλησία, είτε είναι πολιτικός άνθρωπος, να ξέρεις ότι είναι ένα μέρος του σχεδίου του Θεού να συνεχίσει το έργο του Θεού σαν Σωτηρία.

Γι’ αυτό και λέει ο Χριστός, το πνεύμα του Θεού δηλαδή, ότι εν τις εσχάτες ημέρες, τα έσχατα χρόνια θα αφήσω το πνεύμα μου πάνω σε νέους ανθρώπους, σε αγόρια και σε κορίτσια και θα βλέπουν οράματα και θα προφητεύουν.  Η πρώτη αποκάλυψη την πήραμε με τον Ιωάννη το Θεολόγο. Τώρα συνεχίζεται μέσα από προφήτες όπως ο Παΐσιος, ο Πορφύριος και άλλοι, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και σε λίγο θα έλθουν και άλλοι.

Όμως θα ήθελα, τελειωτικά, να πω μια λέξη. Ότι εμείς δεν θα φοβόμαστε, για μας. Αν ο Σατανάς θέλει να μας στείλει μία ώρα πιο γρήγορα στον παράδεισο καλό είναι, για εμάς, μας συμφέρει. Αυτός απλά θα τιμωρηθεί πιο πολύ.

Όμως έχουμε ένα λόγο να κάνουμε για να βοηθήσουμε το συνάνθρωπό μας. Να μάθουμε να προσευχόμαστε. Να προσευχόμαστε στον Θεό με πολύ αγάπη. Γιατί Στέφανέ μου, γιατί κάθε προσευχή είναι ένα τραγούδι αγάπης. Ένα τραγούδι μιας καρδιάς για το Θεό που αγαπά.

– Ωραίο!

– Και δεν έχει σημασία τι θα πει στη προσευχή. Φτάνει να βγαίνει αυτή η προσευχή μέσα από τα βάθη της ψυχής. Γι’ αυτό, από σήμερα, ξανά θα πω σε όλους μας ας προσευχόμαστε στον αγαπημένο μας Ιησού Χριστό και ας είναι η προσευχή μας για αυτό, μια μελωδία γλυκιά. Μια μελωδία που να βγαίνει μέσα από τα βάθη της ψυχής και να του λέει πάντα Ιησού μου Σ’ Αγαπώ. 

– Εξαιρετικό αυτό, κάθε προσευχή είναι ένα τραγούδι αγάπης στο Θεό που αγαπάει ο καθένας. Αυτό, είναι αλήθεια, αυτό.

– Γι’ αυτό από σήμερα ας είναι λοιπόν η προσευχή του καθενός μας στον Ιησού Χριστό μια μελωδία αγάπης, μια μελωδία που να Του λέει μέσα από τα βάθη της καρδιάς 

– Ιησού μου Σ’ Αγαπώ.

– Και χωρίς φόβο.

Πατέρα μου δεν έχω άλλο χρόνο θέλω θερμά να σας ευχαριστήσω. Την ευλογία σας.

– Ο Θεός μαζί σας παιδί μου.

– Να είστε καλά.

 

Πηγή  https://nioland.substack.com/p/c15?utm_source=substack&utm_medium=email

Προβολές : 1,513


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα